Keresés

Részletes keresés

andone Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60288

nesze Useless itt van neked a fekete sereg.:)

a pecsa honlapon további fekete arcokat is láthaccccc.

látod látod. az igazi mode-osok a Pecsába járnak.:))))

 

Skywalker. Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60287

Következzék az én szemszögem.

Nem tudom miért, de azt hittem okos dolog lesz már 21-00-ra a helyszínre érdezni.

Viszont a rendezők elküldtek minket, mondván csak 22-00-kor lesz beengedés. Nem értem miért, hiszen a jegyen 21-00-van. Bár már igazán lehetnék oan tapasztalt, hogy az iesminek nem dőlök be… Ekkortájt még pont a Client próbált bent, ki lehetett hallani! :)

Szal a hideg elől seregeim visszavonultak a közeli "sziget" nevű kocsmába, ahol egy brémai lánnyal és egy stockholmi (!!!!) fiúval is kiegészülve, 22 óra után már tényleg bevehettük ívenchól várát! :)

A hely nekem nagyon tetszett, jó nagy, nincs füst, valóban hangárszerű. Sajnos az árak valóban pimaszul magasnak tűntek és a ruhatárbiléta is kb körömpiszok méretű volt, csoda hogy hajnalban megtaláltam egyáltalán… Viszont legalább a véce ingyen volt. Igaz, a csapból csak melegvíz jött, az is ien zuhanyrózsákból, nehogymá ihassak, pláne ha kint van ásványvíz is potom 500-ért…

Blackman setje nekem tetszett. Persze tartogattam az energiát, hisz nem miatta mentünk, azért mi pörögtünk egy cseppet a house-progressive house-tribal setre. Ettől függetlenül a buli köröttünk eléggé "fékezett habzásúnak" hatott.

Kb 11-kor tudtam meg, hogy csak éjfél után jön a Neo. Ebből következett, hogy a többiek csak még később jönnek majd, plusz még ehhez képest is voltak csúszások jaaaaj… maradtam volna otthon inkább aludni még egy picit… :) Blackman amúgy adott egy Fools verziót is, nagy kalóz mix, de tetszetős volt!

Neo: hozták a szokásos színvonalat. Semmi extra, láttuk/hallottuk már őket százszor, ez is ugyanolyan volt. A színpadi megvilágítás csapnivaló volt, az arcok végig sötétben. Ez direkt volt így? Ja! Az új számok nem tetszettek, így első hallásra. Volt egy határozott Personal Jesus koppintás is és amin nagyon meglepődtem, a szájharmonikás dal, hát az tiszta Bottle Living! Ez csak azért különös, mert a Neo mégiscsak egy Borbély Lajos által menedzselt zenekar… :)

Client: szerintem sokkal hangulatosabb volt mint albumon. Az elmúlt héten elég sokszor kerültek az otthoni playlistbe a Client albumok, maxik, koncertfelvételek. Én valami sokkal gyengébbre számítottam. Ez így élőben nagyot ütött és nagyon hangulatos koncert volt! Asszem életem legbrutálabb hangosítását hallhattam, komolyan a tüdőmben a hörgők akartak kiszakadni, annyira pusztított a basszus! Ilyen talán a 95-ös Prodigyn sem volt! Aztán a 3. szám után ezt lejjebb csavarták, szerencsére (?).

Ami meglepő volt még, hogy a közönség (ott elől, körülöttem) teljesen jól ismerte a dalszövegeket. Én azt hittem, van max 3 Client fan az országban, ehhez képest egy elég masszív kis rajongótábor ugrabugrált az első sorokban, amin nálam talán csak a zenekar lepődött meg jobban! :) Összességében a Client hozta amit tudott, ezek ők, klasszak voltak!

Andy: nálam természetesen az est fénypontja! Egy tökéletes, modern (és mégis oldskool), dinamikus, prögős elektronikus tánczenei settel elégítette ki minden igényemet! Kibaszott jó volt! Az egészet végigpörögtem(tük), volt itt sok dM remix, a legütősebb Client remixek, New Order, Yazoo, Sciccors Sisters stb… és az egész vmi pörcsi tehnó/hauz körítésben! Én amúgy is kedvelem az iesmit, valszeg akkor is bírtam volna, ha történetesen nem Andy a DJ! Nagyon bírtam, hogy a számok között, bizonyos dM szekvenciákat, sávokat is beúsztatott (pl az elején a Something To Do "szivárgása", vagy később a Master And Servant "iccalad, iccalad" stb), ezt eltanulhatnák a magyar klubvezetők is! Jó, jó, tipikus olcsó DJ fogás, de akkor is hatásos volt! Az is klassz volt, ahogy Andy "húzta a népet", csak nem akarta elindítani azt a fránya Behind The Wheel-t… csak nem, csak nem... De aztán mégis. És akkor robbant az Events Hall!!! Andy színpadi showja eleinte elég visszatetsző volt, az hogy a Client lányokkal "nem éppen úriember módjára" viselkedett, valszeg a show része, de nekem inkább kiábrándító... Ahogy a műsor haladt előre, Andy is egyre jobban feloldódott. Szerintem a műsor eleji zavart viselkedése a rajongóknak köszönhető. Ő itt egy dj volt, az ienért nem szokás "rajongani", az első sorban jól "megtombolni"! Ha a Home-ba lejön a Sven Vath, a kutya nem megy oda, sikítozni stb… élvezi a zenéjét, pörög, tombol stb. Szal ez nem egy dM koncert!!! Valszeg ennek lett "áldozata" Andy, és ezért "produkálta" magát oan idétlenül. De mondom, ez később alábbhagyott… Nem tudom, vajon máshol milyen közönség előtt lép fel? A keverési hibákat én is hallottam, de disp azt mondta, az egész playback, mindenhol ugyanezt nyomja, a cucc cd-ről jön és Andy ugyanazt csinálja mint Fabe a Recoil Bash-en! :) Most akkor mi az igaz? Vagy direkt rakott bele otthon keverési hibákat is, hogy valódinak tűnjön? Fineas meg a kivetítésről mondott hasonlókat. Én nemigen figyeltem, de szerinte a kivetítőn Andy fehér ingben volt, élőben meg fekete pólóban, ergo felvételről ment az is. Viszont Andy oan mint egy robot, mindenhol ugyanúgy cigizik stb.. Ezért a kivetítés teljes szinkronban volt itt is a színpadi műsorával. Vélemények?

Szóval szerintem nagyon korrekt kis settet adott, a hangulat végig tiptop volt, mindenki élvezte. Természetesen a dM számok voltak a csúcspontok, de az egész összeállítás igen masszív volt! Setlist valakinél? (dekár, hogy Szigi nem volt :)) A live set végére egy igazi, kedves momentum: Andy berakta az első dM single-t (megjegyzem, az egyetlen dM dal ami nem remix volt), a Dreaming Of Me-t és búcsúzott. Megható pillanat volt! A hátam beleborsódzott! Méltó lezárása az estének! Le lehet szedni valahonnan az Andy műsort amúgy? :)

Összességében maga a rendezvény egy igazi nekemvaló, korszerű elektronikus est volt! Eddig az év bulija! (mindjárt itt az év vége, szal valszeg az is marad)

Jó volt egy helyen látni a sok topicost, a sok oldskool dM-est, a sok industrial arcot, a sok pláza cicát (tengernyi jó nő volt!!!), a sok party arcot stb… Mégmégmég sok ien happy bulit akarok!

További megjegyzések:

-szerintem 800 embernél sokkal többen voltunk

-markbell nem volt ott, én indulás előtt beszéltem vele, MarK valamit félrenézhettél...

-a késői kezdés és "csúszás" valszeg a helynek volt köszönhető, az ien technopartyk sosem indulnak éjfél előtt. Persze a közönség dM rajongó részét ez meglepte...

Gruppo Atletico Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60286

:-)

Volt meg sok kerdes, majd megprobalom megosztani az egesz interjut.

Előzmény: Fabe (60285)
Fabe Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60285
elég korrekt...mondjuk feltehetted volna Mark kérdését is...:)
Előzmény: Gruppo Atletico (60284)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60284

Sziasztok!

Abba a szerencses helyzetbe kerultem, hogy feltehettem par kerdest Andynek meg a ket Clientes lanynak. Sajna (vagy szerencsere) eleg terjedelmesre sikerult, igy csak egy roviditett valtozatot olvashattok a Danubius Online-on: http://www.danubius.hu/zene/79675

Galeriat holnapra igertek a weboldal keszitoi, ha a nagyfelbontasu kepek erdekelnek valakit, irjon priviben! Andy nagyon jo arc, kedves es korrekt, a ket csaj meg tiszta dili, siman vegigrohogtuk a beszelgetest. Es kozelrol sokkal fiatalabbak, mint a kepeken, a videokban vagy a szinpadon. Meg is lepodtem. Szoval minden fasza volt, zeneileg nalam a Client-koncert volt a csucspont.

LZed Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60283

MarK:

Emlékeztem rá hogy Skin-t többször is említetted már itt a topicon.

A dal szerintem rendben van, és hangulatában is illett volna a Recoil elé.

Majd legközelebb. :)

 

 

Előzmény: MarK (60275)
LZed Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60282

Valóban. :)

 

Fabe: nem tudom küldeni a képeket, korlátoztak a kimenő mailjeimet (is)!!!

Sorry!

 

Holnap Liquidnek viszem a kártyát, majd ő átküldi neked szerintem!

Ugye Kolos?

Tudod milyen hiú a Fabe...  :)

 

 

 

 

Előzmény: Szigi101 (60280)
www.depeche-mode.hu Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60281
Party Képek:
Remixes 81-04 Party
Szigi101 Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60280
Köszöntöttük egymást még a legelején :-)) (tudod, "ez a mi ünnepünk, gyerünk" ;-) )
Előzmény: LZed (60261)
MarK Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60279
Ízlések és pofonok ugyebár...

Na és Krisztiánnak milyen mozgása volt már könyörgöm?
Sztem Petinek sokkal jobb mozgása van, jobb frontember és hangilag sem rosszabb. Én ugyan Kriszitánt is bírtam a szinpadon, de nekem a mostani Neo is tetszik, mivel:
1. sokat számít az élő dob (precíz dobos, megfelelő hangerő, tökéletes cinek, ízlésesen effektezett pergők és társaik...:) Persze a Márkék által kikevert dobokra sem lehetett anno panaszunk :).
2. a két énekessel erősödött a produkció énekes mivolta.
3. az új dalokban egyelőre szerencsére nyoma sincs a régebbi ajajó, Explode Your World, Diskhead, Everybody Come On buli-vonalnak. Született sok jó album és koncertdal is, de ezeket jórészt ma már hanyagolják és élőben sajnos főleg a komolytalanabb témákból merítenek. Viszont az újabb dalok (Record Straight, Kontroll, Nutman, Supermodel Planet, Scorn Me) megmentik az előadást :).

Előzmény: Fabe (60274)
Fabe Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60278
Giorgio Volli Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60277

Már ilyen kövér volt az Exciter Tour alatt is... A lábemelgetéstől csak jó sokára fogja leadni azt az úszógumit... :-)

 

Mondom ezt én, aki utoljára a középsulis tesiórákon aktivizálta magát... ;-)

Előzmény: N-joy (60258)
liquid Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60276
Jaja, vigyáztam... ;)

[otthon lehet, hogy azt fogom használni asztalterítőnek 8)]
Előzmény: Fabe (60273)
MarK Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60275
A dalt/mixet sajnos nem ismerem, de biztos bejönne :).
Skin az egyik kedvenc előadóm (s a Skunk Anansie sem volt rossz), perfecto az egyik kedvenc mixelőm, Ben pedig szintén kedvenc lehet - az jó jel, hogy ilyen művészekkel dolgozott eddig, kérdés, mit tett ő hozzá a dolgokhoz... Nemsokára kiderül :).

A legközelebbi bulira azért tartsd meg a számot :).
Előzmény: LZed (60268)
Fabe Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60274

már rég ki kellett volna rugni azt a peti gyereket...

hangja 0, mozgása szintén...és még koravénfejű is, így max. a ZP-és teen közönség szüleinek fog bejönni...

enikő meg csináljon solo lemezt...

Előzmény: patrona (60271)
Fabe Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60273

jaaa...

hehe.

 

azé...

:)

remélem a folyi vigyázzott a fekete terítőmre...

Előzmény: LZed (60272)
LZed Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60272

Nem depizek én!!!  :)

 

Csak próbáltam vicces lenni...  :)

 

Kűdöm mingyá!

 

 

 

 

Előzmény: Fabe (60270)
patrona Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60271
A régi NEO azért fényévekkel jobb volt, mint ez...
Előzmény: Flamenquita (60269)
Fabe Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60270
ne depizz má itt mer' kirángattam mindenkit a closet-ból...inkább kűggyé át képeket! :)
Előzmény: LZed (60259)
Flamenquita Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60269

"Neo: Hát, a szokásos. Nekem nem jön be,"

hm...vki mintha nyitott volna annó egy Neo topicot...skizofrénia vagy csak öregszel?;)))

Előzmény: patrona (60229)
LZed Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60268

Ez így van, a bulin összesen kb. 40-en voltak, csak nagy részük később érkezett...

 

Ezt persze megértem.

 

A dal?

 

Skunk Anansie: Brazen Weep  (Perfecto mix)   Remix Engineer: Ben Hillier  :)))

 

Az aktualitását nem kell magyaráznom...  :o)

 

 

Előzmény: MarK (60263)
MarK Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60267
Remélem, a PeCsa árakat ezentúl mindenki megbecsüli.
Flamenquita Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60266

Igen elég húzós volt a "kiegészítő" szolgáltatás, ezek után már a WC-s nénin se lepődtem volna meg...;)

Előzmény: MarK (60264)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60265

2 kabát volt + egy pulcsiszerűség, amit egy fogasra raktak. Így azt gondolnám, ez egynek számít. Nemrég olvastam az Indexen, hogy a szomszédos Dokkban 600 a ruhatár, úgyhogy nem is lepett meg, mikor az összeget meghallottam.

Előzmény: MarK (60264)
MarK Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60264
Akkor titeket átvágtak, hacsak nem 3 kabátot adtatok be (200 Ft-os a ruhatár). Persze attól még ez is sok(k) volt, a k. anyjukat. Meg 550-ért a 0,33-as Miller "sör"... Igaz, viszonítás kérdése, a Home-ban pl. 800-ba került egy 0,33-as Budweiser (úgy másfél éve...).
Előzmény: Törölt nick (60262)
MarK Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60263
Szóval melyik volt a "számom"? :))

Egyébként pedig az előbb még arról olvashattunk, hogy kb. 40-en voltak!?! A többiek miért nem pörögtek a szettedre? Ezt a diszkriminációt! ;)

Persze a létszámnak ezúttal megvolt az oka - remélem a következő buli(ko)n nem lesz semmilyen ütközés!
Előzmény: LZed (60259)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60262
Szombat, Events Hall.
15 perccel a Neo koncert kezdete előtt értünk le a barátnőmmel, de még ennyi is sok volt Blackman muzsikáiból. Az Events Hallban most jártam először és valószínűleg utóljára: nyomasztó, alvilági hangulat és gusztustalan arcok tömkelege. Egy igazi sznobfészek (600 Ft-os ruhatárral, ahol olyan profik dolgoztak, hogy majdnem nem kaptam vissza a dzsekimet).
A Neot közepesnek láttam. Enikő és a dobos teljesítménye tetszett, Péter előadásmódja és az újabb dalok kevésbé. Ami a Neo és az utána következő produkciók alatt a legkevésbé tetszett, az az egységesen alacsony színvonalat képviselő kivetítés volt. Se nem szép/művészi, se nem szokatlan, se nem érdekes, se nem vicces. Jobb lett volna, ha nincs. A hely hangcucca viszont - az időnként túlzottan sok basszustól eltekintve - meglepően jól szólt ottlétem folyamán.
A Client ugyan nem okozott csalódást, ugyanakkor nem volt rám különösebben nagy hatással sem. Kellemesen szóló kellemes dalok voltak, de nem sokat tettek hozzá a lemezek hangzásához, tulajdonképp CD-ről is nyomhatták volna. Ha jól emlékszem, a Price Of Love volt az egyetlen kivétel, amit más verzióban adtak elő.
Fletch-től az első 3-4 számot hallottam. Addig meglepően rossz keveréseket hajtott végre, a zene unalmas volt, a puszta személye meg nem bilincselt le, így búcsút vettünk a helyszíntől.
LZed Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60261

A poháralátétre?

 

Persze...   :)

 

És asszem köszöntöttelek is... :) 

Előzmény: Szigi101 (60260)
Szigi101 Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60260

loveCats, Fabe: köszi :-))

 

LZed, a CDre emlékszel, amit elkértél tőlem? :-))

LZed Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60259

Fabe: Szóval még én is ott vagyok...  Na jól van, köszi!!!   :(

 

Én is szeretném megköszönni barátnőmnek, húgának, annak barátnőjének, valamint egy jó barátomnak, hogy MIND A NÉGYEN meghallgattak.

 

Azt mondták jó voltam, de ez olyan lehet, mint a társkereső rovatban az "anyja által szépnek mondott" lány esete...  :)

 

Setlistet nem tudok közzé tenni, mert:

 

1. a megjelent nagyszámú hallgatóság igényéhez alakítottam a zenéket, így alaposan felborult a program, volt minden mint a mesében, csak maláj kurva nem...

 

2. a rendelkezésemre bocsátott 60 perc alatt -pár korty kivételével- elfogyasztottam egy fél literes whisky-t, így nem hogy nem láttam, írni sem tudtam...

 

Az est további része: familiáris hangulat volt, de szerintem jól érezte magát mindenki.

Nagyon köszönöm én is hogy eljöttetek!

 

Üdv,

 

zed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Fabe (60253)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!