Háromkerekezést akkor tapasztaltam, amikor sz*r volt a gátló. Olajos keményített, vagy ilyen barkácsolt. Pályára erős, gázos, esetleg "kétutas"... (Nem ismerem a konit) Esetleg nincs összhangban a gátló és a rugó, amit írt Mad Max. Bár akkor érezhetően rossz vezetni, rosszul kezelhető az autó.
Jó kis gép :) A stabot kéne megmérni, ha nem M-es akkor csere arra. Meg kéne bele rendes rugó a gyári helyett... Kezdésnek lehet ennyi elég lenne. Rugóból csak normálisat, FK Ta felejtő...
Itt puha utcai gátlóval meg M3 stabbal de csak a lengőkarra kötve. Itt sokat dőlt még, a gumi slick volt... Most a Raj csinálta meg a gyári M3 gátlókat előre már jobb sokkal (kapott egy Eibach rugó szettet is), de idén még bekerül egy KW vastagabb stab aztán majd meglátom milyen lesz...
Vastagabb stabilizátorok, rövidebb száras gátló, rendes rugó is kéne (H&R, Eibach). M3 olajhűtő... Kezdésnek ezt csinálnám... Milyen motor van a kocsidban?
Sziasztok, remélem jó helyre írok! Nemrég vesztettem el a szüzességemet, de nem volt az igazi, jobbra számítottam, és most nagyon rosszul érzem magam. Kérem segítsetek különben öngyilkos leszek:)! TOLJA AZ ORRÁT A BMW!!! Meg 3 kerékre áll. Keresztbe csak akkor megy, ha belekuplungolok. Kicsit nyitottam az első kerék összetartáson, úgy jobb lett, de a hátulja meg se mozdul. Gyári futómű + állítható koni lengéscsillapítók + sperr, gyári méretű egyforma gumik 225/50/16, ebből kellene valamit kihozni. Ami a képen nem látszik, hogy kb 3 gyors kör után (kb 9 km) kell a hidrotőkéknek 5 perc, hogy elhallgassanak (castrol 10-60). Bármilyen ötletet, tanácsot köszönettel elfogadok.
Sokat jártam arra, minden autó tud ott repülni (az M3-asnak azért kell tempó ;), de alapvetően elég veszélyes, mert mezőgazdasági gépek is járnak/parkolnak az út szélén néha, plusz bringások, állatok...
Az érzés, amikor a autómosóból kikanyarodva, nyomsz egy kövéret fullkeresztben és szépen kiadja, miközben a túloldalról a kisiskolások üvöltöznek, hogy hú-figyeld-azta-versenyautó, közben a tanítónő rosszalló pillantását magadon érzed, megfizethetetlen! :)
Sajnos az emberi idiótaság határtalan .Szomorú .Sajnos nincsenek erkölcsök a pénz mozgat mindent keményen , gátlástalanul.
Az ilyen elkövetőket személy szerint fölkoncolnám de mint tudjuk törvénytelen országnak törvénytelen emberei vannak .Amíg nyaralnak a börtönben sok ilyen lesz sajnos.