Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.26 -11 1 38875

Még ma döntés születhet a kereskedelmi kamara javaslatáról.

 

Az Origo információi szerint az operatív törzs miniszteri rangú tagjai összeültek a miniszterelnöknél, hogy véglegesítsék az iparkamara javaslataival kapcsolatos döntést. A megbeszélésen részt vesz Pintér Sándor, Kásler Miklós, Rogán Antal és Gulyás Gergely is.

Orbán Viktor miniszterelnök ma reggeli rádióinterjújában arról is beszélt, hogy a boltok nyitvatartását illetően átállhatnak a négyzetméteralapú szabályozásra, tíz négyezetméterenként egy ember tartózkodhatna a helyiségben, de erről még tárgyalnak. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) kedden egyeztetett a miniszterelnökkel, és a kiskereskedelmi szektorban úgynevezett négyzetméter alapú újranyitás megvalósítását javasolta; eszerint az üzlethelyiségek esetében 5-10 négyzetméterenként egy vevő tartózkodását javasolják. A száz négyzetméter alapterületet meghaladó üzletek esetében tizenöt vagy húsz négyzetméter juthat egy vevőre a kamara javaslata szerint. A bevásárlóközpontok, plázák esetében egyedi szabályozás kidolgozását tartják szükségesnek, mivel azok működése eltérő az egyéni üzlettípusoktól. Ezen üzletek esetében is a négyzetméter alapú korlátozások betartása lenne irányadó szerintük.

Higroszkópos Sándor Creative Commons License 2021.03.26 0 0 38874

Ezt tudjuk biztosra? Mert ha igen, akkor megnézem magamnak jobban fb-on.

Előzmény: dewree2 (38864)
Matiz416 Creative Commons License 2021.03.26 0 0 38873

Megjött minden titkok tudója....még az is hazugság hogy az apja professzor volt...

martinaxe7 Creative Commons License 2021.03.26 0 0 38872

Czeglédy a fikázás tmája

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.26 -10 0 38871

Dunai Mónika nyílt levele Karácsonynak: haladéktalanul vonja vissza a rákosmentieket érintő hátrányos döntését!

 

Dunai Mónika országgyűlési képviselő (Fidesz-KDNP) Budapest-Rákosmente országgyűlési képviselője közösségi oldalán osztotta meg azt a nyílt levelet, amelyet Karácsony Gergely főpolgármesternek címzett azzal kapcsolatban, hogy 2021. május 31-től Karácsony véglegesen be akarja záratni a rákosmenti BKK jegy- és bérletpénztárat. Dunai szerint Karácsonynak a rákosmentieket a belvárosiakkal egyenrangú fővárosi polgároknak kellene tekintenie, és biztosítani kellene számukra a tömegközlekedés akadálytalan használatát. Dunai arra kéri Karácsonyt, hogy haladéktalanul vonja vissza a rákosmentieket hátrányosan érintő döntését. 

martinaxe7 Creative Commons License 2021.03.26 0 0 38870

Irgumburgum Kőbányáról

samurai77 Creative Commons License 2021.03.26 0 0 38869

tévedtem.

az a bizonyos Jurák van.

döbbenetes. 

szepi Creative Commons License 2021.03.26 0 1 38868

Jól kezdôdik...

szepi Creative Commons License 2021.03.26 0 1 38867

Na ugye...

samurai77 Creative Commons License 2021.03.26 0 0 38866

hisztián lesz máma is

szepi Creative Commons License 2021.03.26 0 0 38865

Ma Kata vállán fog A szentendrei szamár picsogni az tuti. Majd megsimogatják a buksiját.

dewree2 Creative Commons License 2021.03.26 0 1 38864

Az a Tamás és a politikailag jól képzett 8 éves Panni... Sms pedofil..

Előzmény: Higroszkópos Sándor (38859)
Kompót 2 Creative Commons License 2021.03.26 -13 0 38863

Adócsalás is felmerülhet Hadházy cégénél, amely több mint 10 éve működhet törvénysértő módon.

 


Mi értelme több mint tíz éve éjt nappallá téve olyan családi cégben szorgoskodni, amelyben az alkalmazottak mindvégig minimálbérért robotolnak és amelyik soha egyetlen fillér osztalékot sem termel a tulajdonosaiknak? – tehetjük fel a költői kérdést Hadházy Ákos éppen negyedik pártját gyűrő országgyűlési képviselő állatgyógyászati cége kapcsán. Az ilyen jellegű költői kérdésekre a NAV szokott csattanós választ adni és ott kezelik az adófóbiát is, ami a közteherviselési zavart jelenti, miszerint mi a köz és kin van a teher….A minap a PestiSrácok.hu robbantotta ki, a Nébihtől közérdekű adatigénylésre megkapott adatok alapján, hogy Hadházy Ákos, bár a törvény szerint praxisát és a kereső tevékenységet szüneteltetnie kellene, havi rendszerességgel állít ki tucatnyi kutyaútlevelet a saját pecsétjével. E közben a vagyonnyilatkozatában évek óta az áll, hogy állatorvosi foglalkozása szünetel. A morálbajnok, átláthatóság hőse politikus megkeresésünkre azt találta írni, hogy ő teljesen törvényesen, a cégén keresztül praktizál, be-beugrik, főleg ügyelni, útleveleket pedig puszta jótékonyságból teljesen ingyen állít ki olyan külföldi szervezeteknek, amelyek magyarországi menhelyeken sínylődő kutyákat adoptáltatnak külföldre. Kiderült, Hadházy számlák sorát állította ki, többek között a Dius Cumizdája Alapítvány részére. Ehhez már az állatvédőknek is volt pár szava, amit Fülöp Erik független parlamenti képviselő összegzett a Pesti TV-n. Egyelőre a gazdasági kérdéseknél maradva a legfontosabb az, egyáltalán törvényesen működik-e Hadházy Ákos családi vállalkozása, amely évi több tízmilliós bevétel ellenére folyamatosan nulla közeli nyereséget produkál és még a kötelező törzstőkét is felélte. Hogy a kérdést tisztázzuk, ismételten a NAV-hoz fordultunk. 

A Hadházy-Vet Kft elmúlt tíz évi, adóhatóságnak benyújtott beszámolóit áttekintve, most már értjük, miért lyukas Hadházy Ákos országgyűlési képviselő zoknija.

szepi Creative Commons License 2021.03.26 0 2 38862

Meghallgattam az a tegnapit. Csodálatos volt Dervis legújabb önkaserja, miszerint az ô ordításai jelentik a müsor savát-borsát. Azt már eddig is tudtuk,hogy ô törzsbetelefonáló és meghatározó ember. Remélem az új föszerkesztö egy kicsit gatyába rázza a mûsorvezetöket.

A másik röhejes telefonáló az ôrségi öregasszony volt a szellemi termékkel amit már többször  elloptak tôle. Nyilt levelek, összefoglalók stb.

 

Ma:

 

 

Peter_Cs Creative Commons License 2021.03.26 0 0 38861

Ki trollokat gyárt, troll által vész.

Előzmény: partner113 (38860)
partner113 Creative Commons License 2021.03.26 0 2 38860

Jól összefoglaltad a lényeget. 

A Paláver a jobboldali szimpatizánsok fórumaként született meg.

A kezdeményezés önmagában jónak  tűnt.

De a kivitelezés...

Azt hiszem, néhány szellemileg  eltorzult  agyú emberen kívül, akik állandó betelefonálói a " műsornak" valamennyi  jobboldali érzelmű ember  őket  hallgatva, kérdi  önmagától :  Ezekkel akarsz  egy zászló alatt  menetelni ? 

Hát a franc  akar. 

Ha továbbra is hagyják, hogy ezen a  színten, ezekkel   az úszító  véresszájúakkal folytatják a  " műsorukat"  erősen aggódhatnak a  2022 -es választás  sikeréért. 

Előzmény: dewree2 (38858)
Higroszkópos Sándor Creative Commons License 2021.03.26 0 0 38859

"Tamás Ruzicskának" üzenem, hogy nem nagyon nehéz lelkesítőbbnek és veszélyesebbnek lenni Vajda Mikós Úrnál! :D:D

 

Egyébként jellemző, hogy VM nem áll bele ebbe a stíluskérdésbe, nem bírálja az Ordibáló Testvéreket, pedig neki nagy barátnője és harcostársa ABalogZsuzsa, akivel együtt is szerepeltek a TV-ben (előtte meg a youtube-on, amikor még Huthgeri pinceborozójából ment az adás).

Előzmény: Napi Paláver (38856)
dewree2 Creative Commons License 2021.03.26 0 0 38858

Lentulai pajtás tegnap morózus hangulatban vezette a műsort. Valyon rájött, hogy amiben ücsörgött szerdánként az nem a virágos rét kellős közepe, ahol pajkos báránykákkal spanol, hanem egy büdös, ótvar pöcegödör, ahol a felszínen úszkáló szardarabokat arra bátorítja, hogy franciakrémesnek képzeljék magukat. Most már erről papírja is van... Na, nem valami komoly,  az elkövetett törvénysértéseknek (gyűlölet, uszítás) megfelelő büntetés, csak amolyan tessék-lássék, 50e Ft büntetésecske, egy pimf mondvacsinált indokkal, a nagyobb szemétségről való figyelemelterelés szándékával. De az Ottó-helyettes úrnak azért némi kis gondolkodnivalót azért adott...

Persze a gazdák renoméját, + a csengető pénztárgépet Hiszti 1000-el védte, védi ezután is...

Legszebb aktuális példa rá, - kik az olimpiai -álomgyilkosok? SMSre adott logikai bukfenc, szarva közt a tőgyét  eltaláló magyarázata:

-azért vonta vissza a kúrmány a pályázatot, mert nem akart később egy leszavazásnál beégni....így magyarázta a  Hiszti a NER hivatalos indoklásával

Csakhogy: Ha nem biztos a többség akaratában kúrmányunk, vagy biztosan tudja, hogy egy kissebség nünükéje az Olimpia, akkor mi a fenének jelentkezett? (Tudjuk kinek a nünükéje)

Tehát lófasz ez kedves Krisztián, nem indoklás, pláne nem válasz az SMS kérdésre...

Végül is válaszolhatott volna minden kérdésre olyan óvodás módon mint arra az SMS-re hogy:

-Érez-e felelősséget Kőrösiék(nem csupán ők) elszabadulása miatt?    (bocsánatot kér-e a színvonaltalanságot szóvá tevők lehurrogása okán)  

-NEEEEEEM !

Szóval a megoldás az óvodás dac, egy szóba- sűrítve ilyen lett a végletesen prostituálódott személyisége ( pesti médijja sztááár) a valaha jobb napokat kifogó Hisztiánnak....

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.26 -16 0 38857

"Mi európai egyesült államokat akarunk"

 

 

Jó, jó, de miért Kínában?

 

Gyurcsány magáncéget alapított Kínában, de persze Orbán akar nyerészkedni.

 

Gyurcsány Ferenc és csatolt részeinek – Demokratikus Koalíció, Magyar Szocialista Párt, illetve az újonnan beszerzett momós különítmény – Kínához fűződő kapcsolata leginkább egy abszurd szerelmi drámához hasonlítható. Az utóbbi két évtized látványos pálfordulásait még egy brazil szappanoperákon edződött nézőnek is komoly fejtörést jelenthet értelmezni. Mi azonban megpróbálkoztunk a „lehetetlen küldetéssel”, hátha ezzel az összeállítással segíthetünk az egykor dicsőségesebb napokat látott szocialistáknak abban, hogy miként is tartsák számon Kína és Magyarország kapcsolatát. Eddig ugyanis jól láthatóan nem sikerült ebben határozottan állást foglalniuk, bár az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak titkolják – még önmaguk előtt is. Ami biztos: ha az Orbán-kormány tárgyal Kínával, akkor az vörös posztó a szemükben, közben pedig valamiért elfelejtik azt az egyébként semmiképpen sem elhanyagolható tényt, hogy Gyurcsány Ferenc még saját céget is alapított a kínai piacban rejlő lehetőségekre. De ne feledkezzünk meg Ujhelyi Istvánról sem, akit az egyik legnagyobb Kína-lobbistaként emlegetnek az Európai Parlamentben. Miközben Kína nemes egyszerűséggel kitiltott néhány EP-képviselőt, köztük a neokomcsi Halálbarbi Kleopátra-verzióját, Cseh Katalint, aki minderre nagyon büszke. És ez még nem minden.

 

Napi Paláver Creative Commons License 2021.03.25 0 3 38856

Napi Paláver Creative Commons License 2021.03.25 -1 1 38855

NEW WORLD ORDER !

 

Brutális bírság (50ezres!!), a sakálok megrendszabályozása, egy új világ kezdete!

Ezek mellett Lölö megvédése, félperces svájci indexálás, meg még.... de ez derüljön ki a szokásos, viszonylag alapos összefoglalóból!

 

https://www.facebook.com/napipalaver

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.25 -13 1 38854

Brüsszel tovább titkolózik a vakcinaszerződésekről.

 

Folyamatosan ugyanazzal a válasszal próbálja hárítani a felelősséget az Európai Bizottság a vakcinaszerződések körül kialakult botrányról. Brüsszel attól sem riad vissza, hogy elhallgattassanak újságírókat - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Brüsszel egyre frusztráltabban kezeli a vakcinaszerződések körül kialakult botrányt firtató újságírói kérdéseket. A V4NA már korábban is többször próbálta megtudni, hogy mi az oka annak, hogy az európai polgárok nem láthatják ezeket a dokumentumokat, azonban érdemi választ sosem kaptak.

A V4NA korábbi kérdésére Stefan De Keersmaecker, az Európai Bizottság szóvivője azt írta, hogy a szerződések természetesen tartalmaznak minden egyes kérdésre kiterjedő külön záradékokat, a késedelmes szállításra is, de a szerződések részleteire nem térhet ki.

szepi Creative Commons License 2021.03.25 0 1 38853

Ma délután söröztünk a szomszédommal. A kommeneket olvasva az arkivot is kihagyom. Majd holnap.

partner113 Creative Commons License 2021.03.25 0 0 38852

Bözsi néni 

71 éves

Faguriga  legyek, ha nem tagadott  le vagy  tíz évet

A gonosz boszorkány   remek  szinkronhangja  lenne...

martinaxe7 Creative Commons License 2021.03.25 0 0 38851

Mexakatt betelefonálónak igaza volt

 

Lölőnek 1 borravaló......

Előzmény: martinaxe7 (38847)
dewree2 Creative Commons License 2021.03.25 -1 0 38850

zErzsi a zÚjpesti észkombájn....logikai bukfencezik a vénasszony... 

Nyalizik egy pöttyet Hisztinek..szörnyű hülye a néni....

martinaxe7 Creative Commons License 2021.03.25 0 0 38849
Eszetlen Tóbiás Creative Commons License 2021.03.25 0 0 38848

A megrovás szövegét sem hajlandó felolvasni...

Előzmény: dewree2 (38846)
martinaxe7 Creative Commons License 2021.03.25 0 1 38847

A Karc FM szolgáltatójára 50 ezer forintos bírságot rótt ki e heti ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa, mert a Paláver című műsor egy novemberi adása előtt nem tett közzé korhatárról szóló tájékoztatást. A Médiatanács megállapította, hogy a műsorszámot a szolgáltatónak az elhangzott, durva szóhasználat miatt a 12-es kategóriába kellett volna sorolnia – áll az NMHH Kommunikációs Igazgatóság csütörtöki közleményében.

 

Noneeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dewree2 Creative Commons License 2021.03.25 0 0 38846

Titok a bünti összege!  :D 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!