Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.04 0 0 11214

Sziasztok,

Nagyon aranyosak a kiskutyusok, na meg a nagyok is a többi Topic Tagnál.

Végre tavasz jön és egyre többet napfűrdőznek kutyusaink a kertben, ezzel nem vagyunk egyedül látom petr.pet-éknél is. Szinte egész nap nem is "téblábolnak" körülöttünk, csak amikor a reggeli és a délutáni erdei séta ideje van (ha esik, ha fúj...minden nap :-) ). Ilyenkor órát lehetne hozzájuk igazítani.

Hetti nagyon aranyos a nagy hóban, tisztára "szánhúzó" kutyus.

Készítettem ma néhány fotót, séta közben illetve a kerben játszva.

Üdv mindenkinek!

Tamás

Mukilteo Creative Commons License 2012.03.04 0 0 11213

Én is megnéztem, még a videót is, de hát itt is jó lenne őket látni.

Előzmény: petr.pet (11212)
petr.pet Creative Commons License 2012.03.04 0 0 11212
Előzmény: Mukilteo (11211)
Mukilteo Creative Commons License 2012.03.04 0 0 11211

Várjuk a szépségekről a képeket ám!

Előzmény: Broken Hill kennel (11209)
Mukilteo Creative Commons License 2012.03.04 0 0 11210

Szia Ildikó! Köszönöm szépen.

Előzmény: Broken Hill kennel (11209)
Broken Hill kennel Creative Commons License 2012.03.04 0 0 11209

Szia Jucus!

Bemásolom ide a Zöld Zebra Egyesület honlapjáról az információkat, így itt is elérhető mindenkinek, akit érdekelhet.

Országos ivartalanítási akció indul újra!2012. január 30. - március 11. között, 29 helyszínen.  Vemhesült állat is hozható, előzzük meg a felesleges szaporulatot!

Az akció 2012.01.30-tól 2012.03.11-ig tart.

Legyél Te is Felelős Állattartó, hozd el az állatod!
Az akcióban résztvevő állatorvosok rendkívül kedvezményes áron vállalták a műtéteket, sokan szabadidejükből áldoznak erre a nemes célra. Köszönjük nekik, hogy segítenek jobbá tenni az állatok helyzetét Magyarországon!

IVARTALANÍTÁS ÁRAK
Szuka kutya 10 kg-ig: . . .. 13 000.-
Szuka 10–25 kg-ig: . . . . . .16 000.-
Szuka 25 kg felett: . . . . . . 19 000.-
Kan kutya 10 kg-ig: . . . . . .9500.-
Kan 10–25 kg-ig: . . . . . . . 11 500.-
Kan 25 kg felett: . . . . . . . .13 000.-
Nőstény macska: . . . . . . . .9000.-
Kandúr macska: . . . . . . . . .5000.-
A feltüntett árak bruttó árak, az állatorvosnak kell átadni a műtét napján. Vemhes állat hozható (felár lehetséges!), tüzelő állat egyeztetés után egyes orvosoknál.

CHIPBEÜLTETÉS ÁRA
regisztrációval együtt a jelen ivartalanítási akcióban műtött kutyáknak:  3 000 Ft

Kérjük a gazdikat, hogy a chipek regisztrációját ellenőrizzék le a www.petvetdata.hu oldalon!

FONTOS:
MINDEN ESETBEN A KAPCSOLATTARTÓT KELL KERESNI, EGYESÜLETI REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL NEM LEHET IGÉNYBE VENNI A KEDVEZMÉNYES ÁRAKAT!

A kapcsolattartók önkéntesként végzik munkájukat, ezért légy türelemmel, ha azonnal nem tudják felvenni a telefont. Kérjük, próbálkozz újra vagy írj e-mailt!
Köszönjük!

RÉSZTVEVŐ ÁLLATORVOSOK

(Állatorvosi rendelő
Állatorvos neve

Cím
Kapcsolattartó neve
Kapcsolattartó e-mail címe
Kapcsolattartó telefonszáma)

Amfiteátrum Állatorvosi Rendelő,
dr. Röhricht Tamás

Bp., III. ker., Tímár utca 17/b-19.
Baumann-Farkas Barbara
barbanya@gmail.com
+36-20-591-2204

dr. Jakab Csaba
Bp., III. ker., Szérűskert u. 27.

Bilik Erika
erika.zoldzebra@gmail.com
+36-30-241-1352Csak macskát vállal!

Cerberus Állatorvosi Rendelő,
dr. Kárpáti István

Bp., III. ker., Margitliget u. 1.
Bp., XI. ker., Tétényi út 18.
Bilik Erika
+36-30-241-1352
Csak macskát vállal!

dr. Szilassy István
Bp. VIII. ker., Bíró Lajos u. 41.

Legendi Jutka
jutka@zoldzebra.hu
+36‑30‑447-6492

Budai Kisállat Klinika Kft.
dr. Hacco Oren

Bp., XI. ker., Csárda u. 10.B. Halmos Csillabhcsilla@lajt.hu+36-30-440-75-56 (16h után)
Pozsonyi Kisállat Rendelő
dr. Ladányi Tamás, dr. Krausz Ferenc

Bp., XIII. ker., Kárpát u. 26.
B. Halmos Csillabhcsilla@lajt.hu+36-30-440-75-56 (16h után)
Minivet Állatorvosi Rendelő,
dr. Makai Péter

Bp., XVI. ker., Szlovák út 108.Kozocsa Ilonalinka2004@gmail.com+36-30-977-01-93 (14–22 h)

Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet,
dr. Nagy Gábor

Bp., XVII. ker., Bártfai u. 101.
Hernádi Katalin
kisallatkorhaz@gmail.com
+36-30-638-9746 (Csak hétköznap, 9-19h között!)

Napkelet Állatorvosi Rendelő,
dr. Bőr Tamás

Bp., XVII., Széchenyi u. 36.
Bilik Erika
+36-30-241-1352

dr. Eöry István és dr. Wellmann Rendelő
Bp., XIX. ker., Rákóczi u. 99.
Legendi Jutka
jutka@zoldzebra.hu
+36‑30‑447-6492

Viadukt Állatgyógyászati Centrum,
dr. Fux Attila

Biatorbágy, Szily Kálmán u. 6/ADezsényi Beátabdezsenyi@gmail.com+36-20-357-19-32

Cegléd-Újvárosi Állatorvosi Rendelő
dr. Tóth Tivadar

Cegléd, Nádor u. 6.
Legendi Jutka
jutka@zoldzebra.hu
+36‑30‑447-6492

dr. Atkári Tamás, dr. Regős Anikó

Dabas, Erkel F. u. 43.
Bilik Erika
+36-30-241-1352

dr. Hegedűs Tamás
Délegyháza, Rákóczi u. 2.
Bp., XXII. ker., Tolcsvay u. 4/c
Dévainé Ibolya
ibolya.devaine@gmail.com
+36-30-211-5951

Szamóca Állatorvosi Rendelő,
dr. Faludi Zsolt

Diósd, Sashegyi út 10.
Bilik Erika
+36-30-241-1352

Etyeki Kisállatrendelő
dr. Fux Attila

Etyek, Kossuth u. 17.
Dezsényi Beátabdezsenyi@gmail.com+36-20-357-19-32
dr. Konczos György
Győr, Szentgyörgyi Albert u. 14.Gyürki Lászlóné Évadoremi9@citromail.hu+36-30-470-34-26

dr. Rácz Elemér
Győrújbarát, Fő út 30.
Gyürki Lászlóné Évadoremi9@citromail.hu+36-30-470-34-26
dr. Dian Tamás
Maglód, Bem József u. 14.
Legendi Jutka
jutka@zoldzebra.hu

+36‑30‑447-6492  

Kisállat-Ambulancia állatorvosi rendelő, dr. Kovács Péter
Sopron, Wesselényi u. 3.
Legendi Jutka
jutka@zoldzebra.hu
+36‑30‑447-6492
Sóskúti Állatorvosi Rendelő,
dr. Török Sándor Ede

2038, Sóskút, Fő u. 30-32. (Andreeti lejtő)
Veres Katalin
info@soskutiallatorvos.hu
+36-30-9219052  

Állatgyógyászati Központ,
Dr. Molnár József, Dr. Morvay András, Dr. Flesch Márton, Dr. Csernavölgyi Anna
Székesfehérvár Lublói u. 31.
Legendi Jutka
jutka@zoldzebra.hu
+36‑30‑447-6492

Szentendrei Állategészségügyi Centrum
dr. Schumicky Gábor

Szentendre, Római sánc u. 2/b
Bp., XXII., Tolcsvay u. 4/c.
Baumann-Farkas Barbara
barbanya@gmail.com
+36-20-591-2204

Hegyvidéki Kisállatklinika Bt.,
dr. Szolnoki János

Szentendre Római sánc u.2/b,
Tahitótfalu, Szentendrei u.6.
Esztergom, Bánomi u. 13.
Baumann-Farkas Barbara
barbanya@gmail.com
+36-20-591-2204

Szőrmók Állatorvosi Rendelő,
Briskiné dr. Pálfi Kriszta

Szigethalom Szabadkai u. 126.
Legendi Jutka
jutka@zoldzebra.hu
+36‑30‑447-6492

Veszprémi Állatkórház
dr. Faludi Zsolt

Veszprém Ady E. u. 12.
Bp., XXII. ker., Tolcsvay u. 4/c
Dévainé Ibolya
ibolya.devaine@gmail.com
+36-30-211-5951

dr. Keleti Zoltán
Vértesszőlős, Szabadság telep 1974
Simon Dávidné Móni
mongyor@freemail.hu
+36‑20-585-4257

Botfa állatorvosi rendelő
dr. Fendrik Peter

Zalaegerszeg Botfa u. 91.
Legendi Jutka
jutka@zoldzebra.hu
+36‑30‑447-6492

Előzmény: Mukilteo (11206)
Mukilteo Creative Commons License 2012.03.04 0 0 11208

Mivel én nem tudom kinagyítani, - attól még lehet, hogy Ti igen - de a plakát a Zöld Zebra honlapján megtalálható, mivel ott mindíg van országos ivartalanítási akció, ilyen március végéig. Az akcióban részt vevő orvosok címe, telefonja, árak megtalálhatók. Üdv. Jucus 

Mukilteo Creative Commons License 2012.03.04 0 0 11207

Jaj! Szervusztok! Újra lett telepítve a gépem én Farijucus vagyok ám, de mostantól Mukilteo leszek. Úgy hogy így jártam.

Előzmény: Mukilteo (11206)
Mukilteo Creative Commons License 2012.03.04 0 0 11206

Broken Hill kennel Creative Commons License 2012.03.02 0 0 11205

Sziasztok TopicTagok!

Az utóbbi hetekben nem tudtam aktívan részt venni a topic munkájában, nem nagyon volt időm, de ígérem jövök hamarosan és hozok sok szép képet is.

Most egy ivartalanítási akciót szeretnék a Szabolcs megyében lakók figyelmében ajánlani:

Állatkórház - Nyíregyháza

február 28. és március 31. között a kórház ivartalanítási akciót hirdet kutyák és macskák számára.

Több infó:

http://www.allatkorhaznyiregyhaza.hu/cimlap/allatkorhaz-hirek/item/126-ivartalan%C3%ADt%C3%A1si-akci%C3%B3-20120228-20120331.html

Mindenkinek szép tavaszias napokat kívánok!

Ildikó

petr.pet Creative Commons License 2012.02.21 0 0 11204

Kisütött a nap!!! Remélem ez már a tavasz ...

miyoko Creative Commons License 2012.02.19 0 0 11203

Kedves Ildikó!

Mindennap megnézem a képeket a kicsikről, és borzasztóan irigyellek, hogy végigkísérheted a fejlődésüket ezalatt a pár hét alatt. Hihetetlen élményt tud okozni (természetesen a rengeteg munka mellett!) A végén mindig Belinda fényképeit nézegetem, számomra ő az örök csau minden időkben. Valószínüleg, mert nagyon hasonlít az én régen volt kutyámra. És ugye mint tudjuk ha egyszer volt egy csaud, az egy örök szerelem.  De fantasztikusan szép az a kutya (és a többiek mind, kivétel nélkül, ne érts félre), az a gyönyörű tiszta szeme, a tekintete, amiben benne van a csau határozottsága, a termete, a szőre, a kiállása, szóval valóban kiállítási darab, mint ahogy azt az eredményei is mutatják. Kívánok Nektek sok szép és eredményes évet ebben a csodálatos kutya tenyésztésében és remélem, hogy egyszer újra én is a csau tulajdonosok közé tartozhatok. Köszönöm azt a sok szép percet, amit a honlapotok  szerez nekem!

Szép napot!

Miyoko

petr.pet Creative Commons License 2012.02.17 0 0 11202

Szia Orsi!

Aida műtétjét el kellett halasztani mert előtte pár nappal kezdett el tüzelni így most március 12- re van időpontunk, talán jobb is mert a szemét is műteni kell és már nem lesz olyan hideg mint mostanság van.

Pom-pom valóban meghízott de mindenki azt mondta hogy normális nincs gond, csak ne horkolna úgy mint egy oroszlán fóka :-))  .

Nálunk nincs gond a csirkével rengeteget főzünk nekik (kb heti 2-3 Kg) nem jelentkezett náluk semmi allergiára utaló tünet de csirkés tápot nem kapnak, bárányos a kedvencük és nem veszünk nekik egymás után egyformát gyakran váltogatjuk (Azért mert pl nyáron gyakran haljuk hogy mi emberek se igyunk folyamatosan egy fajta ásvány vizet mert nem biztos hogy minden a szervezetnek szükséges ásványi anyag benne van egy adott vízben, így gondolom a tápok sem olyan tökéletesek. Bár ez csak az én eszme futtatásom.)

Neveléssel kapcsolatban tudnám ajánlani a Csodálatos kutyadoki című sorozatból egy pár rész megnézését. Mi Aidát abszolút evvel a szemlélettel neveltük fel és nagyon bevált. Fegyelmezett rendkívül domináns de velünk szembe soha nem merne fordulni de ha minket bántana valaki tuti rosszul járna. 

Jó a leterítéses módszer is ez tisztázza a falkavezér kérdést is, mindaddig a földön kell tartani amíg meg nem adja magát el nem lazúl teljesen és utána nincs addig simi amíg ő oda nem jön " bocsánatot kérni )

És a legfontosabb a következetesség ha rosszat tesz fegyelmezni akár a sorozatból vett sissegő hanggal és megcsípéssel (később elég a hang is) ha jót akkor jutalmazni.

Nagyon szép lett Hetti az első képen látszik hogy igazi kis virgonc rosszcsont!

Brumi nekem is a kedvencem azt hiszem egy szobrász sem tudna méltóságteljesebb szobrot alkotni mint mikor Brumi ül.

Szerdán befogtuk a szánkó elé a két vörös ördögöt, ők jobban élvezték mint a lányom, talán azért mert az első indulásnál elhagytuk a szánkóról. Olyan irtózatos erő van a két kutyában , repítették a szánkót a 24 kg os lányommal együtt.

Előzmény: evo6i (11200)
SaGa Creative Commons License 2012.02.17 0 0 11201

Allergiáról: Lili határozottan csirkehús allergiás. Ha azt kap, akkor már másnap elkezdi tépni magát. A pulykától ellenben semmi baja. Tápból a Select Gold marha vagy birkahúsos verziót kapja, de igazából csak kiegészítőként, főleg reggelire. Egyébként azt eszi, amit mi. Ha nem olyan amit ehet: csirke, krumpli, nagyon fűszeres egyéb, akkor kissé lespirított főtt pulykanyak gerslivel az ebéd vagy vacsora.

Viselkedés: sajnos a többi kutya ilyen, ezt egyetlen módon lehet kivédeni: rövid póráz és amíg meg nem szokja, hogy miképp kell viselkedni, nyakörv. Legyen rajta a hám is, mert a nyakörvből esetleg kibújik, de a nyakörvnél fogva irányítsátok. Ha tudtok, akkor készítsetek egy olyan pórázt, amin két karabiner van. A végén egy, amit a hámba kapcsoltok, biztonsági tartaléknak, meg egy tőle úgy 20 centire (vagy amennyire a nyakörv ven, hogy a kettő között kicsit laza legyen a póráz), és ezt a nyakörvbe. Ennél fogva lehet vezetni. Jobban odafigyelnek ennek a húzására, mint a hámra. Ezzel kell pár hónapig sétáltatni, míg meg nem szokja, hogy mi a helyes viselkedés. Ezzel a "pörgésről" is könnyebb leszoktatni talán. A vízipisztoly helyett egy kulccsomó, vagy kézbe fogható lánc sarab (pl egy láncnyakörv) hatásosabb tud lenni. Nem megütni, hozzávágni kell, amikor gyagya. Nem az ütés, hanem a hang az, ami észhez téríti. Arra kell figyelni, hogy ott találd el, ahol vastagon bundás, nehogy megsértsd, vagy nagyon megüsse. A tompa ütés és a csörrenő hang együtt az, ami fegyelmez. Meg közben erőteljesen rá kell ordítani. Hangosan, határozottan, röviden, és minél mélyebb hangon. A kérlelés nem működik.

Amint észbekap - de csak akkor - simi és dícséret.

Ha nem tudtok ilyen duplakarabineres pórázt csinálni vagy venni, lehet két pórázt használni.

Amikor pörög, akkor el kell kapni a grabancát és lenyomni a földre. A biundát a tarkóján, vagy ha van rajta nyakörv, akkor azt. Ha elbírjátok, akkor a tarkón összemarkolt bőrnél fogva kicsit fel is lehet emelni és megrázni. Az a lényeg, hogy a markodban benne legyen a bőre is, annál fogva kell megtartani, ahogy az anyja is szokta. Kellemetlen, de nem fájdalmas és így el tudod tartani magadtól, nem tud harapni. 3-4 ilyen után általában rájönnek, hogy nem érdemes veletek így játszani. Egyébként egymással is így játszanak, nekik ezek a harapdálások nem fájnak, mert a bunda felfogja, így amíg pontosan ki nem jelölitak a határokat, nem is tudja, hogy ezt nem szabad.

Előzmény: evo6i (11200)
evo6i Creative Commons License 2012.02.16 0 0 11200

Sziasztok!

Mi is élet jelet adunk magunkról! Amióta nem jelentkeztünk sok minden történt velünk.  De először is részvétünk Oxána miatt. Másodszor gratulálunk a picikhez Ildikó, és egészséget kívánunk nekik.

Követtük az eseményeket és láttuk, hogy mindenhol dúsul a bunda a tél miatt és szaladnak fel a téli plusz kilók. :))

Anikó és Peti aranyos a Pom-pom kikeredését bizonyító fénykép összehasonlítás. Aida ivartalanítása mikorra várható?

Brumi és Teácska is szépségesek!Brumiért oda van a férjem!Szinte minden nap a képeit nézegeti!:)

Cherry is szép nagy hölgy lett már!

Gábor sajnáljuk, hogy Zsibi még mindig nem tért haza, de soha nem szabad feladni. Lilike is egyre szebb és boldogabb a képek alapján!

Mi utolsó jelentkezésünk óta elköltöztünk Pécsre, megünnepeltük Hetti 1, születésnapját, rengeteget sétálunk a havas Mecsekbe, és jelenleg picit szenvedünk a kis bajkeverőnk miatt.

Hettivel több probléma is van, amiben talán tudtok segíteni vagy legalább véleményt mondani.

Az első a bepörgések. Még mindig nem nőttük ki, de ez nem is jelentene problémát, viszont mostanában az utca közepén történik mindez, olyan módon, hogy néhány kör futás után, felugrik ránk és belénk harap, vagy lerángatja a kesztyűt rólunk, vagy a sálamnál fogva húz. Abszolút érezzük, hogy nem tudjuk ezeket a kitöréseit kontrollálni és ő is érzi, hogy ő a falkavezér. Tulajdonképpen a fejünkre nőtt! Mindent próbáltunk már, hogy ne tépjen minket, szép szót, megszidást, figyelem eleterelést, hóba leteperést, utóbbira csak még jobban bemordult. Legutóbbi csúfos kudarcunk egy vizipisztoly alkalmazása, ami most amúgy sem használható, mert képzeljétek az 1-1,5 órás séta alatt befagy.

Második gondunk, hogy ha lehet így nevezni, vagy ilyen, akkor mi véghez vittük, de valahogy Hettit "túlszocializáltuk". Minden kutyára azt hiszi, hogy barátságos és játszó társ, mégha ugat vagy rámorog akkor is, mintha nem értené a kutya nyelvet. Most, hogy Pécsre költöztünk azzal is kellett szembesülnie és nekünk is, hogy ezek a kutyák legalábbis a környékünkön lakók, sokkal agresszívebbek, mint ahol korábban laktunk. Hettiit a kb. 2 hónapos itt létünk során  kb. 4-5 ször harapták meg a picsitől a boxerig, mindenfajta kutya. Ez általában azért következik be, mert nem hallgat ránk, és minden kutyához közel akar menni. Az moroghat, ugathat, vicsoríthat, de neki akkor is meg kell néznie. Ilyenkor az a minimum, hogy lefekszik sztrájkolólag és nem lehet sem elhúzni, sem elhívni, sem elterelni a figyelmét. Fekszik, mint egy lebénult kutya, talpra állítani nem lehet, mert a végtagjai elernyednek, ezért utolsó megoldásként, a hámjánál fogva megemelem a teste első részét és mint egy aktatáskát elcipelem onnan. Ez elég nehéz az 55 kilómmal, hisz Hetti már 30 kiló.  A legmegszégyenítőbb az volt, amikor ezt egy délután Kertváros közepén előadta egy kutyát látva, és elkezdtem cipelni, mikor is egy idősebb férfi megkérdezte tőlem, hogy " szegény beteg?", és erre annyit tudtam válaszolni, hogy nem csak színésznő. Ennél veszélyesebb viselkedése, amikor a morgó vagy éppen támadó kóbor kutyánál nemhogy lefekszik, hanem húz, mint az őrült, hogy menjünk oda ismerkedni, legutóbb egy kóbor, fejét már leszegő, morgó németjuhásznál játszotta el, akit nem győztem elriasztani, hogy neki ne támadjon. Pécsen bebizonyították számomra ezek a kutyák, hogy valahogy a csaukat nem bírják más kutyák, tudom, hogy a más szaguk miatt, de ez egyszerűen hihetetlen, hogy itt mindenki megtépi. Az utóbbi németjuhászos sztorinál pedig, engem is bajba keverhetett volna a póráz végén, mert ha nem ijedt volna meg a hangomtól a kutya, akkor biztos, hogy nekünk jött volna. Nektek viselkedik így vagy hasonló módon a kutyátok? Szerintetek mit lehetne még tenni?

Emellett egészségügyi kérdésben is szeretnék segítséget kérni. Decemberben Hetti kitépte a comja belső felén egy szilva nagyságú méretben a szőrét, fel is dagadt és megkeményedett a folt, és úgy nézett ki, mint a megsütött hús. Kapott egy szteroid injekciót, majd 3 hetes antibiotikum és vitamin kúrát a Selen-pet vitaminnal az orvos előírására. 3 hét után lelohadt, behegesedett, majd begyógyult, a vakarózás is abba maradt. Az orvos azt mondta, hogy valamilyen allergiára gyanakszik. Valószínűsíthetően étel, korábban R.C. evett, ami ugye inkább csirke húsos, majd az esett után váltottunk egy szintén prémium, de lazacos tápra. De sajnos 1,5 hónap elteltével a tünetek ezzel a lazacos táppal is megjelentek. Most a combja külső felén vakarózik, és tépkedi a szőrt. Utána olvastam kicsit a neten és szerintem a tápokban lévő fehérjére allergiás. Ti jártatok már hasonló cipőben a kutyusotokkal? Mit tudtok a kutya ételallergiáról? Pinkapanni, mintha te utaltál volna egyik hozzászólásodban egy allergiás kutyura. Vele mi a helyzet?

Mi azóta megint tápott váltottunk A. bárány és alma, mert ez kukorica, búza és sikér mentes is, mégcsak múlt héten kezdtük, de várjuk a hatást.

Mindemellett imádjuk ezt a rosszcsont szőrös gyermeket, és igazán haragudni se tudunk rá!

Elnézést, hogy sokat írtam, most mindent bepótoltam. :)

Ezek mostanában készültek, immár 15 hónaposan.

És itt az eljegyzési fényképünkön, még csak 6 hónaposan.

U.i: Elnézést a kép tömeg miatt is!

Üdvözlet Nektek és ölelés a csauknak!

Orsi

miyoko Creative Commons License 2012.02.14 0 0 11199

Tündériek a csau babáitok!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Broken Hill kennel (11198)
Broken Hill kennel Creative Commons License 2012.02.14 0 0 11198

petr.pet Creative Commons License 2012.02.13 0 0 11197

Szia Ildikó!

Nagyon szépek a kis jövevények hosszú boldog életet kívánunk nekik!!!

Előzmény: Broken Hill kennel (11195)
Farijucus Creative Commons License 2012.02.09 0 0 11196

Köszönöm Ildikó!

Előzmény: Broken Hill kennel (11192)
Broken Hill kennel Creative Commons License 2012.02.09 0 0 11195

Köszönöm! Módosítjuk még ma!:-)

Előzmény: SaGa (11194)
SaGa Creative Commons License 2012.02.09 0 0 11194

Csak jelezném, hogy a honlapotokon lévő "Gazdira várnak" listából már csak Molly és Bree vár gazdira, a többiek mind otthonra találtak.

Ellenben ott van Maci (fiatal, de kissé morcos fekete fiú), Szatszu (rövidszőrű, vörös, 6 éves leány) és Maggie (hosszúszőrű vörös leány), akik tényleg gazdira várnak a fajtamentésnél. Ha frissítitek az oldalt, ezt se hagyjátok ki.

Előzmény: Broken Hill kennel (11192)
Broken Hill kennel Creative Commons License 2012.02.08 0 0 11193

C.A.C Kutyakiállítás - Nyíregyháza - 2012. Június 03.
Nevezési feltételek, bírói lista a Szervezetünk honlapján, online nevezés már mostantól:
http://www.meoenyiregyhaza.hu/index.php?page=cikk&cid=19&oldal_szam=2

Broken Hill kennel Creative Commons License 2012.02.08 0 0 11192

Szia!

A honlapunkon, www.brokenhillchow.hu pár napon belül fent lesz a videó, a képekkel együtt és mindenki meg tudja nézni már onnan. A későbbiekben teszek majd ide is fel képeket.

Szép napot:

Ildikó

Előzmény: Farijucus (11191)
Farijucus Creative Commons License 2012.02.06 0 0 11191

Kedves Gábor! Nagyon sajnálom, hogy még mindíg nincs meg. Én is amikor látok egy hasonló chowot, mindíg eszembe jutsz, hátha a tietek? Nálunk nagyon örülnek a hónak, még a kaját is odaviszik, ott eszik meg. Sajnos nem lesznek kanapékutyák, mert állandóan kint vannak, hiába hívjuk be őket, bejönnek, esznek, isznak, aztán futás ki a hóba, a hidegbe. Mondjukl a 14 éves öreg úr az csak pisilni megy ki, aztán visszacsámpázik a radiátor mellé. Hiába már nem fiatal.

Vámos Ildikó! Légyszíves tedd ide is fel a videoót amit az FB-re feltettél, hogy a gyerekeim meg tudják nézni. Köszönöm.  

Előzmény: SaGa (11190)
SaGa Creative Commons License 2012.02.06 0 0 11190

A reményt én sem vagyok hajlandó feladni, így naponta átnézem az ilyesmivel foglalkozó oldalakat, meg bármerre megyek, minden zsemleszínű foltot jól megnézek, de semmi hírünk róla.

Lili viszont lassan egy éve van velünk, még mindig tartózkodó, de most a hónak nagyon megörült, nagyot játszott, kicsit "megfürdettük" benne. Meg  lassan, óvatosan, de "araszol" a kanapékutyaság felé...

Előzmény: Farijucus (11184)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.05 0 0 11189

Ez jó! :-))))

Előzmény: petr.pet (11187)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.05 0 0 11188

Hát, lehet hogy tanulta de akkor még nem nálunk. Igazából nem kérésre adja, hanem akkor csinálja ezt ha azt akarja hogy bújjunk össze.

Persze ilyenkor ezt meg is kapja :-)

Előzmény: petr.pet (11186)
petr.pet Creative Commons License 2012.02.05 0 0 11187

Jaj eszembe jutott Pom-pom úgy néz mint Kiszel tünde a kamerába :-))))

Előzmény: Törölt nick (11185)
petr.pet Creative Commons License 2012.02.05 0 0 11186

Üdv Teának is de én nem hiszem, hogy ilyen hidegben így megemelném neki a kezem  :-))

Ügye nem megtanulta a pacsit? Ha igen akkor le a kalapom mi alig tudtuk rávenni Aidát ül és fekszik "kérésre" Pom-pom pedig ebből a szempontból "esőember" olyan édesen bután tud nézni ha kér valamit tőle az ember, hogy inkább megvakarjuk a fülét.

Előzmény: Törölt nick (11185)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.05 0 0 11185

Tea egy téli pacsit küld minden fórumozónak :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!