Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.10.06 0 0 43121
Immunization Recordot-amugy rendes helyen a szulonek ala kell irnia.
Előzmény: Törölt nick (43118)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.06 0 0 43120
Milyen historyt neztel at?
Előzmény: Törölt nick (43118)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.06 0 0 43119
Csak a Murder She Wrote-ot lattam...
Előzmény: Törölt nick (43117)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.06 0 0 43118

Nem lattam, mozgalmas hetvege volt. Egy este jutott ido a Young at heart filmre, ajanlom mindenkinek. (dvd)

Kis szines a neighborhoodbol, ezen rohogok 2 napja:

koremailbol idezek

Hi everyone,

A couple of weeks ago, we had a small Keith Fimian sign up in our yard - it disappeared. A couple of weeks later, Chris replaced it with a larger sign, and also added two small McCain Palin yard signs. Well guess what! Yesterday both of the smaller McCain Palins are gone. The larger Keith Fimian sign remains.

Of course we'll be replacing the signs (and everytime we do, we make a campaign contribution - so the campaign actually WINS when someone swipes the yard signs!).

I'd like to extend an invitation to all of you to let me know if you would like Chris to pick up any yard signs for you. We'd be happy to do it.

Nem en voltam! :)

Es egy kis orvosos sztori. Gyereknek kell immunization record az egyetemre. Hiaba telefonalunk, hagyunk uzenetet az orvosunknal, semmi valasz. Ma bemegyek, kernem akkor szemelyesen. Nincs a folderben, elvesztettek. Nekik all feljebb. Mondom, egy eve kapott tetanuszt, legalabb annak nyoma kene, hogy legyen. Az be kellene, hogy irva legyen valahova. Nem, itt nem kapott tetanuszt. Mert nem lett charge felszamolva ra. De en tudom, hogy kapott, atnezem a historyt, es bizony ott van, megtalalom. Shot record nincs vezetve rola, nagynehezen kapok igazolast a tetanuszrol (amit ugye hivatalosan nem kapott, csak labjegyzetben), es utana high school iroda, ott termeszetesen mar nincsenek tavalyi recordok, de kaptam egy telefonszamot, ahol 3-ig dolgoznak, hogy ott hatha.

Kupleraj a kobon. Olyan pipa vagyok.

Törölt nick Creative Commons License 2008.10.06 0 0 43117

Tegnap ment egy kábelcsatornán a Murder, Spies and Voting Lies.

Ki látta ezt a dokumentumfilmet?

eke Creative Commons License 2008.10.06 0 0 43116
ja!
Előzmény: Törölt nick (43115)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.06 0 0 43115

Régi vicc, a kép hamisitott.

Nem mintha védeni akarnám őnaccságát.

Előzmény: eke (43113)
eke Creative Commons License 2008.10.06 0 0 43114
eke Creative Commons License 2008.10.06 0 0 43113
eke Creative Commons License 2008.10.04 0 0 43112
Hát igen, a számok gonosz dolgok. Nem egyeztethetők össze a "hittel"...
Előzmény: BadCop (43111)
BadCop Creative Commons License 2008.10.04 0 0 43111

En azert jobban hiszek "tobb mint felmillio embernek" mint egy nehany szaz ember velemenyebol kovetkeztetett statisztikaban.

Előzmény: break (43110)
break Creative Commons License 2008.10.04 0 0 43110
Who won?
Forbes: Biden: 73%, Palin 23%
CNN: Biden: 51%, Palin 36%
CBS: Biden: 46%, Palin 21
Előzmény: BadCop (43109)
BadCop Creative Commons License 2008.10.03 0 0 43109

{{{{DRUDGE POLL}}}} WHO WON THE VICE PRESIDENTIAL DEBATE?...

BIDEN
28% 150,151

PALIN
70% 370,467

NEITHER
2% 9,927

Total Votes: 530,537

Törölt nick Creative Commons License 2008.10.03 0 0 43108
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.03 0 0 43107
Néztem, nálam is vesztett, de nagyon tud mellébeszélni és "perky". Ez sokaknak tetszik.
eke Creative Commons License 2008.10.03 0 0 43106
itt az jött le hogy a mérések szerint Palin vesztett...
persze a rajongóknak elég egy szebb, kevésbé szőrös vádli is... a jó alelnöknek fontos. Kérdés: hogy borotválja magát vagy természetes szőrzetet visel a fedett felületeken?
Hátha ez is hozhat szavazókat? Egy alelnöknél NEM mindegy, én megkérdezném Mónikát is a Lewinskit... mi lehet neki mint szakértőnek a javaslata?
Előzmény: Törölt nick (43105)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.03 0 0 43105
Mar akinek tetszik ha Sixpack Joe-nak meg Hockey Momnak hivjak. Nekem tul populista volt.
Előzmény: BadCop (43104)
BadCop Creative Commons License 2008.10.03 0 0 43104
Sarah feltorolte a padlot a Biden-nel:-)))
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.02 0 0 43103
Egymásnak nem jelentenek, de a credit bureauknak igen. Ott minden összejön, még az is, hogy bármilyen érdeklődés volt-e az illető hitelképességeről. Minden bank ellenőrzi a kérelmező bizonyitványát.
Előzmény: Gyorgyi (43101)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.02 0 0 43102

Ezt mondtam korábban az értékpapirokról: szamár a végállomás.

De a tőzsde zuhanása mindannyiunkat érint, akiknek privát vagyona vagy nyugdija van. Mégha te nem is tőzsdézel, a nyugdijalapod tőzsdézik. Aki olyan pecches, hogy a nagy ugrásban nem volt benne, de a mélyrepülésben most igen, és közel áll a nyugdijhoz, annak nincs ideje "visszacsinálni" a veszteséget.

A nem IRA és 4o1 befektetések profitján adózni kell. A veszteségből viszont csak 3 ezret lehet leirni évente.

Warren Buffetre hallgatok most: azt mondta, két hete Pearl Harbor volt a pénzügyi válság, azóta csak rosszabbodott.

Most meg ez a mentőcsomag...

Jesse Jacksonnak igaza volt abban, hogyha a Wall Street válság vonatbaleset lenne, először nem a mozdonyt akarnánk visszaállitani a sinekre, hanem az utasokon segiteni.

Előzmény: Gyorgyi (43100)
Gyorgyi Creative Commons License 2008.10.02 0 0 43101

Kedves Gavriel!

En csak azt irtam, hgoy Amerikaban nem jelentik le a bankok egymasnak, hogy ki nem fizetett. Ugyhogy, aki nem is fizetett korabban, nyugodtan kaphat kolcsont. Biztos, hogy tobb a fizetok aranya, mint a nem fizetoke. Eppen ezert tudjak megcsinalni, hgoy ujra adnak kolcsont a nem fizetoknek is. Az a logikajuk, hogy ha valaki tiszta lappal indul (egy bankcsod utan), es nincs tartozasa, jobban tud fizetni, mint akinek sok tartozasa van mar.

Persze, nem azt mondom, hogy mindenki kap hitel kartyat, kolcsont, stb. Mert nyilvan olyan tenyezok is kozbe jatszanak, mint a jovedelem, stb. Meg attol is fugg, hogy milyen kolcsont. Egy bankcsodot jelentonek, hitel kartyat adnak, de azt hiszem, hgoy hazra kolcsont nem, 7 evig.

Az embereknek azert erdekuk, hgoy visszafizessek a kolcsont, mert ha valaki elrontja a hitelet, akkor utana mindenre magasabb kamattal kaphat kolcsont.

Ez az egesz valoban nem mukodne, ha senki sem fizetne vissza a hitelt. De a tobbseg visszafizeti.

Előzmény: Gavriel (43014)
Gyorgyi Creative Commons License 2008.10.02 0 0 43100

Kedves UnstableIQ!

" A tőzsde 8-1/2 %-ot esett már, ma, és még van félóra. "

Az nem baj, ha esik a tozsde. Ugyanaz van a tozsdevel, mint az olajjal es a hazarakkal. Mind a 3-nak hihetetlen novekedese volt, egy par ev alatt. Emlekszem meg, hogy a 90-es evek kozepen nagy szam volt, hogy a Dow Jones felment 5000-re. Oriasi hir volt. Most meg mar 13-14000 is volt. A tozsdenek 95-00 kozott hihetetlen szaguldasa volt felfele. Aztan kovetkezett a haz, es aztan az olaj. De ez az egesz egy piramis jatek. Az "ertek" csak abban rejlik, hogy az illeto tovabb tudja passzolni, magasabb aron. De senki se gondolja, hogy mindennek az ara megy fel a vegtelensegig.

Az, hogy 1 trilliot vesztett a tozsde, semmit sem jelent. A valos erteke sohasem volt 1 trillioval tobb, aminek az elvesztesen bankodni kellene. (mellesleg, akik a zuhanasra fogadtak, azok a nyerok, es azok jol jartak - ugy hivjak "short selling")

Előzmény: Törölt nick (43057)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.02 0 0 43099

A hetvenes években egy gyémánttal menekültünk Magyarországról.

Először kellett egy korrupt bizományi áruházas értékelőt találni, kicsit lefizetni. Akkor privát személyek egymás között nem adhattak-vehettek legálisan gyémántot, és nem ismertünk senkit, akinek volt eladó gyémántja. Azidőben a jó kövek mind mentek a Szu-ba, újonnan se lehetett volna venni egy nagyobbacskát. Szóval párszáz forintért ez a pasas leértékelt egy VH1-es, alig hibás 1.3 karátos követ - ennél jobbat nyugaton is nehéz lett volna venni a mi kis pénzünkért. Ja, egy másik, majdani disszindens házaspárral kellett 5o% ban társulnunk, hogy kifizethessük. Mindent, amit Magyarországon feltünés nélkül el tudtunk adni eladtuk. Ékszereket, perzsaszőnyegeket, festményeket, szobrokat, antik bútort, francia porcelánokat.. és amit zálogba tudtunk tenni: szőrmebundát, stb. zálogba tettük. Egy féléven át csináltuk ezeket a dolgokat. (Milyen bölcs voltam 23-24 évesen!)

Ebből lett elég pénz a gyémántra, ami bár "olcsón" kaptuk, mert tréflinek nyilvánitották.

Sikeresen kilógtunk vele. Tudtuk, ebből fogunk megélni, ha nincs más lehetőség.

Kb. hat hónap múlva rájöttünk, nem kell az éhhaláltól félni, viszont behetnénk rajta egy házat. Akkor az árak a béke valaga alatt voltak. Több helyre is elvittük értékeltetni a gyémántunkat. (Hogy mennyire izgultunk, valaki elrabolja, megöl minket érte.) 58o dollár volt a legtöbb, amit igértek érte. Ez a pénz egy hónapig nem tartott volna el. Igy a másik pár kivásárolta a mi részünket - hat havi kintlét után képes volt rá - és a nő megtartotta ékszernek a gyürüt.

Ennyit arról, hogy a magunkfajta középosztálybelieknek mi a legjobb befektetés. (Ahogy Enstein mondta, a világ legnagyobb csodája a kamatos kamat.)

Előzmény: Gavriel (43098)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.02 0 0 43097
Ha masnap eladnad nem kapnad meg az arat de mikor millpengorol meg trillpengorol van szo (tenyleg, lesz majd mill dollar meg trill dollar???) akkor az arany a legjobb fizetoeszkoz.
Előzmény: Törölt nick (43092)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.02 0 0 43096
Ugyhogy nem tomb, hanem... nyaklanc! En kaptam egy ilyen nyaklancot Svajcbol.
Előzmény: eke (43094)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.01 0 0 43095
Hogyan lehet aranytombokkel menekulni.
Előzmény: eke (43094)
eke Creative Commons License 2008.10.01 0 0 43094
eke Creative Commons License 2008.10.01 0 0 43093
Ki beszélt itt ékszerről? Arany!!
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.01 0 0 43092
Ezt sosem ertettem. Ha veszek egy ekszert, es masnap eladnam, nem kapom meg az arat, amiert vettem. Hacsak nem aranytombokrol van szo, vagy tozsdearanyrol? Azt viszont nem lehet elasni.
Előzmény: Törölt nick (43091)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.01 0 0 43091
A szuleimnek van igaza. Mindig aranyat kell venni, azt el is lehet asni meg menekulni is lehet vele es szukseg eseten kenyerre lehet cserelni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!