Az eddigi 3 aki már továbbment közel sem játszott olyan jól mint Maguire - és ő ennél szvsz csak jobb lesz, nyilván még nincs csúcsformában. Persze az utóbbi formáját ismerve lehet hogy kiesik, de eddig azt mondanám hogy neki van a legnagyobb esélye a felső ágról bejutni...ha nem ő akkor mondjuk Stevens. Kétlem hogy Ebdon, vagy Jimmy olyan jól játszanának hogy megvernék őt. Majd a Stevens - Swail meccs után meglátjuk.
Higgins meg nem biztos hogy döntős lett volna ha továbbjut, mert az alsó ágon azért bonyolultabb a helyzet. Azt meg hogy simán főleg nem mondanám :)
Nagyon királyok azok a képek... Láttam a ronniest is valamelyik honlapon, ahova beírtál, már nem tom milyen néven. Elküldenéd nekem mailben az eredetit? Ígérem, nem használom fel rossz célra.
Taktikazasban azert Davis is nagyon ott van szerintem, a legjobbak kozott a mezonyben. Ami kicsit megkopott sajnos, az a celzokaja, eleg gyakran meri el a lyukakat. Legalabbis gondolom hogy regen pontosabban celzott, mert mar nem emlekszem, milyen volt fenykoraban, eleg kicsi voltam meg:) De jo lenne, ha tovabb tudna jutni, nagyon orulnek neki, ha a legjobb 8 kozott lehetne a kovetkezo szezonban!:) Ugy szamoltam, hogy Williams-et, es Maguire-t elozhetne meg, amennyiben kiesnenek az 1. forduloban. Aztan ha Steve legyozne Murphy-t, akkor pl. ot is megelozne:)
Én pont ezt nem mondanám, Wattana ellen is volt egy snooker amiből nem tudott kijönni talán csak harmadik próbálkozásra...egy Sullivan vagy Hendry abból a snookerből elsőre kijött volna gond nélkül.
Murphy valami fenomenalisan lo snooker helyzetbol akarhany fallal a celra... Szoval ha SD nem szedi ossze magat nagyon a maihoz kepest Murphy megeszi regglire. Pedig milyen jo lenne ha o jutna tovabb.
Higgins meg meg volt atkozva. Az utolso fremekben, amit mutattak, egyszeruen semmi nem ment be, csak forgott a lyukban; a szezonban azokat barmikor lazan beejtette.
Igen, azert tartott ilyen sokaig, mert mindig elrontotta a pozicionalast:( De a biztonsagiakat jol lokte szerencsere:) Tenyleg javulnia kell, de talan egy jobb ellenfel ellen o is jobban fog jatszani. Bizom benne, olyan jo lenne, ha legyozne!:)
Ezzel a jatekkal? Nem sok. Mert amellett, hogy elvezted a jatekot, Steve-nek tobb lehetosege is volt befejezni a frame-et, de elrontotta a poziciot es ujbol johetett Hicks. Marpedig Murphy sokkal jobb, mint Hicks... Steve-nek javulnia kell.
Szerintem allati izgalmas volt ez a frame!:) En az ilyen jatekot elvezem, nem azt, amikor valaki 10 perc alatt lerakarit mindent:) Davis tovabbjutott, ezzel gondolom sok pontot szerzett:) Remelam a legjobb 8 kozott vegez majd!:) Szerinted mik az eselyei Murphy ellen?
Es mar 10-4, sajnos John gyorsan tavozott:( Nem orulok neki, mert kedvelem, meg Ronnie-nak nagyon leegyszerusodott az aga, viszont azert annyira nem is szomorkodom, mert ezzel megnottek Hendry eselyei a vilagelsosegre!:) Persze jobb lenne, ha ugy vivna ki, ha mutatna is valamit es legalabb az elodontoig eljutna. Na de majd meglatjuk:)
én is ezt teszem, nézem a meccseket, ha Ronnie játszik, akkor is, csodálom a játékát... és drukkolok (általában) az ellenfelének. Nemn kirohanás volt amit írtam, hanem tény, ami megtörtént.
Egy biztos, Jimmy, aki hasonlóan gyors, népszerű és laza játékos, soha nem tett volna olyat amit Ronnie tett anno, de tényleg spongyát rá, mindenki drukkoljon akinek akar, és élvezzük a játékot!!
A zold a szponzor szine, az nyilvan adott... a padlo lehetne szebb is, de semmivel nem rosszabb, mint a klasszikus Embassy-rozsaszin volt anno... osszessegeben egesz turheto a diszlet.
Stephen Lee haja viszont, jobb szot nem tudok: fertelmes.
Higgins azért gyengécske volt (ha eltekintünk a 119-től)...a végén 4 snooker hátránynál egy zsír egyszerű feketét rontott el. 6-3-ról még nyerhet, de nem lesz egyszerű dolga.
Murphyék meg jöhetnének már mert ennél a Davis - Hicks meccsnél most nagyjából bármi jobb lenne...borzalmasan játszanak :S
Elsőre tényleg sokkal szarabb, mint volt, de a döntőre majd megszokjuk :)
Higgins elég nagy bajban van, durva kezdés lenne a (talán) legnagyobb esélyes kizúgása. Amennyit láttam belőle, az alapján még csak azt sem nagyon mondhatja, hogy hibát hibára halmozott, Selby kihasznált szinte minden sanszot.