Keresés

Részletes keresés

Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.07.30 0 0 865
Mi a helyzet, fiatalok? Senki sem nézi a Z+t?

Mellesleg mi történt Fülöpnek azzal a műsorával, amiben a FreshFabrik frontembere győzködte Kozsót és a sájgájokat, hogy azok nem igazi előadók, akik bármikor kicserélhetők másra...

Szóval, mi lett ezzel a show-val? Megszűnt? Pedig az, amit láttam belőle (2-3 adás) egész nézhető volt.

Centurios Creative Commons License 2000.07.24 0 0 864
Xerintem egyetlen igazi érdekes egyéniség sincs a VJ-k között, akit, vagy akinek a műsorát érdemes lenne nézni, kivéve talán az IZÉ-t, na de azt se Phülöppel !!!!
A clippek egyes időszakokban tűrhetőek, még akkor is ha a Britni Szpirszes kategória van hangsúlyban, de hát mit tehetnének szegények, ők is csak a nézettségből élnek /sajnos/. Bár hát nincs hazai viszonyitási alapom, ugyhogy lehet ,hogy csak emiatt beszél belőlem a szimpátia. Viszont érdemes lenne elgondolkodni azon, amit már többen is felvetettek :
nem lehetne-e külön szedni a "populáris" /dunci-dunci/ műveket az igényesebb stilusoktól két csatorna segitségével, más külföldi adókhoz hasonlóan /VIVA-VIVA2/. Mondjuk Z+ mellett Z+2= sin[ x-y] :0)))))))


Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.07.24 0 0 862
Én Zsut kifejezetten kedvelem, azt hiszem, ennek már többször hangot adtam. Balázs valóban igyekszik, csak a Megálló nagyon nem neki való műsor, abba kéne hagynia (a személyével amúgy semmi bajom, a csatornán is elfér).

Lilu néha egészen kedves és szimpatikus tud lenni - bárcsak mindig ezt az arcát mutatná - de szinte mindig jön valami olyan beszólása, amitől lehidalok. Erőltet dolgokat, amiknek semmi értelme, (FatMo írt erről egy jó példát korábban) öntömjénező, lesajnáló pózokat vesz fel Balázzsal szemben az Etalonban (bár ezt nincs jogom mondani, mert azt a műsort alig nézem, múltkor egyszer láttam, és tiszta úrinő volt benne).

Pici önkritikus humor, a ciki helyzeteken könnyű átsiklások, váltások, stb. ezek hiányoznak Liluból. Erőltetett a drágám, de erről le lehet szokni. Lilu szerintem menthető, csak jó útra kell téríteni.

Az AC viszont menthetetlen. QKa és Ricsipí! Takarodjatok!

Előzmény: Frizbye (861)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.07.24 0 0 860
Serra,
Abban egyetérthetünk, hogy Balázs műsora borzalmas, sőt... Ám ettől még nem kell a kannibálok teljesítményét felértékelned, ők ugyanis még annak a műfajnak az alsó határait sem érik el, amelynek Balázs a legrosszabb művelői közé tartozik. Az AC műsora maga a nézhetetlenség.

Egy példát mondanék. Ott van RobbyD a borzasztó új dalával. Megmosolyogtató, nézhető, parodisztikus (persze ettől még rossz). Aztán ott van Balázs. Unalmas, néha bosszantó, de legalább érezhető, hogy az ürge mit akar(na).

És ott van a mi AC "zenekarunk". Komolyan mondom, az arcom eltorzul, ha 1 percig is őket nézem, és folyton azt kérdezem magamtól: "Mi ez???" Szörnyű! Az ember nem is érti, mit lát. Ilyenkor jön a (tuti) csatornaváltás. Összességében a RobbyD klipp valahol egy picit jópofa, Balázs irritáló ugyan, de kibírható, az AC viszont kibírhatatlan. Mindhárman rosszak, de másképp.

Ezért mondom továbbra is azt, hogy - mindenek előtt - az AC-nek kellene távoznia.

Üdv Frizbye!
Hogy szólt az a locsolóvers (á la Philip)?

Előzmény: Ernesto Serra (858)
Ernesto Serra Creative Commons License 2000.07.22 0 0 858
szerintem a kannibálok műsora a balázséhoz képest csúcsszuper, igaz még nem láttam a kannibálok műsorát, de a balázséhoz képest minden műsor csúcsszuper, persze vannak még csúcsabbak is (még a zmegen is, pl a sokat szidott izéfilippel messze a legszínvonalasabb a vanenonlihángérienmjúzikcsenölön). Ez a majom műveltségi vetélkedőket tart az utcán, de olyan kérdéseket tesz fel, amivel saját magát járatja le, mer azt hiszi, hogy kurva nehezeket kérdez, és ő mégis tudja, pedig aztán nem is így van.
Előzmény: Marcus Aurelius (857)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.07.21 0 0 857
wreck.,
Könyörgöm egy értelmes poént mondj tőlük! Egyet! Nekem sírhatnékom támad ha nézem a műsorukat, még RAJTUK sem tudok röhögni, nemhegy "velük"...

Már korábban írtam arról, hogy az általad említett műfajnak (beszéltetni az embereket az utcán, sok humorral megspékelve) kiváló művelői léteznek, ilyen pl. Jay Leno. (Jaywalking) Ha csak az ezredét tudná annak Balázs, amit ő... De a kannibálok "önlejárató manőverei" nem is sorolhatók be ebbe a körbe, ők maximum a saját debilitásukra mutatnak rá minden egyes alkalommal.

Ma sem volt ez másképp. (Én összesen kb. 10 percet láttam a Vízórából, de az felért 5 adásnyi Vitriollal)

Előzmény: wreck. (856)
wreck. Creative Commons License 2000.07.21 0 0 856
Nem ertem egyes embereknek miert baj az ha egyes musorvezetok probalnak nemi szint vinni ebbe az amugy eleg langyos zenei csatorna musoraiba. Nem tudom hogy ki hogy van vele, de az ilyen nevu musorvezetok mint "Balazs" meg "Zsu" kerdesei, interjujai tok gazosak/unalmasak/nevetsegesek. Miert lenne az baj ha ket ember ezt a szanalmas kinalatot esetleg egy masfele valasztasi lehetoseggel bovitene ki, ami meg nem megszokott. Szerintem a VIZORA egy kicsit abszurd, olyan embereket beszeltetnek meg benne akiket mindennap latsz, kiderul hogy mennyire hulyek (pl. nagyallat hordozhato magno kazetta nelkul a vallon), es hasonlkok. Kabe az egesz egy korkepet ad arrol milyenek a magyar strandolo emberek, es ez a korkep/helyzetjelentes egy ket jobbfajta poennal fuszerezve nekem bejon.
Előzmény: Marcus Aurelius (855)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.07.21 0 0 855
Ez a délutáni show... már megint...
Nem tudom, érdemes-e bármit leírni még erről a két tehetségtelen agyatlan b*romról, de ha valaki elmulasztotta volna a mai adást (a mázlista!) egy kis ízelítőt adnék belőle:

Odamennek egy napozó német turistához, Ricsipí legörnyed, fején egy botrányos kutya(?) jelmezzel és a következő szózatot intézi a jobb sorsra érdemes, pihenni vágyó nőhöz: simi-simi! simi-simi! A nő nem érti. Mire ő: hot dog hot dog! Hosszas kommunikációs zűrzavar után a hölgy végül megsimogatta a fejét.

Egy büfés előtt állnak, a továbbra is kutyajelmezben leledző "művész" a nyálát csorgatja a hurkákra, majd a kamerába lefetyel.

Sorsol a (két) állat, szerencsekerekes stílusban. A leggyakoribb nyeremény: egy mosoly az állattól (a másik megjegyzi erre: Jaj de cuki!-mármint a Ricsipí). Végül valaki megnyeri a pólót, de egy másik gyerek tenné el, erre Kuka: nem verekedtek meg ezért a pólóért? Ez egy VÍZÓRÁS PÓLÓ!

Én kb. ennyit láttam belőle, ehhez is nagyfokú mazochizmus kellett (és a többi adó szánalmas kínálata). A végén azonban megszólalt egy tiszta hang, egy idős bácsi megunta egy hasonlóan koros néni molesztálását és lecsapott: "Tünjenek innét!" (és botjával a kamerás felé verdesett).

Egyetértek vele. Az AC-nak el kellene takarodnia nemcsak a Z+ból, hanem az egész magyar médiából.

FatMo Creative Commons License 2000.07.10 0 0 853
Ó Kapitány, Kapitányom!

Most jötem haza két napos távollétemből. Remélem azért néha beugrasz. Augusztusban találkozunk! Vigyázz magadra!!! (És ne nagyon nézd azt a kaka Z+t!)

PacalMo

Előzmény: Köpenicki Kapitány (851)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.07.08 0 0 848
Udv mindenkinek Křbenhavnbol,

...nagy a pangĺs. Ha nem leszel neten, mi lesz a sřrřzessel, Kapitĺny?

Avrohom Ben Eyal Kassar Creative Commons License 2000.07.08 0 0 847
Semmi gond,előszőr megkattansz majd rákattansz:)))))Addig is kellemes nyaralást már ha van rá időd.
Előzmény: Köpenicki Kapitány (846)
FatMo Creative Commons License 2000.07.07 0 0 838
Esküszöm ezért a versikéért érte meg! Jót kacagtam rajta!

CupákMo

Ui: Hidd el, hogy te is változtál. Nekem hidd el!

Előzmény: Köpenicki Kapitány (837)
FatMo Creative Commons License 2000.07.07 0 0 836
Prüntyőkém!

Én is hadd fejezzem ki abbéli örömömet, hogy változtattál irányomban használt stílusodon, és ezáltal - közös erővel, amiből hiányoltam Frizbye jelenlétét - túl tudtunk lépni múltbéli afférunkon. Annyira boldog vagyok, hogy lehet, hogy holnap reggel a Mizujs megnézésével inditom a napot. Indítanám, ha a nyári szünet miatt nem matiné időszakban adnák ezt a műsort, amikor már minden normális ember dolgozik. A teremburáját!

SzalonnaMo

Előzmény: Köpenicki Kapitány (835)
FatMo Creative Commons License 2000.07.07 0 0 834
Bungyurkám!

Lovagolok bizony. De mindegy! Ezt nem látja Frizbye! Ha itt lenne biztos jól le baromozna engem. Egyébként mint már korábban említettem nem maradok sokáig mert már nem nézem a mindannyiunk által annyira gyűlölt médiumot.

KoleszterinMo

Előzmény: Köpenicki Kapitány (833)
FatMo Creative Commons License 2000.07.07 0 0 832
Édes Mogyorófejű Makimanóm!

Kedvenc rém, nem kedves! Ugye tudod, hogy az nem ugyanaz?

HájMo

Előzmény: Köpenicki Kapitány (831)
FatMo Creative Commons License 2000.07.06 0 0 830
Édes Cicamanó!

Remélem is, hogy nem írsz a Magyar Fórumba. (Az amolyan gúny akart volna lenni. Csak már nem merek egyértelműen fogalmazni, mert félek, hogy kicenzúráztatsz.) Egyetlen egyszer írtam más nickről, de akkor rájöttél. (Megjegyzem azért más nickről írtam, mert nem engedett be a sajátommal.) Azt nem érted (szívem), hogy mennyire visszatetsző volt, hogy egy olyan gesztus után amit kaptál tőlem, te rémnek neveztél.

ZsírMo

Előzmény: Köpenicki Kapitány (828)
FatMo Creative Commons License 2000.07.06 0 0 827
Drága Barátom!

Miért volt kár visszajönnöm? Én nem kedveskedtem neked. Te tényleg nem érted a dolgokat? Hogy fogsz így a Magyar Fórumba írni?

Fat

Előzmény: Köpenicki Kapitány (826)
FatMo Creative Commons License 2000.07.06 0 0 825
Hah!
Előzmény: Köpenicki Kapitány (824)
FatMo Creative Commons License 2000.07.06 0 0 823
Méghogy fátylat a múltra!
Előzmény: Köpenicki Kapitány (822)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.07.06 0 0 820
OK. De erről a találkozásról nem szeretnék lemaradni, várjatok meg!
Előzmény: Köpenicki Kapitány (819)
FatMo Creative Commons License 2000.07.06 0 0 818
Kedves Köpi Kapi!

Ha visszajönnék - amit nem nagyon hiszek - még te sem cenzúrázhatnál (maximum, akkor ha - jó szokásod szerint - panaszkodsz a moderátoroknak). De az biztos, hogy nem idézgetnék G. Zolitól. No mindegy. (Ha akarod mesélek neked egyszer - de komolyan - arról, hogy mi az a hip-hop és a rap.) Sajnálom, hogy előítéletekkel viseltetsz irányomban. Eltünésemnek roppant prózai oka van. Nem nézek Z+et. Rájöttem, hogy nem érdekel. Annyi mindent lehet csinálni, miért nézzem ezt a hulladékot, ahol hulladék emberek hulladék embereket interjúvolnak meg. Ennyi.

Fat

Előzmény: Köpenicki Kapitány (816)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.07.06 0 0 817
Fülöp? Biztonságban? Melletted? Kizárt.
Előzmény: Köpenicki Kapitány (815)
FatMo Creative Commons License 2000.07.06 0 0 814
Szívesen elmegyek veled sörözni! És boldog vagyok, hogy még mindig az eszedben járok! Hol találkozzunk? :))))
Előzmény: Köpenicki Kapitány (810)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.07.06 0 0 813
Sörözés OK.
Tényleg, hová lett FatMo? Az utolsó hozzászólása teljesen korrekt volt. Úgy tűnt, jó útra tér...
Előzmény: Köpenicki Kapitány (810)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.07.06 0 0 809
Át is megyünk rajta. Én sem utaztam még soha arrafelé, remélem a vikingek nem okoznak csalódást. A klíma alighanem jobb lesz, mint itt, a tévéműsor pedig tótziher (bár bízom benne, hogy nem kell letesztelnem az ottani Liluk műsorvezetési tudományát).
Előzmény: Köpenicki Kapitány (807)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.07.06 0 0 806
Kapitány,
Északra. (Teutonland, Danimarca, Sverige, Norge)
Előzmény: Köpenicki Kapitány (805)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.07.06 0 0 803
Helyes! Együtt, vállvetve a középszer (és reprezentánsa) a Z+ ellen!

Amíg nem vagyok itthon, addig se hagyjátok nyugodtan aludni "barátainkat" (legjobban annak örülnék, ha visszatértemkor a kannibálok már nem lennének az adón, mert elüldöztétek őket).

Előzmény: Frizbye (802)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.07.06 0 0 801
Kiváncsi vagyok Frizbye meddig bírja a "lelki terrort"...
Előzmény: Köpenicki Kapitány (800)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.07.06 0 0 798
Rég volt, tán igaz sem volt...
Liluka vajon tornázik esténként?
Előzmény: Köpenicki Kapitány (797)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.07.06 0 0 796
Fresh ügyben csatlakozom. A többi lányzenekarral (pl.Bestiák) legalább jó bulikat lehet tartani, de ezek csak kifejezéstelen arccal ugrálnak a bugyuta dalaikra, amikhez képest a Kozsó "művek" Beethoveni magasságokban vannak. A mozgásuk meg olyan, hogy a Makrai-féle TV-tornának különb volt a koreográfiája.

Emellett persze külön szánalmas, ahogy a háttéremberek cserélgetik a bábúikat...

Előzmény: Frizbye (794)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!