Elmondanád ezt nekem? Ezt a kurucz beszólást? Én német euro-n néztem, nem tudom ezeket:) Ha te mondod, biztosan övé a legjobb. EGyébként emlegetni már hallottam, de tényleg nem emlékszem rá. Sajnos.
ha nem fenyegetne a veszély, hogy Kurucz ominózus dákós beszólása, és annak tagadhatatlanul mély hatása nem kísértene, azt mondanám, hogy Lee-nek az egyik legjobb a cue actionja (magyrán az, ahogy a fehér golyót meglöki a dákóval) az egész mezőnyben.
Én nem mondtam róla semmit. Azt mondtam nem láttam még játszani, ergó nem hallottam nyilatkozni sem. Én hibám, miért nem néztem meg, amikor ő játszott (mert vizsgaidőszak volt, és nem mertem sokat tévézni, tanulnom kellett, ezért szelektív alapon csak Matty-Ronnie-Hendry triumvirátusra szakítottam időt, máskor meg fogalmam sincs miért). Épp ezért nem is tudom eldönteni, kedvelem-e vagy sem, mert kép alapján nem tudom megmondani. De Murphyt láttam játszani, és nekem nagyon nem jön be a stílusa. Majd megnézem egyszer Lee-t is, és megmondom, hogy mire jutottam vele. De ha jól játszik, akkor nem fog zavarni az ingmérete:)
Különben pedig Graci, a charming szót nagyon ritkán használják a külsőre vonatkozóan, inkább belső értékeket fejez ki.... csak ezzel az a bajom, hogy nekem Murphy stílusa nem jön be, ő az a fajta egyéniség, akit képtelen vagyok megkedvelni. Szerinted akik Dott rajongói (biztos hogy vannak ilyenek), azok mit látnak benne? Mert valszeg nem tartják a férfiszépség megtestesítőjének. Mondjuk ha kitennék az arcképét a sulink ajtajára, minden reggel vigyorogva mennék be:)
Áááááááá..... ööööööööööööö..... megnéztem........ öööööö..... hát..... valaki azért biztosan szereti:) ha más nem akkor az anyukája, testvére, unokahuga, iskolai haverjai. bevallom őszintén, én őrá nem is emlékszem, hogy láttam volna valaha játszani:(
Hát nekem most nem ugrik be hirtelen, ki az a Lee, mindjárt megnézem:)
De én személy szerint nem azért szeretem Matty-t mert édes kis pofija van (pedig van neki). Hanem mert amikor jól játszik, akkor élvezet nézni. Meg lehet, hogy az is közrejátszik, hogy őt láttam először játszani:)
Igaz, épp azért jöttem a fórumra, mert nem akartam erről vitatkozni, de ha már így szóba került, szerintem azért Hendy sem néz ki rosszul, és nem ő az egyetlen:) Úgyhogy azt azért túlzás állítani, hogy mind csúnyák, ezt most kikérem magamnak:P
Lehet kimaradok ebből a szavazósdiból, sorry. Mindössze azt akartam mondani, hogy Murphyvel egyáltlán nincs baj szerintem. Nem egy adonisz, de nem is erről híres a snooker népség, de ez nem is baj.