Új a variátor is, elviekben ez nem lehetne hiba. Valószínűleg akkor ez okozza azt az ütemes vibrációt is 90-95km/ó-nál? Vagy mi? Beremeg a szíj? Kontrasztrugó gyenge?
egy jó választás a 2007 utáni modell, ha egészség ügyileg én sem tudok csak robogót használni a nagy motor helyett akkor a 2003-ast váltom 2007 utánira. nekem viszont mindegy lesz hogy karcos vagy csúnya a festése , akkor már a gsxr típus mintájára fogom megfesteni.
Idő közben beiratkoztam egy jogsi tanfolyamra, tehát ráléptem az útra.
Olvastam teszteket, leírásokat, így nagyon valószínű, hogy 2007 utáni Burgman lesz a választás.
A tárolással kapcsolatban azért volt kétséges a megközelítés számomra, mert az autóimat (egyszerre persze mindig csak egy volt) mindig szabad ég alatt tároltam, és nem lett semmi bajuk, miközben kollégák barátok mondták, hogy az milyen rossz. Persze most már tudom, hogy motornál más a helyzet. (ezt meg kell oldanom)
Most két kérdés foglalkoztat (a KRESZ kérdéseken felül..:-)):
- Lopás elleni védelem. Ha majd megveszem, hogyan érdemes védeni lopás ellen. (autóban képben vagyok, minden autómban volt egyéni védelmi rendszer (nem riasztó...) de motoron nincs motorháztető...:-))
Hello Én komolyan kérdeztem hogy hány km -nél aktuális. Az a 12000 valami vicc ? Vagy ez komoly? De az évente való állítás bizti hogy csak vicc ( Nem olajcseréről beszéltem) Ha egy métert sem megy egy év alatt akkor minek kéne szelepet állítani ?????? Azért köszi a választ de várom más hozzászólását is mert ezt igencsak hihetetlennek tartom .
Mai nap nekifogtam és elkezdtem kitakarítani a levegőszűrőmet. Kimostam, tenném vissza, belenézek a légszűrőházba és a hátsó oldalon megcsillan valami(víz, olaj), bevilágítva némi koszt is látok. Egy gondom van hogy a levegőszűrő alatti fém háló alatt van ez, és nem tudom hogy hogyan kell ezt a részt kitakarítani. k2 es kiadás.
Bontani kell a kasznit is vagy van egyszerűbb megoldás?