Keresés

Részletes keresés

koboldbige Creative Commons License 2005.02.18 0 0 765

:)) Ne áruld el az összes titkunk:))........bár ha a hiúságukra gondolok.....úgysem hiszik:))

Rókakoma.....mint ritka kivétel..... téged meg jól elkerülünk:))

Előzmény: grappina (763)
Róka69 Creative Commons License 2005.02.18 0 0 764

:))))))

Ez, az igazság!!!!.))))))))))))

Előzmény: grappina (763)
grappina Creative Commons License 2005.02.18 0 0 763

Olvasom itt a férfiokosságokat és jókat kacarászok:))

Még szerencse,hogy a nagy okosságotok hite elvakít benneteket!!

Akkor fektethetsz le egy érett nőt ha Ő akarja, és olyan taktikával amit a nő akar! Amihez éppen neki kedve van! De erre sosem fogtok rájönni!

Sőt! Élvezitek,mert azt hiszitek vadásztok:) Épp ezért tud rávenni benneteket még a nem túl szép,hamvas asszony is erre ,ha éppen megunta vagy lusta a vibrátorát használni.  Mert másra már nem nagyon kelletek neki! Gyereke már van , egzisztenciája , kialakult élete,baráti köre!

Az sem zavarja,hogy a férj böfög,fingik,és hízik,hiszen unja már rég! :)De minek váltana? Az új is ugyan olyan lesz:)



Évonya Creative Commons License 2005.02.18 0 0 762

:DDDDDDDDDDDD

 

A gyöngy vető Annna férje monogám, csak néha leng ki:PPPP És vajon Anna mennyire érett?

 

 

Előzmény: prézlimájer (761)
4444 Creative Commons License 2005.02.18 0 0 755
Látom, olvasod az Index cikkeit :-)
Az idézet ugyanis onnan van.
Előzmény: Gandas (737)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.17 0 0 754
De, ez csevegőfórum.
És ha zavarod a csevegést, letiltunk.
Előzmény: Gandas (750)
Vad_ász Creative Commons License 2005.02.17 0 0 753
Hol itt a pác?
Előzmény: Gandas (746)
prézlimájer Creative Commons License 2005.02.17 0 0 752
Hagyjad. Ez tényleg nem csevegőfórum. Ez Gandas önmegvalósító, öndicsőítő, női testi tulajdonságokban tobzódó virtuális maszturbációja. Sajnos néha többen zavarják mindenféle offtopik hozzászólásokkal az érett nők lefektetését illetően. Én kérek elnézést.
Előzmény: atlantisz2004 (749)
Gandas Creative Commons License 2005.02.17 0 0 751
Azon törd a kobakodat inkább, hogy te is valami konkrét tapasztalást mielőbb beszerezzél.
Előzmény: atlantisz2004 (749)
Gandas Creative Commons License 2005.02.17 0 0 750
Ez nem csevegőfórum, a képeimnel meg mi a baj? Nem elég érettek neked ezek a nővérek?
Előzmény: atlantisz2004 (749)
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 749
Gandas, Te most csevegsz és beszélgetsz itt, vagy pornószájtot üzemeltetsz???

nagyon OFF topik vagy mostanában...pedig a 7-es busz ma is nagyon tele volt...
Előzmény: Gandas (746)
Évonya Creative Commons License 2005.02.17 0 0 748

RIP! Ez majdnem teljesen igaz:((

 

Gandas csak erre telik?

Japán Barokk Creative Commons License 2005.02.17 0 0 747
Ettől egy érett, valamirevaló ördög elmenekülne, mert közönséges és bugyuta.
Előzmény: Gandas (746)
prézlimájer Creative Commons License 2005.02.16 0 0 745
"Ez a típus - finnyás.
Mert lehet finnyás. Sokszoros napi ajánlat » sokszoros lehetőség » lényegesen nagyobb választék.
Egy ilyen nőnek az életpályája -remélem- ismerős:"

Én azt mondanám, biztos van ilyen is, de ez egy általánosítás. Én ilyenekkel nem nagyon kerültem közelebbi kapcsolatba. Ezeknek már akkor sem volt elég eszük, később meg már késő lett. Viszont a leírásodba illő darabokkal gyakran találkozom a 15-28 éves tartományban. Próbálkoztam is egyel, 29 éves volt (talán ő volt az egyetlen, aki a leírásba illhet valamelyest). Ránézésre cimlapfotó arc, magas, sudár alak. Ha valahol megjelenik minden férfi megbámulja. Igények vannak. Anyagiak. Lakás van. Hitelre. Új autó van. Hitelre. Állás van, középvezetői pozíció. A beosztottakat sajnálom.
Célok: Sok pénz. Még több pénz. Utazás. Tengerpart. Luxusterepjáró. Olyan hapsi, aki alkalmazkodik hozzá.
Amit nyújt cserébe: szépség. Szerény szellemi képességek. Sivár érzelmi élet. Üres tekintet. Humortalanság. Merevség. Hidegség. Sótlanság.


Én más életpályákat ismerek:


Sok pali hajt rá, rettentő csinos de ő nem tud róla. Neki a belső értékek fontosak. Nem áll kötélnek, ennyi tartása legalább van. Nem fekszik össze mindenkivel. Az önbizalma nem akkora, mint amilyen szép. Nem is tartja magát igazán szépnek, de legalábbis nem foglalkozik vele és nem használja ki. Jár egy-két hapsival, de nem sokkal. Majd hozzámegy valakihez, aki természetesen - nem megfelelő. De nem volt jobb, és azért szerelem volt. (Itt a szerelem definíciójába bele lehetne menni, de ez egy másik értekezés tárgya volna). A hapsi már rögtön az elején se stimmelt, de az érzést elnyomja és saját igazi érzéseire nem hallgat. Aláveti magát a házaséletnek, és mindent megtesz hogy működjön az, ami már az elején működésképtelen és ezt ráadásul tudja is, csak nem vesz róla tudomást. Gyerek születik. A férj megcsalja. Ő megbocsát. Majd a következő megcsalásnál elválik. Vagy - a férj nem csalja meg, csak képtelen a szeretet kimutatására. Szarik rá. A nő elválik. Gyerek van, őket fölneveli és ott áll 40 és 50 között - egyedül, keresve a boldogságot. Mivel pedig megjelenésileg nagyon csinos, a fiatalok (is) buknak rá mert úgy is öltözik (szexisen) hogy saját önbizalmát erősítse. Az effélék azonban csak néhány dugás erejéig buknak rá, hiszen úgy ahogy van bevállalni nem képesek. Ő tehát nagyon vonzó és mivel megkap fiatalabbat is. Ekkor viszont olyat választ akinek nem fog kelleni igazán, mert nem kellhet neki. Ez a 22-es csapdája. A saját korosztályát pedig leírhatja, mert 50 és 60 közötti hapsik hajtanak rá akiknek feleségük, családjuk van vagy le vannak amortizálódva. Ő pedig nem akar másodhegedűs lenni és mivel igen jó karban van, vén trotlik sem kellenek neki. A kör bezárult.

Előzmény: RIPityom (741)
zeller1978 Creative Commons License 2005.02.16 0 0 744
Hali! talán nem idavaló a kérdés, bocs, ha off vagyok. Szóval: olyan helyet keresek Bp-en ahol érettebb, jómodú hölgyek szedik fel a fiatal srácokat. Van ilyen, vagy csak a filmeken létezik??? Kérek mindenkit, hogy ne fikázzon, komolyan kérdezem. Köszi
jinjang Creative Commons License 2005.02.16 0 0 743
Ja, egyébként ezt mind nagyon szép meg igaz - bizonyos nőkre (és nem csak a tuti jó nőkre). Viszont van egy halom nő (köztük tuti jó nők is), akik már fiatalon se nagyon voltak annyira oda a szexért (se), később meg még inkább nem kell az életükhöz az, hogy még kívánatosnak és megkívántnak érezzék magukat.
Ezek ha már fantáziálgatnak és álmodoznak, akkor a szekrénysor lecseréléséről, meg a legújabb, hat nyelven beszélő kerámialapos tűzhelyről teszik, nem pasikról meg szexről. Ami nem jelenti azt, hogy az a heti-kétheti egy dugás apjukkal ne lenne nekik absz. kielégítő és élvezetes. És mint alant írtam, egy érett nő tudja, hogy mit akar, és hogy az jó lesz neki. Ezek az érett nők tudják, hogy új szekrénysort, kerámialapos tűzhelyet, és heti-kétheti egy dugást akarnak a férjükkel, nem többet, nem mással. És ha megkapják, boldogok.
Na, egy ilyet meghódítani - na, az művészet.
Előzmény: RIPityom (741)
jinjang Creative Commons License 2005.02.16 0 0 742
"hűséges szerető és feleség"

:-) Mármint hűséges szerető (a szeretőjének) és feleség(e a férjének)?
Előzmény: RIPityom (741)
RIPityom Creative Commons License 2005.02.16 0 0 741


Persze, értem én.
Valóban és igazad van:

 

"Biológiai csődtömegek mindenféle korosztályban vannak."

 

Nem korfüggő. Ez világos.
Ebben egyetértünk.

 


* * *

 


Azonban elkövettem egy súlyos hibát.
Magától értetődőnek gondoltam... de most ezt a mulasztásom jóváteszem: a női halmazból egy elegáns mozdulattal minuszolom a ronda és lepattant, az átlagos és felejthető kategóriát; továbbá a szódával elmegy, ill. a buli-vége-jobbhijján-piásan-nanembánom verziót.
Marad a kifejezetten szép nők csoportja. Nem a jóindulattal szép (mer'a  nőm; mer'megvolt; mer'meglehetne), hanem a télleg, a valódi asztakurva!  kategória.
Amire 10 ffiből 11 azt mondja: rendben van.

 

Ez a típus - finnyás.
Mert lehet finnyás. Sokszoros napi ajánlat » sokszoros lehetőség » lényegesen nagyobb választék.
Egy ilyen nőnek az életpályája -remélem- ismerős:


15 éves korában
ezren fűtik, de ő híresség, modell és ünnepelt színésznő akar lenni B.Pitt oldalán. Lekúrja a gimi/egyetem extrém jóképű machoja... csalódik, és a jóindulatú jóképű gyerekkel jár pár évig. Mellette azért egy-két megcsalás belefér... ártatlan csókok, flörtök satöbbi.

 

19 éves korára
megtanulja, a méret számít, a jóképűség mellé nem árt IQ, megbízhatóság, humorérzék... elkezd komoly szándékokkal szelektálni. Lassan túl lesz egy-két véres-könnyes-fájdalmas csalódáson/szakításon/megcsaláson és/vagy megcsalatáson.
Felfedezi és gyakorolja: hazudni és elhallgatni két teljesen különböző dolog.

 

mire 21 lesz
realizálja, hogy modellnek, színésznőnek lenni nem is habostorta, már játszásiból nem kefél, komoly kapcsolata van, ahol az eljegyzési gyűrű vmilyen formában lassan manifesztálódik.

 

férjezett 24
kihozta a magyar valóságból a maximumot: van ember, állás, lakás, aató. Nagy esküvő, örömanya, örömkönnyek. Nászút... majd jön a belső, az ijesztő üresség.

 

28 és anyuka
Óvoda, suli, tízórai, szülői, ballagás már alsóban is; mosás-főzés-takarítás-és-vasalás ill. permanens aggódás, kezdődő depresszió... rettegés, és az építkezés? Belevágnak, előre menekülnek.

 

32 lesz, mire lepukkad
A lufi leereszt, kifúj... a lendület megtör... még kitud nézni jól, csak 2x annyi időbe és energiába kerül. Tisztába jön magával, lélekben és testben. Megtanulja kezelni maga körül a hülyeséget. Együtt tud lassan élni a csalódással: anyám, én nem ilyen lovat akartam! A férj fingik, horkol, izzadt és büdi, ápolatlan önző tahó, a végtelenségig egy kényelmes faszkalap.

 

35 és ebből elég
Legszivesebben elválna, csakhát a gyerekek. A ház. Meg az élete... hajdanvolt hercegnő önképe romokban, önértékelésének az udvarias, kedves talpig ffi... vagy egy szemtelen pajzán... vagy tulajdonképp bárki, aki megmenti.
Csak egy falat illúziót. És nem is kér sokat.
[ ha rendesen megbasszák idegenbe, az  ultra-jackpot főnyeremény ]

 

Na, és itt lép be Gandas.
Vagy bárki. És mindegy, hogy szerelmet hazudik, vagy nevén nevez -korábbi példám, ugye- egyszerűen csak hozzon valami színt a nő életébe. Leheljen bele. Valami életet. Esetleg izgalmat.

 

Nőnek lenni ugyanis, szar.
Mindenki meg akarja baszni őket. Ha enged, kurva. Ha nem, fapina.
Mire megtanulja kezelni, feloldani a fenti ellentmondást, eljár felette az idő.

 


* * *

 


Természetesen,
a dilemma kezelésébe beletartozik a kirakat-rendezői véna.
A női PR: a hyper-boldog, extrém-fantasztikus házasság; a szuper feleség, az otthoni izzón fülledt erotika, a hétfátyoltánc, stb.
És aki ide jár nőként, természetesen nem csődtömeg, nem járt el felette az idő.
Hanem boldog, kiegyensúlyozott anya, hűséges szerető és feleség.

 

RiP

Előzmény: prézlimájer (732)
Anus Creative Commons License 2005.02.16 0 0 740

Ez nagyon aranyos! :-)

MInd a  történet, mind a hangnem amivel beszélsz róla.

Érezni, hogy nem egy jobbkéz-kimélő segédeszközt láttál, hanem egy nőt, aki tetszett.

 

Előzmény: ágaskodó (739)
ágaskodó Creative Commons License 2005.02.16 0 0 739
A múltkor egy supermarketben láttam egy jó kis nőcit, úgy ötven körül. Kiköpött Szűcs Judit, de csak hasonlít rá. Mohón bámultam rá, ő észrevette. Odamentem hozzá és azt mondtam, hogy „ne haragudj, hogy rajtad felejtettem a tekintetemet, de annyira gyönyörű vagy!” Ő rám mosolygott, és az mondta hogy „Köszönöm!” nem jutott semmi jó az eszembe, úgyhogy továbbmentem, nehogy még elrontsak valamit.

Ahogy kilépett a supermarketből, láttam, ahogy bemegy a szemközti üzletbe, ami egy mobilcég márkaboltja.

Később elnéztem arra, és ott ült a pult mögött a drága!

Megint nem jutott eszembe semmi, elmentem, de azóta is rá gondolok.

 

Van egy másik nő is, a könyvtárban szoktam látni.

Hatalmas keblei majd szétfeszítik a pulóverét, a botom meg közben egyre csak ágaskodik.

 

Gandas Creative Commons License 2005.02.15 0 0 737
A cikk Faryal Mahar és Jackie Sherrard (az oxfordi Radcliffe Kórház orvosai) Sexual Health and The Menopause c. könyvéből idéz.

 

A szerzők megállapítják: „…a klimax után álló nők általában nem szoktak óvszerrel védekezni, mivel úgy gondolják, már úgysincs esély arra, hogy teherbe essenek”.

 

Csakhogy „az ösztrogén hiánya miatt a középkorú nők nemi szervei ebben a korban sérülékenyebbek, ezért is lehetnek fogékonyabbak a különböző fertőzésekre. Különösen akkor fordulhat ez elő, ha idősebb korukban partnert váltanak, és ezzel szexuális aktivitásuk fellendül.”

 

Mahar és Sherrard javaslata: „…Célszerű lenne külön a 45–65 éves korosztály számára is felvilágosító kampányt indítani a nemi betegségek veszélyeiről”.

 

Szükségszerű következtetések:

 

1. A 45–65 éves nők között szép számmal akadnak, akik csak szimplán idősek, de nem elég érettek ahhoz, hogy fel tudják mérni, kivel és milyen körülmények között, milyen védekezési módok mellett szabad a nemi fertőzés kockázata nélkül közösülniük.

 

2. Az említett korosztály magukat talán érettnek aposztrofáló, ám valójában egyáltalán nem „matúra” hölgyei tartsanak ki a Rip által oly találóan jellemzett „kisnyugdíjas nyálcsorgatás” mellett. – Ekkor, legrosszabb esetben is, minimális a kockázat.

 

3. A tapasztalatokat ne 45–65 évesen igyekezzen megszerezni egy nő, a sérülésveszély magasabb korrelációja okán.

Előzmény: atlantisz2004 (734)
Anus Creative Commons License 2005.02.15 0 0 736

Asszem megvilágosodtam! :-)

Az a baj velem, hogy -bár Gandas (tán) egyetlen kritériumának sem felelek meg - mégsem érzem magam biológiai csődtömegnek!

Amolyan elégedett némber vagyok.

Tán ezért nem lehet leszedni a 7-es buszról egy gyors, ámbár annál kielégitőbb (naná!) dugásra.

Vagy azért....mert tényleg kocsival járok.

Mindegy, valamelyik a kettő közül.  :-)

Előzmény: RIPityom (730)
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.02.15 0 0 735

További megoldások:

 

3. Gyakran utazol a hetes buszon

4. Ingázol a Blaha Lujza és a Jászai Mari tér között..

 

Bocs, Gandas..:_)))))))))))

Előzmény: Törölt nick (731)
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.02.15 0 0 734
prézlimájer Creative Commons License 2005.02.15 0 0 732

Kedves RIPityom!

 

 

Nem gondolom hogy korfüggő a "tesco gazdaságos" termékek "vásárlása". Vannak fiatalok is akik olcsók és jobban akarják magukat megdugatni, mint amennyire mások szeretnék őket megdugni. És vannak olyan idősebb nők is, akiket semmilyen módon nem fogsz tudni megfektetni, vagy elcsábítani. Biológiai csődtömegek mindenféle korosztályban vannak. Van olyan "érett nő", akit minden bizonnyal rendkívüli energiába kerülne elcsábítani. És van olyan fiatal, üde, hamvas stb. úgynevezett dögös csaj, aki 5 perc alatt ágybavihető, és további 10 perc alatt már ki is rúgható.

Előzmény: RIPityom (730)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.15 0 0 731

A következő Valentin-nap még kicsit soká lesz.

Addig bírjam ki?

Előzmény: Gandas (729)
RIPityom Creative Commons License 2005.02.15 0 0 730

 


Kedves prézlimájer!

 

Nos, még mindig nem ment át.

 

A következőre gondoltam:
Gandas bemegy az érett nők boltjába, de az árucikk jobban akarja... szóval Gandas, a vadász, elmegy az erdők nagy sürejébe, és leteríti a nagy, vagy a közepes, vagy akár a kapitális vadat. Nincs ezzel semmi baj. Elolvasom, szórakozom.
De a lényeg nem ez,
hanem hogy a vad tulajdonképp jobban akarja, hogy leterítsék, mint a vadász maga.
Nincs ebben semmi kunszt, kraft, poén, művészet. Semmi, az égadta egy világon.

 

Egyszerű matek az egész.
Az egyenlet oldalán van egy biológiai csődtömeg, aki elejteni érdemes "trófeának" szeretné érezni -még- magát; míg a másik oldalon -mindig- akad egy vadász, aki ezt hatalmas kalandnak, korszakalkotó fegyverténynek éli meg, vagy annak könyveli el.
De ez humbug.
Gandas ugyan jól nyomja, ráadásul emlékeztet évekkel ezelőtti önmagamra...
csak mondom sokadszor, ez nem műfaj.
Ez nem csábítás.

 

Ez Tesco gazdaságos kiárusítás, szezonvégi leértékelés, osztályos termékek "egyet-fizet-kettőt-kap" akciója. Ez nulla. Zéró. Semmi. Egy érett nőt összeszedni kábé annyira merész vállalkozás, mint helyből féllábbal egyet óvatosan ugrani.
[ nem kell hozzá több, mint hogy ne böfögjek bele a választott hölgy képébe. ]
Méghozzá azért van ez így, mert jobban akarja a nő, mint a ffi maga .

 

Érthető ez így már?

 

(demostcsak nézd meg, micsoda kisnyugdíjas nyálcsorgatás zajlik itt... ez művészet lenne? Ez kihívás? Ez hódítás?)

 

 

* * *

 


freeslepp:

 

Attól tartok, elkerülte a figyelmed a » kisérletezés « szó.
Nagyon sok más, agyament dolgot műveltem, a saját kiváncsiságom okán. És ez nem mártíromság, hanem egyszerű, józaneszű tapasztalás. De az érett hölgyekkel való spontán konkrétumuk csak a jéghegy csúcsa. A meredekebb, dúrwább dolgok itt, hála... abszolút offtopic.

 

RiP

Előzmény: prézlimájer (661)
Gandas Creative Commons License 2005.02.15 0 0 729
„Van egy férjem, aki saját bevallása szerint impotens és öreg. Én meg 35 éves vagyok. Szerintetek mit csináljak?”

 

1. lehetőség: Veszel neki a következő Valentin-napra egy Viagrát.

2. lehetőség: Megadom a számom, mert ilyen nevű barátnőm még úgysem volt.

Előzmény: Törölt nick (671)
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.02.15 0 0 727

Tudod, ha megkérdeznek 100 embert, hogy mi a legfontosabb egy párkapcsolatban, akkor a felsoroltak közül kb. 15-20-ik helyen van a sex..

 

de ha megkérdeznek 100 embert, hogy miért ment tönkre a kapcsolat, akkor az első három ok között biztos, hogy ott van a sex...

 

szóval az emberek elég képmutatóak saját szexualitásukat illetően...

 

azt meg nem is értem, hogy a "normális" mit jelent...

:-)

Előzmény: Törölt nick (726)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.15 0 0 726
Ezt csak úgy értettem, hogy bármennyire is normálisnak nevezhető esetben nem játszana központi szerepet a szex az életemben. De ez, sajnos, már messze nem normális.
Előzmény: atlantisz2004 (725)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!