Érthető magyar szavakkal! Viktor nem tudja elviselni, hogy nem ő a miniszterelnök! Évek óta játsza az árnyék miniszterelnök szerepét! Szerintem egy beteg ember!!
A vezéretek nem határolódott el a szélsőségesektől! Kettős beszéddel még bátorította is őket! Majd, ha netán /remélem nem/hatalomra kerül ez visszafog ütni neki is!
Viktor egyesítette Magyaroeszágot. Nincs a Fidesznek 3,3 millió szavazója. Abban ott volt a reálisan gondolkodó MSZP-s is. (Karsai))......! Fiatalok összefogtak az öregekért (vizitdíj, napidíj), öregek a fiatalokért (tandíj).
Ezt rajtad kívűl mindenki látja, csak te nem a "vörös"hályogtól!
"Az esti balhét Budaházy György által feltüzelt emberek provokálták ki." [...]"A korábban Blaha Lujza téren szkinhed zenekarokat hallgatók egy csoportja elindult a körúton a Művészetek Palotája felé, ahol Gyurcsány Ferenc miniszterelnök mondott ünnepi beszédet. A Blaha Lujza téri tüntetés be volt jelentve, de a vonulás nem. "
A Ferenc körútnál állították meg őket - ezt történetesen láttam is.
A Fidesz gyűlés már helyszínen volt, te szerencsétlen - és zömében más embereknek.
Te már mindenkiben Viktort látsz, akkor is ha a képen Sanyi van? Orvos mikor látott? Vagy megvárod az április 1-ét? Megértem, két okod is van rá: eltöröltük neked a vizitdíjat, a másik, hogy akkor lesz a Te napod!
Pár okos balos megmutatja magát: dobálják és locsolják őket az ablakokból. Hű micsoda hír lenne, ha visszadobnának valamit. Lenne sírás meg jajveszékelés.
A mi(???) embereink? Köszi a királyi többest, de ma sem élnék vele. Viszont hogy tudd, én és a barátaim nem füttyögni szoktunk. Azt meghagyjuk az olyan elmebajnokoknak, mint akik előszeretettel fémyképezkednek mindenféle "nagyember" társaságában.:)))