Keresés

Részletes keresés

norbi.sz_80 Creative Commons License 2011.12.12 0 0 583

Igen, a külön tápegységről azt jelenti, hogy odahúztam a hosszabbítót az autó mellé, majd a kijelzőnek a tápegységről adtam áramot (a kijelzőt lehet hordozható TV-ként is használni, így van hozzá egy tápegység is 12V-os, ami 230V-ról működik)...

A kijelző 12V-ról működik egyébként, a 230V-os tápegység 12V 2A-t állít elő. Inverterrel nem próbáltam, de biztos, hogy járó motornál lesz a gond (zaj), mert ha le van állítva a motor, akkor tökéletesen műxik, nem fagy le a fejegység.

Ezt már csak utólagos tanácsra próbáltam ki, így biztos, hogy zaj jut vissza az RCA kábelen a fejegységre, ha a szivargyújtóról kap tápot... A megoldás is adott, zajszűrő kell (hozzáértő azt mondta, hogy kondi+relé a legjobb megoldás, valamint az, hogy nem a szivargyújtóról kell áramot adni neki). Csak sajnos annyira nem értek hozzá, hogy ennek neki merjek állni (mármint a kondi+relének)...

Előzmény: kékszemű (582)
kékszemű Creative Commons License 2011.12.12 0 0 582

Valószínűleg ott lehet a probléma, amikor a monitor szivartyújtóról kapja az áramot, ugyanis akkor tökéletesen működik (több idő után sem fagy le), ha a monitornak külön tápegységről, hálózatról adok áramot.

Bocsi, többször nekifogtam a válasznak, de mindig arra jutok, hogy nem értem a kérdést :-((

Mi az, hogy külön tápegységről, hálózatról adod az áramot? Tehát csak 230 V-os hálózatról működik?

Ha szivargyújtóról (12 V-ról) táplálod, akkor fagy le?

Ha a szivargyújtóba dugsz egy 12V/230V invertert, akkor se működik??

Előzmény: norbi.sz_80 (580)
hyski Creative Commons License 2011.12.12 0 0 581

Sziasztok! van egy JVC_KD-G631-es autósmagnóm kb másfél éves mi lehet a baja a rádió szól minden müködik rajta de ha pendraive -val akkarom müködtetni akkor fel le hulámzik a hang és torz állitani semmit nem lehet ilyenkora cd meg felsem pörgeti a rádioval meg minden müködik mi lehet a bajja érdemes -e még megcsináltatni válaszotokat előre is köszönöm.

norbi.sz_80 Creative Commons License 2011.12.09 0 0 580

Sziasztok!

Beraktam egy fejtámla monitort az autóba (Skoda Octavia) a gyerkőcnek, mivel sokat utazunk. Az autóban DVD fejegység van, így csak monitor lett berakva (nem DVD lejátszós).

A probléma ott kezdődik, hogy néhány perc után lefagy a lejátszó, ha használom a fejtámlamonitort is... Valószínűleg ott lehet a probléma, amikor a monitor szivartyújtóról kapja az áramot, ugyanis akkor tökéletesen működik (több idő után sem fagy le), ha a monitornak külön tápegységről, hálózatról adok áramot.

Azért gondoltam, hogy ez lehet a gond, mert amikor csak simán bekapcsolom a monitort (még nem kap jelet a DVD-ről), akkor is eléggé "zajos"/csíkos a kép. Az autó hangszóróin semmiféle zaj nem hallható...

Mi lehet a megoldás? Esetleg egy zavarszűrőt kellene bekötni a monitor tápvezetékébe? Egyáltalán jó megoldás, ha a szivargyújtóról adok neki áramot? Egy Nokia szivargyújtótöltőt alakítottam át (kivettem a töltő részét, a vezetékek egy az egyben lettek forrasztva a töltőre)...

Akinek van tippje, ötlete, ne tartsa magába :)

THX

gázpisztolytkeresek Creative Commons License 2011.11.19 0 0 579

sziasztok

lenne valakinek egy magyar nyelvű leírása egy

JVC KD-SH9102 magnóhoz?

vagy tudja esetleg valaki, honnan tudnék letölteni egyet?

köszi

NissanMarci Creative Commons License 2011.10.07 0 0 578

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy azt honnan lehet megtudni, hogy egy Pioneer KEH-P6100RDS milyen Pioneer Cd-tárral kompatibilis, aukciós oldalakon keresgélek hozzá tárat, így a kipróbálás nem megoldható.

Kösz. 

*Laceeka* Creative Commons License 2011.10.05 0 0 577

Szia!Adott ugye 2 kábel egyik a memóriakábel a másik pedig a főkábele a fejegységnek!MIndkettőt közvetlenül az akksira kötöttem de a főkábelt megszakítottam egy kis kapcsolóval!Így álló helyzetben is mehet a zene :-)Csak bírd akksival:-)

Előzmény: puntohuc2 (576)
puntohuc2 Creative Commons License 2011.10.04 0 0 576

Sziasztok! 
Egy problémám lenne autórádió bekötéssel kapcsolatban. Van egy Citroen C2-m és egy Alpine rádió, úgy szeretném bekötni, hogy amikor az autó motorját leállítom tovább működjön a rádió, most ha leállítom a motort a rádió kikapcsol.

gyulabátyó Creative Commons License 2011.09.09 0 0 575

Nekem van egy bontatlan.Keress meg magánban,nyilvános a mélem.

Előzmény: Tamás406 (571)
vw g40 Creative Commons License 2011.09.05 0 0 574

Üdv!

Lenne egy kenwood kdc-w7531 tipusú fejegységem a gond vele hogy nem húzza be a cd t nem reagál semmit sztem vmi mechanika gondja lehet am minden más mükszik rajta ha vki ért hozzá v tudna segiteni hova vihetném el azt megköszönném

fcsabi84 Creative Commons License 2011.08.29 0 0 573

Hali. Kinéztem magamnak egy Stealth dupla mélyádát. Mi a véleményet magáról a márkáról, mert én speckó még nem is hallottam róla....

dressedinblack Creative Commons License 2011.08.25 0 0 572

Hello mindenkinek!

lakozo

Nekem egy kis segitseg kellene, ha valaki tud azt megkoszonnem.

A regi autosradiomnak a csatlakozasa teljesen elter az ujonnan vasarolttol.

Az ujhoz van csatlakozo kabel, amivel gyakorlatilag nincs is problemam, ossze is tudom kotni, de mivel a regi radiot csak csatlakoztatni kellett mindenfele kabelek nelkul, ezert az ujat nem tudom beilleszteni a kabelek miatt.

Tud valaki segiteni mit kell tennem?

Elore is koszonom.

Tamás406 Creative Commons License 2011.07.14 0 0 571

Üdv Mindenkinek!

Valaki nem tud véletlenül JVC mp3 fejegységhez való RM-RK50 távirányítót? Potenciális vevő vagyok!

Magic1979 Creative Commons License 2011.07.13 0 0 570

Valakinek van tapasztalata az ABM D-1440B nevű USB fejegységgel kapcsolatban? Nincsenek nagy igényeim, olcsó,  pendrive-kompatibilis autórádiót keresek.

conan77 Creative Commons License 2011.07.13 0 0 569

kérdezd inkább a prohardveren ( 566-os hsz itt) vagy az indexen

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9006145

ott előbb jön válasz talán :)

Előzmény: Gabessy (568)
Gabessy Creative Commons License 2011.07.13 0 0 568

Üdv mindenkinek egy kis egitség kéne lenne egy eredeti mercedes benz audio 10 model:be 6019 tipusó autósmagnóm bekötés után 30 másodpercig szól aztán vége kiirja hogy prod tudom hogy ezekbe kódot kell irni néztem egy két videót de mindegyik bekacsolás után kéri a códot ez pedig nem ha akarnám se tudnám beirni mert nem kéri de azt se tudom mit nyomja be hogy kérje pedig már végignyomkodtam az egész gombot ha tudtok akkor segitsetek! Tudom hogy ősrégi dologról van szó de vagy 2-3 hónapig nem lesz rá pénzem hogy vegyek egy elfogatható cd-s magnót de addig is valamit azért halgatni akarok

Köszi a segitségetek!!!!

KicsiMongúz Creative Commons License 2011.06.12 0 0 567

Köszi!

Előzmény: conan77 (566)
conan77 Creative Commons License 2011.06.11 0 0 566

Itt érdeklődj pörgősebb topic:    http://prohardver.hu/tema/autohifi_melyiket_szeressem/friss.html

amúgy az www.árgép.hu -n átnézheted az árakat is.

Hali

Előzmény: KicsiMongúz (565)
KicsiMongúz Creative Commons License 2011.06.10 0 0 565

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.

Az autórádiónk már nagyon a végét járja, szeretnénk lecserélni,

de amint elkezdtem nézegetni a lehetőségeket, egyre butábbnak

éreztem magam.

Szóval egy 97-es Suzuki Swift-be kellene egy fejegység, ami lehetőleg

USB csatlakozóval is rendelkezik. Nem kell semmi extra, csak legyen

normálisan kezelhető, megbízható. Pl. ne kezdjen magától össze-vissza

váltogatni a rádióadók között.

A hangfalakat is cserélni kellene, mert nagyon recsegnek már. Ebből sem kell

semmi komoly, csak működjön.

Természetesen szeretnénk normális áron megúszni, mókás lenne, ha több kerülne a hifi, mint

amennyit az autó maga ér:)

Ha valaki esetleg tud ajánlani konkrét modellt, vagy webshopot, ahol érdemes

nézelődni, azt megköszönném.

kispluto Creative Commons License 2011.06.07 0 0 564

Szia!

Ha ezek közül választasz (új) fejegységet, akkor én tudok neked adni interfészt a kormányhoz.

A fejegység márkák: Alpine,  Blaupunkt, Clarion, JVC, Kenwood, LG, Panasonic, Pioneer, Sony, Zenec.

Az elektronika ára kb. 20 000 Ft.

Üdv:

Kisplutó

Előzmény: dohonyiz (563)
dohonyiz Creative Commons License 2011.06.06 0 0 563

Sziasztok!

Van egy 2004-es Renault Thaliám, amiben még kazettás magnós rádió van. Ehelyett szeretnék bele egy cd/mp3 lejátszós rádiót, amit lehet vezérelni a távirányítóról is a kormányról.

Tud valaki ilyet ajánlani?

Köszi!

Norby05 Creative Commons License 2011.06.05 0 0 562

Sziasztok.

Van egy RCA kabelem, ami ketté van vágva.az egyik kabelben van egy vékonyabb kabel, es abban mée egy vékonyabb, a másikban meg egy vekonyab kabel van.Már probaltam osszebogozni de valami nem erintkezik vagy nem tudom hogy mi lehet a probléma, mert ahogy mozgatom a kabelt neha megszolal, de hamar el is halgat. Ha valaki tudja, hogy mit nem csinaltam jol akk irjon, Elore is kosz.

*Laceeka* Creative Commons License 2011.05.28 0 0 561

Kössz a megerősítést!:-)Már bele is vágtam egy 80-as biztit!Kiváncsi vok mi lesz az eredmény!Holnap odateszek neki!

Előzmény: belagergo (560)
belagergo Creative Commons License 2011.05.28 0 0 560

jól mondta, vegyél nagyobb biztit

Előzmény: *Laceeka* (559)
*Laceeka* Creative Commons License 2011.05.27 0 0 559

Sziasztok!Találkoztatok már olyan jelenséggel amivel én küszködök?Nevezetesen alolvad a biztosítékom ami 60 Amperes ha fullra tolom a hangeről!Normális hangerőn nincs baj de nyélre hajtva rovid idő múlva elolvad!Egy hifis fószer azt mondta hogy zárlat kizárva mert olyan nincs hogy 10 es hangerőn nincs 20 ason meg van zárlat!Javasolta hogy cseréljem ki 80 Amperesre a biztmet!A végfokom egy MAC Zx 1000 monoblock 2X30 Amperes biztivel van megáldva!Erre mondta a csóka hogy ezért legyen nagyobb a táp bizti!

gázpisztolytkeresek Creative Commons License 2011.05.22 0 0 558

Sziasztok!

Szeretném eladni ezt a mélynyomó ládát:

A láda mérete: szélesség: 43 cm                       

magasság: 37 cm                       

mélység: alul 39 cm, felül:13 cm                        

súlya: 13 kg.

Max input power: 800W, rated power 200W, impedance 4 ohm, frek: 20Hz-2500Hz. A pontos tipus: XS-L1235 subwoofer. 

ÁRA:15.000.-Ft

Légpuska csere szóba jöhet, akár ráfizetéssel is.

A hangszóró mérete 30 cm.

PetyAuris Creative Commons License 2011.03.09 0 0 557

Sziasztok!

Van egy eladó JBL GTO 75.4 4 csatornás erősítőm + 2db Rainbow SLC cal25 magas hangváltókkal. A GTO tartói frissen lettek fényezve, teljesen újszerű, a plexit is felpolíroztam, egy GTO 6506ce szettet hajtott.

600W max. teljesítményű 4 / 3 / 2 csatorna konfigurálhatóságú AB osztályú sztereó 4 csatornás erősítő, beépített hangváltóval, alacsony és magas jelszint bemenettel.

Adatok:

Teljesítmény: 4x104W RMS 4Ohm 4x142W, RMS 2Ohm
Hidalt teljesítmény: 2x284W, RMS 4 Ohm
Frekvencia átvitel: 10 - 83.000Hz
Bass Boost: 0-6dB (45Hz)
Jel/zaj viszony: 80dB
Beépített hangváltó: HP / LP (30 - 320Hz között 12dB / oktáv)
Bemeneti érzékenység: 230mV - 5,8V
Méretek: 384 x 313 x 60mm

Rainbow cal 25 régi SLC széria:
25mm-es speciális többrétegű szövetekből készült, szövet peremes dóm magassugárzó.
ˇ Terhelhetősége: 100W rms.
ˇ Frekvenciaátvitele: 1,8KHz-23 KHz
ˇ 12dB/okt.@3400Hz

GTO: 35.000 Ft (új ára 57.000 Ft)

Rainbow: 10.000 Ft

Főlökött Creative Commons License 2011.03.09 0 0 556

Bánat tudja, neten találtam a képet, megtetszett :) Egyedi kivitel, egyedi hangzással :)Ilyen megoldást még nem láttam.

Előzmény: kékszemű (555)
kékszemű Creative Commons License 2011.03.08 0 0 555

Bár lehet, hogy régi Suzuki Stift...

Abba is korrekt a hifi :-))

Előzmény: kékszemű (554)
kékszemű Creative Commons License 2011.03.08 0 0 554

A kormánya alapján ez valami flanszia rémség (Citroen Visa, esetleg Oltcit?). Abba teljesen korrekt ez a hifi :-)))

Előzmény: Főlökött (553)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!