Múltkori teadélutánon is mondtam, ezt ezután is tudjuk vállalni, hogy 10% kedvezményt kapnak a klubtagok a Vulcan modell cuccokból. Csak tagságival, szigorúan saját használatra! :)))))))
Idő közben egy két apróság is fel került. Ideg tépő volt, de ettől függetlenül ezt a részét szeretem csinálni a legjobban és még hiányzik pár alkatrész a vezérműről. Ha mindezek után még működőképes is marad az hab a tortán. Minden egyes felhelyezett alkatrész után próba. különben nehéz meg állapítani mit is mértem, néztem, el.
Szerintem a topikunk "házi kereskedői" így is igen kedvezményes áron szállítják a portékát, ezért további kedvezményekre sarkallni őket már veszélyeztetné az üzletmenetüket. Ők jól csinálják, maradjanak csak az eddigi árképzésnél.
Viszont a kisebb üzleteket, amik nem függnek a közvetlen beszállítástól - idővel meg lehet keresni, vagy maga a hír fog lejutni hozzájuk és önként jelentkeznének, hiszen egy maszek boltocskának nem piskóta 70-80 potenciális vásárló.
Nem biztos, hogy Tillig termékből adnának engedményt, de sok másból talán.
Én ismerek olyat, aki nem is áll kapcsolatban a Tilliggel, de Roco-val, Auhagen-nel, Noch-hal, stb. közvetlen gyári kapcsolata van. Ha ezek a boltosok netán meglátva az igazi lehetőséget, elmennek odáig, hogy a klubtagság által érvényesíthető engedményt már a gyárnál elérjék, akkor neki marad az árrése, viszont nőhet a termékeladás, így - valamikor a nap végén - mindenki jól járhat.
Ez persze rózsaszín álom, de egyszer talán elérhető.:-)
Egyes klubtagok hiába is keresik fel a Tilliget, hogy yxcv számú kártya tulajdonosa, szeretne rendelni. Ebben a formában ez nem fog menni. Van egy kapcsolattarónk velük rajta keresztül fog menni a rendelés.
A hazai támogatóknál ez természetesen nem követendő út, minden támogatónk szívesen áll rendelkezésünkre direktben is.
Előbbinek itt nem részletezendő üzletpolitikai okai vannak.
Jól érted. Összegyűjtjük a rendeléseket, és - később megbeszélt rendszerességgel, vagy akkor, ha összejön 5-10 emberke - rendelünk. Megmondják mennyi, fizetünk, küldik. Banki és csomagküldés költsége elosztva az aktuális rendelők között.
V&M: szerkesztőségi vásárlás esetén minden lapszám árából 100Ft engedmény.
Indóház: megjelenés a portálon.
csíkos-műhely: tagságnak 10% engedmény a műhelyben gyártott termékek árából.
Tillig Ez azt jelenti, hogy Németországból megrendelem, aztán szállítják? De akkor biztos, hogy jobban jövünk ki ezzel? Vagy én értem rosszul, és a magyar Tilligtől kell rendelni?
Alapelv: nem kucsorgunk! Aki keres, úgyis megtalál minket. Ha a Tillig megtalált odaátról, akkor Budapest sem lehet sokkal messzebb. Szívesen fogadjuk a támogatókat, HA NEM PÉNZT AD, hanem kedvezményt, vagy akármit, ami tőle telik. A kicsinek is örülünk.
"Más: az 5-iki klubesthez kapcsolódóan lenne egy apró kiegészítés, 5 percben. Rédei Tamás klubtársunk jelezte, hogy hozzászólna a múltkori két témához."
Nekem is jelezte......lehet hogy elfelejtette? öregség ez már:) Én is szólok érte:) persze csak akkor szól hozzá,ha megyek,mert elkopott a lába és BKV-val nem tud bemenni:):):):) A csapat másik fele (Misi) sajna nem tud jönni,nem jó neki a csütörtök,vinni kell az utánfutót(7 éves és Dórinak hívják) balettra:)
Azért jó lenne beszélni a hazai boltokkal is. Gondolok itt tt-modellre, a vasuttmodell teamre, esetleg bygmodellre, zzemokira, és a csíkos műhelyre ;-))) Apropó lehet már nyilvánosan is tudni, hogy kik a kártya elfogadói eddig? Vagy még csak a beavatottabbak tudják?
"...ezt úgy oldjuk meg, van egy klubkártyánk évi 1000 HUF (itt lehet akármennyi)"
Nincs pénz a klubban. Viszont a tagsági kötelező bizonyos okokból, ennek a bekerülési árát kell csak kifizeni.
"A kártyánkra kapunk boltokban, Webes helyeken kedvezményket. Ezzel itt is lehetne élni: modellboltos bácsinak megmondani: van 70-80 emberke aki a boltjában is vásárolna, ha tud ezért adni 5-10-15-20% akármennyi kedvezményt. "
Nem mondod:-))) Természetesen a klubnak vannak támogatói. Tehát nyitoTT kapukat döngetsz. De a hazai "nagy" modellboltokat ne keresd köztük:-(
Modellboltos bácsiknak megmondani, hogy adjanak nekünk kedvezményt? Mindegyik xarik a TT-re nagy ívben, páran a modellvasútra is. Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge...
"Én is jelntkeznék a klubba! (Lehetek a '76 sorszám?)"
Tessék írni egy e-mailt masTTertape kollégának vagy nekem névvel, nick-kel. Nem tudom, hogy lehetsz-e a 76-os, vagy már lecsúsztál róla. Két hete nem gondoltam volna, hogy valaha is el fogjuk érni a 100-as taglétszámot, erre tessék, bőven túl vagyunk a 70-en!:-)))
Szia! A válasz mindenképpen. Szerintem nem jössz ki drágábban. Nekem is van egy zsák kalap sínem, ami sajnos már nem mai gyerek és nem győztem pucolgatni őket, de ezt most nem részletezem. Itt a fórumon a modellező kollégák már kivesézték menyivel jobb a profil sín, így vettem én is pár darab flexi sínt és mondhatom hogy amikor megfuttattam rajta egy szerelvényt le esett az állam. Főleg ha a gördülő állomány még fém kerekes is. A ZZemoki-nál kapható kalap sínek mondjuk a hosszú egyenes 300Ft körül van, ebből 3 db kiadja egy flexi árát. A kitérők árai, hát sajnos nem az olcsó kategória. Én is ahogyan a többi modellező társaim, hát nem vagyok anyagilag el eresztve . Igy pattant az isteni szikra és a Zeuke, BTTB kitérőimet át építettem prifil sínesre. Erről majd rakok fel képeket. Úgy-hogy arra bíztatlak válts!
Azóta nálam pihen a szerkezet egy része. Emlegettem sűrűn "Hentesék" felmenőit...:-( Ilyen hibát még életemben nem láttam, de rá fogok jönni, az biztos.
Csak kell hozzá a komplett szerkezet. A motor jó, legalábbis annak látszik. Terhelés nélkül forog szépen, de összeszerelve a tokban meg sem mozdul...