Érdekes amit írtok. Visszagondolva nekem is hasonló gondolatok jártak az agyamban, amikor eladtam a Barkaszt. Amikor először körbejártuk vele az országot meghibásodás nélkül, akkor arra gondoltam, hogy most lett kész az autó, most már bárkinek eladhatnám rizikó nélkül. Rá néhány hónapra pedig meghirdettem egy szerintem túlzó áron, de egy nap alatt elkelt. Aztán egy erősen irreális áron adták tovább Németországban, de ez már egy másik sztori.
Hallottam egy jó taktikát: direkt nagyon drágán kell hirdetni, és akkor megvan az az érzés hogy "hát amúgy el akarom adni" (meg lehet mondani a zasszonynak meg a többinek, hogy folyamatban van az ügy, csak hát nem akarja az ember elkótyavetyélni), de úgyse veszi meg senki :D Ha meg valami csoda folytán mégis megveszik, akkor busás lesz a haszon.
Nem tudom te hol jársz, nekem most 106530km-t mutat az óra már. :) Eladás előtt még ezzel járok dologzni. Így ha van valami hibája az is kijön és megcsinálom még eladás előtt.
De szerencsére nincs sok gond vele. Ez az ajtó mizéria volt, de most már az is OK.
Szerintem a toldás belezavarna a mozgatásba. Megnézem majd a hosszokat, mert ha van is különbség valószínű nem sok. Legalábbis a mostani állapotok szerint.
Köszönöm! Gyanítottam, hogy elöl hosszabb lehet. Node elöl jóval rá volt hagyva, így gondoltam esetleg neccesen a hátsó is jó lehet?
Nem szakadt el, hanem a végén kirojtosodott meg egy két huzal leszakadt belőle, így viszont, mivel kisebb az átmérője, ha rászorítok, akkor jó pár napig, aztán, kijön a helyéről. Ráadásul ez tovább rongájla a bowdent...
Első és hátsó ajtónyitó bowden közt mi a különbség? (betehető a hátsó az elsőhöz?) Látom, hogy más számon futnak. Hátsó kapható boltban, első viszont nem...
Chrome-ban én csak annyit csinálok (más böngészőben is működik), hogy a képen jobb egér klikk és megynitás új lapot. Ekkor bejön kicsiben. Majd a címsorban a THM-et átírom BIG-re és már be is jött nagyban és letölthető is!
A kiszemelt képet megnyitjuk, majd semleges területen jobbklikk. A megjelenő menüből kiválasztjuk az "Oldal adatainak megjelenítése" menüpontot. Az újonnan megnyíló ablakban a "Média" lapfülön megjelenik a lap összes médiaeleme. Ha típus szerint sorba rendezzük őket, hamar rátalálunk a nagy méretű képre, és annak direkt linkjére, ami kb. így néz ki:
Van ezen az oldalon egy "Mentés másként..."gomb... Vagy ezt a linket bemásolhatjuk egy böngésző címsorba, ha nem szeretnénk letölteni, csak még nagyobban megnézni a képet.
Szerentim sokan küzdhetnek a nagy, olvasható kép letöltésével.
Némi segítség - nem árt, ha ismételjük:
Kis képre a levélfolyamban ráállunk a kurzorral (pl. a melkus-os cikk képe). Jobb egér klikk a képen és a forrás megnyitása. Megnyílik a html text külön ablakban. Itt rákeresünk erre a szövegre: "Melcus anno". A kép a megtalált szövegtől már nincs messze, és a kép "http//: -vel kezdődik és valami képformátummal, pl. jpg" végződik. Ezt az idézőjeles cuccot bemásoljuk egy új browseres ablakba, és ott megjelenik a nagy kép. A nagy képen jobb egér klikk, és letöltés.
Köszi! Ez igaz is lehet, mert a PY-75-88 az biztosan de Luxe típus volt. (Rádióval, kitolható antennával) Azt hiszem 1979-ben vettük át. Szóval ezek szerint ahhoz adták, de nem szereltük fel?
Találtam a szekrényben egy Wartburghoz való kerékagyvédő tárcsa készletet és a hozzá való csavarvédő kupakokat. Sajnos a papír már nem volt meg hozzá, de úgy tűnik, hogy ez nem a hétköznapi típushoz való, hanem valami gyári, vagy nem gyári "tuningalkatrész". Az biztos, hogy NDK gyártmány! Gyerekkoromban Wartburgunk volt (három is: UX-..-.., PY 75-88 és KZ 16-95), de valamiért sosem szereltük fel rájuk ezeket. Kb. 35-40 éve állhatnak a szekrényben... Valaki tudna információval szolgálni, hogy pontosan milyen alkatrészekről van szó? Illetve meg is válnék tőlük, de fogalmam sincs, hogy mennyit érnek.