Sziasztok! Lenne egy kerdesem: A tillig agyazatos sinein elmennek a regi berliner tt bahn-os vonatok? Szeretnek kerekcsere nelkul futtatni nehany regi mozdonyt es vagont, de jo lenne ha nem botladoznanak a talpfakban. A valaszokat elore is koszonom!
OFF Megy hazafelé a kis kannibál az iskolából és látja ám, hogy az anyja nagyon dolgozik a kondér körül. Odamegy hozzá és megkérdezi: - Anyú ma mit eszünk? -Azt kicsikém- válaszolja az anyja. ON
Kedves BTT Baráti körösök, én sajnos a legutóbbi két remek összejövetel után ma nem tudok ott lenni, de majd a beszámolók segítségével követem az eseményeket.
Kár, hogy nem tetszett az ajánlatom tatabányai kitérőre!
Én bizony a helyedben nem tennék körutazást Budapesten!
Az általam használt útvonal: Budaörsi út - Alkotás út - Vérmező út - Margit körút - Margit híd - Szt. István krt. - Váci út - Ferdinánd (Élmunkás) híd - Izabella/Szinyei/bármilyen utca - Andrássy út.
Szia! Szerintem ez egy könnyen követhető útvonal B.örs felöl, és nem kell kerülgetni az emlékműveket. A Hungáriáról a Stefániára lámpás balra kanyarodás, az Ajtósira szintén. Az Ajtósiról a Liget mellett közvetlenül, a trolivezeték alatt, a park mellett jobbra kell menni, a Damjanich-nál lámpás kereszteződés a Dózsán keresztül. A Bajzáról az Andrássyra a szervízútra, vagy a Kmety-be tudsz fordulni. Az Aradi kifelé egyirányú. Egy két sarok gyalog nem a világ. Teaház tudja milyen biztonságos a környék. Én csak tíz évet laktam a Színyeibe. remélem tudtam segíteni! üdvgyuri
A mélygarázst mindenképpen ki kívánnám használni, mert ki szereti az autójának a hűlt helyét nézegetni? Meg aztán a szemléltető eszközök is érzékenyek a hófúvásra.
Egyébként ha nem kellene cuccolnom már Budaörsön letenném az autót.
Na, így jár az, aki nem olvassa végig a hsz-eket mielőtt nekiáll válaszolni... :)
Mindegy, nagyjából egy véleményen voltunk és ez a lényeg.
BaTTka-nak egyébként az alábbi(aka)t is fel tudom ajánlani - belegondolva a parkolási lehetőségekbe:
- Elnökünknek e szándékot előre jelezve, szerintem lehetőséget tud biztosítani a MAHISZ mélygarázsának használatára (korábban tett ilyen ajánlatot),
- Ha ezt nem szeretné kihasználni, koránt sem kötelező az Andrássy-n parkolni. Én eddig azt tapasztaltam, hogy pl. az épület mögötti első utcában (Aradi) mindig volt parkolóhely. Igaz, hogy mondjuk ha 1/2 5 körül ér oda az ember szigorúan kell figyelni a parkolóóra használatára. De csak 18 óra magasságáig kell a perselybe adakozni.
- Szerintem jómagam is úgy fogok menni, hogy a Hermina melletti parkolóban leteszem a kocsit és onnan (kicsit gyalog, aztán) a földalattival megyek (hazafelé onnan jóval könnyebb nekem).
Az gáz, ha azt mondom, hogy nem tudom biztosan? Ha jól emlékszem, a Hungáriáról biztosan nem lehet a Kós Károly sétányra csak úgy balra kanyarodni, mivel onnan csak a felüljáróra, vagy az M3-as kivezetőjére lehet menni.
Viszont ha az Ajtósira kanyarodsz balra (a Hungáriáról), akkor a Dózsa Gy. úton eljuthatsz a Hősök terére, onnan meg az Andrássyra.
Ha mindenképpen a Kóson akarsz menni, akkor talán a Hermina útról rá lehet kanyarodni. És akkor a visszapillantódból akár láthatod a 004-es NoHab orrát, meg a 001-es 424-est a Múzeumnál. :)
Tiszteletem Mindenkinek! Kudar György vagyok, nem épen ifjú, ötvenes éveimben járok. A fórumon térköz néven olykor beleszólok a nagyok dolgába. Engedelmetekkel én is bejelentkeznék a mai találkozóra. Nagyon szimpatikus a klub légköre, tematikája. üdvgyuri