Keresés

Részletes keresés

kmrmtms Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6814

Ok.

Előzmény: Törölt nick (6813)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6813

ha találsz valahol az említett árkategóriában, azt írd meg légyszíves, mert az én gyerekeim is kinőtték, legalábbis a két nagyobb.

Előzmény: kmrmtms (6811)
mona0621 Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6812

Szia!

Tavaly júli vége augusztus elején töltöttünk az Omisi Galeb kempingben 10 napot. Először úgy gondoltuk, hogy a szabad részbe megyünk, de nincs nagy különbség a B zóna árai és a szabad rész közt, így végül a B 75-ös parcellát választottuk. Nagyon jó kis parcella volt, ajánlom :-) Közel a mosdó komplexum, a víz is és a hátsó kijárat a belvárosi sétához.

A kemping nagyrészt árnyékos, bár ha jól emlékszem a szabad terület egy része naposabb. Ez a rész amúgy elég zsúfolt, ott vannak a telepített lakókocsik is, köztük sok magyar. Itt láttunk egy lakókocsit, ahol ha jól tudom egy magyar család van lent egész nyáron....talán ők a gondnokai a magyar telepített lakókocsiknak.........a parcellák viszont egész tágasak. A part napos, árnyék nem igazán van, úgyhogy napernyő mindenképp kell....

A kemping szép, rendezett, a mosdókat rendszeresen takarítják. Mi foglalás nélkül mentünk, volt is néhány szabad parcella, de azért augusztus elején szép lassan kezdett megtelni a kemping, biztos volt olyan nap, amikor tele volt, nem lett volna üres parcella. Ekkorra már kissé zsúfolt lett a kemping....pici várakozás a zuhanynál, mosogatásnál stb., de minket nem zavart....

A tenger mindenhonnan közel van, a mosdók is kényelmes távolságra. Az óváros kényelmes sétára van gyönyörű látvánnyal..... mi a hátsó, tenger melletti utat választottuk. 

A tenger talán egy picit valóban hidegebb, mint máshol, köszönhetően a folyónak, de a környezet kárpótol....gyönyörű hely, aranyos kis óváros, nagyon hangulatos. 

Van a parton torna, a gyerekeknek animáció, de már nem emlékszem milyen sűrűn....este pedig vetítés a központi részen....egyszer kukucskáltuk meg, valamilyen animációs film ment....

Nagyon jól éreztük magunkat, kellemes kemping, gyönyörű környezet és minden elérhető távolságra....többek közt ezért is esett erre a választásunk. Ja, a bejárat mellett egy Studenac bolt van, ez is nagyon jó, hogy csak kisétálsz reggel.

Mi egyébként 3 kisgyerekkel mentünk és az sem elvetendő, hogy a gyerekeknek csak 7 éves kortól kell fizetni, ráadásul ha figyelmesen elolvasod az árlistát, akkor látod, hogy 5 éjszakán túli tartózkodás esetén egy 12 éven aluli gyerek után nem kell fizetni....így nekünk gyakorlatilag csak a felnőttek után kellett fizetnünk.

Ja...még eszembe jutott, hogy itt nem fenyőfák vannak, hanem nyárfa amiről ugye nem csorog a gyanta.....egyetlen negatívum a kemping melletti vidámpark vagy dínópark vagy mi, ahol elég hangosan szólt a zene....azt hiszem este 9-ig....de minket nem zavart, nagyon jól aludtunk....

Egyszóval nagyon szuper hely, visszamennénk bármikor.....

A Sirene kempinget nem láttuk, de megnéztem, az azért messzebb van Omistól és csak talán egy picivel olcsóbb, mint a Galeb.

Hirtelen ennyi jutott az eszembe, ha még kérdésed lenne szívesen segítek.....

Előzmény: szépréti (6804)
kmrmtms Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6811

Köszi az eddigi válaszokat.

1€ bolt jó ötlet, arra még nem is gondoltam.

Tengeri cipőnél nem írtam, de olyan 1000-1500 Ft-ból kellene kijönnie. Deacathlonos tippet köszi, ez a végső megoldás.

Horvátországban mostanában nem néztük, hány kuna szokott ott a gyerekcipő lenni?

Előzmény: Törölt nick (6810)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6810

az ikeában szokott lenni műanyag tányér, ami 100 C-ig melegíthető, mikróban is használható.

tengeri cipő a dekában van, nemrég voltam, láttam. A gyerekek ilyet hordtak, teljesen rendben volt:

http://www.decathlon.co.hu/100-noi-vizicipo-id_8205111.html

Előzmény: kmrmtms (6808)
kmrmtms Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6808

Sziasztok!

Átnéztük a cuccainkat és pár dolgot be kellene szerezzek

- sátor fölé takaró fólia, gyanta csöpögés miatt

Obi/Praktikerben kapható építkezési fóliára gondoltam, aminek körben gyűrűk vannak - ezt gondoltam a környező fák közé kifeszíteni, ha szükséges, ezt jónak tartjátok, vagy van jobb, olcsóbb ötlet?

- autóra takaró fólia

Ugyanazt gondoltam, mint a sátor fölé, csak ezt nem kifeszíteném, hanem vizespacakokkal tartanám az autón, az autó tetőboxszal együtt: 450x200x210, mekkorát érdemes vegyek hozzá szerintetek?

- műanyag tányérok

Korábban a Tescoban vásároltunk be műanyag tányérokból, vastagabb, elég kemény anyagból, de most már csak 4 darab van belőle, sajnos a mi Tesconkban már nincsenek ilyenek, csak party kellékek, esetleg ötlet, hol tudnék kedvező áron beszerzni, ízléses és tartós műanyag tányérokat (kemping boltok kivételével)

- van egy kis főző részünk, amire praktikus lenne valami kultúrált takaró eső esetére, konkrétan ehhez a modellhez nem árulnak (Outwell Vancouver), szerintetek mit és hol vegyek hozzá?

- műanyag grill csipesz, lapát - látott valaki, valahol mostanában ilyet kedvező áron?
- tengeri cipő (legnagyobb gyerekünk tavalyi cipője lesz jó idén a legkisebbre, aki 1 év alatt 4,5 évet nőtt :))

legszívesebben a teljesen szilikon változatot venném, korábban a Sparban kaptunk ilyet, de most sehol nem láttam, valaki valahol esetleg?

Előre is köszi, ha válaszoltok!

Tamás

Törölt nick Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6807

szerintem ez mindenhová igaz. Aki 5 nap szabadságot vesz ki, az a legoptimálisabb esetben 9 napot nyaral - szombattól a következő vasárnapig. Aztán megy haza.

Ha szabadabban gazdálkodhatsz az időddel, vagy nem az egész szabadságod akarod egy helyen tölteni, akkor érdemes vasárnap délután vagy hétfő reggel érkezni valahová, miután hazaindultak a tömegek.

Előzmény: szépréti (6805)
Balatonsz Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6806

Sziasztok!

Eladó az alábbi 4 személyes adventuridge sátor. 

Összesen 1-szer állítottam fel. Minden papírja és tartozéka megvan.

2 év garanciával. Ára:30000Ft. Komoly érdeklődés esetén egy kis alku beleférhet. 

1. kép:A sátor felállítva. Kép:Az internetről.

2.kép:a sátor összecsomagolva. Saját kép.

A következő video a sátrat kívül belül bemutatja:

https://www.youtube.com/watch?v=mlypB8qM9MI

Személyesen átvehető Budapesten a Déli pályaudvaron.

Postázom is, de a postaköltséget a vevő állja.

Elérhetőségem:eladas.h0@citromail.hu

szépréti Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6805

ez Horvátországra is igaz, hogy ha nem foglalunk, akkor legjobb hétfőn érkezni?

Előzmény: Törölt nick (6801)
szépréti Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6804

Szia,

engem érdekelne, milyen volt a Galeb kemping? ott Omisban a Sirena kempinget is néztem - azt is megnéztétek/láttátok esetleg?

nekünk a fő szempont az árnyas hely, és az éjszakai nyugi, hogy ne legyen diszkó a szomszédban stb

Előzmény: mona0621 (6799)
szépréti Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6803

Köszi a válaszokat!

Boar... Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6802

Én is vettem, többen mondták, hogy nagyon jó, de kicsit hangos. Én tényleg azt gondoltam, hogy kicsit hangos, de ez nagyon. Csendesebb helyeken szólnak miatta:-)

Megvolt a beavatás, két hetet ment jóformán egyvégtében a kempingben. Akkora hangja van, hogy első este száműztem a lakókocsiból de még odakintről is behallatszott(ott volt az oszlop az elektromos csatival, gyakorlatilag a fal túloldalán zümmögött).

Csodát nem kell tőle várni, az italokat a lakókocsi hűtőjében tartottuk ezt jóformán csak dinnyehűtésre használtam de arra tökéletes volt.

Az árát szvsz. piszkosul megérte és teljes üzemben sem szívja le reggelre az autó akksiját, ellentétben a lakókocsi hűtőjével... :-)

Előzmény: zlatyB (6702)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6801

és ha teheted, akkor pl hétfőn utazni. Vasárnap sok hely szabadul fel

Előzmény: Nogo (6800)
Nogo Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6800

Köszönöm a válaszokat!

Akkor nem aggódok. Azért nyilván nem árt úgy időzíteni az érkezést, hogy legyen némi idő kempinget találni.

mona0621 Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6799

Sziasztok!

Volt valaki mostanában a Révfülöpi vagy a Zamárdi autóskempingben? Véleményeket szeretnék, de akár más Balatoni kemping is érdekel, ha van róla személyes élményetek. 3 kisgyerekkel mennénk, fő szempont, hogy tiszta, rendezett legyen, ha lehet sétányi távolságra legyen a központ és ne legyen túl drága. :-)

Előre is köszönöm. 

Mi tavaly a Horvátországi Omis Galeb kempingjében voltunk, ha bárkit érdekel, szívesen mesélek róla.

Szép napot!

sfi Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6798

Azaz Palme :)

Előzmény: sfi (6797)
sfi Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6797

Kucistében a Palma is szuper!

Előzmény: Törölt nick (6796)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6796
Előzmény: szépréti (6794)
szépréti Creative Commons License 2015.07.06 0 0 6795

Pula - Stoja kempingről tudtok mondani valamit? Jó hely?

Nagyon klassznak néz ki ez a Coleman sátor!

szépréti Creative Commons License 2015.07.05 0 0 6794

Sziasztok,

2 gyerekkel (8 és 10 évesek) mennénk sátrazni 5-6 éjszakára Horvátországba valamikor augusztusban, nincs konkrét időpont, majd az időjárástól tesszük függővé. Olyan kempinget keresünk, ahol:

-jó eséllyel van árnyas sátorhely, és nem egymás szájában vannak a sátrak

-tiszták a mosdók

-inkább csendes legyen, mint bulis

-jó lenne, ha sétatávra lenne valamilyen hangulatos település

-és mondjuk Bp-ről max/kb 7 óra alatt oda lehessen érni

tudtok esetleg ajánlani valamit? :)

előre is köszi!

Törölt nick Creative Commons License 2015.07.05 0 0 6793

na, beruháztam egy ilyenbe:

https://www.youtube.com/watch?v=DFooHnePfIo

Három kisgyerekkel a t4.2 xl air még elég volt, de egyre nagyobbak a lurkók, kell a hely.

Előnyei a 3 hálófülke, a nagy tér, az egybevarrt alj és a fém rudak. Hátránya a képek alapján a gyengébb szellőzés, és hogy csak az oldalajtó szúnyoghálós. Az ára viszont most nagyon kedvező.

Új modell, így sok véleményt nem találtam róla, de olyasmi, mint a da gama 6, azt meg dicsérni szokás.

Próbaállítás után majd kiderül az igazság.

A Quechua egyelőre marad - lehet, hogy a dalmáciai 40 fokban fontosabb lesz a szellőzés, mint a nagy tér

galoscsabus Creative Commons License 2015.07.05 0 0 6792
A taljánok általában nem engednek egy hétnél rövidebbet foglalni.
De még soha nem küldtek el sehonnan sem, ha akár csak egy éjszakára kerestünk helyet.
Nem kell túlaggódni a dolgot, annyi kemping van, mint égen a csillag, biztosan találtok helyet.
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.05 0 0 6791

Én tavaly a Garda-tóhoz akartam menni a családdal főszezonban, de már 1-2 hónappal előtte nem fogadtak el foglalást. Végül egy Velencéhez közeli kempingbe mentünk (szintén foglalással), és innen csillagtúráztunk mindenfelé. Namost ebben a kempingben amíg ott voltunk, végig volt pár szabad hely.

Tehát kétesélyes a dolog.

Én írnék a kiszemelt kempingeknek, akár 2-3 nappal az indulás előtt is, aztán kiderül. Őrültségnek nem gondolnám vaktában nekiindulni. Az Adriánál meglepne, ha nem találnátok valahol egy sátorhelyet.

Előzmény: Nogo (6790)
Nogo Creative Commons License 2015.07.05 0 0 6790

Sziasztok!

Kérdezni szeretnék. Idén kezdenénk a kempingezést, családdal. Olaszországba mennénk kb. egy hétre augusztus elején. A terv nagyjából az lenne, hogy elmennénk a Dolomitokba, ott lennénk 2-3 napot, majd le az (Észak)-Adriára, és ott 3-4 napot.

Előre nem tudunk foglalni, mert még kérdéses az indulás időpontja. A kérdésem az lenne, hogy mennyire kell attól tartani, hogy nem kapunk sátorhelyet a főszezonban? Egyáltalán engednek 2-3 éjszakára is megszállni?

Utoljára több mint 10 éve kempingeztem, de akkor még család nélkül, akkor nem volt gond sehol. De most 3 gyerekkel nem tudom rizikóvállalás-e abban bízni, hogy kapunk helyet. Elnézve a térképen Velencétől Grado-ig egymást érik a kempingek. Őrültség csak úgy nekiindulni, vagy ne aggódjak?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Törölt nick Creative Commons License 2015.07.03 0 0 6789

Írok emilt.

Előzmény: vonalzoo (6788)
vonalzoo Creative Commons License 2015.07.03 0 0 6788

Sziasztok, kihasználatlanság miatt eladó egy Gelert Lakesbury 4 Canopy elősátor, ára legyen mondjuk 3000,- , de nem postázok, Dél-Pesten átvehető.

art002 Creative Commons License 2015.06.29 0 0 6787

Hali!

Hétvégén voltunk Tiszafüreden a Termál kempingben. Pont olyan volt mint az elmúlt évben, és az elmúlt 20 évben. Talán a szúnyogok többen voltak, és semmi nem riasztotta el őket.

Nem tartották be a rendes szúnyogok idejét ( este7-11 ), reggeltől estig gyötörtek. Egy mosdás = 10 csípés, mert szúnyogháló nincs a mosdó ajtaján. A korhadt ágakra és a parcellákon növő ( magról kelő sátoraljat szakító ) facsemeték irtására nincs munkaerő. A kukákban sincs műanyag zacsek, egyiket a másikba öntik, takarítás nélkül. A recepciós a számla közben percenként hívta a vezetőt a számítógép működése kapcsán. Ha nincs ott a főnök hosszabbítani kell számla hiányában, pedig ha tudnák hogy ez volt az utolsó éjszakánk náluk.

Art

Dharma Creative Commons License 2015.06.29 0 0 6786

2000 mm-es nekünk is elég volt nagy esőben, szélben.

Azonban most már jó pár éves, nem tudom ezért-e, de a belső hálón átjön a víz. Olyan, mintha a belső pára lenne, vagy szépen lassan átereszt a külső nem tudom.

Előzmény: Törölt nick (6784)
tuta78 Creative Commons License 2015.06.27 0 0 6785

Sziasztok!

Melyiket ismeritek vagy ajánlanátok Abádszalókon, a Strand vagy a Füzes kempinget?

üdv

Törölt nick Creative Commons License 2015.06.24 0 0 6784

Ma voltam a dekában, és felfigyeltem rá, hogy a kertben felállított sátrak leírásánál már a hagyományos módon is feltüntetik a vízállóságot. Eszerint minden modelljük esetében 2000 mm az érték.

A tavaly a szlovén Alpokban csontszárazon átvészelt özönvíz alapján azt mondom: elég.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!