egyébként felirattal nézed, ugye? nekem ami van felirat, az tök jó, sztem, legalább megértem a sok orvosi hablatyolást....:))))) nekem ezért sem kellettek olyan nagyon a transcriptek :))
Köszi, de ezt én is megtaláltam végül tegnap hosszas keresgélés után. :-)
Viszont nem lelek a többihez forgatókönyvet, de most már leszarom, nézem őket így is, már megnéztem a 2 Eufóriát pl. nem bírtam ki. :-) És szerintem most folytatom...
ja, és Candy, meg Bubu, amit küldtem vidijót, nemrég, ami állítólag a 3-as season promója, nyugodtan megnézhetitek, habár nem nagy szám, csak House lobogó hajjal...ááááááááááá!! :DDDDDDDD behaltam rajta egyébként :DDDDDDDD lobogó haj!!! jujjjj!!!
Esküszüöm, megnézem újra, és kimerevítem majd a LOMBIKOKAT, ez valami hatalmas poén! :-DDD
Én most megnéztem a 19. epizódot is, House vs God, zseniális rész volt!!! Minden tekintetben fantasztikus, de nem áradozok róla többet addig, amíg nem láttad, majd akkor kivesézzük. :-) Szeretni fogod, és van benne Chase-nek egy rendkívül édes jelenete a végén, nagyon szeretem őt!!!
Most viszont bajban vagyok, mert csak eddig találtam forgatókönyveket. Szóval aki tud a 2. szezon 20. részétől forgatókönyveket valahol, az plíz linkelje be ide, I need help!!!!
én sem láttam még azokat a részeket, ez a Wilson odaköltözik vót az uccsó most- de ma még szerintem lenyomok 1-2 részt...
függés totáááál! :DDD
de ez a lombikos ... ez LOOL- akkorát röhögtem, amikor megláttam... ráadásul sokat mutatják, ahogy Wilson agonizál... House kíméletes vele, mint mindig:felhívtál egy ügyvédet?
Ilyenkor kell szembesülnünk azzal a ténnyel, hogy amit mi kitombolunk magunkból, azon valószínűleg sok ember röhög nagyokat... :-DDDDDD És ez tök logikus, de mindig ügyesen elfelejtjük. :-))
magának mi baja? sántítok. és magának?:DDDDDD áááááá, legnagyobb poén
de mikor a tűs jelenet volt, meg mikor a macsekot boncolta... hát majdnem kikapcsoltam:P sajnos a vértócsában fekvő ember látványa már nem kavar annyira fel, mint kellene, legalábbis tévén keresztül:( de a doki megint zseniális volt.
na meg a termeszek...húúúúúú, az olyan undorító volt. kedvem támadt belenézni a falba, hogy nálunk nincsenek-e, de aztán rájöttem, hogy nálunk téglafal van:)))
jajistenem, szegény Szójer! :-DDDD Már annyiszor volt neki mindenféle nemibetegsége, erre most újra megkapta, és pont a Doki diagnosztizálta, ez aztán nem az ő napja volt! :-D Most elképzeltem... :-)
Egyébként ha hiszed, ha nem, már nekem is eszembe jutott, hogy ezt a 2 karaktert össze kéne ugrasztani, és megnézni, hogyan szívatják szét egymást, sőt még más hasonló beszólogatós, ultraszkeptikus, ugyanakkor imádnivaó karaktereket is belekevernék a bulba. Egyszer lehet, hogy megcsinálom, sőt, most hogy már itt is van hozzá a terep, főleg! YES!!!! :-)
Nem tudom, hogy ki az, még sosem hallottam, és nem is ismerős:) én sem írtam be a mel gibson fórumba, hogy mit keres ebben a témában, meg máshová sem, engem is hagyjanak békében:)
Szerintem jó lett, a Doktor stílusa megfelelően szikár és lenyűgöző :DD Szegény Mrs Justice, legalább adhattál volna neki egy esélyt :) Amúgy az Európa is valóban itt van, de még nem szólt senki, hogy ne legyen itt. Fő, hogy mozog a dolog. Amúgy kicsoda Dr Benjamin Jsutice? Az egy sorozat szereplője, ugye?