Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

kismutya Creative Commons License 2013.01.28 0 0 215

sziasztok Fórumozók!

Visszaolvastam, de számomra nem világos pontosan milyen papírokra van szükség a németo-ból való behozatal utáni honosításhoz? Tudna vki segíteni? Az rendben h. 2nyelvű adásvételi, forgalmi gondolom meg törzskönyv. De vhol 2 forgalmiról olvasok, meg kisbrief nagybrief, Teil 1 , 2... 

Le tudná vki irni pontosan? magánszemélytől lábon hoznám haza hétvégén az autót. 

Nagyon köszönöm előre is ha vki elmagyarázza. 

Szép estét!

Krisztina

zr 160 Creative Commons License 2013.01.27 0 0 214

Nekem kellhet a szállás száma...

Előzmény: zr 160 (213)
zr 160 Creative Commons License 2013.01.27 0 0 213

Hali FSO !!!!

Hívj amint elolvasod, mert indulok Memmingenbe és betudok menni a cuccaidért azt hiszem mind  a 3 helyre, csak szólj rám, mert addig nem alapozok rá. Ma este vagy hajnalban indulok. 30/3816699

Előzmény: FSO Papa (211)
Lacihw Creative Commons License 2013.01.26 0 0 212
Türkheimbe van olcsó szállás, magyaroké. Ha valakit érdekel, küldök számot.
FSO Papa Creative Commons License 2013.01.26 0 0 211

Küldtem mailt, köszi.

Előzmény: zr 160 (210)
zr 160 Creative Commons License 2013.01.26 0 0 210

Szevasz FSO !

Keddem megyek Memmingenbe, csak bekell münchen körüli helyre ugranom, mert van egy Transporter amit kinézett, de addig nem akarja lerendelni amíg nem néztük át. Hát ennyi.

Lehet hogy egy autószállítóval megyünk ketten, de lehet hogy autóval 3-an.

Hát ennyi.

Szia.

Előzmény: FSO Papa (209)
FSO Papa Creative Commons License 2013.01.26 0 0 209

München felé nem készül valaki mostanában? Ki kellene mennem, de jó lenne, ha valaki betár$ulna...természetesen házig viszem, ha a környéken van a célpont.

zr 160 Creative Commons License 2013.01.26 0 0 208

A 30 napos rendszám 170 €. 160+ 10,20 € az okmányiroda.

Az egyik hozzászólónak csak annyi hogy Németben csak annyit keressen vagy mondja az eladünak hogy TÜV.

Tudni fogja hol van helyileg. Ha normálisabb elis vezet, vagy küld valakit veled.

Ja és ha valaki tud min. 2006-os törött Ford Transitot szóljon. A számom lejjebb van valahol.

Köszi.

Előzmény: gárdonyi géza (194)
zr 160 Creative Commons License 2013.01.26 0 0 207

Német-Magyar adás-vételi, Typenschein / forgalmi /

2 Sárga papír, egy kicsi és egy nagy. De figyelj oda, mert kell mindkettő. Ha nincs valamelyik nem engedik forg.-ba helyezni...

Segítek papírozni nem gond. 30/3816699

Előzmény: VWTD (193)
zr 160 Creative Commons License 2013.01.26 0 0 206

Szia !

Az én díjam attól függ mennyi intézni való van az autóval. Autószállító is van, de ha saját lábon jön, akkor ugy hozom.

Komplett papírozással, szállítással 150 körül van a vége.

De ha alkudok az árból akkor a munkadíjból megy le, ezt szeretik a megrendelők is mert elég korrekt. Soha nem a munkadíj a döntő, mert nem vesz rendszámot és időt fáradtságot sem tesz a dologba, ráadásul kap garit is a vevő.

Előzmény: Stakka Boo (203)
FSO Papa Creative Commons License 2013.01.25 0 0 205

"vigyél sok redbullt"

Bocsáss meg, de én inkább azt javaslom, hogy aludj(on) rendesen (az illető), az út előtt is és ha szükségét érzi, útközben is.

Nagyon könnyen közel tud jönni a szalagkorlát, a red bula meg csak késlelteti a dolgot.

Tudom, saját tapasztalatból mondom. Ráadásul egy svájci, autópályaszegény, esős út során a megivott kb 25 doboz koffeinbomba árából akár már egy olcsóbb motelszoba is kijött volna (zuhany, wc) :)

Előzmény: Gézah81 (204)
Gézah81 Creative Commons License 2013.01.25 0 0 204

Hello!

nem tudom, h aktuális e még a  dolog, de:

én lebesszéllek a céges segítségről, ezért:

én fogtam magam kimentem busszal Németo-ba(jelzem ötször többe került a te wizzair jegyednél, holt fáradt lettem, mire odaértem, és pihenés nélkül jöttem haza)minden el volt intézve,mire odaértem,de ha nincs is, 100 euróért segítenek elintézni(arra viszont figyelj, h hétköznap menj, és ne péntek du)

borzasztó fárasztó dolog, életem legrosszabb élménye volt majdnem, elalaudtam az autópályán visszafele(vigyél sok redbullt) viszont olyan autóm van aminek a km órája nincs 500 szor megtekerve, és megy mint az atom, most adom el, és kiruccanok egy másikért

nagy kaland, én visszafele hoztam egy nőt is, hogy ne unatkozzak annyira

ha kell még tanács szívesen segítek

Előzmény: Jenei Kornél (179)
Stakka Boo Creative Commons License 2013.01.25 0 0 203

A te díjad mennyi?

Ilyenkor te hozod a kocsit vagy plusz tréler?

Előzmény: zr 160 (202)
zr 160 Creative Commons License 2013.01.25 0 0 202
  1. Benzin ktg / vagy rep.jegy, most 35500 ft volt a fapados /
  2. Osztrák pályamatrica : 8 ,50 €, Magyar 3000 ft
  3. Ha veszed a rendszámot átlag 100 € / Drezdában csak 85  volt, Osnanbrückben 135  /
  4. Franciában fizetős kapuk. Most voltam ott egy Lancia Deltát hoztam, Párizstól a Német határig 28 € volt.
  5. Műszaki KPM : 39.900 ft
  6. Okmányiroda : 24500 ft
  7. Vám : Megszabott reg.díj / kisteherre nincs /
  8. Törzskönyv jön egy héten belül lakcímre.
  9. Nálam + munkadíj, de ha lealkudok a kocsiból akkor az lemegy a munkadíjból, ezt szeretik a megrendelők, mert elég korrekt.
  10. Ha valakinek kell autó szóljon nyugodtan, mert most már garanciával jönnek a kocsik
  11. Elérhetőség : 30/381-66-99 vagy autoimport48@gmail.com 3 nap és kész a weblap is.
Előzmény: Szakai007 (201)
Szakai007 Creative Commons License 2013.01.24 0 0 201

Sziasztok!

Olvasgatom a fórumot láttam információkat de így egyben még nem láttam leírva(lehet hogy nem vettem észre:S)
hogy tételesen mennyibe kerülne egy autóbehozatala külföldről?Ausztria vagy Németország

Eggyátalán megéri-e és hogy milyen értéktől éri meg kb.?
Úgy gondolom hogy reg.adó azt mindneki kitudja számolni,de hogy milyen műszaki vizsga kell mert hallotam hogy nem elég a sima és a másikat nem tudom hogy hol végzik és mennyibe kerül?
Meg az autópálya díjak kb mennyibe kerülnek, a kinti rendszám milyen kell és hogy mennyibe kerül?
És az ilyen költségek...?
Hogy ha valaki ezt így össze foglalná egy hozzászólásban azt nagyon meg köszönném!
(szerintem nem csak én :D)

Stakka Boo Creative Commons License 2013.01.18 0 0 200

ilyet néztem én is,nyugisabb mint baszakodni a papirral.sajna németóba már nem bizti hogy megéri...

http://www.mindenberlet.hu/_Mercedes_Sprinter_208_autoszallito_berles_Pest_megye_Solymar_4126

Előzmény: Stakka Boo (199)
Stakka Boo Creative Commons License 2013.01.18 0 0 199

Szia

Ausztriából (ha nincs túl messze,pl burgenland)érdemes trélerrel hozni.

Ha nem tudsz németül és nem vagy járatos a papirozásban akkor egyszerübb.

Lehet bérelni merci sprintert pl solymáron,vagy jumpert Érden 25ért.

B-s jogsival lehet vezetni,terhelve fogyaszt 10liter gázolajat.

Kibérled,kimész felrakod ,hazajössz és már csak a magyar papirokat kell intézni.

Nincs kinti biztositás,tudsz venni lejárt vizsgást is és nincs rendszám.

Amennyi a tréler azt megspórolod a papirozáson és csak 1 kocsival mész ki nem kettővel.

Előzmény: the incredable (197)
Toxic11 Creative Commons License 2013.01.18 0 0 198

Szia,

A pirosszélu rendszàm a német regisztràcioju autokra vàsàrolhato. Ha te Ausztriàban akarsz autot venni, akkor az osztràk exportrendszàmot kell kivàltanod. Ennek a metodusàrol azonban nem rendelkezek semminemu infoval.

Javaslom, hogy probàlj meg ezzel kapcsolatban a Google-rol infot kicsikarni. Hivoszo: Kennzeichen, exportkennzeichen, österreich.

Előzmény: the incredable (197)
the incredable Creative Commons License 2013.01.18 0 0 197

Csökkenő üzemanyagáras szép napot kivánok mindenkinek,

Segítségetekre lenne szükségem.

Nagycsaládos lettem (3 gyerek) így a jelenlegi Hyundai I10-esembe már csak a pótkerék fér be. Vásárolnom kell egy nagyobb autót.

Ki is néztem, Ford Galaxy 2,0 TDCI 2008-as.Ausztriából hoznám be az autót.

Órákat töltottem végigolvasva x fórumot (nem csak a jelenlegit) és mindenhol óvatosságra intenek a sárga ideiglenes rendszámmal és helyette valami pirosról írnak, írtok.

Kérek szépen valakit akinek van tapasztalata hogy írja le egy laikus polgárnak (nekem) hogy mi is az eljárás lépésról lépésre, vagyis attól a pillanattól hogy leellenőriztem az autót a minőség és ár elfogadásával aláírtam a 2 nyelvű szerződést.

Higyjétek el végigolvastam a fórumon a bejegyzéseket és főleg a piros rendszám menetéről, költségéről nem találtam infót.

Bárki segítőszándékat nagyra értékelem!

Köszönöm,

Pedro

zr 160 Creative Commons License 2013.01.18 0 0 196

Sziasztok !

VAan 2 pár P-rendszámom. HA valakinek bekell hozni autót yrjatok. Küldjetek számot, mert most Franciában vagyok. Vagy ha papírmunkában segítség kell szóljatok.

Olaszok nem fogadják el a p-t. De pl. én most rajtahagyom a franciát és ugy jövök. Ha levennék az uton felrakom a p-t

autoimport48@gmail.com

Előzmény: baliga99 (195)
baliga99 Creative Commons License 2013.01.17 0 0 195

Sziasztok,

Ahogy a hozzászólásokat olvasgatom, úgy látom,hogy autóbehozatalkor a legjobb ha P rendszámmal van behozva. P rendszám akkor is jó, ha nincs műszaki? Gondolom P rendszámot kereskedőtől lehet bérleni. Valakinek van Tapasztalata, hogy mennyiért adják? Én 2 autót szeretnék németből behozni, a papíros dolgoknak még utána kell járnom. Ha esetleg valaki még akarna behozni németből, akkor én úgy látom, hogy össze lehetne beszélni, hogy egy autóval kimenni, így is csökkenteni az út árát.

gárdonyi géza Creative Commons License 2013.01.16 0 0 194

SZia,

Mi az iroda neve ahol a biztosítást, az ideiglenes rendszámot intézted? (Mármint a hivatalos német neve, nem a földrajzi név érdekel). Mennyibe kerül a 30 napos rendszám?

Köszi. T.

Előzmény: Mercis76 (164)
VWTD Creative Commons License 2013.01.12 0 0 193

Urak kérdés

Ha austriábol szeretnék behozni autot mi a teendö?

Hever behozná P rendszámmal !

Pappirok mi kell nekem ? forgalmi,+???????

Hogy egyszerübb hogy ne szivjak nagyot az okmány irodában???

köszi

oritomi Creative Commons License 2013.01.11 0 0 192

Sziasztok

Ha Angliából viszek M.o-ra autót és csak tovább adni szeretném akkor ez lehetséges regadó megfizetése nélkül?

Milyen papírok kellenek,kellhetnek?

Az autó saját lábán jönne az országba,rendszám mizéria se kellene mert pár napig akár túristaként is lehetek az országban (mondjuk kint élek,de van még magyar lakcímem) csak leparkolnám az autót a privát udvaron és várná a vevőt.

Műszaki nélkül el lehet-e adni,kinek kell csináltatni stb...

Mik a formaságok?Még sose csináltam ilyet.PLS help :)

Minden nfo érdekel.

Köszi

kovacs8023 Creative Commons License 2013.01.06 0 0 191

Sziasztok,

Mi van akkor, ha kint megveszem az autót és nem váltom ki rá a sárga rendszámot és úgy hazahozom?Úgy nem is lehet átiratnom?

Mercis76 Creative Commons License 2013.01.05 0 0 190

Azok a tételek voltak amit felsoroltam.

Előzmény: fabris123 (189)
fabris123 Creative Commons License 2013.01.03 0 0 189

Szia Mercis,

Vagyonszerzési illetéket kellett-e fizetned? 

Nekem ez az egy ami még nem tiszta a külföldi behozatallal kapcsolatban.

Előzmény: Mercis76 (140)
kovacs8023 Creative Commons License 2013.01.02 0 0 188

Szia,

Ez mit jelent?:

"ezzel az új személyes aláírós dologgal is megvan a papírmunka

egy bő óra alatt..."

Milyen új személyes aláírás?Sorry, de még soha nem hoztam be...És azt is segítenek elintézni, hogy megcsinálják a rendszámot?Vagy azzal máshova kell menni?Én Ausztriába akarok menni.Köszi előre is...

hotibi Creative Commons License 2013.01.01 0 0 187

üdv minden fórumlakónak, és BUÉK.

Kis helpre lenne szükségem.  Csehországból hoznék egy autót.  Gondolom kell egy kétnyelvű  adás-vételi, és az autó  okmányai.  Itt kérnék segítséget.

Csehországi autóknak milyen okmányai vannak, forgalmi és törzskönyv mint nálunk is?  Ha igen melyik hogy néz ki?

köszönöm szépen a válaszokat.

üdv

hotibi

Zb83 Creative Commons License 2012.12.28 0 0 186

igen, euró :)

amúgy a kereskedő mindig segít intézni, ezzel az új személyes aláírós dologgal is megvan a papírmunka

egy bő óra alatt...

Előzmény: kovacs8023 (185)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!