Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Brig falcon Creative Commons License 2017.02.27 0 0 378

Azt hiszem 2014-15 os a jofogason láttam

KoviKiki Creative Commons License 2017.02.27 0 0 377

Ez jó ötlet! Bár én most nem tudok mozogni, beteg a kis cicám. De ha végre megcsinálják és visszakapom, akkor ha működik a DVD lemez akkor benne vagyok. :-)  

Előzmény: csorba23 (374)
csorba23 Creative Commons License 2017.02.27 0 0 376

Hello!

Mennyire friss a térkép? M0, Megyeri híd, elsősorban ilyenekre gondolok.

Előzmény: Brig falcon (375)
Brig falcon Creative Commons License 2017.02.26 0 0 375

Én vagyok.

Előzmény: csorba23 (374)
csorba23 Creative Commons License 2017.02.26 0 0 374

Navi DVD engem is érdekelne. Láttam valahol hirdetett valaki 10ezer Ft körül. Ha többen összeállunk, akkor az már csak pár ezer Ft/fő :)

KoviKiki Creative Commons License 2017.02.25 0 0 373

Navi DVD lemez engem is érdekelne, Budapesten vagy Üllő környékén. 

KoviKiki Creative Commons License 2017.02.25 0 0 372

Okés és köszi :-) 

Előzmény: csorba23 (370)
Brig falcon Creative Commons License 2017.02.25 0 0 371

Valakinek van esetleg navi dvd lemeze,valami viszonylag friss? Másolásra kölcsön.

csorba23 Creative Commons License 2017.02.22 0 0 370

Oké. Majd tájékoztass az eredményről!

Előzmény: KoviKiki (369)
KoviKiki Creative Commons License 2017.02.21 0 0 369

Köszönöm nagyon rendes vagy :-) 

Szerintem akkor veszek egy kulcsot és meglátom azzal sikerül vagy sem. Amúgy is kéne vennem, mert amit eddig használtam tönkrement, valami belefolyt. Köszönöm szépen a segítséget!  

Előzmény: csorba23 (368)
csorba23 Creative Commons License 2017.02.20 0 0 368

Szerintem nem más a menete. Amikor lemerül az elem, akkor a kulcs elfelejt mindent. Ilyen szempontból tehát mindegy, hogy volt-e már használva a kulcs vagy sem.

Nálam az ajtó nyitás-becsukás maradt ki elsőre a műveletsorból. Ha te mindent a leírás szerint csináltál, akkor nem tudom, mi lehet.

Lehet, hogy hibás a kulcsod.

Vagy rosszul érintkezik az elem.

Vagy az ajtó nyitást-zárást nem érzékeli az autód? Nem tudom.

Azt lehetne csinálni, hogy kipróbálod egy másik kulccsal is. Vagy a te kulcsodat egy másik jaguárral. Akkor lehet hogy előbbre lennél.

Ha gondolod, a kipróbáláshoz fel tudom ajánlani az én X-Typomat és a kulcsomat.

Sok sikert! Üdv!

Előzmény: KoviKiki (367)
KoviKiki Creative Commons License 2017.02.19 0 0 367

Köszönöm szépen, igen én is ezt csináltam. az első beepig jutottam. Amikor kiveszem a kulcsot hiába nyomom nem jön a második beep. Az elem új benne, nem az lehet a baj. Ez egy pótkulcs ami sose volt használva még. Nem lehet, hogy annak más a menete ilyenkor? 

Előzmény: csorba23 (366)
csorba23 Creative Commons License 2017.02.14 0 0 366

Vezető oldali ajtót kinyitni és nyitva hagyni

kulcs 4x 1-2 állás

Beep

kulcsot kivenni a zárból

ajtót becsukni (behúzni)

kulcson gombot megnyomni

Beep

kész

Amúgy a 336-os muldör féle üzenetben szereplő videoban demonstrálva van.

Sok sikert!

Előzmény: KoviKiki (364)
csorba23 Creative Commons License 2017.02.14 0 0 365

Nekem azt mondták Jaguar szervizben, hogy jók az automata váltók az X-typeokban. Én nem értek hozzá. De reménykedek, hogy nem lesz gond vele :)

Előzmény: :)muldör (363)
KoviKiki Creative Commons License 2017.02.14 0 0 364

Köszönöm Csorba23. Kérlek keresd meg a leírást, mert nem akar sikerülni. Köszönöm szépen!

Előzmény: csorba23 (358)
:)muldör Creative Commons License 2017.02.14 0 0 363

A 3.0-át a többség jobbnak tartja, mint a 2.5-öt. Bár a lóerő/L arány majdnem ugyanaz, de az autók tömegéhez viszonyítva a 3.0 jön ki jobban.

Nem tudom milyen a 2.5 karaktere, de a 3.0 elég határozott, tényleg rugalmasan mozog, pörögni is szeret és szép a hangja is.

Az 5-ös automatának elég rossz híre van (megbízhatóság = 0), 6-os ZF-et meg nem is tudom, hogy építettek-e az X-type-ba is, vagy csak az S-type-tól felfelé. Pedig az már tuti darab.

:)

Előzmény: csorba23 (362)
csorba23 Creative Commons License 2017.02.14 0 0 362

Miben tetszik jobban a 2.5, mint a 3.0? Szerintem fogyasztásban pici az eltérés. Az automata nagyon szerethető tud lenni.

Nem vagyok nagy autó szakértő így nem igazán tudok tanácsot adni, hogy mikre kell figyelni.

Előzmény: keytrapp (361)
keytrapp Creative Commons License 2017.02.12 0 0 361

Őszinte leszek nekem is a nagyobb motor fele húz a szívem. De nekem a 2.5i tetszik jobban, es automata. Meguntam a manuális váltót. Tetőablak annyira nem fontos. Inkább az érdekelne hogy Te mire figyeltél a vásárlásnál? Olvastam visszafelé vannak tanácsok De ha ilyen friss a tapasztalat szívesen meghallgatnám a Véleményed. 

Koszonom!

Előzmény: csorba23 (360)
csorba23 Creative Commons License 2017.02.12 0 0 360

Hello!

Én 2 hete vettem. Benzines 3.0 automata váltós.

Még nagyon nem vagyok otthon Jaguár témában, de amiben tudok, szívesen segítek.

Vannak egyéb elvárásaid, kikötéseid? Én például ragaszkodtam a benzines nagy motorhoz. Cserébe lemondtam a manuál váltóról. Executive felszereltséget preferáltam. Van napfénytetőm, amire régóta vágytam.

A kormány szerintem bele való. Ahogy néztem, többféle kormánnyal kerültek forgalomba X-Type-ok.

Előzmény: keytrapp (355)
csorba23 Creative Commons License 2017.02.12 0 0 359

Te csináltad az olajcseréket vagy szerelőhöz vitted?

Mennyibe került?

A nyekergéssel arra jutottam, hogy hőmérséklet függő. Most ahogy pár fokkal melegebb volt, egyre magasabb sebességnél jött csak elő.

Előzmény: Somcafe (354)
csorba23 Creative Commons License 2017.02.12 0 0 358

Én pár napja párosítottam a kulcsot (távirányítót). Az egyik leírás alapján nem ment, a másikkal igen. Az ajtót is nyitni/csukni kell hozzá. Ha még aktuális neked, akkor megkeresem a leírást.

Előzmény: KoviKiki (353)
csorba23 Creative Commons License 2017.02.12 0 0 357

Hello! Bocs, de azt hittem kapok mailt, ha lesz új bejegyzés- De nem kaptam :(

Ez szerintem nem kormány nyekergés lesz. Azt ismerem. Illetve az nem sebességfüggő szerintem.

Tetőablak megoldódott. Resetelni kellett a modult. Most már kifogástalanul működik.

Előzmény: :)muldör (349)
keytrapp Creative Commons License 2017.02.11 0 0 356

Szerintetek a kormány ebbe való?

keytrapp Creative Commons License 2017.02.09 0 0 355

Sziasztok! Autovasarlas előtt állok. Xtypeot nézek. Segítség annyi kene mire figyeljék a szemlen. Benzinest dízelt jobb venni? Inkább a benzin fele húzok. 

Köszönöm az építő jellegű segítséget előre is. Udv!

Somcafe Creative Commons License 2017.02.06 0 0 354

Szia ! A nyekergő hang amiről írtál nekem is elő jött most egy hónapja a hidegben ! Az osztóműben és a difiben az olajat lecseréltük de semmi változás !! Mi sem jöttünk még rá mi adhatja ezt a hangot de a leírtak alapján ugyanaz mint a tiéd!! Motor nem mert üresben semmi váltó kizárva . Nálam is sebességfüggő és kb 100 nál elhadja de visszalassítva megint elkezdi!! ha van infó irjátok le !! Köszi!

Előzmény: csorba23 (348)
KoviKiki Creative Commons License 2017.02.06 0 0 353

Muldör köszönöm a választ. A kulcs ami eddig nyitotta sajnos nem működik, valami belefolyt. A pótkulcsot adták hozzá még anno,  teljesen új csak nem akarja azt amit én :-(.  Ilyenkor mit tudok csinálni, hogy működjön a távirányító része is? 

Előzmény: :)muldör (352)
:)muldör Creative Commons License 2017.02.03 0 0 352

Ha a jó kulccsal működik a párosítás, akkor a másik a kontakt hibás. 

A telefon funkció csak azokban működik, amelyikekben van is telefon (kagyló, gsm antenna, ...) beépítve. Amúgy csak az egységes gyártás miatt vannak a gombok ugyanúgy benne mindegyikben. 

Én így tudom, de lehet, hogy rosszul tudom.

Előzmény: KoviKiki (351)
KoviKiki Creative Commons License 2017.02.02 0 0 351

Szeretnék abban is segítséget kérni, hogy a telefon hogy működik? A következő szöveget írja: Phone not fitted. Köszönöm a válaszokat! 

KoviKiki Creative Commons License 2017.02.01 0 0 350

Sziasztok. Nem tudom párosítani a pótkulcsot, mi lehet az oka? 4 szer megcsinálom a 1-2 állást meg is van az első bipp, de a távírányítót hiába nyomkodom nincs második bipp. Az elem jó benne. Köszönöm a válaszokat.  

:)muldör Creative Commons License 2017.01.31 0 0 349

Szia,

Üdv a "klubban".

Van egy oldal, ahol fent vannak workshop manualok. (most nem jut eszembe, de talán korábban megosztottam már a linket). Ott sok szervizes javítási megoldás van.

(Pl az ülésállító problémára is.) Görgess vissza, hátha meglesz.

Olaj úgy tudom, 5W30, de azért nézz utána: szerintem, ha google rákeresel, tuti kidobja.  Castrol Edge Titanium FST az jó neki talán?

Nyekergés:

Folyamatosan a hajtásláncból vagy a kormány felől jön?

Igen, a kormány is hajlamos nyünnyögni, van rá egy adalék, ami megszünteti.

Ha a hajtásláncból, az félő, hogy osztómű. Mielőbb nézesd meg, van-e benne olaj! Hajlamos elszivárogni és jó drága alkatrész.

Előfordulhat még a kardán csapágy, vagy difi hangjaként is, de az osztómű a leggyengébb láncszem.

Tetőablak nem csak egy billenős kapcsoló? Egyik irányba hátra megy, másik irányban (előre) csukja, vagy ha csukva, akkor felfelé nyitja. Nekem így műxik.

Előzmény: csorba23 (348)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!