Hm, ez az enyhe naivsággal vegyes jó lélek stílus engem Itepre emlékeztet, mit szóltok, ti többiek? Ezzel nem azt akarom mondani, hogy büdös láb Itep, az talán mégsem.
Figyelj, büdös, engem is csesztetnek eleget a nikkem miatt, tehát megértelek, amúgy végül is semmi bajom a tieddel, bár némileg igénytelen, de ha neked így jó, hát legyen. Haragudni meg végképp nem haragszom, én nem is szoktam szinte soha senkire, utoljára pl. anyámra voltam mérges, van annak vagy tizenegy és fél éve.
Na, ez most a kitárulkozás éjszakája, de a Gyűrűk ura megtekintése után valahogy olyan békés minden a lelkemben, ezt el kellett mondanom, hogy értsétek.
BALDR, ha nem tetszik Neked a nicknevem, az a Te magánügyed. Jogod van hozzá hogy ne tessen. De egy nicket ne a neve alapján ítélj meg, hanem a hozzászólásai alapján. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy olyan marhára remek hozzászólásaim vannak, hanem csak azt, hogy szerintem én soha nem írtam olyat ami arra adott volna okot hogy haragudj rám.
Nem tudom, ezek a másodnikkezések olyan silányak, bár van egy-két jó., a Kannibál, meg a nyúl is, de ezt a büdös lábat nem kellene erőltetni. Bárki is az, érti, ugye?
Van ezeknek a rosszarcú embereknek ezer másik topicja ahova írhatnak, ott van mingyár a bajor imre, aztán a slintnek is van most már saját, a jeszóéról nem is beszélve.
hát szóljál szopinak, biztos szivesen jon, megadjam a telszámát? nem mintha tudnám. Slint meg nem bírna veletek, az biztos, nincs olyan gyakorlata mint nekem
Pedig megdobnák egy kicsit szerintem a topikot, így olyan homogén a társaság, mindenki zártmetálos, kivéve persze téged.
Amúgy szerintem pl. szopit szívesebben olvasnám büdös láb vagy repata helyett.
Jehova, már régebben meg akartam kérdezni, hová tűntek a haverjaid, szopi, zeuszka, Slint mér nem írnak ide? Régebben írtak, nem? (Most nincs kedvem utánanézni.)
mindegy mi akarsz lenni, te humoros vagy, nem tehetsz ellene semmit
igaz ugyan hogy ez a humornak egy elég sajátos formája, de azért humor, kétséget kizaroan az.