Ebdon feltamadoban a szunet utan, mar visszajott 4:8-ra 2-8-rol es szep nagy breaket lott a korabbi 1-2 golyosok helyett. Persze nalunk az Euro a szunet elott kicsivel megint atalakult fekete kepernyove es azota is ugy van. :-((
huhh, ennyi hibát. :(( Egy átlagos formában lévő Ronnie ( de akár mondhatnám Higginset is) kicsontozná őket. Kár, hogy jó formában lévő Ronnie mostanában csak videón látni. Ezen a vb-n is (az elődöntőt kivéve) "csak" átlagos formában volt.
Hat az elozo fram evaloban katasztrofa volt. Remelem a tobbi masmilyen lesz, holnap meg vegkepp kipihenten jonnek asztalhoz. Szvsz az ide tarto uton osszesen nem benaztak annyit akar potokkal akar poziciokkal.
Ez a 4-2 kb a világon semmit nem jelent, talán csak annyit, hogy Ebdonnak egy kicsit nehezebb volt ráhangolódnia a döntőre - érthető okokból. Mondjuk azt már láttuk az elődöntőkben is, hogy az első két session szinte csak bemelegítés.
Két éve egyébként nem kifogyott a nafta, hanem elkezdett játszani az ellenfél...
Nahat, Dott nem olvasta a statisztikakat es 4:1-re all eddig. Csak ki ne fogyjon a nafta mint ket eve. Ebdon tegnap azt mondta hogy o szeret nyomas alatt jatszani, hat ha igy folytatja abbol nem lesz hiany. ;-)
Csessze meg az Eurosport az oteves szerzodeset. Adnak a dontobol kevesebb mint fel orat az elso sessionbol meg a masodikba is masfel-ket ora kesessel kapcsolodnak bele. A Snooker szovetseg miert nem el kikotesekkel hogy ha mar a jog naluk van, akkor cserebe kozvetiteni is koll? Es maskor legalabb a frame veget kivartak az atkapcsolassal.
OFF Te mindig olyan jó dolgokat fogalmazol meg, hogy rájövök, hogy ezeket én akartam mondani. :) ON
Egyébként nem arról van szó, hogy szándékosan nem nézem a döntőt, de ha épp más programom akad, hát nem fogom annyira sajnálni, mintha Ronnie és Ebdon nyírná egymást a képernyőn. :) Ráadásul furcsa dolog, de én Ebdonnak szurkolok. Nem szeretem a lassú játékát, de ha valaki igazi sportember, és úriember ( és mivel snookerről van szó, nekem ez is számít) akkor ő az. Eleget küzdött, hogy megérdemeljen egy újabb győzelmet. Ez a Dott valahogy semmit nem tud előhúzni a tarsolyából, hogy elkezdjem bírni a fejét. :)
Én is láttam a BBC nyilatkozatot, Ronnie egész lazának tünt, és teljesen szimpi volt, mint általában a kertészkedös szövege óta mindig. Bár én akkor is nagyon csíptem, amikor még "hülye" volt, egyáltalán miatta szerettem meg a snookert. Szeretem még Matthew-t, Jimmyt, Hendry-t, szóval az egyéniségeket. A Dott-féle "szürkékkel valahogy nem tudok megbarátkozni. Különben csak mint "író" vagyok itt új, olvaslak titeket régóta, úgyhogy üdv minden snooker-kedvelönek!