Keresés

Részletes keresés

eleklaci82 Creative Commons License 2012.11.19 0 0 12040

Ember...hihetetlen vagy! Sok sikert neked a továbbiakhoz! :) De legközelebb időben add be a pályázatod, és akkor lehet, Te nyersz!

Csak úgy mellékesen: kimeríted a Btk. 179. § (2) bekezdésének b.) pontját.

Na megyek, visszaülök sípolni. Hátha a Feri dob pár százast az én kiskalapomba is.

Ja és egy kis olvasmány, hogy egy pályázat is pályázat:

 

http://hvg.hu/kultura/20120419_atrium_mozi_palyazat 

 

http://sarospatak.borsodmegye.com/sarospatak-es-tersege-hirei/ervenyes-palyazat-erkezett-a-wellness-szalloda-epitesere-sarospatakon_3677_536203.html

 

http://www.horgasz.hu/page/1/art/2358/akt/0/html/egyetlen-palyazat-erkezett-balato.html

 

 

 

Előzmény: Notre Dame-i toronyőr (12038)
carcaroth Creative Commons License 2012.11.19 0 0 12039

"Azt meg te magad sem gondolod komolyan, hogy a közmeghallgatáson a testület azt mondja, hogy: "Valóban igaza van Uram, mea culpa! Mindenképpen felülvizsgáljuk a döntést és ismételten kiírjuk a pályázatot a jelenlegi előírások betartásával....."!"

Igazából én komolyan gondoltam, hogy ha valaki nagy nyilvánosság és a megfelelő fórum (például a falugyűlés ezt a kettőt egyesíti) előtt emlékeztetné a testületet értelmes indokokkal egy döntésének szerinte helytelen voltára, akkor azt felülvizsgálná. A jogszabályokkal pontosan nem vagyok tisztában, hogy milyen értékhatárnál milyen típusú pályázatkiírást kell alklamazni, ez legyen a döntéshozók gondja, hogy a klasszikusokat idézzem. Csupán arra szerettem volna felhívni a figyelmedet, hogy a gyanúsítgatás helyett értelmes érveléssel talán jobban el tudod érni a célodat, és a hozzászólásod első mondatának első felében ez meg is történt. Felsorakoztattad az érvet, amivel aztán lehet alátámasztani egy minden bizonnyal súlyos állítást. Tehát kérlek, ezt ne csak ezzel a közösséggel oszd meg, hanem az általad kifogásolt működésű szervezettel, valamint a falu lakosságával, elvégre ez állampolgári kötelességed.

Előzmény: Notre Dame-i toronyőr (12038)
Notre Dame-i toronyőr Creative Commons License 2012.11.19 0 0 12038

Az, hogy bruttó több mint ötmillió forintos szolgáltatási szerződéskötés (négy évre több mint 20 milla) a közbeszerzési törvény nyilvánvaló megkerülésével történt, nem az én tisztem eldönteni, de nem is a jelenlegi testületé (minden szentnek maga felé hajlik a keze:) ). Vannak erre szakosodott hivatalok, akik remélem hamarosan döntést hoznak.

Azt meg te magad sem gondolod komolyan, hogy a közmeghallgatáson a testület azt mondja, hogy: "Valóban igaza van Uram, mea culpa! Mindenképpen felülvizsgáljuk a döntést és ismételten kiírjuk a pályázatot a jelenlegi előírások betartásával....."!

De egy próbát megér! Azonban nem hiszem, hogy azoknak lenne tisztük elbírálni felvetésem jogosságát, akik nyakig benne vannak a döntéshozatalban!

Előzmény: carcaroth (12037)
carcaroth Creative Commons License 2012.11.19 0 0 12037

Kedves Quasimodo!

Legutóbbi hozzászólásod elolvasása után felrémlett bennem Petőfi Sándor Minek nevezzelek? című verse. Na de komolyra fordítva a szót, kérlek homályosíts fel bennünket arról, hogy mi a célod ezzel az általad minden bizonnyal helyesnek gondolt partizánakcióval? Az igazság bajnoka kívánsz lenni, vagy csupán egy vélt vagy valós sérelmet akarsz megtorolni ugyanannak a pár gondolatnak az újbóli leírásával? Viszont fel kell, hogy világosítsalak, hogy a Topic közösségében eddig ez nem volt szokás. Az itteniek szeretik a településről és a környékről készült fotókat felrakni, elbeszélgetni kedélyesen, de a megkeseredett emberek fenyegetőző írásait nem igazán. Ha régóta olvasod, tudod, miről beszélek. Ha pedig korábban írtál is ide, elég gusztustalan, hogy most más nicknévvel vállalod csak a gondolataidat (ez viszont már abból a szempontból is cinkes, hogy Te ítélsz el másokat morálisan...). Persze mielőtt kiforgatnád a szavaimat, nem azt írom, hogy nem lehet kritikát megfogalmazni, hiszen az internetet a többség erre, meg ingyen-pornó letöltésére használja. De! A kritika a jobbítás reményével megfogalmazott gondolat, amely feltárja a visszásságokat, de nem ítéli azt el. Amit Te folytatsz, az az alap nélküli, becsületsértés kategóriájába hajló mocskolódás, ami egyáltalán nem ide való.

Változatlanul azt mondom, hogy menj be egy képviselő-testületi ülésre, vagy a falugyűlésre, és ott mondd el, hogy mi a problémád, bizonyára meg fognak hallgatni. Ha pedig a jobbító szándék hatalmas lángokkal lobog Benned, két év múlva polgármestert választanak, ahol lehet bizonyítani, és az esetleges győzelem után jobban csinálni, mint a jelenlegi rezsim. Bár kissé féltem a falut, hogy ha már most ilyen módon, névtelenül mersz csak nagylegény lenni, mi lesz, ha felelős döntéseket kell hoznod. De ez legyen majd akkor probléma, ha ez az eshetőség bekövetkezik.

Remélem, hogy a gondolataimmal nem bántottalak meg, ez csak a jobbító szándékú kritika. Ami viszont nem az, az a kérés, hogy ha továbbra is csak hasonló dolgokkal tudsz csak megjelenni ebben a közösségben, kérlek inkább tartsd Magadban a minden bizonnyal magvas gondolataidat, vagy legalább fogalmazd meg úgy őket, hogy ne adjanak okot büntetőjogi feljelentésre...

Ha pedig bármelyik mondatommal nem értenek egyet a tisztelt Topictársak, kérem jelezzék!

Előzmény: Notre Dame-i toronyőr (12036)
Notre Dame-i toronyőr Creative Commons License 2012.11.19 0 0 12036

Na jah! Most jön a nagypolitikából átvett szófordulat, amit politikusaink sűrűn emlegetnek, ha szorul az a bizonyos hurok a nyak körül: "ha csináltunk jót is, akkor már csinálhatunk rosszat is" ergo  ha már csináltunk valamit hűde törvényesen, akkor csinálhatunk törvénytelenül is vagy kijátszva a törvény biztosította kiskapukat.

Persze, nem lehet előírni, hogy egy pályázó esetén újból ki kell írni a pályázatot. Nem véletlenül volt úgy rendezve, hogy csak egy pályázó legyen (ennek eszköze a nem megfelő pályázati kiírás, rövid határidővel és csak helyi kifüggesztéssel). Ezeket a körülményeket mind lehet manipulálni és ezzel elérve, hogy csak az adhasson be pályázatot, akit győztesként szeretnénk kihirdetni. EGy közel ötmilliós éves beszerzésnél nem kellett volna közbeszerzést kiírni, főleg ha a négyéves szerződéskötés bőven meghaladja a közbeszerzési értékhatárt? Vagy itt is volt kiskapu?

Ha oly Becsületlovag lenne a polgi, akkor miért ment ebbe így bele és miért nem választott olyan megoldást, ahol legalább három pályázat közül lehetett volna kiválasztani a valóban minden tekintetben legkedvezőbbet!

Ja, hogy így nem a Fecó nyert volna? HÁt istenem, legfeljebb más is munkához jutna a faluban. Vagy az ő érdekeiket már nem képviseli? Nekik más polgijuk van?

Előzmény: pipacsmező (12034)
pipacsmező Creative Commons License 2012.11.19 0 0 12035

Szerintem mindenkit érdekel, hogy konkrétan kit csináltak ki, és mivel. Ha ilyen jóltájékozott vagy, igazán megoszthatnád a többiekkel...

Előzmény: Notre Dame-i toronyőr (12033)
pipacsmező Creative Commons License 2012.11.19 0 0 12034

"Ha jól értem, akkor a kis púpos akármilyen pályázatot adott volna be, akkor is megnyeri, mivel egyedül volt?"

- Nyilván igen. Számtalan példa volt arra a világtörténelemben, hogy csak egyetlen pályázat érkezzen be határidőre. merem feltételezni, hogy ha mondjuk te lettél volna az a pályázó, akkor nem reklamálnál.


"Szerintem az lett volna a szabályszerű, ha újból kiírták volna a pályázatot és a határidőre felhívták volna a másik fél figyelmét is"

- Nézz utána a szabálynak! Miért is lett volna az a szabályszerű?


 "De persze itt nem ez volt a cél, hanem a képviselő unokabáty és a volt osztálytárs polgármester kapva kapott a lehetőségen és kihirdették a szívüknek (és pénztárcájuknak) kedves győztest. Persze utólag odakerült az a vicc is (miután meggyőződött arról, hogy mindenképpen a Feri gyerek nyer) eljátszották, tartózkodik a szavazástól, de addigra le volt zsírozva minden, ez csak a színjáték miatt kellett."

- Ez már rágalmazás.  


 "Mert ami törvényes, az messze nem igazságos!"

- No, akkor most törvényes legyen a Képviselőtestület, vagy igazságos? :-))) Tudjuk, ha van rajta sapka az a baj, ha nincs akkor meg az.


"Persze itt sokan tömjénezik a jelenlegi bagázst, de ha ez annyira megerőltető, esetleg le is lehet mondani és átadni a helyet olyanoknak, akik tényleg nem nyűgként fogják fel és nem mártírkodnak itt az önfeláldozó lokálpatrióta szerepében. Persze ez így jobban fest, mint bevallani, hogy azért csinálom, mert így helyzetbe hozhatom a baráti körömet és nekem is csurran-cseppen... Álszent és képmutató mind!"

- Ez megint csak egy gusztustalan rágalmazás. 

Aki egy kicsit is képes a sorok között olvasni, annak teljesen egyértelmű, hogy süt belőled az irigység. Gyalázkodsz bármiféle konkrét bizonyíték nélkül. Ami pedig a "bagázs" kifejezést illeti: teljesen hülyének nézed ezzel a szigligeti lakosságot, hiszen ezzel azt állítod, hogy olyan emberek szavazták meg (egyébként teljesen korrekt körülmények között) a jelenlegi vezetést, akik olyan hülyék, hogy így be lehetett csapni őket.

Nézd csak meg, hogy a jelenlegi vezetés alatt mennyi-mennyi fejlesztés történt!

Egyébként meg tényleg tessék elmenni a falugyűlésre, és ott előadni szemtől szembe az észrevételeket. Feltéve, hogy valóban az a szándékod, hogy jobbá tegyed Szigligetet.

Előzmény: Notre Dame-i toronyőr (12031)
Notre Dame-i toronyőr Creative Commons License 2012.11.19 0 0 12033

Köszönöm az infot, mindenképpen elmegyek és jönnek még azok is ,akik nem ájulnak el a mostaniak öntömjénezésétől.

Azonban tartok tőle, hogy utána emiatt a falusi maffia miatt adhatom el a házat, aztán költözhetek jó messzire, nehogy utolérjenek. Nem én lennék az első, akit kicsináltak, mert ellenkezni mert.

Előzmény: carcaroth (12032)
carcaroth Creative Commons License 2012.11.19 0 0 12032

Le lehet mondani, valóban... De ők legalább a nevüket adják a döntéseikhez és a véleményükhöz, Veled ellentétben! Ha jól tudom, november 30-án falugyűlés, el lehet menni, és elő lehet adni ott is az általad felsorakoztatott érveket, amelyek így szélesebb nyilvánossághoz jutnak majd el! Csak egy jótanács, hogy ha tényleg jót akarsz a falunak...

Előzmény: Notre Dame-i toronyőr (12031)
Notre Dame-i toronyőr Creative Commons License 2012.11.19 0 0 12031

Ha jól értem, akkor a kis púpos akármilyen pályázatot adott volna be, akkor is megnyeri, mivel egyedül volt?

Szerintem az lett volna a szabályszerű, ha újból kiírták volna a pályázatot és a határidőre felhívták volna a másik fél figyelmét is. De persze itt nem ez volt a cél, hanem a képviselő unokabáty és a volt osztálytárs polgármester kapva kapott a lehetőségen és kihirdették a szívüknek (és pénztárcájuknak) kedves győztest. Persze utólag odakerült az a vicc is (miután meggyőződött arról, hogy mindenképpen a Feri gyerek nyer) eljátszották, tartózkodik a szavazástól, de addigra le volt zsírozva minden, ez csak a színjáték miatt kellett.

Figyelmetekbe ajánlom Móricz Zsigmond: Rokonok című művét, ha nem szerettek olvasni, filmen is látható. Jól szemlélteti, hogyan lehet a törvényeket kijátszva játékba hozni az érdekeiknek megfelelő személyeket. Mert ami törvényes, az messze nem igazságos! Persze itt sokan tömjénezik a jelenlegi bagázst, de ha ez annyira megerőltető, esetleg le is lehet mondani és átadni a helyet olyanoknak, akik tényleg nem nyűgként fogják fel és nem mártírkodnak itt az önfeláldozó lokálpatrióta szerepében. Persze ez így jobban fest, mint bevallani, hogy azért csinálom, mert így helyzetbe hozhatom a baráti körömet és nekem is csurran-cseppen... Álszent és képmutató mind!

Előzmény: eleklaci82 (12029)
szigligetovari Creative Commons License 2012.11.18 0 0 12030

 

eleklaci82 Creative Commons License 2012.11.17 0 0 12029

A Pipacs által is bevágott jegyzőkönyv szerint, sok mindenről nincs értelme beszélni. Milyen sumákolásról beszélsz? Ha beengedik a későn érkezőket, akkor azért menne a köpködés, és az lett volna sumákolás. Arról meg már nem is beszélve, hogy hivatali visszaélést valósult volna meg...úgy mellékesen. A szabály, az szabály, azt be kell tartani. Azért hozták. Egy pályázat érkezett be szabályosan, ezért egy pályázatot kellett megvizsgálni, és arról kellett szavazni. Ja és azért azt a fejébe véshetné már mindenki, hogy nem egyszemélyben a polgármester dönt, a jóéletbe... A képviselőtestület..., mindig a képviselőtestület. És összetehetné az összes kezét a falu, hogy ilyen gazdái vannak. Mondom, fogalmad sincs mivel jár egy ilyen megbízatás, ha lelkiismeretesen csinálja valaki. Állítom, hogy egy hónap után bevéreznél, és ordítva rohannál a falnak. Azért azt jó ha tudod, ha a polgármester simlizne, ő lenne az első aki szembeköpné magát... Látod, ennyire nem ismered. 

A trágárkodás, meg a mártírkodás dolgot nem értem, Te biztos tudod miről beszélsz. Meg arra is kíváncsi lennék, hogy mi a célod ezzel a hangulatkeltéssel? 

 

Előzmény: Notre Dame-i toronyőr (12027)
pipacsmező Creative Commons License 2012.11.17 0 0 12028

NO, EZ A KONKRÉTUM: (vitatkozni meg tessék arról, hogy a Pepe vagy a Sergio Ramos a nagyobb favágó, kaszáló)

 

Képviselő-testületSzigligetJ e g y z ő k ö n y vKészült a Képviselő-testület 2011. február 02-án  17.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről.Az ülés helye: Polgármesteri HivatalJelen vannak:Balassa Balázs polgármesterSzabó Tibor alpolgármesterBalassa Sándor képviselőBaráth Sándor képviselőKáli Magdolna képviselőTanácskozási joggal meghívottak:Lutár Mária körjegyzőBékefiné Kertész SzilviaPupos FerencLakosság részéről: 3 főBalassa Balázs polgármester: Köszöntötte a megjelenteket. Megállapította, hogy az 5 képviselő jelen van, az ülés határozatképes. Az ülést megnyitotta.2Balassa Balázs polgármester: Ismertette az ülés javasolt napirendjét.A javaslatot a képviselő-testület egyhangúlag elfogadta.A megtárgyalt napirend1./ Közterületek fűnyírási, kaszálási munkáira benyújtott pályázatok elbírálása2./ Beszámoló a költségvetésből támogatásban részesülő civilszervezetek munkájáról3./ Vegyes ügyekStrandi beléptető rendszer kiépítésére vonatkozó javaslat1./ Közterületek fűnyírási, kaszálási munkáira benyújtott pályázatok elbírálásaBalassa Balázs polgármester: Tájékoztatom képviselő társaimat, hogy a pályázati kiírásban szereplő határidőre egy pályázat érkezett be. A kiírásnak megfelelően 13.00 órakor megtörtént a beérkezett pályázati anyag bontása. Megállapítottuk, hogy a pályázati kiírásnak megfelel a beadott pályázat. 13.30 perckor megérkezett a hivatal épületébe két úriember, akik jelezték, hogy pályázatot szeretnének benyújtani. Én tájékoztattam Őket, hogy már nincsen módjuk rá, mert a beadási határidő 12.00 órakor lejárt. Egy darabig vitatkoztunk, majd közösen megállapítottuk, hogy valóban késve szeretnék beadni a pályázatot. Kérték, hogy tegyek ez esetben kivételt, de természetesen ezt elutasítottam. Ennek megfelelően hivatalosan egy pályázó van, Pupos Ferenc. Én személy szerint meg voltam elégedve az eddigi munkájával, mivel már 8 éve gondozza a település közterületeit.  Ismerteti a pályázati anyagot. Az I. kategóriába sorolt terület 3.060 e Ft, a II. kategóriába sorolt terület 1.595 e Ft, a III. kategóriába sorolt terület 1.1134 e Ft. Bruttó 5.789 e Ft összegű a pályázó ajánlata, mely 300 e Ft-tal kevesebb az előző évi összegnél. Szeretném megkérdezni képvisel társaimat, hogy kívánnak-e hozzászólni a témához.Balassa Sándor: Mivel csak egy pályázó volt, ezért sok feladatunk nem maradt, viszont azt kérném, hogy a szerződésben figyeljünk azokra a hiányosságokra, például a strand esetében a tavaszi késői nyírásra, melyek 1-2 esetben előfordultak, a közeljövőben ne forduljanak elő.Balassa Balázs polgármester: Felteszem szavazásra a kérdést. Aki egyet ért azzal, hogy a közterületek gondozására a pályázati kiírásnak megfelelő pályázatot benyújtó Pupos Ferenc Szigliget, Réhelyi u. 82. szám alatti vállalkozóval kössünk 4 éves szerződést, az most szavazzon.A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, 1 tartózkodással meghozta az alábbi2/2011.(II. 02.) Kt. sz.H a t á r o z a t o tA képviselő-testület a község zöldterületeinek gondozási munkáira  Pupos Ferenc Szigliget, Réhelyi u. 82. szám alatti vállalkozóval köt vállalkozási szerződést  4.631.200  Ft + Áfa összegben, a pályázati kiírásban foglalt feltételekkel.3A szerződés időtartama: 4 év. Megbízza a polgármestert, hogy a vállalkozási szerződés megkötéséről gondoskodjon.Határidő: 2011. február 28.Felelős: Balassa Balázs polgármesterSzabó Tibor alpolgármester: Én rokoni érintettség miatt tartózkodtam.

Notre Dame-i toronyőr Creative Commons License 2012.11.17 0 0 12027

Na igen, fel lehet háborodni, lehet trágárkodni, meg mártírkodni, DE ha valóban olyan fehér a tenyere a polginak, akkor minek kellett ez a sumákolás a pályáztatás körül? Miért kellett a mási két pályázót elzavarni? Miért nem lehetett újból kiírni a pályázatot, mivel egy beérkező pályázat, az nem pályázat!

Előzmény: eleklaci82 (12025)
strandoló Creative Commons License 2012.11.17 0 0 12026

Minden évben újra...., a nyári pangás után jönnek a téli történetek.

 

eleklaci82 Creative Commons License 2012.11.17 0 0 12025

Én értem a tréfát, Te viszont nem érzed az iróniát... Állítólag..., állítólag áramszedőm van és trolibusz vagyok!Egyet értek pipaccsal: irigykedtek... Bele lehet ülni a polgármesteri székbe és lehet csinálni jobban! Ha egy picit is tisztába lennél a napi politikával és a gazdasággal, akkor talán lenne sejtésed, hogy mennyire kényelmetlen az a szék, és hogy milyen munka van amögött, hogy egy település életben tudjon maradni. Menj el egy közmeghallgatásra, aztán ott mondd el az aggályaid, és vállald a neved és az arcod! Na megyek, elkezdek én is sípolni!

Előzmény: Notre Dame-i toronyőr (12023)
pipacsmező Creative Commons License 2012.11.17 0 0 12024

No, hát akkor most már elég a kib*szott gyalázkodásból, konkrét tényeket! Mi a f*szom az, hogy "állítólag"? Mi a f*szom az, hogy lehet visszaosztás?  Ez nem a gyurcsány, bazdmeg!

KONKRÉTUMOKAT!!!

Irigykedő köcsögök vagytok.

Előzmény: Notre Dame-i toronyőr (12023)
Notre Dame-i toronyőr Creative Commons License 2012.11.17 0 0 12023

Látom érted a tréfát ;) Ez csak egy szójáték volt :D

Egyébként, mint régi osztálytársak, persze, hogy ott segítik egymást, ahol tudják (mármint a polgi meg a kis púpos). Lehet, hogy egy kis visszaosztás is van a háttérben, ezért kellett a másik két pályázó vállalkozót elzavarni a húsosfazék közeléből és ezért kötöttek a rókaképűvel 5 évre szerződést, hogy nehogy következő évben más is hozzáférjen a jólfizető munkához. Állítólat több mint 7 milliót akaszt le évente azért a kis fűnyírásért.

Lehet, hogy ez a következő választásoknál a polgi székébe kerülhet?

Előzmény: eleklaci82 (12022)
eleklaci82 Creative Commons License 2012.11.16 0 0 12022

Nyitva a szem, mozog a száj, de agypajtás már rég elmenekült...

:D :D :D :D

Múltkor én is láttam a polgármestert az Alkotóház előtt sípolni. Egy kis kalap volt előtte és abban gyűjtötte a világkörüli útra valót :) 

 

 

pipacsmező Creative Commons License 2012.11.16 0 0 12021

No, te aztán puposabb vagy, mint a Feri!

:-)))

Előzmény: Notre Dame-i toronyőr (12019)
pipacsmező Creative Commons License 2012.11.16 0 0 12020

Drága jó, Bolgár Úr! Maga olyan éleslátással van megáldva. Tartsa meg a Jóisten! Ezért szeressük mi a klubrádiót meg az atv-t, mert itten mindig fény derül az igazságra. Állítólag az a falugazda lespannolt a polgármesterrel, és osztoznak a hasznon. Én még aztat is hallottam, hogy a polgármesternek már három háza van a Rózsadombon, mert annyit összesípolt.

 

Folyt. köv. 

Előzmény: fogyasztóvéd (12015)
Notre Dame-i toronyőr Creative Commons License 2012.11.16 0 0 12019

Pupos Ferenc Szigliget vállalkozó.

Előzmény: carcaroth (12018)
carcaroth Creative Commons License 2012.11.16 0 0 12018

Köszönöm a kimerítő választ :D Most már én is felvilágosodtam. Hát az üggyel kapcsolatban sajnos én nem tudok okosat mondani, az, hogy ki jelent fel kit, jó kérdés, a faluban/nak dolgozó vállakozók mindenesetre a saját bőrüket viszik a vásárra, úgyhogy tényleg tőlük kellene érdeklődni ilyenekről, mert azért nem mindent kell elhinni a falurádiónak sem :D

fogyasztóvéd Creative Commons License 2012.11.15 0 0 12017

Gondolom az a falugazda, aki örökös megbízási szerződéssel kapál, kaszál, füvetnyír a falunak és ezért a nehéz, lelkiismeretes munkáért olyan busásan megfizeti a gazdag Szigligeti önkormányzat, hogy ebből már egy fekete, sötétített üvegű csodakocsira is futotta őkelmének. De neki semmi nem elég, ezért állítólag feljelentget a tapolcai földhivatalnál, hogy a gazos telkekből még tőbb megbizatás csurranjon. Ezek szerint már nem fizetnek a németek olyan jól a számlanélküli fűnyírásért.

Előzmény: carcaroth (12016)
carcaroth Creative Commons License 2012.11.15 0 0 12016

Kicsit megkeveredtem. Ki a falugazda? Van ilyen beosztás, mert én erről nem is tudtam. Vagy most kiről van szó? Tényleg nem értem.

Előzmény: fogyasztóvéd (12015)
fogyasztóvéd Creative Commons License 2012.11.14 0 0 12015

Sziasztok!

 

Az a hír járja, hogy a falugazda kevésnek tartja a hivataltól kisípolt évi x millát ezért sorra jelentgeti fel a gazos ingatlanok tulajdonosait, hogy a rendbetételükkel vagy a tulajdonosok, vagy az intézkedő önkormányzat őt bízza meg.

 

Tud erről vakaki konkrét infot?

 

 

Előzmény: fotoscsaj (11984)
szigligetovari Creative Commons License 2012.11.12 0 0 12014

 

pipacsmező Creative Commons License 2012.11.05 0 0 12013

:-)

Előzmény: szigligetovari (12012)
szigligetovari Creative Commons License 2012.11.05 0 0 12012

 

                       

 

szigligetovari Creative Commons License 2012.11.05 0 0 12011

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!