Tényleg ő a hege? Különben én is ismertek engem, én is ott szurkoltam veletek a fradi-győrön a Szásával együtt! Ui:Cili valószínű hogy ebben a szezonban nem játszik Ja és kb mikor értek szombaton vácra? HAJRÁ VÁC!!!!!!!!
Tényleg ő a Hege!Különben ti is ismertek engem, én is ott szurkoltam veletek a fradi-győrön a Szásával együtt! Ui:Cili ebben a szezonban már nem valószínű hogy játszik Hajrá vác!
Őri Cili nagyon hiányzott középen (1 beállós gól született váci részről). Hornyákot nagyon szigorúan kezelték a bírók. A Cornexi ezzel együtt megérdemelten nyert.
Remélem, hogy szikrázó mérkőzést láthatunk szombaton a Győr ellen. Hajrá Vác !
szienit, aki egyébként Hege is győri, sőt ő az egyik dobosunk:-) Egyébként igen! Persze, én is a saját csapatomban hiszek:-) Apropó Őri Cili mikor játszhat?
Bár már megtették előttem, de én is szeretnék gratulálni a fehérvári szurkolásotokhoz. Példa értékű volt az első negyedórában is, és a meccs alatt végig. További sok sikereket nektek és a csapatotoknak. Azt kívánom, hogy rángassátok meg valamelyik "oroszlán" bajuszát! Hajrá Cornexi!
Csbalázs:Tudom hogy te vagy Cseszregi Balázs!ugye?
györi drukker vagy és ott voltál a fradi-györön is!
Ui: és milyen az a szurkolo aki nem hisz saját csapata sikerében?
Tehát megverjük a győrt!
HAJRÁ VÁC
hi Mindenki! A buszozás életem egyik nagy emléke marad minörökre:D! A szurkolás 120%-kal ment! Gratula mindenkinek! Remélem okozunk legalább egy meglepetést a következő hazaikon! Aztán irány Esztergom!!!:)
HAJRÁ VÁC!
Külön gratulálok mindenkinek, aki lement Fehérvárra! Tavaly 2x vertük meg őket.. most mi nézünk fel rájuk... ez van. Bár kemény lesz ám a harc a legjobb négybe kerülésért: Dferr, Győr, FTC, Loki vagy Cornexi.... gyilkos! Istenem, mi tavaly vastagon az elitnégyesben voltunk, most még a felsorolt 5 csapaton kívül olyanokra is felnézünk mint a Hmvhely...
Koszi, nemreg ertunk haza a meccsrol.. Sajnos az utobbi idoben mar kezdjuk megszokni, hogy a reszvetel a fontos :) Gratula a Cornexinek a gyozelemhez! Egy picit remenykedtem, mikor feljottunk 2 - re a masodik felido kozepen, de aztan a Cornexi 2 perc alatt eldontotte a meccset. Hangom 0, meg fogytam vagy 5 kilot a dobolasban. Jo volt megismerni a fehervari szurkolokat (nagy arcok!), remelem Vacon is iszunk majd 1-2 sort :). Bar ez szerintem osszel lesz, mivel a rajatszasban kulon csoportban leszunk...
Ha sokan osszejovunk, meg az is lehet, hogy szervezunk buszt Egomba, a heten kiderul. Egyebkent jo volt a kulonbusz, jo hangulat volt meg visszafele is, foleg ennyi sor utan:) Megprobaljuk altalanositani a kolunbuszt a kocsik helyett, de ehhez az kell, hogy stabilan legyen 18-20 emberke, aki busszal jonne...
Gratulálok a váci szurkolótábornak a Cornexi elleni szurkoláshoz, az egész meccsen, egy percnyi szünet nélkül, sportszerűen buzdították csapatukat, szinte hazai pályát teremtve számukra. A vereség ellenére is :)
Nem tudod, febr. 6-án Esztergomba is megy busz? Vagy a helyszín közelsége miatt egyéni utazás van? Tervezek elmenni, igaz, valszeg más programmal összekötve mennék (túrázás a Strázsahegyen).
Haat, nehez lesz. Holnap kiderul, hogy mennyire van egy sulycsoportban a mostani Vac a Cornexivel. Kint nem kellene elszallni, itthon meg barmi lehet...
Szerintem Szandrának a maga 15 évével a Vác jelenleg az ideális terep. A Prilep ellen jó példát láttunk erre: a biztos továbbjutás tudatában kedvére kijátszhatta magát - élt is vele. Még pár évig itt kell maradjon, Győrben vagy Újvárosban nem sok lehetőséget kapna, sőt. A magyar állampolgárságot meg kell kapnia, az Ilyés-testvérekhez hasonlóan, lásd Ferenc már stabil válogatott, szerintem előbb-utóbb Ani is felhúzhatja majd a mezt. Remélem.
Szerintem jelenleg neki a maga 15 évével a Vác ideális terep, még pár évig. Erre jó példa volt a KEK-meccs, már zsebben volt a továbbjutás, több fiatallal együtt éles szituációban kijátszhatta magát. Erre egy Dunaferrben, Győrben semmi esélye nem lenne. Remélem, mielőbb magyar államőpolgár lesz, az Ilyés-testvérekhez hasonlóan, lásd Ferenc már stabil válogatott.