Keresés

Részletes keresés

nemezis 2 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 352
  • Asszem én vagyok a hülye, mert magamból indulok ki.

Mindenki más is.

Nekem roppant szimpatikus amit írtál, ez egy nagyon becsületes hozzáállás. Én már biztos találtam olyant amiben egyetértek, meglehet azért is, mert nemcsak egyetértek, hanem magam is hasonlóan működök. Soha nem éreztem elégnek, amit tanultam, ezért 16 éven keresztül voltam hallgatói státuszban. (nem azért mert megbuktam, még a Ph.D után is)

Most sem szégyellek tanulni senkitől, és kérdezni is merek.

Abban is igazad van, hogy normálisan ennek így kellene működnie. Sajnos azonban ez bármilyen "puha" mégiscsak diktatúra volt, a változás megegyezéssel jött létre, ennek pedig ára van. Sajnos. Rengeteg sérelem, rengeteg indulat lappang a felszín alatt, olykor lehetetlenné teszi a párbeszédet.

• Orbán sajnos itt tart.... ezért nem bírja a kritikákat elviselni. Mit gondolsz te, ez a hely miért lett úgymond bezárva, bejelentkezéshez kötve az olvasás és írás?

Mivel én személyesen nem ismerem Orbánt nem is tudom megmondani, hogy hol tart, és fogalmam sincs, hogy mennyire bírja elviselni a kritikát.

Nem gondolom azonban, hogy emiatt lenne az új működés.

Pedig itt nem kritikákkat, hanem gyakran durva gyalázkodásokat írnak.

Én egyébként arra gondoltam, hogy az "aktuálpolitika" és a dili szétválasztása eleve emeli a kattintások számát.

Az írás mindig is bejelentkezéshez volt kötve, mit változtat az, hogy az olvasás is?

Az olvasó kritikája?

Előzmény: Törölt nick (347)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 351

Rosszul tudod.

Róna Péter egy londoni bank vezérigazgatója volt, majd az angol kormány egyik pénzügyi tanácsadója lett.

Előzmény: ghoezeke mate (350)
ghoezeke mate Creative Commons License 2011.11.13 0 0 350

Róna gazdaságtörténész és jogász. Annyira közgazdász, mint én római pápa.

Előzmény: tömegdemonstráció (348)
tömegdemonstráció Creative Commons License 2011.11.13 0 0 349

Kikkel vette körül magát, akik neked nem tetszenek?

Előzmény: Törölt nick (346)
tömegdemonstráció Creative Commons License 2011.11.13 0 0 348

Róna nem kártékony közgazdász.  Remélte,hogy a Fidesz vállán fogja vinni a Parlamentbe, de nem így történt és megsértődött, most pedig úgy viselkedik, mint aki megsértődött.:O) Szerintem kár érte.

Előzmény: Törölt nick (270)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 345
  • Nem kell meghívnia, hiába vigyorogsz.

Azért lásd be, hogy mókás kis paradoxon lett volna.

Azt gondolom, nem Matolcsyné férje az egyetlen közgazda, akad ott más is.

(botcsinálta?)

Előzmény: Törölt nick (341)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 344
  • Azt hiszi, hogy ő az alfa és omega, ő az egyetlen, aki képes megmenteni a hazát.

Honnan veszel ilyen sületlenségeket?  :(

Nyilván számos tanácsadója van, nyilván meg is hallgatja őket.

Előzmény: Törölt nick (342)
béka53 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 343

Kérlek, mondd meg, mik voltak azok a gyors intézkedések, amivel reagáltak bármire is, és az sikeres is volt. Tény és való, hogy gyorsan reagálnak, de inkább sajáz pozicionálás tekintetében, illetve ha van iskolás a környékeden, tudod, hogy rendkivül gyorsan és sikeresen kialakult a káosz.

Előzmény: csillag100 (311)
amanita_phalloides Creative Commons License 2011.11.13 0 0 340
Hát, ha modern Bach-korszak jön, újfajta passzív rezisztancia is lesz...
nemezis 2 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 339

:D:D  Na ja.

Nyilván Orbánnak a 2/3-al meg kellett volna hívni Bajnait ME-nek. :D

Vicces kedvedben vagy.

Előzmény: Lois Chasse (335)
Lois Chasse Creative Commons License 2011.11.13 0 0 337

"Amíg mutogatnak, nincs idejük a megoldáson gondolkodni, vagy éppen azért mutogatnak, mert fingjuk nincs, mi a megoldás."

Épp azért. Egy elképzelésük volt, a 7% hiánnyal. Mióta Barroso nemet mondott, azóta máról holnapra folyik a gazdaságpolitika.

Előzmény: Törölt nick (336)
Lois Chasse Creative Commons License 2011.11.13 0 0 335

"2009 decemberében modosította az IMF szerzödésben foglaltakat, kitolta 2010 oktoberére valamint a visszafízetés kezdő ídőpontja ezáltal az uj kormányt terheli három éven keresztül, hogy a vége 2013 utolsó negyedéve."

A Fidesz ismerte a feltételeket és mégis jelentkezett kormányzásra. Talán azt képzelték, hogy elboldogulnak a helyzettel. 

Ha növekedni kezd a gazdaság, akkor könnyebb visszafizetni, mert van miből, erre számítva tolták ki a határidőt. Arról már nem Bajnaiék tehetnek, hogy Orbánék nem tudják folytatni a gazdaság stabilizálását.

Előzmény: csillag100 (322)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 334

Szóval megszűnik a demokrácia és császárság lesz Európa.

Ha ezt Napóleon megérhette volna.....

Előzmény: Morgó Sapiens (333)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2011.11.13 0 0 333

A hitelminősítők csak kiszolgálnak egy igényt a válságnak álcázott világhatalmista átrendeződés meggyorsítása érdekében, a láthatatlan hatalom totális világuralma jelenlegi fázisában Róna Péter nagy nyilvánosság előtt kimondta: "egy óriási politikai átalakulás kezdetén vagyunk, amiben a periféria országainak (így Magyarországnak is) a demokratikus szerkezete fel van függesztve. Jelenleg már a döntéshozás az úgynevezett frankfurti csoport kezében van."

Előzmény: Törölt nick (329)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 332
  • Spejzolnak? Ugyan mit?

:)) Ez a saját külön bejáratú elképzelésem.

Leginkább abból gondolom, hogy úgy tűnik az általános válság jóval hosszabb ideig tart (mindenütt) mint azt korábban feltételezték.

Előzmény: Törölt nick (330)
ax15 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 331

Az Mszp-nek kellett 7 év mire rájöttek, hogy egy országot vezetni szakember kell.

Ez a törpe a 2/3-os mellénnyel 100 év alatt sem jönne rá.

Nézted a zállamadósságot?  Nyerésre állunk a harcunkban?

nemezis 2 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 328
  • 2009 decemberében modosította az IMF szerzödésben foglaltakat, kitolta 2010 oktoberére valamint a visszafízetés kezdő ídőpontja ezáltal az uj kormányt terheli három éven keresztül, hogy a vége 2013 utolsó negyedéve.

Jajj! Hiszen "nem is volt szerződés"! :D:D

No igen ugrásra készen várták, hogy mikor borul ki a bili.

Vagyis folyamatosan várják.

Előzmény: csillag100 (322)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 327

Tudom, persze, hogy tudom.

Vannak alapkérdések, amiben merőben más a véleményed.

Feltételezem, az sem nyugtat meg, ha én azt mondom (gondolom) spejzolnak.

Előzmény: Törölt nick (319)
reggelsanyi Creative Commons License 2011.11.13 0 0 326

Perszehogy kérted...

De én meg ahhoz szólok akihez kedvem tartja...

Most így tartotta kedvem..

S ezentúl is így lesz...

Mert nem nagyon érdekel az hogy te épp a legfölsőbb szinteken vagy-é vagy sem...

Te viszont tartsd magad az ígéretedhez...

S ne szólj hozzám...

Előzmény: Törölt nick (324)
reggelsanyi Creative Commons License 2011.11.13 0 0 323

Csak aztán tartsd is magad hozzá...

Előzmény: Törölt nick (321)
csillag100 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 322

2009 decemberében modosította az IMF szerzödésben foglaltakat, kitolta 2010 oktoberére valamint a visszafízetés kezdő ídőpontja ezáltal az uj kormányt terheli három éven keresztül, hogy a vége 2013 utolsó negyedéve.

Micsoda gerinces egyenes gerincü pasas. Nem beszélve arról, hogy a 2010 es államháztartási hiánycél 2.9% át kikunyizta 3.8% ra, amit már decemberben a költségvetés elfogadásánál tudta, hogy képtelenség, mivel több tétel fedezete csak juliusig volt biztosítva a költségvetésben.

Uriember az ilyen, arra játszottak, hogy Orbánékat harapofogoba fogja a nemzetközi pénzpiac által úgy fiskális, mint gazdasági mozgásterét bekorlátozzák.

Ebből tört ki szerintem nagyon helyesen a kormány mindenki megrökönyödésére és az első döbbenetük után azóta is mindent megtesznek, hogy a magyar kormányt visszatereljék a vályuhoz ahol Ők adagolják a moslékot.

Előzmény: nemezis 2 (314)
reggelsanyi Creative Commons License 2011.11.13 0 0 320

Viszont lazán elképzelhető hogy ennek ellenére kisebbségben vagy a véleményeddel...

:D

Előzmény: Törölt nick (319)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 317

Nem hiszem, hogy Magyarországról írogat. Régebben törte a magyart, de azóta sokat fejlődött, kevés helyesírási hibát vét.

Előzmény: Morgó Sapiens (315)
reggelsanyi Creative Commons License 2011.11.13 0 0 316

A Bibliát a hívek is ismerik...

Előzmény: Morgó Sapiens (315)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2011.11.13 0 0 315

Nem is tudtam, hogy itt kormánytagok, vagy szóvivők is szokták nyomni a brosúrát... Te melyik vagy?

nemezis 2 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 314
  • Gordonka messze túlteljesítette fletót, Orbánt meg utcahosszokkal veri,

Ja.

Mennyit is fizetett vissza az IMF-nek?

Előzmény: Törölt nick (313)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 312

Sok a ha...

Ez már a fuldokló kapaszkodója abba az érvbe, hogy nagy a szar, de jövőre jobb lesz. Jövőre még nagyobb lesz a szar, de ez már a Fidesz saját piszka lesz, komcsizással már nem tudja levakarni magáról, amit csinált.

csillag100 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 311

Az eszedbe se jutott, hogy eddig is benne voltunk a szánkig, csak Te valahogy nem foglalkoztál vele. Most, hogy Orbánék átvették a rudat és 2/3 uk van a médiának köszönhetően valós és valótlan hirek tömkelegével bombázzák a nagyérdemüt, ami nem mindig bontja ki az igazság minden részletét, mert azt is feszegethetnék, hogy ha marad az elöző kurzus már a szar a fejünk bubjáig érne és pont a kormány 2/3 támogatása ad arra lehetőséget a változó körülmények miatt, hogy gyors döntéseket hozzanak és ha szükséges korrigáljanak úgyanolyan gyorsan alkalmazkodva a környezethez. Ez teszi lehetővé, hogy a szánk helyett már csak a nyakunkig vagyunk a slamasztikába és lassan a karjaink is talán felszabadúlnak a jövő év végére,  és így tovább.

Előzmény: ax15 (300)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.13 0 0 310

Az MVM akkori vezére a Hagyó-buktató Kocsis István volt.....

Előzmény: nemezis 2 (309)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 309

Több a kérdés mint a válasz.

Előzmény: Törölt nick (307)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!