senki nem lehet itt senkinek sem bírája, de azért megjegyzendő, hogy a sokszor felemlegetett íratlan szabály, hogy legalább ezen a topicon maradjunk - nagyjából - úriemberek, a Bond-Hendry után finoman szólva nem mindenkinél valósult meg.
Ha Ronnie megnyeri a VB-t, biztosan vilagelso a tobbiek eredmenyetol fuggetlenul. Doherty szintugy.
Shaun Murphy, illetve Stephen Maguire is lehetnek vilagelsok egy VB-gyozelemmel, de nekik mar az is kell, hogy Ronnie illetve Ken viszonylag kevesebb pontot szerezzenek.
Dott simán szétszedi...mondjuk Hendry ha nem tudott volna javítani a következő fordulóig akkor ő is elvérzett volna Dott ellen. Dott elég jó, érdemes lehet számolni vele.
Ez lehet kicsit csúnya lesz a Hendry szurkolókkal szemben :), de: én úgy számoltam hogy Hendry első fordulós kiesésével, ha Ronnie megnyerné a VB-t akkor megtarthatná az első helyét. Rosszul számoltam?
(Így számoltam: 1 2 Stephen Hendry 36437 2 6 John Higgins 34962 3 11 Ken Doherty 32537 4 1 Ronnie O'Sullivan 31012
ebben 1400 pont van beszámolva, ami gondolom Hendrynek annyi is marad, mivel az első fordulóban kiesett nem? A győzelemért 10000 pont jár tehát ha Ronnie pontjaihoz 8600-at hozzászámolunk akkor 39612 pontja lesz. A felső ágról még számolhatunk egy Doherty döntőbe jutással, amiért 8000 pont jár tehát Doherty pontjaihoz 6600-at kell hozzászámolni, tehát Dohertynek 39137 pontja lesz, ezzel Ronnie ha nagyon minimális előnnyel is, de első maradhat.)
Mondjuk a Ronnie győzelem még elég messze van...a mai játéka egyáltalán nem volt meggyőző, voltak gyönyörű lövések de volt több olyan hiba is amit a Mastersen nem követett volna el (pl ott nem kockáztatta volna meg azt a plantot az első frameben...)
Megérdemelten nyert de egyszerüen undorito volt hogy minden utésen 3 percig gondolkodott undorito nézd meg ott van White öregebb es kurva gyorsan játszott