Keresés

Részletes keresés

Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.11.24 0 0 171

Jut eszembe, kedves ACN-es emberek, pl. Rózsahegyi úr,

 

pár napja hallottam afféle iparági pletykaként, hogy már gondolkoznak rajta páran, mivel pár eszköz generált különféle hibajelenséget, pl. bejelzett a DSLAM vagy fejállomás, hogy lehet, hogy az eszközök ki lesznek tiltva az alaphálózatokból a picsába.

Ez megoldható, simám MAC Ad. alapján egyébként, de vannak szofisztikáltabb megoldások is.

 

Ráadásul, bármennyire meglepő, ez nem is üzleti hanem műszaki problémaként merült fel, az eszközök gebacosak. Minél jobban terjedni fognak, annál jobban érzékelhető lesz ez vajon...? 

 

Tudtok erről? És akkor mit fogtok mondani a kedves előfizetőiteknek, akik kéri vissza a videótelefon eszköt árát...? 

Tényleg, és mikor spórolhatok már az energia árakon végre? :-) Nagy a csend, nagy a csend... az meg sosem jelent jót.

Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.11.24 0 0 170

Okay :-)

Előzmény: TheQuestion01 (169)
TheQuestion01 Creative Commons License 2011.11.23 0 0 169

Szia Dancer!

Privát mail-re válaszolsz? Lenne pár kérdésem.

Előzmény: Bolivian Dancer (168)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.11.22 0 0 168

Multinál éhbérért gürcöltél...? Akkor mindent értek :-)

Előzmény: carr. (167)
carr. Creative Commons License 2011.11.17 0 0 167

Szia!

 

Az üzletépítés egy dolog. Ha valakinek az igazi munka a családok segítése, a havi kiadásaik csökkentése, akkor -persze a mindenhol jelen lévő pesszimisták, szkeptikusok-al nem számolva- ügyesen lehet segíteni. Több ügyfelem, és csapattagom is van, akikkel együtt dolgozom, segítem a napi munkájukat, vagy nekem segítenek. Ez egy hatalmas barátságos család. (libertas) Mindenki körülöttem azt monta, h hülye vagyok mikor belefogtam, most meg csodálkoznak... A legszebb az egészben, mikor akár idősebb ismerősök, családtagok, barátok hívnak, h megjött az x-edik számla, és már megint x-száz, vagy ezer HUF-al kevesebb (van egyik üzlettársam ügyfele svájcban használja a voip-ot, és cca 400e-el lett kevesebb a számlája), mint a másiknál volt, és az örömöt, és a megnyugvást látom a szemükben, akkor jövök rá igazán, h kis öröm is lehet hatalmas segítség. Lehet elhivatott vagyok, lehet fanatikus, de akkor is működik. Mindenkinek vannak, és lesznek "jó"akarói.  (feljelentések, bírósági perek..)
Magam nézve az egyik multinál dolgoztam, és meguntam éhbérért gürcölni. Ezzel etikusan segítek másokon, magamon.

:)

Előzmény: Bukovszkij (166)
Bukovszkij Creative Commons License 2011.11.16 0 0 166

Sziasztok...kérnék olyan véleményt aki csinálja egy ideje és nem azza foglalkozik,h mennyi embert szervez be maga alá,hanem a tényleges munkával...tanácsadás..szolgáltatás eladása. Mennyire működik a dolog? Tapasztalatok?

Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.11.15 0 0 165

Nem, a nagyvezér válságkülöntelekomadót vetett ki. Én az NMHH által meghatározott "összekapcsolási díjról" beszélek. Ami az árazás alapja, bár január 1-től megint csökkenni fog. Ez ügyben az nmhh.hu-t érdemes tanulmányoznod. :-)

Előzmény: anubisaa5 (164)
anubisaa5 Creative Commons License 2011.11.14 0 0 164

Ok, győzzél meg. Mennyi is az összekapcsolási díj, (amit a nagyvezér kivetett)?

Előzmény: Bolivian Dancer (162)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.11.14 0 0 163

Kedves Gábor,

 

"Bolivia Dencer:

Elég felkészült vagy a telecom piacról! Ráadásul látad is az üzletet! De valamit akkor nem láttál meg benne!

Komoly vezető lehetne belőlled nálunk, akinek a véleményére sokan adnak! Ha elfogadsz egy tanácsot így ismeretlenül is, menj vissza ahhoz az emberhez aki megmutatta neked az ACN-t

Majd álmodj nagyobbat, mert itt nem 100-200 e. forintos jutalékokról van szó, hónapról hónapra, évről évre!"

 

Köszönöm a barátáságos javaslatod, bele is gondoltam és rájöttem, 2 problémám van az egésszel. Egyrészt, nem tudom mit szólna a szakma, ha hirtelen kiderülne, hogy ACN ügynökösködésre adtam a fejem?  Másrészt, embert nem ismerek, egyet se, akit be tudnék szervezni magam alá, vagy akár eladni neki egy darab ilyet is. Nem vitataom, elhiszem, hogy lehet, hogy más ismer ilyet, de én egyet sem.

Előzmény: Pipy73 (160)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.11.14 0 0 162

"Manapság esetleg egy ilyen 2-3 ezer forintos árkategóriájú ingyenes mobil hívást nyújtó vezetékes (helyhez kötött) díjcsomag lenne nyerő, ami TALÁN megmozgatná a piacot, de ez sajnos a nagy 3-as mobilkartell megkerülése nélkül nem megy, nekik pedig nem érdekük."

 

Mielött nagyon beleéled magad a nagy 3-as mobilkartellbe, ismerkedj meg egy kifejezéssel: összekapcsolási díj. Ezt az NMHH szabályozza, ugye. Ja hogy azt nem lehet erősen csökkenteni, mert mivel megbaszta a nagyvezér a szektor - az anyja helyett - különadóval, esetleg Merckel megint ideszól? 

Előzmény: anubisaa5 (161)
anubisaa5 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 161

Csak a pontosság kedvéért: amit belinkeltél a Neophone-tól, a Voiper-re vonatkozik, vagyis arra, ha nem a saját otthoni készülékedről hívsz, hanem távolról hívókártyával.

A Class IP árlista itt van: http://web.neophone.hu/sites/default/files/classip.pdf

5,2 Ft Magyarország és a legtöbb Európai ország vezetékes telefonjának hívása mp. alapon.

 

Egyébként már nagyjából kibeszéltük ezt a témát. A T Hoppá csomagja általában sokkal kifizetődőbb a saját mobilja ingyenessége miatt (bár mostantól az új bekötőkre ez csak 300 percig igaz - de ez sem kevés). Az időseknek általában nincs netjük, ha meg van, akkor mindenféle telefondíj nélkül lehet beszélni pl. egy voip adapteren keresztül velük.

 

Manapság esetleg egy ilyen 2-3 ezer forintos árkategóriájú ingyenes mobil hívást nyújtó vezetékes (helyhez kötött) díjcsomag lenne nyerő, ami TALÁN megmozgatná a piacot, de ez sajnos a nagy 3-as mobilkartell megkerülése nélkül nem megy, nekik pedig nem érdekük.

 

Szóval biztos talál az ACN is ügyfelet, de sokat biztos nem.

Előzmény: Pipy73 (160)
Pipy73 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 160

Na végigolvastam! Sziasztok!

Jó magam a hagyományos kereskedelem világából jövök! Van egy kis ABC-m, mely 11 éve müködik, és remélem még jódarabig ellenáll a multik nyomásának!

Sok MLM-mel megtaláltak, de valahogy soha nem tudtak meggyőzni, hogy válság idején el lehet adni egy szuper "fiatalító szérumot", amikor az embereknek a rezsi kifízetése is gondot jelent!

Nem kívántam felhívni 28-án Őket, hogy újra eladjam nekik a termékeimet!

 

AZ ACN egy teljesen más dolog!

 

Ő a családok többségénél amúgyis meglévő szolgáltatásokat kínál vagy jobb minőségben, vagy alacsonyabb áron, esetleg a kettő együtt!

Zseniális és átlátható kompenzációs tervbe nem mennék bele! Ha valakít érdekel hozzá tud jutni! Még el sem kell jönnie sehova! A youtube-n fent van! Ha van rá lehetőség és igény szívesen felteszem a linket!

 

Ahogy olvastam itt sokak szerint nincs szükség videotelefonra, meg hagyományos telora, mert mindenki a neten él!

Persze senkinek nincsenek idösebb szüleik, vagy az unióban ismerettsége!

 

Higyjétek el van piaca ezeknek a termékeknek!

A videotelefon meg szerintem olyan mint a PSX! Amikor megjelentek a konzolók a piacon úgyan ezeket hallottam! Ki fog venni 80k egy játékgépet, amikor a PC minden játék fut! S láss csodát a Sony mégis bevezette a terméket!

Mert kompaktabb, egyszerübb, nem kell mindig egyre többet a a gépre költened, hogy fussanak a programok!

 

Nekem van egy 2 éves kislányom! Édesanyám vidéken lakik és „rásóztam” egy videotelefont, melyből itthon is van! Úgyan van mindkét helyen számítógép, de vagy nincs pekapcsolva, vagy körülményes a használata, vagy ha oda is ülünk, nem kifogástalan a minősége!

A nagymama csak felhív minket, s a kijelzőn már meg is jelenik a hívó fél fotója, így a lányom csak odamegy és felveszi a kagylót, s már beszélgetnek is!

 

Szóval a topik indítójának a kérdésére a válaszom: kíváló minöségben, olcsón, megbízhatóan tudja használni az adapterét! A számhordozás meg működik!

 

Igen vannak más voip alapon működő szolgáltatók, mint például a Neophone!

Ott is kell egy adaptert beszerezned, vagy egy voip telefont, s valóban nincs havidíja!

De vannak percdíjak, jelenleg belföldre bruttó 8 ft- ért, nemzetközi hívások meg 15 ft- tól percenként

(forrás: http://web.neophone.hu/sites/default/files/voiper_arlista_20100616.pdf)

 

Az ACN Adaptere 4 csomagot tartalmaz 1995 Ft-ért

1. A világon bárhol lévő ACN-es digitális állomás (adapter, videotelefon) egymást 0 ft-ért hívja korlátlanul!

    természetesen netkapcsolat kell hozzá!

2. Az összes belföldi vezetékes számot 0 ft-ért hívod korlátlan! Függetlenül attól milyen szolgáltató!

3. 46 órszág vezetékes telefonjait egyszeri 4 Ft-os kapcsolási díjért 0 ft-os percdíjért  hívhatod

4. 9 ország mobiltelefonjait egyszeri 4 Ft-os kapcsolási díjért 0 ft-os percdíjért  hívhatod (pl USA)

 

Persze nincs senkinek ismerőse, üzleti partnere Romániában, Szlóvákiában?

Mint említettem több hónapja használom a videótelefont, tökéletesen működik!

Egy buktatója van, amire oda kell figyelni! Az adapternek 128kbit/s a videotelefonak 256kbit/s GARANTÁLT feltöltési sebbeség kell a kifogástalan minőséghez!

ACN saját VOIP hállóval rendelkezik, Ausztráliától, Dél-Koreán át Európán keresztül Amerikáig!

Folyamatosan erősítik a jeleket!

 

Digitális szolgáltatásnál, még papir alapú elszámolás sincs, hanem te magad kezeled a számláidat az úgynevezett Selfcer fiókodon keresztül! Bármikor belenézhetsz, kit hívtál, mennyiért! Készíthetsz statisztikákat a telefonos szokásaidról, így elég jól tervezhető a telefonos költség egy cég életében!

 

Egy szó mint száz az ACN 23 országban van jelen, s további 25 országgal tárgyalnak! 18 évesek, s az elmúlt 2 évben 400% növekedést produkáltak Európában, a válság kellős közepén!

18 éve úgyan az a 4 ember a tulajdonosa, s soha egyetlen országból sem vonultak ki, mindenhol a telekom piac jelentős résztvevői! Ezek tények, könnyen elenörizhetőek!

 

Ha komolytalan cég lenne, nem hiszem, hogy a T-mobil és a Telering Ausztriában Angliában meg 6 szolgáltató köztük az O2, Vodafon, T-mobile engedné, hogy forgalmazzák a telefonjait, elöfízetéseit.

 

Az energia szektorról meg tényleg ne is beszéljünk! Szerintem nem kell ecsetelnem milyen komoly törvényi szabályozásnak kell megfelelni ebben az iparágban!

Az hogy miért az alacsony árfekvésű termékekkel nyít meg egy piacot az ACN, az meg elég nyilvánvaló!

Mert így könnyebb az új felhasználok bizalmát elnyerni! Megelégedésük esetén sokkal könnyebben köti át a villany, gáz, internet, tv, távfelügyelet, lakás automatizálás, mobiltelefon szerzödéseit hozzánk!

 

Tehát ha a telefon átverés lenne, vagy rossz minőségű,soha nem tudná megvetni a lábát egy országban sem az ACN! De eddig 22-ben megtudta, és a Magyar piac is dinamikusan fejlődik! Sőt ilyen dinamikus indulása még nem volt egy országnak sem!!

 

Még egy szó az ügyfélszolgálatról:

Az ACN arra törekszik, hogy a hívást rögtön ügyintéző vegye fel!

A tény meg az, hogy a problémák 95%-át az első hívás alkalmával elintézik!

 

Rózsahegyi Lászlót sajnos személyesen még nem ismerem, de amít a magyar ACN képviselők sikeréért tett az forintban úgy sem megfízethető. Bár én keresztvonalban vagyok mégis sokat köszönhetek az ő munkájának! Tulajdonképpen konkurenciája lennék. De ez a szép az MLM-ben!

 

Bolivia Dencer:

Elég felkészült vagy a telecom piacról! Ráadásul látad is az üzletet! De valamit akkor nem láttál meg benne!

Komoly vezető lehetne belőlled nálunk, akinek a véleményére sokan adnak! Ha elfogadsz egy tanácsot így ismeretlenül is, menj vissza ahhoz az emberhez aki megmutatta neked az ACN-t

Majd álmodj nagyobbat, mert itt nem 100-200 e. forintos jutalékokról van szó, hónapról hónapra, évről évre!

 

Farkas Gábor

pipy73@gmail.com

 

cselescsávó Creative Commons License 2011.11.11 0 0 159

Nekem ACN ATA adapterem van, a UPC-t cseréltem le, ahol 1400 Ft volt az alapdíj, de a végszámla kb 4-5000 lett a végére.

Az ACN stabil 2000 Ft, nálam frankón müxik, főleg mióta Linksys routerről megy (előtte TP-Link volt, soha többet TP-Link).

Hordozható és nem kell hozzá számítógép, külföld belföld benne van a 2000 Ft-ban

 

jockey007 Creative Commons License 2011.11.09 0 0 158

Sziasztok

 

Engem is megkerestek ezzel az üzleti lehetőséggel és gondoltam utánanézek miről is lehet szó így keveredtem ide. Végigfutottam a leírtakat gyorsan és nem szokásom fórumokba írni és nem vagyok senki felé elkötelezve.

Engem először áprilisban kerestek meg ezzel a lehetőséggel én akkor azt mondtam biztos jó az üzleti terve  is csábító az emberek számára de én ebben nem látok olyan hatalmas üzletet míg csak vezetékes telefonról van szó.Ekkor próbáltak ugye meggyőzni azzal, hogy várhatóan nyáron indul a mobil szolgáltatás is és majd valamikor a gáz is. Én szeretem a tényeket viszont pontos dolgokat ezzel kapcsolatban senki nem tudott mondani azaz még minden kialakulóban van.

Elsőre érdekesnek tűnt akkor ez az egész és érdekelt és érdekel is hisz akkor most sem olvastam volna ezt a fórumot. Viszont akkor a válaszom határozott nem volt az üzletre és maga a sima telefonszolgáltatás illetve a videótelefon nem villanyoz fel és ezt most is így látom.

Én nem akarok véleményt mondani, hogy jó-e vagy sem, mert biztos lehet ezzel pénzt keresni és biztos vannak olyan emberek akiket érdekel és megéri ez a szolgáltatás neki és a piac mindig is eldönti mi életképes vagy mi nem. Én úgy gondolom maga a sima telefonszolgáltatás nem annyira vonzó és kár is erről nagy vitákat generálni. szerintem a dolog akkor válik érdekessé ha bővül a paletta a mobillal és az energiával.

 

Másrészt szerintem az emberek egyszerűbben működnek . Elméletileg mindenki felelősségteljes nagykorú ember aki eltudja dönteni és kitudja számolni megfelel e neki ez a szolgáltatás és jobban jár-e persze ha megkapta a megfelelő tájékoztatást. Az, hogy itt megkapja vagy más szolgáltatótól megint más kérdés. Szerintem az emberek többségét nem érdekli, hogy milyen technikai hátérrel dolgoznak a szolgáltató társaságok, hogy milyen nehézségeik vannak és mekkora harc folyik az ügyfélszerzésért és, hogy vannak kullancsok a piacon. Ha megfelelő áron megfelelő szolgáltatást kapok szerintem senkit nem érdekel kinek a hálozatát használja a szolgáltató vagy milyen technikával jut el hozzám. Ha a szolgáltatás vagy az ár nem megfelelő úgy is váltani fogok.

Vannak akiknek teljesen megfelel az ACN jelenlegi szolgáltatása és csatlakozni fognak és vannak akiknek nem de úgy gondolom ugyanígy van ez az élet más területein is.

 

Összegezve én azt tudom mondani számomra a sima szolgáltatásuk nem keltette fel az érdeklődésem, mert mobilon élek, mint az emberek többsége de biztos van akinek tetszeni fog. A dolog szerintem akkor válhat érdekessé ha már mobilszolgáltatásuk is elindul és akkor már jobban lehet boncolgatni a céget is. :))

 

további szép napot mindenkinek!!!

anubisaa5 Creative Commons License 2011.11.05 0 0 157

Helyesen: 1500 Ft-ból majdnem 5 óra telefonálás jön ki 5,2 Ft-os percdíjjal.

Előzmény: anubisaa5 (156)
anubisaa5 Creative Commons License 2011.11.05 0 0 156

"Hivataloknak ( NAV, OEP, stb...) , egyéb szolgáltatók ügyfélszolgálatainak  nincsen Neophone-juk."

Neophone-ról a 80-as és 40-es körzet ingyenes. Olyan szinte minden nagy cégnek van. Az 5,2 Ft-os pecdíjból 5 óra telefonálás jön ki - és mindez mp. alapon!. Máshol kb. ennyi 1 havidíj.

 

Ha ennél lényeges többet társalogsz, mondjuk napi 1-2 órát, akkor van jobb megoldás.

 

Egyébként én már rég ACN-es lennék, ha tényleg olcsó lenne..

Előzmény: liliana01 (155)
liliana01 Creative Commons License 2011.11.05 0 0 155

Már megbocsáss nem szenvedek, csak szeretném a számomra leggazdaságosabb megoldást megtalálni.

Az én zsebemnek nem mindegy.

ACN-ről felhasználói véleményt még nem igazán írt ide senki. Lehet nincsenek is felhasználók?

 

Hivataloknak ( NAV, OEP, stb...) , egyéb szolgáltatók ügyfélszolgálatainak  nincsen Neophone-juk.

Rengeteget kell hívnom ilyen a számokat.

 

Köztudott, hogy hosszú percekig megy a menüszöveg, reklám, zene-bona, aztán kicseng kb 20-szor és bejön a foglalt jelzés. Akkor kezdhetem előlről. Aztán ha sikerül elérni az első bioroboto szegény többnyire nem tud választ adni, félretesz, megkérdezi kollegáját, kapcsolgat máshoz.

Így az ocsónak tűnő 5,20 Ft-ból is ki tud jönni 5 számjegyű összeg.

 

Előzmény: anubisaa5 (151)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.11.05 0 0 154

Addig is boldog karácsonyt :-) 

 

Remélem, érzed, hogy a topik látogatóit most lúzerezted le :-D :D :D

 

Félre ne értsd, én őszintén örülök ismeretlenül is a sikereidnek, de azért mert eladtál pár lúzer csomagot pár szerencsétlennek, és ezzel keresel havi 100-200-300 ezer forintot, még ne érezd magad mint Andre Kosztolányi vagy Gordon Gekko :D :D :D 

Előzmény: Rózsahegyi László (153)
Rózsahegyi László Creative Commons License 2011.11.03 0 0 153

Sziasztok! Csak egy rövid közlemény erejéig feltűnök újra:

Én még mindig ACN független képviselő vagyok, és egyre jobban keresek. Ha holnap elviszik az UFO-k az egész céget, nekem már akkor is nagyon megérte :)

 

Én boldog vagyok, az ügyfeleim is.

Bocsánat mindenkitől, de tanácsokat és ötleteket csak látványosan sikeres emberektől szoktam elfogadni, szóval ne is fáradjatok. Egy-két hónap múlva ismét jelentkezem. :)

 

 

Előzmény: anubisaa5 (151)
anubisaa5 Creative Commons License 2011.11.03 0 0 152

De ha neked szimpatikusabb az ACN, menj el 1 bemutatóra, és majd kioktatnak :)

Előzmény: anubisaa5 (151)
anubisaa5 Creative Commons License 2011.11.03 0 0 151

Nem értem mit szenvedsz az ACN-nel.

5 perc alatt kapsz 1 számot a 21-es körzetben a Neophone-tól. Hálózaton belül ingyenes, 5,2 Ft. az Európai vezetékes számok hívása. Nincs havidíj. És oda dugod a voip adaptert ahova akarod, ott használod, ahol akarod (jogilag is), de használhatod a PC-dről is, mint a skype-t. Stb, stb.

Előzmény: liliana01 (149)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.10.30 0 0 150

Én nem tudom, semmi közöm az ACN-hez. A VOIP-ja egy átlagos VOIP, a Skype-tól azért elmarad, a videótelefon nem rossz, de nem is kíváló. Jogilag, elvileg csak ott használhatod, ahova vetted. A gyakorlat persze lehet más. Külföldre szerintem nem lehet vinni, az IP alapján az autentikációnak ki kéne szúrnia, és menne a százmillás bírság.

Előzmény: liliana01 (149)
liliana01 Creative Commons License 2011.10.29 0 0 149

Akkor most technikailag megoldható vagy sem ez a készüléket ráteszem egy másik helyen lévő netre  forma?

 

Nemcsak körzetszámon meg országon  belül, mert folyik  a családban a  jövés-menés földrajzilag az Eu-ban , de azon kívül is.

 

 

Még mindig nem olvastam   ( hazai ) felhasználók véleményét , ennyire kevés ember vágott bele?

 

Előzmény: Bolivian Dancer (136)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.27 0 0 148

Ezt nem értem, én tudok hívni mobil számot.

Előzmény: Törölt nick (147)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.10.26 0 0 146

Egész pontosan: van vezetékes számhordozás, létezik, de csak a "nagy" szolgáltatók közt, akik erre egymás közt szerződtek. A trv. nem írja elő kötelezettségként, csak mobil területen.

 

Ebből következően, ha valaki a Telekomtól pl. a "Sötét és Társai távközlési BT-hez, Bivalytúrhás" akarja vinni a számát, és annak nincs szerződése a Telekommal, mert pl. nincs fölösleges fél millája egy jogászra, aki ezt letárgyalja, menedzseli és megköti, akkor nem fog menni. Az ACN-hez tudtommal nem lehet számot vinni, de ez nem a Telekom/UPC/DIGI/Tarr hibája, hanem az ACN-én, neki kéne szerződéskötést (jogászatilag) kezdeményezni. A nagyon nem fognak rohanni utánuk, az biztos, hogy szerződhessenek lelépő ügyfelekre.  

Előzmény: anubisaa5 (145)
anubisaa5 Creative Commons License 2011.10.23 0 0 145

Fogalmam sincs az ACN pontosan mit "szolgáltat", de van kismillió telefonszolgáltató, és ezek nagy része ismeri a számhordozást, és működik is.

Ephone pl. , de szerintem bármelyik kábelszolgáltató tudja.

Előzmény: Törölt nick (144)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.22 0 0 144

Te írtad, hogy "Gyakorlatilag minden telefon szolgáltató ismeri."

 

Szerinted letagadják?

 

 

Előzmény: anubisaa5 (141)
anubisaa5 Creative Commons License 2011.10.22 0 0 143

Pontosan..

Előzmény: NARKA (142)
NARKA Creative Commons License 2011.10.21 0 0 142

Vezetékes számhordozás?

A T-comtól elhordoztad a vezetékes számodat (megszűntetted T-com szerződésedet), használtad ugyanazt a számot másik szolgáltatónál, aztán azt a szerződést megszüntetve újra visszahordoztad a T-com-hoz?

Előzmény: anubisaa5 (141)
anubisaa5 Creative Commons License 2011.10.21 0 0 141

Ez hazugság. Nagyon régóta működik már a számhordozás. Nem zökkenőmentes, de működik. Én már elhordoztam vagy 4 éve a T-től, és vissza is hordoztam 1,5 éve. Gyakorlatilag minden telefon szolgáltató ismeri.

Előzmény: Törölt nick (138)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!