Hajrá mindenkinek a Roaccutan-nal! Tényleg ne reklámozzuk, ez nem megoldás, hanem orosz rulettt a szerevezetünkkel szemben. 1000-ből 1 esetben olyan mellékhatása lehet, hogy az illetőnek, öngyilkos gondolatai támadnak. Ez már azért bőven túl van azon a határon, amit még tolerálni lehet. Aki ezt a gyógyszert reklámozza megoldásként annak a fejével gondok vannak és megkérdőjelezném az illető szakmaiságát.
Anno szedtem olyan gyógyszert, aminek a mellékhatásai között ott volt a pánikbetegség, és én voltam a szerencsés nyertes.
Ha a gyerekedről lenne szó, megengednéd neki, hogy beszedje??
Fontos információk nőbetegeknek A Roaccutan-nak magzatkárosító hatása lehet (vagyis orvosi szakszóval teratogén). A vetélés fokozott veszélye is fennáll. - Nem szedhet Roaccutan-t ha terhes. - Nem szedhet Roaccutan-t, ha szoptat. A gyógyszer valószínűleg bejut az anyatejbe és károsíthatja a gyermeket. - Nem szedhet Roaccutan-t, ha teherbe eshet a kezelés alatt vagy a kezelést követő hónapban. Fogamzóképes nő csak szigorú szabályok szerint kaphat Roaccutan-kezelést a születési rendellenesség (magzatkárosodás) kockázata miatt.
A feltételek a következők: - Csak akkor kaphat Roaccutan-t ha súlyos aknéja van, mely nem javult más akne-ellenes kezelésre, így antibiotikus és helyi terápiára sem. - Kezelőorvosa elmagyarázta, hogy az izotretinoin milyen veszélyt jelent a magzatra nézve: Ön megértette, hogy miért nem szabad teherbe esnie és milyen módon előzheti meg terhességét. - Megbeszélte kezelőorvosával, hogy hatásos fogamzásgátlást fog alkalmazni. Kezelőorvosa tanácsot ad Önnek a terhesség megelőzésével kapcsolatban. Elküldheti Önt szakorvoshoz is fogamzásgátlással kapcsolatos tanácsadásra. - Egyetért azzal, hogy legalább egy, de inkább egyidejűleg két hatásos fogamzásgátló módszert fog alkalmazni, így óvszert vagy spermicid hatású anyaggal bevont pesszáriumot a Roaccutan kezelés megkezdése előtt legalább 1 hónappal, végig a kezelés során és a kezelés befejezése után még további 1 hónapig. Mielőtt elkezdik a kezelést, az orvos terhességi tesztet végeztet, melynek negatívnak kell lennie. - Fogamzásgátlást akkor is alkalmaznia kell, ha nem menstruál, vagy éppen nem él aktív szexuális életet (kivéve, ha kezelőorvosa úgy dönt, hogy ez nem szükséges). - Képes arra, hogy eleget tegyen a Roaccutan Terhességmegelőző Programban felsorolt, terhesség megelőzéséhez szükséges előírásoknak. - Megérti és elfogadja a havonkénti ellenőrzés és az esetleges további terhességi tesztek elvégzésének szükségességét, ha kezelőorvosa indokoltnak tartja. Lehetséges, hogy 5 héttel a Roaccutan kezelés befejezése után is terhességi tesztet kell végeznie. Nem eshet teherbe a kezelés alatt és még 1 hónapig a kezelés befejezése után. - Kezelőorvosa megkéri Önt (vagy képviselőjét) egy nyilatkozat aláírására, melyben kijelenti, hogy megismerte a Roaccutan kezelés veszélyeit, és hogy elfogadja a szükséges óvatossági intézkedéseket. Ha mégis teherbe esik a Roaccutan terápia során, vagy 1 hónapon belül a kezelés abbahagyása után, azonnal hagyja abba a gyógyszer szedését, és keresse fel kezelőorvosát. Kezelőorvosa szakorvoshoz utalhatja Önt tanácsadásra. Kezelőorvosa írásos információval rendelkezik a Roaccutan-t használók számára a terhességről és fogamzásgátlásról, amelyet meg kell mutatnia Önnek. Ha nem látta még ezt az anyagot, kérdezze meg kezelőorvosát.
Fogamzóképes korú nőknek csak 30 napra szóló mennyiség írható fel. A kezelés folytatásához újabb felírás szükséges. Minden recept csak 7 napig érvényes. Információk férfi betegeknek A Roaccutan nem károsítja a spermiumokat. Az izotretinoin nagyon kis mennyiségben van jelen a Roaccutan-t szedő férfiak spermájában, ami kevés ahhoz, hogy káros hatással legyen partnere születendő gyermekére. Ne felejtse el, hogy gyógyszerét másnak nem adhatja át, különösen nem nőbetegeknek. Információk minden betegnek - Mondja el kezelőorvosának, ha bármilyen mentális problémája vanvagy volt valaha (beleértve a depressziót, öngyilkossági gondolatokat, pszichózist), vagy ha bármilyen gyógyszert szed ezekkel összefüggésben. - A Roaccutan alkalmazása során súlyos bőrreakciókat (pl. eritéma multiforme (EM), Stevens- Johnson- szindróma (SJS) és a toxikus epidermális nekrolízis(TEN) jelentettek. A kiütések súlyosbodhatnak, és a bőr kiterjedt felhólyagosodásához, hámlásához vezethetnek. Érdemes odafigyelnie a szájban, torokban orrban és a genitáliákon megjelenő fekélyekre, valamint a kötőhártyagyulladásra (vörös és duzzadt szem). - A Roaccutan ritkán súlyos allergiás reakciót válthat ki, mely érintheti a bőrt ekcéma, csalánkiütés, véraláfutás vagy a karokon, lábakon megjelenő vörös foltok formájában. Amennyiben Önnél allergiás reakció alakul ki, hagyja abba a Roaccutan alkalmazását, azonnal forduljon orvoshoz, és mondja el neki, hogy Ön ezt a gyógyszert szedi. - Az intenzív testedzést és fizikai aktivitást csökkenteni kell. A Roaccutan izom- és ízületi fájdalmat okozhat, különösen erőteljes testmozgást végző gyermekeknél és tizenéveseknél. - A Roaccutan szedése alatt előfordult gyulladásos bélbetegség. Amennyiben önnek súlyos, véres hasmenése van gyomor-bélrendszeri betegség előzménye nélkül, orvosa le fogja állítani a Roaccutan kezelését. - A Roaccutan szemszárazságot, kontaktlencse intoleranciát és látásproblémákat - beleértve a csökkent éjszakai látást - okozhat. Tájékoztassa kezelőorvosát, ha ezen tünetek bármelyikét tapasztalja. Kezelőorvosa szemnedvesítő kenőcs vagy műkönny alkalmazását javasolhatja Önnek. Amenniyben Ön kontaktlencsét használ, és kontaktlencse intoleranciája alakul ki, kezelőorvosa a kezelés idejére szemüveg viselését javasolhatja. Ha Önnél látásprobléma jelentkezik, kezelőorvosa szakorvoshoz irányíthatja Önt, és a Roaccutan abbahagyását javasolhatja. - A Roaccutan szedése során valamint néhány esetben, amikor a Roaccutan-t tetraciklinekkel (bizonyos antibiotikum csoport) adták együtt, jóindulatú koponyaűri nyomásfokozódás (benignus intrakraniális hipertenzió) fordult elő. Hagyja abba a Roaccutan szedését, és azonnal kérje ki kezelőorvosa tanácsát, ha a következő tüneteket tapasztalja: fejfájás, hányinger, hányás és látászavarok. kezelőorvosa szakorvoshoz irányíthatja Önt a szemek látóidegfő duzzanatának ellenőrzése céljából (papillaödéma). - A Roaccutan emelheti bizonyos májenzimek szintjét. Az orvos rendszeresen vérvizsgálatot végeztet, hogy ellenőrizze a májenzimek szintjét a Roaccutan kezelés megkezdése előtt a kezelés alatt és a kezelés befejezése után. Ha a magasabb májenzim szintek tartósan fennállnak, az orvos csökkentheti a gyógyszer adagját, de meg is szakíthatja a Roaccutan kezelést. - A Roaccutan gyakran emeli a vérzsírok, mint a triglicerid, vagy koleszterin szintjét. Az orvos vérvizsgálatot végeztet, hogy ellenőrizze az Ön vérzsír szintjét a Roaccutan kezelés megkezdése előtt, a kezelés alatt és a kezelés befejezése után. A legjobb, ha nem fogyaszt alkoholt vagy legalábbis csökkenti az alkohol mennyiségét a kezelés alatt. Beszélje meg orvosával, ha tud arról, hogy magas a vérzsír szintje, ha cukorbetegségben szenved, túlsúlyos, vagy alkoholbeteg. Előfordulhat, hogy gyakrabban kell vérvizsgálatot végeztetnie. Ha a magas vérzsír szintek tartósan fennállnak, az orvos csökkentheti a gyógyszer adagját, de meg is szakíthatja a Roaccutan kezelést. - Közölje kezelőorvosával, ha bármilyen vesebetegségben szenved. Lehetséges, hogy kezelőorvosa alacsonyabb Roaccutan adaggal kezdi a kezelést, majd fokozatosan növeli azt a maximális tolerált dózisig - Közölje kezelőorvosával, ha fruktóz intoleranciában szenved. Kezelőorvosa nem fogja felírni Önnek a Roaccutan-t, ha Ön fruktózra vagy szorbitra érzékeny. - A Roaccutan emelheti a vércukorszintet. Ritka esetben cukorbetegséget válthat ki. Kezelőorvosa ellenőrizheti az Ön vércukorszintjét a kezelés alatt, különösen, ha cukorbeteg, túlsúlyos, vagy alkoholbeteg. - A bőre könnyen kiszáradhat. Használjon hidratáló kenőcsöt, vagy krémet és ajakbalzsamot a kezelés alatt. Kerülni kell a hámlasztó vagy más akne-ellenes kezeléseket, mert bőrirritáció alakulhat ki. - Kerülje a túlzott napfényt, ne használjon kvarclámpát, és ne járjon szoláriumba. A bőr érzékenyebbé válhat a napfény iránt. Mielőtt napra megy, használjon magas faktorszámú fényvédő krémet (legalább SPF 15-ös). - Kerülje a kozmetikai kezeléseket. A Roaccutan a bőrt sérülékenyebbé teheti. A kezelés alatt és még legalább 6 hónapig a kezelés után kerülni kell az olyan kozmetikai kezeléseket, mint pl. a hámlasztás, vagy a lézerkezelés (bőrkeményedés vagy hegek eltüntetése) és a gyantás szőrtelenítés. Ezek hegesedést, bőrirritációt vagy ritka esetben a bőr elszíneződését okozhatják. - Ne felejtse el, hogy gyógyszerét másnak nem adhatja át. Az összes fel nem használt kapszulát vissza kell vinni a kezelés végén. Beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, hogy hova vigye vissza a kapszulákat. - Nem adhat vért a kezelés alatt és még egy hónapig a kezelés abbahagyása után. Ha terhes nőbeteg kap az Ön véréből, a magzat károsodhat.
Sokszor hallottam olvastam hogy milyen őrültség és borzalom lesz ha gyógyszert szedek. Ezért kerestem fel egy olyan szakembert akinél biztonságban vagyok. Nem a gyógyszer mellett vagyok de ha valakinek nincs választása az előbb vagy utóbb döntés elé kerül.
Én így döntöttem. Azért vannak jó tapasztalatok még a kremmánián(sotret)is. Sok fiatalnak adott új reményt. Ott is elismerték hogy mit szednek tudták ők. A kérdésedre válaszolva :
Egyetlen egy mellékhatása volt a gyógyszernek.
Este kellemetlen hátfájdalom gyötört. Ez olyan 2hétig tartott. Természetesen azonnal orvos vizsgálatok. Minden ok volt jelentkezett egy mellékhatás. Sajna ez benne volt a pakliban.
Azóta viszont semmi probléma nincs tiszta az arcom.
Talán kicsit figyelhetem volna hogyan tálalom a fórumon. Mindig írtam hogy végső esetre szedje ne enyhe tünetekre. Most is azt mondom ha szakad a cérna.
Ha lesz ilyen akne gondom biztos kipróbálom. A bazsalikomról nem volt infóm. Érdekes ez az olaj téma mondjuk kell is erre egy átállás . Én hiszek neked! Enyhe tünetekre működhet durvább felületen meg egyéni kérdés. A helyesírást meg csak viccnek:) szántam:) Aki ezt veszi észre meg telefon kódolásra kér az húzza magát az informatikus blogra:))))) A lényeg benne volt érhető amit írtál. Ennyi!
"Szeretném én is megosztani veletek, hogy a több éve hol kevésbé hol jobban előjövő bőrbetegségemre milyen megoldást találtam. Én is próbáltam mindent ami segítséget nyújthat, drágát és olcsót is, semmi sem volt jó, kivéve a szteroidos krém, de az is csak éppen aznapra mulasztotta el. Nos, ki merem állítani, hogy már 2 hónpja alkalmazom a svédcseppet, mellyel reggel este átdörzsölöm a (többek között fejbőrön is található) seborrheát. Eleinte mondhatom hogy rosszabb volt mint mielőtt bekentem, ez kb 3-4 napig tartott, majd szépen lassan teljesen elmulasztotta és azóta nem is jött elő egyáltalán!!! Persze a mai napig átdörzsölöm az arcom és a fejbőröm azon részét, ahol korábban előjött, de előfordult már hogy napokig elfelejtettem, mégsem jött vissza.. Hozzáteszem hogy a bőröm is sokkal szebb lett tőle, mostanság már szinte tonikként használom. Ajánlom mindenkinek, és remélem másoknak is segíteni fog!!"
Köszi ezt nem ismertem, bár használok Balea arcmaszkot, de nem ezt.
Már pont írni akartam, hogy ez gyengébb hámlasztó lehet érdemesebb komolyabb hatású márkásat beszerezni, de beleolvastam a leírásába és nagyon jó véleményeket írnak róla.
Zavaró. most "kék kamilla" vagy csak simán kamilla, vagy a "kek kammila" direkt két m-el, mert valaminek a latin neve, vagy a jóisten tudja mire gondolhattál. Szóval ezért.
De nem is értem most, hogy hogyan jött ide a kamilla.
A Balea cucc gyári csomagolása olvashatatlanul kisbetűs a magyar ragacson.
a linket mit kiraktal belenezve a termek leirasba olvasom :segit eltavolitani a felesleges faggyut a borrol ....! szoval ok is tudjak a gubanc a felhalmozodott faggyuban van ! kammilla kivonat .
ami nem mas mint kek kammilla olaj .
ez meg nincs a garmadamba , felkinalatak 1 ml 18 eu ert szerintem tudhat valamit ez a kamilla olaj magjegyzem Magyar orszag az egyik fo termelo .
az osszetevok : azt viszont erdemes olvasni miket raktak meg extraba ....van egy par rak kelto anyag benne .
bocs nem akartalak megbantani ezzel az iras dologgal ! tudom sok a hiba kicsik a betuk rosszul latom meg neha nem is nezem miket gepelek tulkozel vannak a betuk mast ir ...ugy ahogy mondtad sajat eletre kelt ... gep !
Egyébként voltam már totál tünetmentes, ha visszagondolok. Akkor amikor Aloe verát ittam, minden nap egy felest. A hajam olyan lett mint a drótkefe és a színe is egészen besötétedett.
Írtátok a hámlasztást. Tegnap betévedtem a DM-be és vettem csak úgy egy "Balea Totes Meer Maske" hogyishívjákot. Magyarul roppant varázslatos: Balea tisztító arcmaszk holt-tengeri iszappal problémás bőrre.
Szürkésfehér matyi, pont olyan mint az a kézmosókrém ami meló után mindent levisz, szóval olyan volt mintha a vakolatot összekeverték volna 40-es smirglivel és még chilipaprikával. Isszonyatosan csípett eleinte, pedig előtte csak simán meleg vízzel mostam meg az arcom. Tök jó volt érezni a hatást, aztán elmúlt a csípés és hagytam rászáradni (15 perc) Lemostam, és most olyan mintha frissen születtem volna. Kicsit dörzsölgettem is, talán azt még jobban lehetett volna.
Legközelebb meg is borotválkozok előtte teljesen simára.
semmi olyan dolgot nem teszek mit irtal ill kertel egy ket vesszos betum van de direkt nem hasznalom mert ha masik 4 5 nincs mi ertelme ennek az okoskodasnak a fo az gyogyulj meg es igy kicsit nehezebb olvasni csak jobban rogzul. esetleg te is alkalmazod es te is tunet Mentes lehetsz ?
vagy nem....
en minden estre neked gyogyulast kivanok igy vagy ugy ...
Most nem azért, de nagybetű, pont, vessző, szóköz, enter van azon a klavieren is amelyiken pötyögtetsz. A magyar karakterkészletet is simán fel lehet telepíteni bármilyen oprendszerre, bármilyen okostelefonra (szép is lenne, ha pont ezt nem tudnák) Azt a néhány magyar ékezetet meg egy kis öntapadósra ráírod és ráragasztod a külső billentyűzetre.
Készítettem már magyar kiosztásra oroszt, a trükk az volt, hogy a gombok homlokfalára kell tenni fehér öntapadósra nyomtatott fehér betűket, de fekete háttérszínnel excelben. Így szem előtt a magyar, szem előtt az orosz, az óra mellett átállítva pedig olyan szól amilyenre szükség van. Német, angol klaviert a hosszú i (í) fizikális hiánya miatt nem célszerű, bár az AltGR + J -vel az is előjön, csak nagyon kényelmetlen.
Egyébként az ékezetnélküliség sokkal kevésbé zavaró, mint a tagolatlan szófosás és az olyan rossz elírás ami simán javítható egy átolvasásnál: kallogén -> kollagén
A központozásnál pedig mindig vessző szóköz, pont szóköz stb. a sorrend, nem pedig ide is- oda is, meg amoda is szóközözgetés. Kapcsold ki a telefon okoskodóját ha van benne, ne az irányítson téged.
kulfoldon elek nem Magyar a billentyuzet , helyesen sajnos nem tudok alaphangon gepelni mert nincs ekezetes betu .
gyuladt pattanasokra szint ugy jo a muskotalyzsja Geranium olaj plusz bazsalikum .
anno nekem is Volt regbben zuhanyzas utan meg jobban belobbant az arcom ,mert nem Volt letisztva a faggyumrigyek .a kapargats mindig tiszta korommel ek alakura vagva ugy hogy nem 9o fokba all az arcod hoz az ujjad hanem egeszen megdolve . rakok fel yt re bemutatot ott jobban latni .
mellesleg megjegyzem a dermoroller nek is ez az alap elve ingerlik a bort ,ez beinditja a kallogen termelest , majd vitaminokkal asvanyi anyaggal bekennek .
ezt te helyben otthon birod alkalmazni . vitaminok nak asvanyi anyagnak ott vannak az olajok miket irtam ez minden kozmetikai szerek alapjai perssze minnel tobb illo olajvan benne jobb a hatasa sot dragabban is adjak . mert hat egy jazmin olaj meg 5 ml kiszerelesben 4% higitasban 15 eu .
a tobbirol nem is beszelek .......
igen az akneknak nem tesz jot a kapargats eloszor le kell vinned a gyuladast ez egy nap ill egy este
probald a kisvattat mit illoolajal vegyitesz minnel tobb ideig a problemas helyen tartani , reggelre mar kesz is lesz ki tudod nyomni szep lassan megszunik .
meg egyszer a pirossag megszunik ha mindent ugy csinalsz mint mondtam , hozza fogszoni a bor ehhez a kis igenybe vetelhez es majd csak Rutin lesz kesobb ez a muvelet eszre se veszed .
Na ha Breki meglátja a sok ékezet nélküli. szócunamit.:) lehet felfordulást csinál:D
Jókat írtál! Egyet én is próbáltam régen de a sok forró víztől na és a gőztől kiszáradt az arcom. Meg volt pár gyulladt akném ami szépen tovább romlott a kapargatástól. Akkor nem néztem utána hogy tilos az ilyen aknét ingerelni. De elismerés ha nálad ez bejött. Többit nem tudom értékelni mert nekem hamar kiderült hogy csak olaj a tűzre. A fene az egészbe. Mindig ezt de tényleg nem használtak.
Amúgy egy másik fórumon (hoxa) van egy bőrgyógyászati szakember. Nick neve:Okoskolbász. A tag okosan reklámozza magát ha le csekolod akkor látszik az adatlapján ki ő.
Az egyik hozzászólásában a rosacea és a szeborea volt a téma. Hát mondjuk nem zengett ódákat az atka és a demo-rol. Olyasmit írt hogy egy csomó páciense próbálkozott és ő hiába mondta hogy nincs értelme.... Fel is kerestem az oldalt mondjuk szeboreás arcot nem de rosaceas faszit láttam és elég hiteles volt a fotó és ha jól emlékszem a kezelési idő 1év volt. Nahát aki véletlenül olvasta mit írok a fórumra az tudja hogy távol áll tőlem a reklám. Csak nézelődtem ha a gyógyszeres kúra nem hoz teljes javulást.
remellem sok mindenki hasznalni tudja ezeket az infokat !
ami a sajat tapasztalatom es hosszu kiserletezes utan vegulis tunetmentes allapotot en igy birtam elerni .
eloszor is az a seborea parazitas fertozes amiert nem csak a parazitak a felelosek hanem egy Bakterium ami a parazita mellek termeke ugymond ,legfokepp ez miatt alakul ki a gyulladas.
az elso lepesben az arcot szemoldok ot ornyilast ful mogott fuljarat hajas fejbor , all alat mindig el tavolitani kell a felhalmozodott faggyut akar eleinte naponta akar tobbszor is .
hogy tortenik a felesleges fertozott faggyu eltavolitasa ?
Eros meleg zuhany az arcot es kornyeket egeszen pirosodasig maszirozzuk a vizzel,majd az ujjunk kormeivel eloszor ovatosan kesobb mikor mar nagyobb a tapasztlat akar durvaban is elkezdjuk kapargatni ekkor a kormunk alatt a faggyu felfog halmozodni ezt mindig zuhany vizzel tisztitsuk ujra es ujra egeszen addig mig az arc a folyamtos viztol kaparstol abszult hidratalt nem lesz . fontos pontok foleg ferfiaknak ajak kornyeke all alatt all csont kornyeke orr , orr cimpa, szemoldok talalkozasa , homlok . nem kell megilyedni apirossagtol vorossegtol , egy felora elis mullik, minnel alaposabbak voltunk a tisztitasba annal jobban javul all vissza a normalis allapot .
ha ez a muvelet kesz esetleg torulkozes de ezt nem feltetlen javallom hacsak a turulkozot mindig nem szaritod ki 9o fokba aszarito gepbe .
agyban a parna ki love , ertem inkabb itt egy torolkozott tekerj ossze parna inkabb ez legyen .
esti tisztalkozas igy totenik : de lehet nappal is kinek hogy birja az illatokat a kornyezete !
egy kis vattara vagy kozmetikai kor vattara ba disztilalt viz Alkohol egyelege no nedvesre
majd muskotalyzsalya olaj 5, 6 csepp. geranuim olaj szint ugy 5 ,6 csepp, plusz aki akar de inkabb javalt meg cedrus olaj narancs vagy Mandarin olaj , limongrass olaj , bazsalikum olaj , jazmin olaj .
ezeket lehet meg keverni bele, de az elso ketto mindenkepp.
ezzel a vattaval jol atdorzsolni az arcot ful mogott szemoldok haj hajas fejbor
inkabb tobbet ertem en tobbszor mas mas vattaval ha mar nagyon besotetedett nehasznad a masik oldal vagy egy uj .
a bakterialis fertozes azzonnal le megy gyosan javul majd az arcbor allapota, ez a betegseg folyamatos kezelest igenyel , szoval nem abba hagyni !
Igen tényleg elnyomtam megint es ez számon kérhető. De leszarom és a lényegen sem változtat. Ha minden hozzászólást úgy kezdünk ki mit hibázott a helyes írásban akkor az szép lesz. A telóm folyamatosan át írja a szavakat pedig próbáltam mást beállítást na de mindegy. Nagyon fáj hogy egyet kell értenem a peroxid témában.
Igen most igazad van. Végső elkeseredettségemben tettem. Már bánom de szerencsére nincs belsőszervi gondom es remélem nem is lesz. Kizárólag külsőleg használom.
Nem rád gondoltam mikor a bionom eszembe jutott. Kicsit már beképzeled. Ennek ellenére nem vagy unszimpatikus de ku v a. másképp gondolkodunk. Kicsit gyerekes vagy mondjuk de a te véleményed olyan itt mint a többi emberé valakinek mindig tanulságos.. Kár hogy így viselkedünk és próbálsz úgy beállítani mint akinek semmi lövése nincs a témáról. Ha úgy gondolod ezzel idegesítel akkor hajrá.
Na te nyelvtan náci már azt se tudod kinek válaszolsz. :-)
Bocsi de ezt a tagolatlan hibáktól hemzsegő választ már egyre nehezebb kihámozni.
Tudom mi a BBonom nem rendeltem tőlük semmit megint a lényeget ragadtad ki.
Hidrogén peroxid-ot én javasoltam itt külsőleg és olvastam a cikkeket amik a belső használatát írják, pont tegnap beszéltem egy gyógyszerész hölggyel erről, hisz a hidrogén-peroxid agresszív oxidálószer, kis mennyiségben is képes roncsolni szöveteket akkor miért javasolják belülről egyes oldalakon.
Hidrogen peroxidot sebek kipezsegtetésére,tisztítására használjuk.Szerintem belsőleg való alkalmazása életveszélyes,még nagyon kis adagban is, sebbe öntve pezseg mint a csuda, roncsolja a sejteket.... A hajat is eléggé tönkre teszi... Akkor hogy lenne jó az igen érzékeny nyelőcső- gyomor-bél- nyálkahártyának?
Akkor a te (válaszod)reakciód nem személyeskedés? Nem lehet nyelvtan náci mindenki . Valiéknál egy brand alakult ki. Egy bizonyos bionom életmód. Ha figyelmesen olvasol láthatod hogy a náluk kapható termékek szeboreara pattanásokra elég vegyes kommenteket kaptak. Erre a szakértő :iszol elég vizet? A táplálkozás rendben van? Lehet nem kellene most használnod ezeket a termékeket . Micsoda ellentmondás a saját termékre ezt mondani. De azért ajánlanék neked egy jó kis krémet írja a mondat végén (cirka 9ezer). Vagy itt link bionom Lili keresd fel ő biztosan segít a témában es bevezett a bionom világába. Na ez csodás ember egy havi kenőcsöt a náluk vásárolható bio maggal 100ezret kóstál. Vagyis szépen lehuznak. Persze segíteni segítenek de kérdés hosszútávon mennyire tartható fent ez a folyamat.
Ne lepődj meg használok teafa olajat a samponomban. Ezt leírtam meg az arcmosómat is tisztított víz amiben gyulladás csökkentő van. Nálam sem minden gyógyszer. Ha hibáztam és a mellékhatások bármilyen formában jelentkeznek nem titkolom el ahogy azt sem hogy milyen jó állapotban vagyok jelenleg. De hogy
lásd mennyire nyitott vagyok es a betegséghez miként állok hozzá a börgombam a Valiéknál talált cikkek értelmezése után jött helyre. Viszont a szeborea más tészta nem értek egyet és kész saját tapasztalat és a környezetemben sem vált be. Tehát láthatod nem egyből gyógyszert szedtem. Még borzolom az idegeket hidrogén peroxid! Ezt is használtam még belsőleg is. Lezártnak tekintem a kettőnk között kialakult társalgást. És ha olyan történetet hallok nem link formájában értem :) igérem megírom. Aki ezt haszontalannak tartja az szíve joga nem kell megfogadni elég ha tudja mas történetét és lehet ez ad erőt és reményt a betegség legyőzéséhez.
Légyszives olvasd el amit bepötyögsz a telefonon, és javítsd ki legalább a triviális hibákat. A hajam égnek áll amikor ekkora igénytelenséggel találkozok. Nem kell hozzá semmi antibiotikum, semmi gyógyszer, és még homeopatás beütés sem, csakis akaraterő.
Ez esetben nem a homeopátia a lényeg, csak benne volt az idézetben abszolút nem ez az érdekes.
Amit írsz az meg értelmezhetetlen, tele van hibával legalább olvasd vissza.
Ha kicsit vetted volna a fáradságot visszaolvasni a fórumban láthatnád, hogy milyen állapotból gyógyultak meg itt egyesek azáltal, hogy felismerték az okokat, napi rutinjuk részévé tették a megfelelő tisztítást kezelést. Segítek képeket is raktak be a leírás mellé.
Náluk nem enyhe tünetekről volt szó és arról számolnak be, hogy szinte tünetmentesek.
Te ezzel szemben azért hogy ideiglenesen elfedd a tüneteket tönkre vágod az egészséged.
Nem hatvan éves korodra hanem fél év múlva. Nem véletlen hirdetett harcot Anti Vali is a szedése ellen.
Tudod egyáltalán mi okozza? Nem.
Voltál Demodex atka vizsgálaton?
Fogadjunk hogy nem.
Több orvos is leírta, hogy a Roaccután kemény mellékhatásai vannak, egyes mellékhatásai elmúlnak a szedés abbahagyásával viszont nem kívánt mellékhatások ,sajnos a kezelés abbahagyását követően is fennállhatnak és akkor arra nincs már kezelés.
Majd akkor te is rájössz amikor szedését abbahagyod, de akkor már nem lesz képed idejönni.
De végül is saját egészséged cseszed el.
Ja és egy fórum nem ilyen, nem szólunk le másikat nem személyeskedünk. És megjelenésed előtt ez nem is volt itt megszokott.
Azért feltételezem tudja mit csinál veled ellentétben.
Én nem a Homeopátia ellen szóltam. Te mindig azzal jösz hogy leszarom a többiek próbálkozásait meg hogy mivel kenik a bőrüket.
Gondolkodj már ember! Ha olyan súlyos a gyulladás akkor ba...od a Homeopátiat. Az orvos is azt mondja nincs más lehetőség. Én kíváncsi lennék milyen szeboreat láttál élőben? Aki az utcára sem mer kilépni mert bámulnak stb. A hosszú gyógyulási folyamat amit a Homeopátiában elérhető a gyulladásos szeborea akne hegesedéséhez maradandó elváltozásokhoz vezet. Vagyis nincs egy év hiába próbálom ezt mondani neked aki nem küzd hasonló problémával nem fogja átérezni. eljut az agyadig? Akinek meg enyhe tünetei vannak az szánhathat energiát a természetes alternatív gyógymódok használatára. Azt kellene megérteni mindenkinek hogy az erős duzat szeborea nem gyógyítható holmi teás borogatással. Lehet bántó a stílus amit képviselők de egy fórum már csak ilyen. Én sem vagyok gyógyszer párti de nincs választásom és inkább legyen 60 éves koromban valami mellékhatás mint hogy a legjobb éveimben bujkáljak mert félek az emberek reakcióitól. Azóta van barátnőm mióta tiszta az arcom van önbizalmam élek.