Ez jó ötlet! Bár én most nem tudok mozogni, beteg a kis cicám. De ha végre megcsinálják és visszakapom, akkor ha működik a DVD lemez akkor benne vagyok. :-)
Szerintem akkor veszek egy kulcsot és meglátom azzal sikerül vagy sem. Amúgy is kéne vennem, mert amit eddig használtam tönkrement, valami belefolyt. Köszönöm szépen a segítséget!
Szerintem nem más a menete. Amikor lemerül az elem, akkor a kulcs elfelejt mindent. Ilyen szempontból tehát mindegy, hogy volt-e már használva a kulcs vagy sem.
Nálam az ajtó nyitás-becsukás maradt ki elsőre a műveletsorból. Ha te mindent a leírás szerint csináltál, akkor nem tudom, mi lehet.
Lehet, hogy hibás a kulcsod.
Vagy rosszul érintkezik az elem.
Vagy az ajtó nyitást-zárást nem érzékeli az autód? Nem tudom.
Azt lehetne csinálni, hogy kipróbálod egy másik kulccsal is. Vagy a te kulcsodat egy másik jaguárral. Akkor lehet hogy előbbre lennél.
Ha gondolod, a kipróbáláshoz fel tudom ajánlani az én X-Typomat és a kulcsomat.
Köszönöm szépen, igen én is ezt csináltam. az első beepig jutottam. Amikor kiveszem a kulcsot hiába nyomom nem jön a második beep. Az elem új benne, nem az lehet a baj. Ez egy pótkulcs ami sose volt használva még. Nem lehet, hogy annak más a menete ilyenkor?
A 3.0-át a többség jobbnak tartja, mint a 2.5-öt. Bár a lóerő/L arány majdnem ugyanaz, de az autók tömegéhez viszonyítva a 3.0 jön ki jobban.
Nem tudom milyen a 2.5 karaktere, de a 3.0 elég határozott, tényleg rugalmasan mozog, pörögni is szeret és szép a hangja is.
Az 5-ös automatának elég rossz híre van (megbízhatóság = 0), 6-os ZF-et meg nem is tudom, hogy építettek-e az X-type-ba is, vagy csak az S-type-tól felfelé. Pedig az már tuti darab.
Őszinte leszek nekem is a nagyobb motor fele húz a szívem. De nekem a 2.5i tetszik jobban, es automata. Meguntam a manuális váltót. Tetőablak annyira nem fontos. Inkább az érdekelne hogy Te mire figyeltél a vásárlásnál? Olvastam visszafelé vannak tanácsok De ha ilyen friss a tapasztalat szívesen meghallgatnám a Véleményed.
Még nagyon nem vagyok otthon Jaguár témában, de amiben tudok, szívesen segítek.
Vannak egyéb elvárásaid, kikötéseid? Én például ragaszkodtam a benzines nagy motorhoz. Cserébe lemondtam a manuál váltóról. Executive felszereltséget preferáltam. Van napfénytetőm, amire régóta vágytam.
A kormány szerintem bele való. Ahogy néztem, többféle kormánnyal kerültek forgalomba X-Type-ok.
Én pár napja párosítottam a kulcsot (távirányítót). Az egyik leírás alapján nem ment, a másikkal igen. Az ajtót is nyitni/csukni kell hozzá. Ha még aktuális neked, akkor megkeresem a leírást.
Sziasztok! Autovasarlas előtt állok. Xtypeot nézek. Segítség annyi kene mire figyeljék a szemlen. Benzinest dízelt jobb venni? Inkább a benzin fele húzok.
Köszönöm az építő jellegű segítséget előre is. Udv!
Szia ! A nyekergő hang amiről írtál nekem is elő jött most egy hónapja a hidegben ! Az osztóműben és a difiben az olajat lecseréltük de semmi változás !! Mi sem jöttünk még rá mi adhatja ezt a hangot de a leírtak alapján ugyanaz mint a tiéd!! Motor nem mert üresben semmi váltó kizárva . Nálam is sebességfüggő és kb 100 nál elhadja de visszalassítva megint elkezdi!! ha van infó irjátok le !! Köszi!
Muldör köszönöm a választ. A kulcs ami eddig nyitotta sajnos nem működik, valami belefolyt. A pótkulcsot adták hozzá még anno, teljesen új csak nem akarja azt amit én :-(. Ilyenkor mit tudok csinálni, hogy működjön a távirányító része is?
Ha a jó kulccsal működik a párosítás, akkor a másik a kontakt hibás.
A telefon funkció csak azokban működik, amelyikekben van is telefon (kagyló, gsm antenna, ...) beépítve. Amúgy csak az egységes gyártás miatt vannak a gombok ugyanúgy benne mindegyikben.
Sziasztok. Nem tudom párosítani a pótkulcsot, mi lehet az oka? 4 szer megcsinálom a 1-2 állást meg is van az első bipp, de a távírányítót hiába nyomkodom nincs második bipp. Az elem jó benne. Köszönöm a válaszokat.
Van egy oldal, ahol fent vannak workshop manualok. (most nem jut eszembe, de talán korábban megosztottam már a linket). Ott sok szervizes javítási megoldás van.
(Pl az ülésállító problémára is.) Görgess vissza, hátha meglesz.
Olaj úgy tudom, 5W30, de azért nézz utána: szerintem, ha google rákeresel, tuti kidobja. Castrol Edge Titanium FST az jó neki talán?
Nyekergés:
Folyamatosan a hajtásláncból vagy a kormány felől jön?
Igen, a kormány is hajlamos nyünnyögni, van rá egy adalék, ami megszünteti.
Ha a hajtásláncból, az félő, hogy osztómű. Mielőbb nézesd meg, van-e benne olaj! Hajlamos elszivárogni és jó drága alkatrész.
Előfordulhat még a kardán csapágy, vagy difi hangjaként is, de az osztómű a leggyengébb láncszem.
Tetőablak nem csak egy billenős kapcsoló? Egyik irányba hátra megy, másik irányban (előre) csukja, vagy ha csukva, akkor felfelé nyitja. Nekem így műxik.