Keresés

Részletes keresés

csipiketörp Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2
Nem sok épkézláb bankot ismerek, sőőőőőőőőt, de a topiccímben említett tényleg egy kalap kakát sem ér. Nem rég szüntettem meg a számlámat náluk, mert ennyire rossz folyószámla feltételeket még életembe nem láttam, nem beszélve az ügymenet csigaságáról, arról, hogy hetvenhétszeri bejelentésre sem képesek megváltoztatni az értesítési címemet és még sorolhatnám.... Mellesleg meg milyen idióta szokás az - vagy ez minden banknál így van - hogy nem értesítenek, ha kész a bankkártyád, hanem sacc per kábéra be kell telefonálgatni hátha már kész???
freeze flash Creative Commons License 2000.06.19 0 0 1
Sok-sok nulla kell a bankszámlán szereplő összeg végén ahhoz, hogy ez az intézmény - mint magánembert - emberszámba vegyen.
De akkor sem vesz, mert a staff úgy sz@r, ahogy van. Bocs.
Más, nem hasonló bankok kezük-lábuk összerakják, ha egyáltalán csak számlát nyitsz náluk.
Az előző cégemnél volt_ számlánk ennél a műintézménynél, na, nem sokáig. Annak dacára, hogy viszonylag tisztességes méretű pénzek mozogtak, napi rendszerességgel... ránk se tojtak, mikor bármit el akartunk intézni.
Egy nap volt a minimum bármi elintézéséhez.
Most, hogy kell egy másik számlát is nyitnom, fel sem merült bennem ez a bank.
Nekik ez nyilván lyó... :-)))))))
Ezek nem ebből élnek. Valszeg.
Előzmény: Hi (-)
pok_ussz Creative Commons License 2000.06.19 0 0 0
Nagy 0 az egész kóceráj.
Előzmény: Hi (-)
Hi Creative Commons License 2000.06.19 0 0 topiknyitó
A múlt héten, 16-án volt az osztalékutalási nap a RÁBÁ-nál.
Ma fölvettem egy részét a CreditAnstaltál. Másik adag a ká end há-nál van. Mentem hozzájuk a szegedi kárász utcai fiókba. Illedelmesen meghalgatott a hölgy, és elküldött:
-Várjak a soromra!
55 perc múlva -két ! ügyfél után következtem. Újra előadtam, hogy az osztalék felől érdeklődök. Kedves fél-mosollyal közölte:
NINCS!
És erre kellet közel egyórát várnom! Kedves, ugye?
Elkezdett magyarázni a banki folyamatokról...
Közöltem, nekem nem ígéret, pénzem kell!
Atmentem a CreditAnstalthoz, fölvetten náluk az osztalékot. Nem vagyon, de némi sörrevaló. Ők délelőtt telefofnon mondták, megvan a pénz. A ká end há elküldött akkor hogy telefonon nem informál!
Visszamentem, mert szavatartó vagyok, előbb azzal búcsúztam: most elmegyek!
Átutaltattam a pár RÁBA részvényt a CreditAnstalthoz. Végül megkérdeztem, van-e már időpontjuk?
A hölgy - Cs-né P M - Megint magyarázkodni próbált, hogy a banki átutalási rend...
Megmutattam a CreditAnstalt kifizetési számláját. Erre a hölgy idézte a ká end há szlogenjét. Ez most szó szerinti, ha a videokameráik a hagot is rögzítik visszakereshető. Az időpont:
2000.06.19. 14:15-14:45 között. Az szlogen:

" EL KELL MENNI MÁSIK BANKHOZ! "

Én megtettem, javaslom másoknak is! Minden kispénzűvel hasonló módon bánnak, velem is ez már a sokadik eset volt. Ez már sokk:

" EL KELL MENNI MÁSIK BANKHOZ! "

Az ügyintéző monogramja mégegyszer: CS-né P M.

Soha többé K&H!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!