már kivontam a forgalomból május 1-ig... Nem baj, van itt egy 34 éves Corvette cabrio, majd ha megcsináltam a bajait megyek vele pár kört. Nem egy M-es BMW, de egész színvonalas az amerikai autókhoz képest.
A pályázós blokkban egy M440i mögött, és egy hódfogú M3 előtt voltam úgy általában sorban, hát meg kellett dolgozni az autónak és nekem is. Gyorsabbak voltak, különösen az M3, azt nagyon profi sofőr vezette. De a 440i sofőrnél ügyesebb voltam, és kaptam pár dícséretet is. Gokartoztunk a végén, a lányom mindenkit letarolt, magasab a leggyorsabb volt. A profi M3-as sofőr külön gratulált neki, meg se tudta közelíteni. Büszke voltam rá! Ő az autófeklesztő, és a kis hondájával beállt a buliba, és ott is szépen teljesített.
Ma voltam a vezetéstechnikai tréningen. Kb annyit tanultunk, higyan nyomjubk le mindenkit a g@be… amúgy nagyon fasza a Szada Ring, tök jó az aszfalt, és a kabrió al mknden kanyarban visított a gumi, az Abs is megdolgozott a fékolajért ;) élmény volt na!
:D Várj, most is aludtam és álmomban egy meredek lejtőn mentem lefelé a V12-vel és többször is felborultam, utána kézzel mindig visszafordítottam az autót és mentem tovább. :)
Ebben a hidegfrontban ma vad dolgokat álmodtam: először egy 3000GT-vel próbáltam leparkolni egy vidéki búcsúban, a másik álomban meg egy régi Impreza turbóval téptem az erdei úton és találkoztam egy négerrel, akinek ugyanolyan kék Imprezája volt! :)
Nagyon jól látod a helyzetet! Nekem is ezért van egyszerre mindenféle autóm. V-motor, soros, wankel vagy boxer: mindegyikben van valami jó és élvezhető. RWD, FWD, AWD: ezek is mind különböző élmények. Kupé, roadster, limuzin, terepjáró: csupa lehetőség! Egyszer ilyen a hangulatod, egyszer olyan - néha egyik autó passzol hozzá, néha meg a másik. Akár még E36-ból is csinálhatsz különböző érzetű autókat: egyiket turbósítod, a másikba berakod a V8-at, a harmadikat megemeled és terepjáró lesz :)