Valaki tud a tegnapi Fradiban történt siklásról? Én csak vonatablakból láttam a segélykocsit+Púpost, és sok sárgamellényes nézegette a vágányt, nyomtávmérést végeztek éppen amikor elhaladtunk mellettük. Odébb egy Szöcske állt 2 tartályvagonnal, gondolom ebben a szerelvényben történt a siklás, mert mögötte álltak az emberkék.
tipikus: van fénysorompó, végtelenségig belátható a pálya, napi 2 vonatpár közlekedik, de mégis sikerül eltrafálni a vonatot http://www.delmagyar.hu/_kepgaleria.php?gid=2007032&kid=2204237
Az tény. hogy a lépcső mellett történt az eset és az is sajnos, hogy a vonat elindulása után lépett le a sérül. A vonat 17,32-kor indult a és Sorútra 17,44-kor érkezett elég gyors volt az intézkedés. 12 perc sok vagy kevés? Szerintem optimális és elég gyors volt.
Minden személyi sérüléses balesetet a Rendőrség is helyszínel és vizsgál ezért volt szükséges az "érintett" szerelvény megvizsgálására. Mivel az érintettség az indulás után derült ki így útközben kellett elvégezni a vizsgálatot.
Ezt nem is vontam kétségbe, sokkal inkább azért ütötte meg a fülemet, hogy csak ott sikerült megállítani.
Egyébként KöKi-n ,ajdnem a gyalogosfelüljáró alatt történt az eset.
Minden személyi sérüléses balesetet a Rendőrség is helyszínel és vizsgál ezért volt szükséges az "érintett" szerelvény megvizsgálására. Mivel az érintettség az indulás után derült ki így útközben kellett elvégezni a vizsgálatot.
"Vasutas nem látta, akkor miért kell a vonatot visszatartani?" Sajnos a vonat alja attól függetlenül szennyeződik a csonkolástól, hogy azt látta-e vasutas. Érdemes megnézni, hogy van-e az alján oda nem illő rész, amit a mentők vagy a hatóság valamelyik képviselője el kell hogy távolítson. Már bocsánat a fogalmazásért, de ha egyes részeket sikerült begyűrnie, nem kéne szétkenni a teljes útvonalon csak azért, hogy hamarabb hazaérjenek az emberek.