Igen, az. A második videón meg a Berkhof-tűz más szemszögből. Csak érdekességként szúrtam be a linket, meg azért, mert nem szeretném, ha ezek is olyanok lennének, mint a Translinerek (fő az óvatosság).
- DVV volt az egyik legjobb széria. Amelyik este a saját lábán visszajön a telepre, azt tessék szépen megsimogatni, ha ezt több nap csinálja meg egymás után, akkor kéretik meg is puszilgatni.
- Annyira rossz az a gépészet, hogy annak idején a 492-est 1.200.000-nál kezdték el először piszkálgatni...
- Ez az előválasztós váltó teljesen jó, kényelmes cucc. Öreg korában a 2. és a 3. szinkrongyűrűi szoktak elfogyni. Ha egy ilyen géppel nem tud finoman/szépen dolgozni "T. kolléga", akkor tessék visszaülni a sóderes Kamazra.
Ezek amúgy mióta kijelzősek? Ma délután láttam az LVN-372-t a Petőfi hídnál, és az ajtós oldal első ablakába be volt szerelve egy amolyan albazöld kijelző (a feliratot sem láttam rendesen, szóval nem tudom megmondani, hogy valójában azonos-e az Alba-buszokéval).
Hát ez mellé :S Akkor honnét rémlenek a háromtengelyesek?Na mindegy.A csuklósoknak már fordát találni is nehéz lesz.Botpusztán csuklóssal fordulni a 2 perces fordulóidõben...