Keresés

Részletes keresés

Daniella Creative Commons License 2000.08.28 0 0 699
Zolcsi!

Az igaz, hogy sok ember jött ki, aminek nagyon örültem, de azok az emberek, akik hosszú
idő után végre rászánták magukat, hogy ismét eljönnek egy meccsre, azok most egy jó darabig biztos nem jönnek el újra. Most szerintem az utóbbi három győzelem, és a Vasas miatt jöttek ki ennyien, de sajnos ennek a több ezer embernek most csalódni kellett. A meccs után rengeteg olyan bekiabálást hallottam, hogy "Adjátok vissza a jegyünk árát!". Azt is észre lehetett venni, hogy mérkőzés vége előtt pár perccel már alig voltak emberek a lelátón, mert sokan idő előtt hazamentek.
A másik dolog az, hogy lehet, hogy nincsenek jó játékosaink, de a tavalyi állomány sem volt sokkal jobb, Gara mégis sokat kihozott belőlük. Emlékszem az előző bajnokság előtt sokan temették a csapatot, mégis a bajnokság felénél negyedik helyen állunk, amire senki sem számított. Szóval nem igazán mindegy, hogy ki a csapat edzője. Ettől függetlenül én még bízok Komjátiban, hogy helyre rázza a csaptot.

Daniella

Előzmény: ZOLCSI (697)
Creative Commons License 2000.08.28 0 0 698
Hát igen, sajnos igazam lett, bár ilyen áron igazán nem vágytam prófétaságra. A csapat hajtott küzdött, de senkinek nem ment igazán a játék, sőt volt egy két kritikát aluli teljesítmény. Pl Szacsa borzalmas volt Vada egy támadáson belül ötször nem tudta beadni a labdát, Bajzátot is elhagyta a szerencséje, pedig eddig egész jól megélt belőle. Apropó Bajzát. A meccs után megkérdezték tőle, hogy miért kurvaanyázza őt a közönség. Válasz: mert beszóltam nekik Újpesten, le vannak szarva, hülye tahók! Hoppá!!!
Tulajdonképpen túl sok jelentősége nincs ennek a vereségnek, de nagy kár, hogy pont akkor kapunk ki amikor végre egész sokan kijöttek. Nem tudom a 3 egymás utáni győzelem hozta ki a népet, vagy a "nagy" pesti ellenfél, esetleg a vasárnap esti kezdés.
Ígéretemhez híven itt a Drukkerkocsma 1.0
ZOLCSI Creative Commons License 2000.08.28 0 0 697
Aludtam erre a dologra egyet, és véleményem az alábbiakban:

A pozitívumok:
-Régen volt ennyi ember kint az Oláh Gábor utcán.
-A közönség nem kezdte ki Komjátit a vereség után sem.

E negatívumok:
-Ismét bebizonyosodott hogy ez a csapat komolyabb célok elérésére nem alkalmas. Nem az itt a gond hogy Komjáti vagy Gara ül a kispadon. Egyszerűen nincs játékos!!!!! Azok a srácok akiket tavaély bagóért vettünk meg a Kanizsától Szegedtől, lassan ők a csapat húzóemberei. Ugyanakkor azok a játékosok akiktől az ember többet várna, ismét nullát fociztak (lásd.: Vadicska, Szatmári stb).
-Úgy tűnik lassan összeáll ez a "vonalas" védekezés, de elől gondok vannak. A tegnapi meccsen mind Kerekes mind Bajzát szar volt, de egyszerűen nem volt kivel lecserélni őket. (Ulveczki és Siklósi is támadó középpályás nem csatár). Nekem olyan érzésem volt, ha holnap reggelig játszunk akkor sem rugunk gólt. Persze nekünk nem kellett a Sira, nem kellett a Kenesei, nem kellett az Ilea. Nem kellettek, mivel ezen játékosok szerepeltetése és későbbiekben való értékesítése, nem hozna nagy hasznot a lókupecnek és stábjának.

Ezzel a játékosanyaggal max. a 4. helyen megyünk tovább a csoportból, tavasszal pedig 8-9 hely környékén végzünk.

Baromi dühös vagyok, de azért: Hajrá Loki

Daniella Creative Commons License 2000.08.28 0 0 696
Té!

Igazad volt, jól megérezted. Sokat mondtad, hogy tartasz a Vasas meccstől. Ahogy elolvastam a hétvégi hozzászólásokat mindenki biztos volt a győzelmünkben. Te voltál az egyetlen, aki kételkedett. Sajnos bejött. Nagyon jól megérezted. Nem akarom a Vasas szurkolókat bántani, de ők sem játszottak jól, egyszerűen most nekik volt szerencséjük, a Vidi ellen meg nekünk jött össze. Ez van. Legközelebb remélem jobb lesz. Nem való Vadicskának a jobb szél. Egyszer sem tudott onnan középre adni.

Daniella

Ui.: A meccs előtti találkozó azért jó volt. :-) Csak egy kicsit kevesen voltunk.

majkell Creative Commons License 2000.08.27 0 0 695
Most meg gyötör a sárga irígység .:)))

Bocs, ezt nem hagyhattam ki. Azért fel a fejjel !

májkell

Hajrá Vasas é ollé ollé é ollé ollé !

Előzmény: DZsen_d (655)
sixx69 Creative Commons License 2000.08.27 0 0 694
hat kikaptunk. A csapat teljesitmenye kritikan aluli volt, mindossze Turjan, Alexics es Fekete jateka volt atlagon feluli.
Zsombor borzalmasan jatszott, Schmidt nem erezte magat igazan jol az uj posztjan, vada annyi labdat elszort mint meg soha, Szacsanak egy ertelmes megmozdulasa nem volt, bajzat az ugye bajzat - nincs mit csodalkozni, a cserek egy kicsit megpezsditettek a dolgot, de ennyi.
Flick megint a csunyabbik arcat mutatta, hajtani hajtott ugyan, de semmi tobb, Bernath pedig vallalhatna magara kicsivel tobbet is.

Fekete7 - Alexics7, Turjan7, Szacsa4, bernath6,
Schmidt5, vada4, Sandor Cs5, Flick5
Zsombor3, bajzat3

A baj csak az, hogy a ZTE most eppen feljovoben van (0-0 az MTK-val) es ellenunk nagyon fognak harapni...

Előzmény: karesz4 (693)
karesz4 Creative Commons License 2000.08.27 0 0 693
Üdv!

Szóval itt az MTI folytatás (ja és az MTK még mindig 0:0-ra áll)

53. perc: egy labda Schmidt elé pattant, de ő fölé lőtt.

60. perc: Kabát lőtt 20 méterről jobbról, Fekete bravúrral szögletre ütötte a labdát.

88. perc: egy hazai szabadrúgást követően kontrázott a Vasas, a vendégakció végén Kabát 14 méterről lőtt, s a jobb sarokba tartó labdába Fekete már csak beleérni tudott (0-1).

Kifejezetten jó iramú mérkőzésen teljesen kiegyenlített játék folyt az utolsó percekig. Amikor már mindenki beletörődött a döntetlenbe, egy gyors kontra végén megszerezte a győzelmet jelentő gólt a vendégcsapat. A mérkőzés egésze alapján talán a döntetlen lett volna igazságosabb.

Végeredmény:

Debrecen - Vasas 0:1 (0:0)

Debrecen, 5500 néző, V: Szarka

gólszerzők: Kabát (88.)

sárga lap: Bernáth (45.), illetve Sowunmi (25.), Zabos (75.), Pál (79.)

Debrecen:
Fekete - Bernáth, Alekszics, Turján, Szatmári - Flick, Vadicska, Sándor (Siklósi, 65.), Schmidt - Kerekes, Bajzát (Ulveczki, 70.)

Vasas:
Kövesfalvi - Simek, Pető, Juhár, Tóth - Sowunmi, Szili, Zabos, Aranyos - Kabát, Tiber (Pál, 56.)

Nos, ennyi!
Remélem, hogy volt aki olvasta is, és nem fölöslegesen irogattam, ha már egyszer megígértem...

Üdv:

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2000.08.27 0 0 692
Üdv!

A végeredmény: Debrecen - Vasas 0:1 (0:0)

Sebaj, Ne bánkódjatok!

Üdv:

Karesz

HAN Solo Creative Commons License 2000.08.27 0 0 691
Bassza meg!Kikaptunk?
karesz4 Creative Commons License 2000.08.27 0 0 690
Üdv!

Számotokra rossz hírem van: Debreceni szurkolók jelentése szerint Kabát Peti gólt rúgott, az utolsó percben:

0:1

Üdv:

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2000.08.27 0 0 689
Üdv!

A 75. percben még mindig 0:0. Továbbra is a Loki támad, de a legnagyobb helyzetet a Vasas hagyta ki: Kabát óriási lövését nagy on nagy bravúrral védte a debreceni kapus... Legalábbis a Vasas szurkolók beszámolója alapján...

Üdv:

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2000.08.27 0 0 688
Üdv!

A Vasas szurkolók jelentése alapján a az 55. percben még mindíg 0:0, igaz a labda nem nagyon kerül át a hazaiak térfelére...

Üdv:

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2000.08.27 0 0 687
Íme az MTI:

Debrecen-Vasas 0-0 (félidő)

Debrecen, 5500 néző, V: Szarka

sárga lap: Sowunmi (25.)

Debrecen:
Fekete - Bernáth, Alekszics, Turján, Szatmári - Flick, Vadicska,Sándor, Schmidt - Kerekes, Bajzát

Vasas:
Kövesfalvi - Simek, Pető, Juhár, Tóth - Sowunmi, Szili, Zabos, Aranyos - Kabát, Tiber

8. perc: Bajzát elől Tóth a 16-oson belül mentett szögletre.

20. perc: Bajzát, Sándor, Kerekes akció végén a hazaiak csatára a 11-es pont magasságából lőtt kapura, Kövesfalvi nagy bravúrral hárított.

33. perc: a sokadszor előre törő Pető lőtt messziről, labdája nem sokkal a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret.

42. perc: Sowunmi ment el a jobb oldalon, középre ívelése után a védők tisztáztak.

Még jelentkezem!

Üdv:

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2000.08.27 0 0 686
Üdv!

A félidőben 0:0 az állás!
Góldúsabb második félidőt!

Üdv:

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2000.08.27 0 0 685
Üdv Mindenkinek!

Szóval, ahogy ígértem:

A 20 percben még 0:0. Támadgat a Loki, aVasas nagyon jól védkezik, igazi lehetősége még egyik csapatnak sem volt... mindez a Vasas szurkolóktól származó információ, de igyekszem tárgyilagos maradni....

Üdv:

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2000.08.27 0 0 684
Tócsa!
Természetesen ide is beírom!

Hello:

Karesz

Tócsa Creative Commons License 2000.08.27 0 0 683
Küldök egy bemelegítő SMS-t!
Tócsa Creative Commons License 2000.08.27 0 0 682
Majd én meg kis 'o' betüt írok a 6-s helyett!:-))))) Ennyire azért nem kellett volna sietni, Karesz!
Viszont nekem is lenne egy kérésem: ide is írd be lécci az eredmény alakulását, hogy azok is tudják akik nem tudtak eljönni a meccsre!
Kösz előre is!
karesz4 Creative Commons License 2000.08.27 0 0 681
Tócsa!

Köszi, közben ráakadtam. Csak van egy rakás e-mail címem. A freemailest már nem használom, csak elolvasom néha...
Amit használok az a következő: vonkempf@hotmail.com

A handy számot és a tudosításokat előre is köszönöm!

Üdv:

Karesz

Tócsa Creative Commons License 2000.08.27 0 0 680
Közben megjött az SMS! Sínen lesz a dolog!

Tócsa Creative Commons License 2000.08.27 0 0 679
Ami az adatoknál is meg van adva. Ha nem jó, add meg ide és újra elküldöm!
karesz4 Creative Commons License 2000.08.27 0 0 678
Tócsa!

Ímél? OK. De hova küldted?

Karesz

Tócsa Creative Commons License 2000.08.27 0 0 677
Karesz4!
Ímél!
karesz4 Creative Commons License 2000.08.27 0 0 676
Feri Bá!

A Vasas topicban elolvashatod Mezey egész akkori hozzászólását... Csak arra reagált, hogy voltak olyan hangok, miszerint Malac a vasas ellen drukkolt volna az UEFA kupa meccsen... A pontos történetet nem ismerem, de kb. annyi lehetet, hogy firkászok megpróbálták őket összeugrasztani...

Üdv:

Karesz

Feribá Creative Commons License 2000.08.27 0 0 675
A mai NB1.hu-n azt olvastam Edzőháború címszó alatt,hogy a Vasas UEFA-kupa meccse után Mezey kifakadt Komjátira.Esetleg tud valaki konkrétumokat??

HAJRÁ LOKI!!!
karesz4 Creative Commons License 2000.08.27 0 0 674
Üdv Mindenkinek!

Mivel a saját topicunkban már hiába keresek, nem találok senkit, gondolom idejében elindultak Debrecenbe, ezért Tőletek is megkérdezem, van-e olyasvalaki, aki kint lesz a mai meccsen lesz nála mobil, és tudna-e szívességből tudósítani? Eg ysportszerkesztőségben dolgozom és az MTI elég lassú...
Tócsa? Esetleg valaki más?

Előre is köszi!

Üdv:

Karesz

Aztán jó szurkolást, meg jó meccset!

Laci-papi Creative Commons License 2000.08.27 0 0 673
17.00 és 18.00 között valószinüleg ráérek és ott leszek. Addig is
HAJRÁ LOKI !!!!!

Laci-papi

Tócsa Creative Commons License 2000.08.27 0 0 672
Ok, DZsen ezt megbeszéltük. Megy a Loki-vonat, ...:-)
Látod Lecsó hova vezet a nyugodt, higgadt hangvétel? Rögtön bértollnoknak néznek!:-)))) Orescsukkal kapcsolatban: mindig akadnak olyan focisták, akik az egyik helyen nem kellenek, a másiknál meg befutnak. C'est la Foci!
4:1

Hajrá Loki!
BUX

Lecsó. Creative Commons License 2000.08.27 0 0 671
DZsen_d
Guriga nagyon haragudott Komjátira, hiszen súlyos sérülést okozott Neki.
Azóta megbeszélték helyére tették a dolgokat.
Komjátit nem ismerem személyesen, de ha kijön a lépés bemutatkozok Neki és megkérdezem a véleményét.
Más
Tócsa említette az NB1.hu-n író Fecót.
Igen O szerintem is bértollnok! Legalábbis nagyon necces.
Orescsukról nagyon kevesen tudtak, nem tudom van e értelme ezzel borzolni a kedélyeket. 1 gólt rúgott eddig.
Egyébként azon a fórumon soha nem hallott emberek vannak jelen LOKI szúrkolóként.
Jó lenne ha ide csatlakoznának.

Üdv

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
BUX
4-0

Előzmény: DZsen_d (670)
DZsen_d Creative Commons License 2000.08.27 0 0 670
Lecsó!

Komjátiról már lecsatlakoztam, Tócsával (akit nem tartok bértollnoknak) kibékültünk (össze se vesztünk). Belátom hibáztam.

Mit tudsz Gurigáról? Gondolom Te ismered a véleményét.

DZsen
Hajrá Loki!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!