A meccs elejét nagyon elszúrtuk. Mint a fociválogatott Svájc ellen, egy félidő előnyt nem lehet adni egy világversenyen. Utána viszont hatalmasat küzdöttünk, megérdemeltük volna az ikszet a játékvezetők által megtámogatott egyiptomiak ellen. Fazekas Gergő olyan remekül debütált, mint anno Vámos Petra Tokióban eme poszton. Imre Bence pedig szokásosan klasszisteljesítményt nyújtott. Innen lenne szép továbbjutni...
Fazekas Gergő úgy irányít, ahogy Lékai Máté már legalább 5 éve képtelen. Nem értem. Kinek a kije ez a férfi, hogy nem lehet kihagyni a kezdőből? Gyakorlatilag az első meccsen elment az olimpia, vastagon benne a keze. Nem először megy el rajta nagyon fontos meccs.
A kezdőben Lékai, évek óta látni, hogy megy mellette el az idő, termeli a hibákat. Mégis O a kezdo.
Aztán mire O lemegy, jön Bodó....védekezni sosem tudott, támadásban meg... Hagyjuk is. Amíg így megy a válogatás, addig nincs miről beszélni.
Lékai totyogó mozgás, mintha egy idősotthonban lenne, Bodó tornából felmentettnek tűnik, Szita fejével gond van, szét van esve, védekezés az első félidőben katasztrófa.
Ehhez képest még jól is állunk.
A védekezés talán valamit javult, Palasics és Fazekas meg nagyot megy.
Én Lékai kicserélném Hanuszra, de csak Miklerrel volt bátor Chema, itt nem lesz.
Na, ha így folytatjuk, ahogy befejeztük a félidőt, akkor a második félidő felére utol tudnank érni.
Hozzá kell tenni, hogy ez az egyiptomi csapat elég jó, szerintem a játékosai kevésbé ismertek, de egyéni képességekben legalább olyan jók , mint a magyarok. Dinamikusan, erősek.