Eddig én sem foglakoztam vele, de ma olyan nagy volt a hőség, hogy folyamtosan csöpögött, eláztatva a cipőmet. És nekem egy idő után forró víz csöpög. Ugyanis a fűtőradiátornál tud a víz kicsöpögni, az viszont felmelegíti a vizet, Nem értek, hozzá, így nem tudom, hogy miként van megoldva, de radiátorhoz akkor is elmegy a forró hűtővíz, ha nincs bekapcsolva a fűtés.
Az a helyzet, hogy nem foglalkoztam vele. A jó hideg kondenzvíz ma is csöpögött a lábamra. Ebben a melegben szinte jól esett. (kanyarban csinálja) Sajnos alá kéne valahogy jutni (akna-emelő nincs) Nyaralás estében, hosszú úton sem vészes, csak kevés csöoög, és nagyon függ a mennyiség a levegő páratartalmától.
Megtaláltad a megoldást a lábadra csöpögö klíma kondenzvíz ügyében?
Sajnos én is belefutottam egy ilyen dologba, és jó lenne súgni a szerelőnek, hogy merre keresse az adott csövet/kifolyót, mert gondolom nem sok Albeával találkozott eddig.
Esetleg az enyémmel, amikor ugyanitt csepegett a víz a lábamra vezetés közben, de az hűtővíz volt, ami a fűtöradiátor kilyukadása miatt csöpögött. Nagyon szentségelt akkor a szerelő, mert kegyetlen kicserélni a radiátort. (Én tudtam, mert azért vittem el hozzá, mert nem boldogultam vele.) Nem kizárt, hogy akkor csúszott szét ez a cső ami a kondenzvizet vezeti ki, már ha ott van egyáltalán.
Valaki tud tanácsot adni? Az Albea 2006-os.
Szerdán utazunk nyaralni és ebben az időben öngyilkosság gyerekekkel klíma nélkül...
Az albeámban elszállt a ventilátor nem csinál semmit volt némi előjele mert az utobbi idöben mintha kontakt hiba lett volna mert csak kis idő elteltével kapcsolt be ha elforditottam a gombot, de most már nem csinál semmit ! Gondoltam arra hogy a biztosíték szállt el de sajnos nem tudom hogy melyik tartozik a ventillátorhoz. A kicsiket megnéztem ,azok jok de a nagyokról nem tudtam megállapitani hogy jók e! Remélem valaki tud tanácsot (segítséget ) adni merre iduljak el!
Misi,köszi,nagyon jó a honlap amit küldtél,felnik dögivel,és albin anyi jól mutat hogy már döbenet:D szivem szerint minden nap napi tréningen az összeset felteném a kocsira:D
Sziasztok,Köszönöm szépen a jó kivánságot,kicsivel jobb már az álapotom és megprobálom magam minél hamarabb összeszedni magamat a következö találkozora!:)
Remélem veletek minden rendben van,mint egészségileg mind szelemitéren:) na és persze Fiát téren is,jaj a fiátról jut eszembe aki tudja mi az az abarth-akkor kezdhet irigykedni ugyan is Székesfehérváron láttam egy ritka, abarthkiadású bravot :O Azt kell mondanom hogy valami gyönyörü volt. De azért az albimat azért sem cserélném le érte,1 mert Jó a csapat akik ezeket a kis csodákat birtokolják,na meg a maga az albi is. Na jó egyszóval sem többet legyetek rósszak de csak picit!! széles utat meg sok gumifát:D..
Sziasztok albisok,fiátosok, Látom igazán szépre sikeredet a tali:) Sajnos nekünk ez nem adodhatot meg hogy mi ott lehesünk,ügyanis"Albea beteglett igy igy kényszeres boxkiálásra került,ugyanis agyér görcsöt kapot, ennek köszönhetöen a felépülési idö kb 4-5 honapra sikeredik " DE egyszer csak eljutunk a talira hogy tuti ne jöjön közbe semi .
Mindenki vigyázon magára és környezetére ,és sok gumifát:) ÜDV ALBEA APA.
Az egy szuper hétvége volt, nemúgy mint a rákövetkező... szegény autó kapott rendesen, sajnos tőlem is. De mindenki rendben van, nem tünnek olyan vészesnek a sérülések sem. Azért lesz egy biztósítós kör, ami már az utánajárások miatt is kényelmetlen.
aza szep a dologban, hogy az albeja ugye nem a gazdagok autoja - mar meg ne setodjetek, foleg magamra ertettem :)
ugye az autogyarak kimondottan az utolagos alkatresz-ertekesitesbol elnek, de ez azert durva, a kocsim most er kb 1,5millat, nehogymar a 10%-aba kerul egy sima, nem sport, nem rozsdammentes kipuff rendszer... 20-30e lenne sztem az elfogadhato ar felso hatara.
de koszonom a hozzaszoloknak, igy maris van 3-4 opcio :)
Le kell tölteni egy kipufogó katalógust az oldalról és ott meg tudod keresni tipus szerint a kipufogót,ott van egy száma a kipufogónak, konkrétan a mi autónkhoz 07.169 ezt a számot a megadott oldalon beírod az alkatrészek keresésénél és fel hozza a 11640 ft-os árat .