Nekem kb. 85 ezer volt az üzembehelyezés, de nem kaptam se kresz csomagot, se szőnyeget ajándékba. Kaptam viszont egy cee'd-es bögrét, jíhá! :)) Ja, és csak egy hetet kellett várnom, szerencsére.
Nemrég barátaimmal forgattunk egy kis videót a totalcar-os pályázatra egy 78-as Chevy Maliburól és egy 66-os Bogárról, a szídből lettek felvéve a külső jelenetek, szét is ázott szegényke :(. Majd megmutatom a videót, ha érdekel valakit, a hétvégén töltöm fel :).
Nekem kb. 85 ezer volt az üzembehelyezés, de nem kaptam se kresz csomagot, se szőnyeget ajándékba. Kaptam viszont egy cee'd-es bögrét, jíhá! :))
Nemrég barátaimmal forgattunk egy kis videót a totalcar-os pályázatra egy 78-as Chevy Maliburól és egy 66-os Bogárról, a szídből lettek felvéve a külső jelenetek, szét is ázott szegényke :(. Majd megmutatom a videót, ha érdekel valakit, a hétvégén töltöm fel :).
Nincs abban semmi extra. Én már szereltem be. Igaz Hyundaiba, de ugyanaz a rendszer. Műszerfal mögé elvezeted, és a controllert kiteszed a középkonzolhoz.
Csak betáp kell neki biztivel (ált. piros), test (ált. fekete) és esetleg némító szál (sárga)
Hülye voltam, a bizalom vezérelt és minél előbb át akartam venni a szídet, mert az előző kocsimat még szeptemberben egyénileg eladtam. Mondjuk tőlem kérték is, hogy pengessem ki a verdát, amikor megérkezett a szalonba és azt hittem ez így szokott lenni, mivel nem mindennap vásárlok autót. Azért is írtam le novemberben a sztorit, hogy más ne járjon így. Most már én is másképp csinálnám.
Hogy én is hozzászóljak a témához: Nekem is 100e Ft volt az üzembehelyezés és volt benne kresz csomag is. Kaptam bort, pólót kulcstartót, viszont semmilyen szőnyeg sem volt az autóban. Rögtön össze is sároztam a vadi új kárpitot, amint beleültem ebben a genny időben . Nekem ez nem tetszett, azon kívül hogy miután kifizettem a kocsi teljes vételárát, ahogy az autó a szalonba érkezett, három hetet kellett várnom az átvételere, de ezt még novemberben kiveséztük itt.
Én ehhez az üzembehelyezéséses eszmecseréhez szólnék hozzá.
Tapasztalataim szerint magasabb felszereltségű autók esetén az üzembehelyezés teljes költségét "ajándékként" megkaphatja a vásárló. Lévén, hogy ez 70-100e Ft nem kis kedvezmény. Ilyenkor azért már számíthat a KRESZ csomag ára.
Egyébként pedig szerintem természetes, hogy az üzembehelyezés költségén van haszon. Mint minden kereskedelmi tevékenységnek, ennek is van rezsije, amit valamiből elő kell teremteni.
Az már egy más kérdés, hogy én kereskedőként csak úgy adnék át autót, hogy az egyből közlekedőképes. Ez alatt pedig a KRESZ csomagokat értem.
Igen, én is ezt tapasztaltam. Erősen kacérkodtam az új Toyota Corollával is, de amikor a kereskedésben azt mondták 3-4 hónapot kell rá várni mire megjön, Japánból szállítják, akkor lemondtam róla. Lehet hogy szlovákiából is hajóval hozzák a ceed-t?
A vicc az egészben az, hogy mikor válogattam a kereskedők között mindenhol aztmondták max. két hét! ehh mondom király. aztán mikor leültünk elrendezni a papírokat, akkor jött, hogy "hmmm....most nézem a raktár készletet, lehet hogy 1 hónap is lesz, de január 15-re tuti itt lesz" ok mondom belefér. de most hogy olvasom itt a kommenteket kezdek aggódni. Az én idegeim drótkötélből vannak.....de ha az egyszer elszakad.......
Ezt elborzadva olvasom. Te, ahogy látom, 1,6CRDi Ex lim + ECS+ kocsit rendeltél. Lejárt a három hónap és még sehol a kocsi. Ez szőrnyű! Én sima 1,6 benzines Ex lim SW- t rendeltem nov 24.-én. Eddig reméltem hogy januárban megkapom, de ezek után kezdek kétségbe esni. Fogalmam sincs miért jönnek ilyen nehezen az autók? Oké hogy kapósak, de azért ez nagyon dühítő!!
Itt az a kemény, valaki megveszi, mint új autó... közben lehet, már hónapokat állt kint a hóban, fagyban... A dolgozók meg végigrallyzták vele a telepet (megtörtént eset)... Még az is lehet, hogy a kiállított/teszt autó kevesebb rosszat kapott, mint egy nullkilóméteres.
Nem tudom mennyire vagy ismerős a Porsche Pest környékén... Az övéké a Röppentyű-Fáy-Hajdú-Frangepán utca által közrezárt hatalmas telek. Emellett a Frangepán utcában megszűnt Suzuki kereskedés és telep, plusz a mellette lévő telek. Nem hiszem, hogy nagyon szarul megy az üzlet... Ja... mindegyiket az elmúlt fél évben építették újjá, és most is építenek egy 4szintes épületet.
Azért én nem féltem a kereskedőket. Van egy ismerősöm... szerintem elég, ha annyit írok: Modenával jár, de a garázsban ott áll még egy NSX és egy Yaris. :x