Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Szanyi kapitány nem, de az MSZP-s Török Zsolt megjelent a helyszínen, őt megafonon kérték meg arra, hogy távozzon. A tüntetők most várnak a jogászokra.
hát, ahogy összeállnak egy nagy szövetségbe a nyugdíjasok a segélyesekkel, tanárok a diákokkal, a régi szocik az új szocikkal, a nemszocik a szocikkal, az emberjogi harcosok a bankokkal, millárdosok az éhezőkkel, a küldföldre majdnem elmenekültek a külföldre már elmenekültekkel a gaz kormány (itt köptem egyet) ellen nekem a Vietkongot juttatja eszembe, hogy nagy összefogással kizavarták az imprilista amerikaiakat és utána milyen jó lett nekik
láttam egy polpotos rendszerben játszódó filmet, ott megöleltek és megpusziltak minden értelmiségit a vörös khmerek a táborban, aki jelentkezett hogy most már megtért és segíteni akar az új, népi Kambodzsa felépítésében
Én ezt megértem, de nem voltak olyan rettenetesen sokan akik Rákosiék alatt üldöztetésben elnyomásban lett részük. (Kb. 30 ezer fő) .De ha mindig csak hátrafelé nézünk és nyalogatjuk sebeinket ebből nem lesz előrehaladás!
"Ron Werber ..............úgy fogalmazott, hogyha a fele igaz annak amit mondunk, akkor meg fogjuk nyerni a választásoka, mégpedig simán! - nyilatkozta Mesterházy Attila"
Miazhogy ha a fele igaz? Egy szó sem igaz belőle, de mi köze ennek a választások megnyeréséhez? 2002-ben mennyi volt igaz? talán a 10%-a! És 2006-ban? Akkor még annyi sem!
És egyáltalán! Hogy jön ez a werber ahhoz, hogy kétségbe vonja azt, hogy igazat mondunk? Talán ismer minket?
Éberség elvtársak, gyanús, hogy ezt a ront is az orbán küldte ránk!
Párttitkár elvtárs akinek szintén gyanús, hogy a ferike már nem is nálunk focizik, mégis csak 50% igazságra vagyunk hitelesítve