Keresés

Részletes keresés

fan_fan Creative Commons License 2004.05.12 0 0 414
Egy dolog az, hogy kinek mi tetszik (és itt a meggyőzés reménytelen, ennélfogva felesleges) és egy másik dolog, hogy ki milyen stílusban érvel, mennyire helytállóak állításai a tények világában.

elreymaloval az a probléma, hogy mintegy istenség jött ide észt osztani (stílus) érvei közt pedig egyetlenegy tény van: orális szexnél kerülhet szőrszál a szájba (no azért nem mindig és nem sok, nem hullik az olyan könnyen...és ez olyan nagy tragédia ?)
Ennyi. Minden más állítása enyhén szólva nem állja meg a helyét. Mint ahogy a többi csupaszhívőé sem.

Viszont. Gondoljunk arra is, hogy az emberek többsége szeret vitatkozni. Átjárás az "ellentáborba". Van köztetek aki a borotváltpunci topicba jár néha szőröst népszerűsíteni ?

Róka69 Creative Commons License 2004.05.11 0 0 413
Még a végén megérjük , megengeded mi legyen a bugyi alatt, de jó! Azt írtad a fejletebb országokban a láb és honalj borotválaása - ápolása, szinte kötelező, mért ott mielött alkalmaznak valakit áttesik egy vizsgálaton bele néznek a bugyiába? Egy bizonyos szint felett, ez biztos rád vonatkozik, mi, mint N.P írta akik a fán vagyunk vagy most készülünk lejönni, sosem mosakszunk nem ápoljuk magunkat és prolik vagyunk.

Tudod mit, inkább legyek a szemedben proli mint olyan mint TE, idejössz sértegetsz sok embert és Te vagy a "szint" na ehez a szinthez tényleg gratulálok.
Ha bemész egy férfi öltözőbe ott is bunkozd le az embereket kiváncsi vagyok utánna tudsz e majd írni!?

nagypatkany Creative Commons License 2004.05.11 0 0 411
Kérlek, ne haragudj, természetesen nem Neked szólt; itt egy ingerült egyed van csupán, az hajtogatja a kulturáltság kérdést állandóan meg holmi szinteket, amit el kellene érnünk nekünk, még a fán lakó egyedeknek.

Pedig csupán annyit állítunk, hogy tegye mindenki tetszése szerint....

Előzmény: biguy (410)
biguy Creative Commons License 2004.05.11 0 0 410
Hol bunkóztam én le bárkit is ebben a topicban?

Nem óhajtok hitvitázni. Elmondtam a magam szempontjait, oszt annyi.

Előzmény: nagypatkany (409)
nagypatkany Creative Commons License 2004.05.11 0 0 409
Még mindig nem értem, akkor miért nem jobb mindent leszedni, hajat, szemöldököt, akármit...

Aztán meg az igényesség fokát mivel mérhetjük, ha valaki csak a bugyiból kilátszó szőrszálakat szedi le az igénytelenebb és kulturálatlanabb, mint aki az egészet lenyúzza?

Mi van a fazonigazítottakkal, azok csak félig bunkók?

Aztán meg miféle ráció van benne?

Gondolom ugyanannyi, mint amennyi ráció abban van, ha valaki csak a sovány gebéket kedveli és utálja a dundibb nőket...:))

Előzmény: biguy (408)
biguy Creative Commons License 2004.05.11 0 0 408
Ebben mondjuk egyet tudok érteni. Kiábrándító dolog, ahogy a leányzó öklendezi vissza a szőrt, meg szedegeti a nyelvéről szopás közben... Ugyanúgy, ahogy én sem komálom, ha a torkomat csiklandozza a párom fanszőrzete... :)

Van ebben az intimszőrtelenségben ráció, higyjétek el! :)

Előzmény: Törölt nick (407)
fan_fan Creative Commons License 2004.05.11 0 0 406
elreymalo, a téma logikus továbbgondolása jegyében kérdem:
A férfi is kellene, hogy borotválja a nemiszerve környékét ?
Ha igen, miért ?
(Jujj, én ápolatlan lennék ?)
Ha nem, miért ?

(5 perc múlva gép kikapcs., gyorsan válaszolj.)

ROBIN Creative Commons License 2004.05.11 0 0 402
az arab országokban a (gyakran nagon fiatal, 12-14 éves) menyasszonyt teljesen leszőrtelenítik az esküvő előtt, ez afféle szertartás.
a teljesent úgy értem hoyg valóban teljesen: szemöldök, szempilla, haj.
és ugye innen már csak egy lépés a csonkítás. vagy annyi sem.
igen, valahol bele lehet keverni a "NŐ" BOROTBÁLKOZZ!!!" -témába a diszkriminatív dolgokat.
amúgy felőlem egy férfi növesszen szakállt, ha akar. a borosta azt monddják, kellemetlen, és hát ha interakcióba keveredik a női arccal, nagyon tud szúrni. de elviselhető. sokaknak jól áll.
fan_fan Creative Commons License 2004.05.11 0 0 401
elreymalo viselkedése olyasmi, mint mikor egy meccsen egy x drukker hergeli egyszál magáben az y csapat szurkolótáborát, akikhez bemerészkedett, azzal a különbséggel, hogy utóbbihoz fizikai okok miatt jókora adag bátorság is szükségeltetik.

Bár, ha úgy vesszük, a topic neve "Szőrös punci", nem pedig "Szőrös punci rajongók ide" ...

"szőrtelenítés bizonyos helyeken ... alapvető dolog" Igen, szerintem is, a női láb nem szép szőrösen. Ne félj, nem is fog indulni "Szexi szőrös női láb" topic.

Előzmény: Törölt nick (397)
nagypatkany Creative Commons License 2004.05.11 0 0 400
szemöldök miért maradhat?
Előzmény: Törölt nick (397)
fan_fan Creative Commons License 2004.05.11 0 0 399
Ha a 362 bejegyzés szóban hangzana el, mondanám:
Ez az ember összefügéstelenül beszél.

A férfiarc borotválás ellen pedig azért nem harcolok, mert úgy általában nem érdekelnek a férfiak.

Előzmény: Törölt nick (396)
veledeuropa.hu Creative Commons License 2004.05.11 0 0 395
nos, nem igazán értem, miért nem arra válaszolsz, amire bejelölöd, hogy válaszolsz...mert ez a hozzászólásod amolyan..."naidefigyeljmajdénjolmemgondomavéleményemésmindenkimástleszarok" tipusu volt...és nem is a ROBIN hsz-ra volt válasz...
...miért nem nyitsz egy topicot, saját magaddal folytatandó beszélgetés céljára?
Előzmény: Törölt nick (390)
ROBIN Creative Commons License 2004.05.11 0 0 394
"De azt is elfogadom ha valaki kifejezetten idegesítőnek tartja a fogmosást és utál fésülködni, elvégre ez is a magánügye. Csak ne csodálkozzon azon ha embertársai nem tartják vonzónak, kulturáltnak. "

azt hiszem hogy nem tévedek ha nem csak magam nevében mondom: unalmas és idegesítő a demagóg és ráadásul ostoba gondolkodásod.
az alapvető higiéniai dolgokat hülyeség belekeverni az intim szőrtelenítésbe, alább írtam, hoyg miért, de nem hiszem el hogy ANNYIRA ostoba vagy hogy nem fogod fel. semmi köze ennek a fogmosáshoz, fürdéshez. ha már nem tudsz mással érvelni, mint hülyeséggel, akkor állj le, mert csak bolondot csinálsz magadból. ugyanis aki nem tudja, nem érzi a különbséget a két dolog között, arról könnyen el lehet képzelni hogy csak az egyik dolgot ismeri. s nevezetesen te, saját bevallásod szerint szőrtelenítesz. így óhatatlanul marad a másik dolog.

...most gondolom még párszor leírod hogy mert a fogmosás meg lábmosás. egyet biztosan nem gyakorolsz pedig nagyon nem ártana: a szájmosást.

(és ezentúl nem reagálok az érintett postjaira. nem hinném hogy érdemes.)

fan_fan Creative Commons License 2004.05.11 0 0 393
Szóval két, LÁNYOK ÁLTAL ÍRT blog:
1.
http://galadreal.blogspot.com -ról máj. 6.:
basszameg szőrnövekedést gátló testápolót reklámoznak. így is van. legyünk síkcsupaszok, legyünk kilencvenhatvankilencvenesek, kúrjunk úgy mint egy állat és persze főzzünk úgy, mint a stahljudit. ...
// posted by Galadreal @ 4:47 DU

2.
http://vadjutka.blogspot.com -ról máj. 8.:
"Maximálisan egyetértek Galáddal.
Azzal a különbséggel, hogy én igenis hónaljkutyás vagyok - ha feminista nem is. Már csak elvből is jó hosszúra növesztem a hónaljszőrzetem. Mi a baj azzal? Egyszer - a társadalmi nyomásnak engedve - leborotváltam. Napokig kis piros pöttyök lepték el a hónaljamat, ráadásul amikor nőni kezdett a szőr, akkor iszonyúan viszketett. Annyi jó azért volt benne, hogy a rám szegezedő szörnyülködő pillantások nélkül és a tökéletes társadalmi megfelelés tudatában (a fazon is le volt borotválva) szabadabb érzés volt ujjatlan pólót hordani. (Mondhatni Libresse érzés).
De a hónaljborotválás negatív hozadékai túlsúlyban voltak a pozitívhoz képest. Úgyhogy azóta sem szedtem le a hónalkutyát. Már csak azért sem. Ezt a hülye nők találták ki (még az ókorban ugyebár) a nők tömegesen átvették és a hülye pasik meg jól helyeselnek. Baszki.
Posted by: vadjutka / 2:17 PM

fan_fan Creative Commons License 2004.05.11 0 0 392
Különben, hogy valamennyire egál legyen, néhány szőrzethívő átmehetne a borotvát punci topicba "igét hírdetni." Nem pedig kötekedni, baromságokkal dobálózni, annál a mi táborunk azért kultúráltabb.
fan_fan Creative Commons License 2004.05.11 0 0 391
Hú de felpörgött ez a topic az elmúlt 24 óra alatt !
A csupaszhívőknek (különösen a főfő kötekedőnek) ajánlom ROBIN 322. bejegyzését, AKI ÁLLÍTÁSA SZERINT LÁNY. Olvassák el úgy ötször-hatszor (vagy amennyiszer a megértéshez szükséges) és legalább egyszer gondolkozzanak el rajta.
Ha pedig ez kevés, tudok ajánlani blogokat, melyben LÁNYOK vallanak nagy undorral a csupaszdivatról.
Prunyicsek Creative Commons License 2004.05.10 0 0 388
"1. A nemi érettség kialakulásában az utolsó fázis jele a fanszörzet. Az egyedek számára azt jelzi hogy "viselője" készen áll az "utódlásra". A fanszörzet tudat alatt tehát minden egészséges szemléletű egyedben a szexualitás egyik legfontosabb hívójele."

A nemi erettseg kialakulasaban (fiuknal) az utolso fazis jele a szakal...

Folytathatnam az analogiat, de nem teszem mert unalmas.

" A Discoveryn volt pár fontos említés a topic-ot is érintő témában, melyek tudományosan megállapított tények, tehát lehet velük vitatkozni, csak nem érdemes."

A Discovery-rol szedni a tudomanyos muveltseget eleg ciki. Amugy miaz hogy tudomanyosan megallapitott teny? Ha foglalkoznal tudmannyal, akkor tudnad, hogy ez nem egy szentiras. A tudomany 20 evente kepes radikalis fordulatokon keresztul menni, es gyokeresen az ellenkezojet allitani. Lehetne eleg hajmereszto dolgokat idezni a 100 evvel ezelott tudomanyosan megallapitott tenyek kozul...

Előzmény: Törölt nick (319)
Gravestone Creative Commons License 2004.05.10 0 0 387
A Captain Corelli's Mandolin című filmjébn szintén szőrös hónaljjal látható Penelope... pedig az nem reklám
Előzmény: Törölt nick (380)
ROBIN Creative Commons License 2004.05.10 0 0 386
köszi menyo...
lány. :)
(aki ezek szerint igénytelen)
ROBIN Creative Commons License 2004.05.10 0 0 385
köszi menyo...
lány. :)
(aki ezek szerint igénytelen)
ROBIN Creative Commons License 2004.05.10 0 0 384
az a különbség hogy fürdeni jó, a fogmosás, és egyéb alapvető higéniai dolgok nem kellemetlenek- nem fájnak. nem értem hogy ez a nagy különbség neked hogy nem tűnt föl.
az én higiéniai szokásaimhoz pedig neked nincs közöd (hála égnek) és nem is fogok róla kiselőadást tartani.
és most kiszállok ebből a gyalázkodó vitából, ahogy tulajdonképpen gazából részt se vettem (akartam venni) benne.

ha neke daz jó, hát borotválozz, és mást is kényszeríts rá, szíved joga, de hagyjál békén mindenki mást, engem legalábbis elsősorban.

-az egyik igénytelen pávián-

menyo68 Creative Commons License 2004.05.10 0 0 383
Bravo, ez tényleg jó bölcsész duma volt. Király csávó, még ha lány is!!!
ROBIN Creative Commons License 2004.05.10 0 0 382
ha már így egyeszerre le lettem igénytelenezve, göthösözve, páviánozva, egy olyan által aki a természetesen fejlődő ember szervezetet tekinti igénytelennek és a művileg alakítottat igényesnek, mert ez az (általa) igényesnek "degradált" ismerősei között magától értetődő- de gátlástalanul sérteget valóban kultúráltan vitázó (-ni akaró) embereket (s ez nem igénytelen), akkor az irónia kedvéért és azért, hogy annyira azért mégse kell komolyan venni saját magunkat- ez akár jótanács is- hadd idézzek be egy furcsán s most humorosan idevégó idézetet az egyik kedvenc versemből:

" miért az emlékek, miért a multak?
miért a lámpák és miért a holdak?
miért a végét nem lelő idő?

vagy vedd példának a piciny füszálat:
miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő? "

(Babits Mihány: Esti kérdés)

met bizony újra nő.

ROBIN Creative Commons License 2004.05.10 0 0 378
elremayo: a krém olyan mint a borotva. ne hidd hogy nem próbáltam.
pontosan itt jön elő a "majd én megmonom neked" tipusú férfiak által gyakran tanusított magatartás. Azt nem akarja megmondani egyik hímnemű, hogy milyen tampont használjak mikor és hogyan?

mellesleg, ha már szövegértelmezés: nem csinálom gyakran, és remélem, hogy rövid időn belül leállhatok vele. az emebr belenő egy korosztályba, aminek a koncencióiból nehezen lép ki. sok más témában (fontosabbakban) már siekrült, és igyekszem a más ezirányú elmaradásaimat is pótolni.

azt hiszem ezt a topicot már nem lehet megmenteni a sárdobálástól. szerény személyem nem kíván részt venni ebben, mert félő, hogy túlságosan cinikus és maró hangot ütne meg.

ó igen és mégegyszer: nem leszek (vagyok) hajlandó egy ilyen nagyfokú kellemetlenséget eltűrni, megszokni, mert ez a "kultúrális" igény.
a kultúra pedig egy másik dolog.

Róka69 Creative Commons License 2004.05.10 0 0 377

Nalátod megérezted a lényeget! nem ahoz gratulálok, amért szenved , hanem ahoz amért felválalta a véleményét , igy talán még te is megérted...talán!
A majmokról csak annyit teis valamejest onnan származól...vagy talán már ez sem biztos?
Gravestone Creative Commons License 2004.05.10 0 0 376
De igen, magyarázd csak el... Kiváncsi vagyok mit látsz bele a képbe
Előzmény: Törölt nick (373)
ROBIN Creative Commons License 2004.05.10 0 0 375
másrészt: normafa hotelezés meg a prolizás sznobizmusra utal. engem ez nem zavar, csak ne tegye kirakatba. ha neki az élet és az emberi kapcsolatok mélysége kimrül a "szőrözés"-ben, akkor...akkor ez van. ha egy kapcsolat elbukik a borotváltságon, akkor- azt hiszem még jobb is hogy így járt, mert ilyen hozzállással az emebr úgysem húzza sokáig. bár azt mondják: zsák a foltját. azok a férfiak, akik a nőket külsőségnek, ékszernek, cicababának tartják, megérdemlik, hogy ugyanezek a nők őket vastag pénzeszsákoknak tekintsék.

amúgy ha már göcsösen ragaszkodunk - bár nem akarok ilyen valóban sznob és parttalan vitában állást foglalni, mert valóban fáraszt- úm. előkelő helyeken sincs egyen borotválkozás: én járok az atrium hyatt uszodájába és a kép ott is vegyes.
és meggyőződésem, hogy ez a buta borotválás, szőrtelenítés egyszerűen eltűnik majd. az emebriség, a civilizáció egyre inkább törekszik az egyszerűsődés, célszerűség irányába: és bárhogy nézzük a szőrtelenítés haszontalan, kellemetlen, és kifejezetten külsőséges igényeket szolgál ki.

nyalkimedes Creative Commons License 2004.05.10 0 0 372
Köszönöm, megnyugtattál.
Előzmény: Törölt nick (369)
Gravestone Creative Commons License 2004.05.10 0 0 371
tehát a kép...

Róka69 Creative Commons License 2004.05.10 0 0 370
Nagyfiú, te akkor csak nézd a majmokat mert az való neked, mi meg majd a szőrös punikat , továbbra is!/egyébként a pávián pont neked valo a segge csupasz!/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!