Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2025.03.15 0 0 1653

UFOzzuummm... miEeee... A Magyarok Istenlére esküszünk esküszünk, hogy rabok (bookKosok) robotuk, nem vagyunk, hanem szabad magyarok fénymadarak vagyunk, és csak az vagyunk? Mi is ufo-k vagyunk? UFO-k? -mede mad de mada? -fak? -in bolha az ingébe Hu? -huhu -madár? -Whooo...tüzet betüzokád,vagy akád?-kakÁtok? -a kádba sonka? -sózótt Erdélyi abárdolt szallona?-fatál? de hol a Székkel kapu, fakapu?
                   1.: 3/15. A KÉP? -ime a végleges ha lenne (len-e) lege legEnd (BbLILA lába köze) feltárás? EZ EGY BOBOT KÉPZÓ -KIKÉPZÓ BOLYGÓ, ÉS ITT AMIT AGY? -MIT ÁD AZ ISTEN,CSAK JÓT ÁD, EZ EGY ROBOT AGY -VELŐ, CON-CONPUTEREZÉS ÉS $$$... sissterezés SÖRÁTES SÖR -RÉTES PUSKA, A PUSKA, A PU? -CSÖVE $$$...? JAJA MOÉ BOTA BÓTA? Na itt egy olyan, hogy azok akik itt ösztönállataik -robotaik, itt azok ha most vannak EL HIVATOTTAK,AZOK MIND JÓ ÉS NEM JÓ HIVÓK? ISTEN BÁRÁNYA IM JÖVEL? AÁ KERESZT UT? Rögtön ha láttátok a The Chronicles of Riddic filmet, az az mikor a kiválasztottAIkat a barom álom -államányAIKbull, sokan vannak az el hivatottak,kevensebben a választottak, és egy kersztre vannak kifeszitva, azaz az ÁT OK ÁT KÉPZÉS? AKIK FÉL HOLTAK VOLTAK, ÉS FÉL ÉLŐK? Itt az van, hogy amit meg figyelek, hogy nakad,(nyiszálva?) kell lenni az hogy élni akarok, és csak a TUL ÉLŐK, A (koser?) DIETÁJUK JUHUK MARADNAK? KOROM ÓRA? FEKETÉK!!! HOGYA BÜNÖD VÉR PIROS, FEHÉR LETT MINT A HÓ, NA AZ NEKIK CSAK LÁTHATÓ? FITA, AZ ISTENT KI LÁTTA, AKIK LÁTTA, LÁTJA,LÁT666...NA AZ ÉN VAGYOK, EGY MAGYAROK ÉS VILLOGOK? -VIJÁKULLOK? VAJÁKULLÓ VAJÁKOSOK BOOKOS OK BOOKROSOK OKOSOK? Zett, most ha te benned van egy magyar szikra löket, akkor érzed, hogy a seggem, érzem, a nyakaMOOn MOnya Lizard mily nehéz? Tisztázni fogjuk, az el fita el? -na itt az hogy nagyar nyer? -jajaj a lova, nyihahahahaaa...nyer itt? FITA CSAK UGY AHOGY EL LETT ELEVE CSÉPELVE A CSÉP -NÉP HADARÓVAL? HADADÓ? - azaz fita 1998 és a felesÉgem, gyere te LÓfejü.fita ma is a gyerekekkel hogy UGY HANGOZOL MINT A PAPOLÓK,AMIT TISZTA SZIVEMBÜL UTÁLOK, szóval vett egy szar conputer, állandóan be lánggolt, (fita, ami a canadi magyrság, volt egy ilyan, ott végleg, mert csinááltunk egy Hols körüli utazást, most meé gegyszer, akkor is elekezdet lángolni ami mégmindig 1 Frtn a krumlis lángÖl?) és 1 frtn a krumlislángos és lángöl?
                     2.: Nem adott niknevet nyet, nye nyenye nyenyere no nonó... akkor adjál te, és FÉNYUR MOST MEGFORDITOTTA URFÉNYEFÉNYUR?
Fita, a magyarok itt az ami fent!!! Na közbe, pl. -ma is, azóta, mindennap 1998 -2000 Szilveszter, kész a kávé? -és ő bilentyüzött egész 2000 Szilveszter, most te jösz, hátulról? Naz ami történt, az hogy láttam hogy ég, valósággal,ami olyan, hogy amit én is ár érzek, hogy ezt az őrölsegged? - fita (ma is még ég, és csókoljam meg a seggeteket,Mráia seggit, ha ez el tudNátrok?) most közbe hogy EZ EGY ROBOT KÉP, KÉPZŐ GÉPZŐ TELEPEIK!? Zna most ezt ma be kell tudjam lüni, de a fejetekbe,(fita csak nnyakosok vannak!!! -nyers nyaksok kaka sok) fita találkozok pont 1 milliónyi fényévre vannak, és itt kezdmenynyeztek volna...,és az van, hogy itt EZEK? -(vide itt ezeknek sok ür ürülékeik vannak, mindent meg fejelnek, le fejelnek meg fejnek? Jna most az az, hogy csak az ŐŐK TEREMTMENÜÜK LEHECCC...VAGY ECC PECC KIMEHECC...Ami van, hogy ezek kipucolnak, ládd had mondjam hogy mi van? Fita, az kezdődik, mikor ide beugrottam, az a szól szó sós SOS $$$...siss slicc... értelmébem,mindent kipucolnak a zsidóMOősök? -fita azok CON -OK? Ezt most a nem 3 éves kis gyerekünk ÜNK, vagy az őők ma született ellettette yorksire -Monngol ANGOLÁN Icca ccc...mallacuk rinya rinya vagy a ma ellettett gulászta kis baranyuk? Fita, most az hogy te nem vagy! - ha lenni akarnál, akkor kapsz enni? Sóval, most a mára álmom, kezdődik azzal, hogy apuénk,még általános iskolába jártam, és TÉGED SEHOL SEÓL $$$...SENKI NEM FOG BEFOGADNI! Na akkor is, most, akkor nem igen érdekelt, mert NEM VOLT MINT ENNÜNK, AZAZ TELJESEN RÁNK SZÁLLTAK A DÖGÖK, AKIKET A KUTYÁIK/D0GJEIK DOG GOD DÖG HANDOD? (FITA EZEK ROBOTOK ÉS MOST BESZÉL? -HA KI VA VÉGVÉL SZÉL, VÁGÁNY GAZ, ENGED A SZELEP, SZAGOLD??? -és leirtam a Mi is ufo-k vagyunk, ami megint ide jön,hogy itt kint vagyok, a zöld kártyámmal még nem jöttem ki,bankrabblásokat csinálnak, és most kijöttem,az a valaki, ládd bloondi isemer? Milánói amcsi nagykövetségen, egy olyan valaki aki magyar ok vala? -de betörtem az ajtót!-nektek erőszagosabb kell legyetek e világ? Sára, ára $$$...pöcs? --bögyike?
                       3.: Fita, most ezeket meg so kmindent ami nem jöhettem ki azaz, hogy miEeee...Na bloondi is magyar ok löket,(fita aki kezet emel a másik kára ára? -azt 40 trillon diporota át vizsla??? -DOG GOD? -NA MEG SZAG ÁT, HA MONDUK DUK, 40 TRILLCSI DIOP RITARDID? ) és most az aki a Milánói nagykövetségen, kellett hogy látó legyen! Na meg nyiltan az olasz MTÉK ÉK (szószerint!) testvérkeink, még a minisztáriumba valának, és rögtön megismernek és azonnal a kocanostra... fita azokat akikben még van egy szikra olyan, hogy a TISZTA CSALÁDOK, na zitt fita,mert itt minden az őők szarukkal csak kaWarva keverve lehet, azaz mit jelent az hogy CSALÁD LÁDÁD LÁD ÁD ÁLDOM OK? Sóval eltünik mnden adat róllam, (fita otthon is!) na most az 56 magyarok, ládd kirabolnak, és kezébe a kötője alatt, a kis táskám (minden iratompénzem) a PiglyWiglibe, és a fegyveres őrük, mutatom hegy elvette a táskám és mindem bene, engem fogtak le! (fita lehetett lánti a köténye alatt fogta,HA EZT TUDOM,ELVETTEM VOLNA TŐLLE, DE MOST AZÉRT, DEPORTÁLNAK) Na most akik kihozattak, a néne álmot látott hogy GOD GYEREKE! DEHUNGOD? Fita ez valóság, hogy álmot látott,és ugy hozatott ki! -ponzor? Ez a néne véigig mig itt, tudott irni, irta! (fita most az ő gyerekéi is, az én gondom lenne?) Most onnan, mindennap kaptam egy büntetést (tiket.meg megint kirabolnak főleg a kicsim rádióa meg kazt játszó, több ezer dollcsi a pa lányától kaptam, megrendelésre shevrolej olyan 20 ezer dollcsi) tehát mennem kellett, és ugy, hogy ténleg megdszöktünk,a kis felesÉgemmel, fita ő az örökélet párom, na meg van kerékpárom, nem három, hanem most is vagy 30 mühelybicigim? -de nincs időm semmire, csak erre, amit apuénk, csak irjál és sirjál? Sirok kasztrana maradandája, bandája? -ki a bőg ős? -zziimmeezzuummm...(fita nerég az egész föld lakosa magyarul klattyok vala, klatty klatty.na azoknak beszélhecc...fita ezek robtok!!! Na fita,amit apuénk, főleg a nagymamám meg apum, ládd már akkor is, megjelent a kis felesÉgem az álmaimba! -akit a olaszba a menekült táborba (Trieszt, fita ismertem kivülrül belülrül a várost? -az utcákat, és most még a környező tengarparti környéket is. emlékeztem rá?) NA MOST AZT LÁTTAM, AMIT ÁLMODTAM, ami itt most az.amt ma is hogy ITT VAN NEKÜNK A MÁS -OROTOK FOKHAGYMÁS NAP -VILÁGUNK?
                      333... te vagy a párom? -a kerékpárom? Most az már álom, hogy most küldött a felesÉgem, fita mnden ISTENNETES -ANYA,AZ A FÖLD ANYA IS!!! ANYA -AYNA? Tehát köldött egy FA VIRÁGA ÁGAT, A A AAA...FITA AKIK A FÖLDET EL AKANÁK NEM PUSZTI TANI, csak hadipar/patwar ÉS GONDOLÁTBAN SE ÖLJ, ÉS NE IS CSINÁLJ GYILKULLÓ KÉP-GÉPEZETEKET! NE XEXEELET $$$... ÉS NE XEXÖLJ, GONDOLÁTBANK $$$... BENG BIG BANK DANGGG... DE 1 MINT A LUNAK BANKÁR KLÁRA? KLERINET? NEM MEN SOHA VASÁRNAP, NINCS MI VAN A VAS ÁRRAL ÁRUIKKAL SÁRRAL? SÁRÁVAL SÁR ÁRA? ÁRUK $$$...ARA A RABOK ÁRA? A KIGYÓUGYIK RÁ MÁSZIK? Zna most, ITT EGY OLYAN GÉPEZET VAN, AMI AZ ÜRBÜLL ZÜRBÖL ÉZ VISSZA AZ ÜRBE, DE MOST EZ LENNE AZ ÁLDOZATUK? Most az, ezt láttam, és leirtem hogy JÖTTEM IDE LE,ÉS MOST EZ IS EGY VASBOLLGÓ, ÉS SOK SOK VAN MOST ÉDENTŐL?- KELETRE? TEHÁT NEM A FÉNY -TEJUT FELE, A SÖTÉT FEKETE VASLUKAK BOLLGÓAIK, INNEN LE, AZA AZ OLYAN, MINT MOST A CSILLAG VILÁGOK, HOGY EZ A GÖNCÖR SZEKERE VAGY A FIAS TYUK, VAGY A PELAZGOK? PELL KÉPPEL GÉPPEL ELLETŐIK KELTETŐ LTATÓ GÉPEZETEIK, REPLIKÁTOORAIK ORGIÁAIK, EDD EDÉNY TÁLUK JÁNYUK? TYUTYUK APRITÁSA KÁSA? NEM HANEM KIGYÓLYUK FAJTÁJAIK? tRöha, amt most itt a KÖZPONTUKBA VALÉK, és egy fekete olyan, LÁDD AZ EGY LUK? Most fita, az ami itt a TUDÁTLANSÁG UK UT, ez ugy, hogy NEHÉZ NEKTEK AZ ÖSZTÖNÖTÖK ELLEN RUGDALKÓZNOTOK? Fite, ezek akik OLYAN GONDOL ÁT LÁT? HOGY AZ ÜRT MEG HÓDITÁK, AZ BŐRE ŐRE GONDOL LÁT ÁT? -$$$... LÁT, MIT LÁT? AZ AMNI AZ ÜRBE VAN, AZ MAGA AZ EGÉSZ ÜR ÜRÜ-LÉKEK? Na most, EZZEL AMI ITT AZ HOGY EZEK MESTERSÉGES ÉGES ÉGNEK,HAJJA HAJJA... NEM HANEM AZ ÜRBE ÜRÜLÉKEK!!! FITA EZ A BOLLINGÓ IS AZ!!! NINCSAK MI EGYMENTŐ KÖTÉL VAGYUNK,NEM KERESTEK ENGEMET KÖTÉLLEL?
                    3aaa... Most csak azt, amt láttam, és az hogy ez egy ROBOT .KÉPZŐ ZÖLD? Nincsak ezt ŐK...NA ITT A TUDÁS UK UT KUT, FITE A MENNYEDEDDBE MENJ BE, A FÉNYBE, VAGY AZ ÜRBE ÜRÜ LÉKEKNEK, EZ AZ! -VANNAK MÉG LÉKEK? BALLATUN? NEM SOKÁIG? -a sonkádik, a kádba sőzva COFFOLVA ABÁRDÖLVE fokhagymalázba? -fita, ez rögtön egy kanibal bollygó, és itt ezek ezt, ami eleinte csak ÖRÖK ÉLET, és most az IDEJUKAT (idő ál áll?) MEG VÁLTOZTATÁ TATAK? Na olyan, hogy most amit láttam, hogy ENNEK A FÖLDNEK, AMI ITT AZ HOGY AMI EGY FEKETE -KAPUUK? -ÖSSZEKÖTETÉS VAN, EGY KB.- ILYAN NAGYSÁGI FEKETE VASGÖMBBEL? Na most, ezek azok, ami MIÓTA EZEK VANNAK, ÉS VELÜK KEZDŐDIK A KÁLVÁRIÁAIK? Fita, most az hogy AKIKNEK KEELLEK ÉKEK ELLENSEGG -ÉNEK,ÉS ÖRÖKKÉ ÖRVENDENEK A GYŐZTES SEREGE, ÓH MILY SORS LEEND? AZOK AMIT VISSZAHIVÓNAK HIVTAM AZ A CONUK? Ez megint meleg lenne, mert ha olvassÁtok minden HIT -IRATAIKAT,!!! Zitt most az, hogy én, most az hogy legyek, az az hogy nekem kellene legyen, ENGEDÉLYEM? -hogy vagyok? Most hossza lenne, hogy van egy olyan, mint amit... fita, itt elektroMOs kordnak, azaz otthon..fita, nemjön be, azaz elektromos konektor,(ez az hogy most itt bekonektolom,drotozom a ami világunkat) nem hanem vezeték? Na ahoz hogy legyek, kell lenni ugy házamnak, hogy bérlek, mellesleg itt minen BÉR LETT, ÉS CSAK HÜ BÉRESEIK (HÜBÉRES DÖGJEIK,NICSAK ŐK A KATONAS ÁG?-SHA AZ ÁDOZATOK, BŐGNEK? EL HAL HALLGATTÁS TATA STATÁRIUM EGY MUK SI SE? CSAK AKIK MÁR NEM FÉLEK, ROBOTAIK ROBBIKÁZNAK) VANNAK, és most fita, itt nem lehet az amti te AZ ÉN MAGYAROK CSALÁDOM, FOG ALMA ALARMA? Na vannak FEKETE ILYEN, AMI ITT CSAK EGY OLYAN, HOGY CSAK ENNEK VAN EGY VASGOLYHÓJA, ÉS GÓLYA, AZAZ MEGHOZTA NÉKÜNK A TAVASZT, NA MEG AZ OROTOK A DUGÓJA? Sóval, ahoz hogy TUNÉK érintkezni akárkimmel, ládd az enyéim, nem ismernek meg engem kivéve ládd ITT, AZZAL HOGY MI IS VAGYUNK? .Mi is ufo-k vagyunk! HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN, na most itt ahoz, hogy EZEN A SZINTEKEN SIN SZIN SING? -FITA AZ AZONNAL JÖNNEK A TÜZÖLTÓK, ÉS HA NEM MOST JÖNNEK AZ OKOL -BOLGÓJAIK, ÖSZTÜZE, HA MOST LÁDD... NE JÁTSZATOK, A TÜZZEL? -BE TÜZZ -TÜZEL?
                     3aáá... Zitt most az hogy...fita nem beszélhettek, (FITA, NEM IS GONDOL666... te mivel hideg rideg letéttél, te se a mise tise te s ha nem $$$...sertés? -és most az ami van, hogy itt CSAK ROBOTOLÓK OLLÓK ÉS ROBOT AGY ÁGY AGYU ÁGYUK ÁGYAIK ÁLMAIK VANNAK! Ziitt most akit én láttam, és az A CHON -UK -NUK -TRONUK? AZ EGY VISSZAHIVÓ? Most akik csak odáig el jutottak, hogy az ŐŐK KÉPÜK (FITA HANGJUK NIONCS, AZ TE VAGY A HAN GOD?) FINT GOD AZ ÉN GATYÁMBA,VAN NEKI???) CSAK, ÉS GÉPEZETÜK? FITA AKIT A TÖRVÉNY HOZÓK ÉS GYEREKÉIK, OTT NINCS OLYAN! TRÜHA RUHA RÜHE AKIKET ZSIDÓMOK ÉS AKIK MAGUKAT ZSIDÓMOK? MAK MAK MAK ...MA KING, MAKING MONEY -SÁRA ÁRA? (pénuk nélkül??? -.s áldozatuk nélkül?) Most lassan ládd az Erdélyi TriumviráTus? -6 -oldalon és a három könyval, ami tiltott vala, miért? Sóval, ez ugy, hogy ami itt van, az nincs! -ez lenne, hogy AKIK ÁBRAM HAM HAM HAM...NEKED ADOM ZSIDOM? ZSI AZ VAS? - VAA A HALLAH PU? FITA AZONNAL ARANY BORN NEW? -FITA, MOST SÉWÉDENBURG, HOGY AKIK KIVÁLASZTOTTAK, AZOK UGY, HOGY ODA VISSZA, ÉS NEM TUDJÁK HOL VANAK,(FITA ROBOTOK BOTOK ÉS BÓTUK, DRÁGA PÁNZEN VÉREN VÁSÁROLLTATA TOK? Jna most ezt Dombrádi GÉborunk is, hogy egy darabig, ládd ahogy itt magukra marandnak akiknek a kövövetlen férj felesÉg fityfiritty... fita ugy a felesÉgem édesanyja,mint az én édsanyám, 40 éves korukra, meg halt a férjük, és nem mentek férhez, mert mi ÖRÖK ÉLÜNK, ÉLÜNK? -JAJA MJÉZINKMÁRINK MÁRIA SEGGIT? RIA RIHA? MA MA MAMA? Most itt csak ÁLMÁBAN MA MA MAMA... ÉL AZ EMBER -GYEREK GYEREK -E? Most az hogy, hogy nem tudtam megközeLITeni enni? -etetni azokat, akik mondjuk a közvetlen szeretteim? -FITA AMIT TEGNAP IS, A CSUKRÁNKNAK MEG KELL NYILNI, ÉS MOST AZ CSAK AZ EMBER SZIKRA SZIKRÁJA? Na hogy az ürbe vannak ROBOT -LÉNYEK, zitt most azok csak, legÉNkednek? Fita, nem engedi meg senki itt, akik NEM JÖTTEK MENTEK MÉG ÁT A ROBOT KÉP-GÉPEZETEIN? Ezt még jobban meg kell bon-coljuk? AKIK A TÖVÉNY GYEREKÉIK, NA AZOK A ZSIDÓMOSOK,FITA, ITT A VAILLANY -KONEKTOR VEZETÉKEM NÉLKÜL, na most ugy se, hogy lopva, áraMUKat lopom? Nos akiknek van valamije, azaz csak a HANGJA HANGULATA ATYJAMAMA LÁTJA, LEHETNE, de fita, itt tejes egÉsz ROBOT BOT-BÓT BÓTA BUTA KONTOLLA VAN, ÉS AZT MOST AZZAL, HOGY AZOKAT, AKIKET EL KELL ÉRNEM, ELÉREM? ÉREM? MEREM,VEREM, VÉREM? FÉNYEM, SZEMEM FÉNYEM MMM...
                    Innennn... na most mindehonnan, tejhát most az egész ez a robot képgépezetek, vida, mert itt az hogy MJÉZUS JELENÉS-EK? (UFO-k) NINCSAK TE MEGHALTÁL, ÉS HA ÁBRAM (ÁRAM?) IS HALOT, HALLOTT? -HALLOD? Amit akarok, ládd a ififiam,az agyad foss? -fita, ez egy véglegesen EGY ROBOT -OK -TOK TÖK HIT HIDD (DE HIDEGEN IDEGEN ÉNEK?) KÉPGÉPZŐDMENNYEK? NE MENJEK, A FEKETE SZEMETEKNEK? FITA, EZ MOST AZ, HOGY HA LÁTOM ÉN, MIDNEN AZ ENÉM, SIKITANI AKAROK, DE NINCS HANG? -HANGOD? -SZAVAK VAK VAK VAK...
...Nizzitek, est ugy, hogy ezt megváltoztaji nem lehet, akik élnek élnek, akik halnak hallnak? -az ürt, meg hóditani, ládd a Hódat? Holt? Naz az is egyfekete vasgolyó? -a gyrek, magyar? -származásu? Fita, te meg én anapunkba tente, és napzunk puzunk, ládd mi lehet az ürbe, pu?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1652)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.15 0 0 1652

UFOzzuummm... miEeee... Éljen Márcicuska Iduska, élek a szavak vak vak vak... értelmén, gyermek vagyok az ő keblénk, vagy ma született báránykaja gulászta, szopós malacuk rinya rinya röff...
                        4.: Kávézzuummm... viziOUzzuummm... A KÉP? -most nem a Dunántul fénybe, hanem egy olyan, egy aranygömb, jaja ezüstfolyók, arany tavak, és most fita,rengetek olyan szóllamok, amii igazibu zidu (fényörvénye törvénye) egy NAP -GÖMBBE VALÁNK, AKIK A NAP FI-AI -LÁNY-AI VAGYUNK? Most elég olyan, hogy mondjam vagy ne mondjam, ami mi az hogy gondolod (gold?) magad? -ez az lenne, jé hova? Naz az arany város, fita arany mezők, ezüst folyók, tavak vak vak vak...mi van ha a fény is folyó, és vannak a VILÁGMINDEN S ÉG, végtelen mert örök körök, és amit leirtam,hogy a gagya korc felete,meg alatt?- TENGÁRAINK? Zitt most az, hogy pici gyerek valék, és ezt én gondolom, csinálom, vagy most mi az hogy álom, álmodom? Ez mára, hogy ha örök élet van csak, már pedig, ládd én igy gondolkodtam, meg ma is egy kis gyerek valék, és itt??? -azt, nem tudja ész, de hova mész, felfogni? (fita a idő az ténleg áll, ládd a homokóra de te homok vagy?) Na most olyan, hogy a nyakam nekem onnantól fögva, hogy 3 éves valék, és leirtam 10 001... hogy egy hosszu zsidó mészárszék -vágóhid, és elől kőser hus kimérő, kis üzlett,rögtön mellette a szózzó, és egy reggel vagy estére, buggó pobnyvás fordkocsik, vagy 4 -5, és midnent kipucolnak a zsidóházábull, (apu nagyon denagyon gazdag valla,ládd Lindenfeldrá hagyta az egész portékát, nagy hires ruhaüzlet) és onnantól kezdve, ládd miért nem öltek meg, meg most apum...nézek rá, vi...azt nem, az álmom mmm... na azzal, az egész -világmiden $$$...- ég? -az enyém, (ma is a titekek,mert nem hagyhatlak el benntek, fita itt a nap? -pom pom pom... ) ami igaz, a lélÉK, (MTÉK?) álmában hazajár, ezt most megint, hogy ha ez van, akkor az élet örök? (erre az idöcsém,te rosszabb vagy, mint jitlermegstalinösszkötve,és te mindig ilyen voltál, leirtam egy párszor) -Fita, ezt akkor is tudtam, mert az álmomat nem tudták el venni, ami azóta állandóan nyomott -lökött vagyok, és mint hánynak a habok,hullámok mint buborékokat a tengereken? -na a testünk, az viz meg gaz, lenne? -töröt hajók foszló szálkái?
                       5: Most az hogy, ha egy van köztünk, akik gondolátban egy az Éggel? -fita miért nem oda menünk,és miért nem vesszük fel velük, az egy az egy kapcsolátot? Naz most az amt mára is, hogy EBBE, NEM LEHET BELE SZÓLNI?-NAMOST EZT AZ ÉGIEINK MONDJÁK! Közbe apuénk, ládd mikor 28(29.-ezt most láttam az egyikakasokrekordok házában, meg 79, na most már abba bele léptem a sáromba) akik mindig velünk vannak, és mikor elhagytam ugy hogy végleg, egy nagy nagy szivroham, ami dobbálódtam fel a plafonig, és nem volt verekedés, hanem apunénk, előbb mndent ami itt föld paradicsom, aztán nekem nem kell, menni akarok, na most akkor ezzel a tudatommal, ahol nincs semmi, és csak alszok? (fita kipurcant a szivem)Fita, mert most azt amiket leirtam, most az nagy nagy seggtség Isten seggedelme,nem Mára seggit, Jna a felesÉgem, fita örök párom, és ugy hivják,itt volt Zsuzsánna .Máriánk? Most amit akarok, hogy visszajöttem, s felvettem a kappcslátot az Orion csillagtengeren tul, na ott van a 8.-osztályunk, és csak annyi, mi lett a két öcséddel? -fita itt bennünk van amit ugy is lehetne mondani a KÜLDETÉSÜNK! SZENT ESZME,BŐZSME? Közbe ténleg katonák vagyunk, pontosan felderitők és előőrsök! Ha maradt volna ládd bloondival, de most itt az van, hogy miért nem öltek, meg amit beirtam,volt egy kedves Sandiégóba lakott, és ugy 25 -30 ezr dolcsi volt nálla,és bankrablás, és most ő inkább meg hal, de nem adja oda a táskáját, és nem kértők tőlle,na most mi van! (de itt is volt, azt hiszem otthon is,itt volt? -szeretet engem ja meg a felesÉgem) Na én előbb, megöltek volna, a 10 áldozat köztvagyok,üzent az ezredesel az unoka öcsém,(belügybe dolgozott, fita azokat a belügyeseket, akik velem találkzotak,hamar meghaltak-leirtam) és mondtam apunak, aki szerzett egy utleveelt,ha próbálkoztam hallani se akartak rólla, sőtt nem dolgoztam eleget, nem érdemlem meg...
                      6.: Ami van, én élő szó szól kaocslátban vagyok a mi ÉGIEINKKEL, meg apunénkkal, akik apunék (MTÉK) itt vannak, de egy olyan, hogy ők is fekete ruha, de belül fény van! Ezt most hogy egy FÉNY -GÖMBBE vagyunk, ami most át villan, azaz most akikkel a MI NAPGÖMBÜNKBE vagyunk, BÜNBE? -Fita itt ez az. hogy ez eleve lekozmált? De előbb, hogy ami most is bennem van, hogy ugy 3dik osztály... valék,hogy első osztály, na nekem is, apuénknak az egész kis gyülkezetnek NAGY NAGY ÜNNEP NAP VALA, MÁRCISUS 15 -Márcisis Iduska? Na apunk, fehér uttörü ing, de igazi, kék nyekkendő, kék rövid nadrág, térdig érő fehér zokni, lak ciipó, és egy NAGY NAGY KOKÁRDA, KERSZTÜL A VÁLAMOM mint egy golyótár, és meg jelenek , azaz felvonulás lett volna, és azonnal lefujták, vége,nincs felvonlulás? -na meg akkortályt mezitláb játszottunk, jó idő vala! Na a megélhetéssel, rémségesen megnyomoritanak bennünket,(ÁTKOZNAK) amihez mindenkinek előbb a saját családa,és csak örök szülő-gyerek -testvér kapcsolat,(csak össze lehet dolgzni, vagy jobbágy köcsögük vagy, és a klokátok klotyogtatod?) azaz SZÜLY SULI? -ami itt, most megint az hogy ezt hogy lehetne, hogy OLYAN HOGY ELLENSÉG NINCS! Most nem menek bele, de ha vannak KIVLÁASZTOTTAK, MEG MOST KIVÁLTSÁGOSOK,na most azok, végül is itt vagyunk, miért az ürbe akarnak menni? -miért mindennél tiltott, (FITA,HOGY ÖLTÖZNEK A KIVÁLASZTOTAIK, MEG A KIVLÁT SEGGECSKÉIK? -JAJA MA IS, BIKA VADITÓK?) hogy a magyar -magyarok gyerekek, magunkra meg egymásra találunk? Zitt van, Esküszünk Esküszünk hogy rabuk? -rab -book? Zitt az hogy akik NEM GONDOLKOZNAK,azok olyanok, hogy mesterséggek valamik? Ez hellen pinalátba is játszódik, és most amit valakik,ez az hogy 2002 -2-22, hogy a MI ATYÁNK,na én azon voltam hogy fizikailag is meg kéne tudnunk védeni magunkat? FITA AMI MAGUNK?FITA AZ TÉNLEG A FÉNYÜNK!!!
                       Innenn... na az a valami, nem ember, de most a kiválasztottak előbb, azok RÁ? Fta, a NAPOT KI TEREMTETTE AGY CSINÁLTA, NA MOST MJÉZUS LÁTOD A NAPOM? -most ezt még, ide is be kell hogy jöjjön, süss fel nap? Kihagytsam, hogy visszajöttem, és 3 nap -éjjel, sem itt sem ott sehol, és most ugy,hogy tiszta szivembül, JÓ ATYÁM, NEM TUDOK SEMMIT KEZDENI EZZEL A RONCCSAL, A KÖVETKEZŐ PILLANAT, A FEJEM TETETÉTŐL A TALLPAMIG, AKKOR OLYAN MINT A FORRO OLAJ, FÉNY? -ÉS FITA, AZ A CSAKRA (CSUKRA) AMI MEG KELL NYILJON, NA AZT TE CSAK TE TUDOD, HOGY A NAPPODDAL DAL, SÜSS FEL NAP!
...Tul élni, a Solár System? -a fény végit? -lehetséges? NEM, és aki mégis, ha nem nyija ki a szémét, szemét? -na fita,most lett anti szemét?
...mi van, ha te tudnál repülni a fény -széllel? Fita, itt csak a fénybe, a fénnel nyel, meg vizbe kacsa van csak élét? -fémmel?
... na ez igaz lehet? Indonéz fiatal (fiu) tojt hugy tyuktojást? Fita, de van olyan, ládd a kisgyerek, össze csukta a markát, és egy kis csibe elkeztett csibegni? Fita, minden a GONOL LÁT, ÉS CSAK AZZAL, NA AHOZ FÉNY KEL KELL? Nincsak a terülj asztalkám igaz? -lenne? Az igazi MJÉZUS történetek, ládd éngem felsrófoltak,és mist én is, és most nem kevesebb lett, hanem fény fény fény...az éjszakába?
... vá vá vá... Márcisu 15 =6 meg három? -várom a párom? -a 6-tosnál?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1651)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.14 0 0 1651

UFOzzuummm... miEeee... Éljen Márcicuska Iduska, élek a szavak vak vak vak... értelmén, gyermek vagyok az ő keblénk, vagy ma született báránykaja gulászta, szopós malacuk rinya rinya röff...
                        1.: 3/14, A KÉP? Vajudás meddig? -mig ismét kecskemét emberek bürkök lettek? Kecskemét is kiállitja (állatait? nyalkavertbunkját, bunkók bunkós bottal de moé botuk) Csárda elé ki is tüzik veres véres zászlaját, monduk mi értelme van, ennek az egésznek, ez az egész? Zitt van egy magyar -közmondás, ördögökkel, ördögöt üzni? Zitt Eszes Tomi? -(az unikjával jártam tekőbe, vagy gimi, olyan gyosan számolt, mnt a felesÉgem, mint ma a Quantum cpnputa?) fita ezek bizon a keresztények coronás orszaGÁGÉGÁAIK? -JUTURSPUNA VÉDÓ BASTARDTJAIK BÁSTYÁJA? -szegén magyar gyerekek, kiszegecive? -emlékünk törÖlése? Zez most a tegnapi, hogy élek a szavak értelmén, és kik azok, akik cidáztatnak, de csak az is, ha szar vak vak vak...aggancsod azaz apu Kos (booKos) aggancsa a boozootokba? Fita, én az MI ÖRÖKFÉNYATYÁM -ATYÁNK NÉLKÜL, NA AKARTAM VOLNA LENNI, DE NEM LENNI? A BbLilAI iratokbank, hogy aki gondolátban is öl, vagy xexül, az a halál! -na most akik fegyvert fognak, amit most azonnal, is késő, hogy EKEVASAT CSAK KOVÁCSOLNI PARANCS -CSAL? Fita, ez azonnal, nekem nem parancsol főleg ha csal, na most itt vak vezeti a vakbarmAIkat! Fita, ez az egész egy mestersegged taknyol -tákolmáNUK? -jaja az akit imádtatnak az CONUK? A CIBERGÁGÉGÁJUK GÉGÁJA HAN GOD? -HORRR... GOD, DE AZ $$$... HA NEM VAGY? CSAK LÁDD A TEREMTÉS CORONÁJA A MA SZÜLETETT MAKULÁTLAN -SZEPLŐTTLEN BXÁS BUZÁS PUZÁS KÁSA-ARANYHAJA KAJA GYAPJA BUNDÁJUK? TERMTJETEK JÓ GYÜMÖLCSŐT, ÉS SONKÁT? -A SONKÁDBA? AZ ÜR, A KÖVÉRJÉT SONKÁD SZALLONÁD DISZNŐÓDISZ HÁJAD, MINDENNÉL JOBBAN KEDVELI? -A B? -BABA BÉBY, A LEGMÉLYEBB BAXXUS HANGJA, BAXÁS KÁSAJJA KASZÁS KASZA KŐ KASSZA? -na fita, láttam, azok olyanok, mint a CONUK? -TRONUK? AZ ÜR, SIONUK, FITA KIKET KELL VÉDENI, AKIKNEK NAPJA APJA ANJA VAN? FITA, ITT AZ A FOG ALMA, MOST AZONNAL LÁDD ELTÜNTEK? FITA, 2023 MÁRCIUS 14, AZÉRT HUZZÁK LE A Mi is vagyunk? -az kinek minek kell tudnia? HORRNIA AIDA?-fita, csak köhécselek, és Óh be hó, a habos sütemény, na itt csak azok vannak, akinek van saját ÖRÖK HALLAH PU? HAJJA A GYEREKE, AZ ANUKAJA SZAVÁT? SZAGÁT, TEJCSARNOK? Fita, Mi is ufo-k vagyunk! -azt ha nem láttátok volna, nem tudtátok volna ki okádni? -mi az ami nem az? -de csak az övék ké, kéjpedofeka -kéjmazovista...fita csak Ő ŐK VANNAK, ami pont az, hogy ha vannak, csak egy fing-od, elárulna RULLNA? Te vagy a fing az én gatyámba?
                       2.: Most az szörnyetegeiket ki álmodta? -álmodja ÁLL MÓD -DÓM? Fita, az lenne a HARMADIK TEMPTLOM, NA AZT SOHA DE SOHA, most lássuk,mert előtte, az ÉG ÉS FÖLD ELMULIK, azzal kezdődne az LEGUJJABB NAGYLÁBUJ BUJ BUJ ZÖLD ÁG, FITA HA VESZÜK MIDNEN AZ ÉLET FÁJA ÉS VIZÉVEL KEZDŐDIK DIK? -AZ TE KELLENE LEGYÉL EGYÉL? EGY ÉL? Most 1001 MOHÓ ÉJSZAKASZA, ÉVI SZAKASZT A FÁRÓL, PUCCOS LETT? VAGY SZŐRÖS CSŐRÖS? Fita, most is csak körbe tudom rajzolni, hogy TE NEKED, ELŐBB LENNED KELL, azaz azzal is hogy most kibujunk MAMA LUKA? EGY EGÉSZ ÉS EGÉSZSÉGES FÁNAK FAK? FÉK? Zitt kérdem, ez a bió élet, lenne ha nem lenne NAPFÉNY GYEREK? -GYERE KID, DIK? Most amiket ide be villogtam, sunyiba, na azokat akik keresik az ő magukat, át? -azok magyar -ok? -ez az mit látol, jaja látod a napom? -jaja ma születtem, az én napom, látod? -A PUM, ANUM -MUNKA PISI KAKA? ANU NA KI? A PU APU? SOCK & AL? -ALI PASA FAXA A RABOK? FFF...TI RABJAI A FÖLDNEK? AKI AMI? -NEM TUD ARA BUSUL? NINCSAK ITT ELLŐ ELLŐ KELLŐK? FEKVŐK? KELTETŐK? Fita, ÁBRAM HAM HAM HAM...NEKED ADOM A FÖLDED? Na fita, itt csak a HANGNAK, VAN EREJE, ZÖREJE? MENYDÖRÖG AZ ÁGYUK, CSATTOG A KARD,EZ LELKESITI A CSATÁBA A MAGYART? -NE MIVAN, HA TÖBBET ÉSSZEL? ÉSZ EL MENT? ÉS AZ HOGY ISTEN? -HANGJA? -FITA AZ TE VAGY!!! Naz előbb utóbb mindenki meg ismeri a magyarok, Istenét, vagy te hen? -Töhötöm? -tehetem, nem mert a magyar ok beszéd, NA TEGNAP a c2c-on, nagyon jó a gyerek, hogy BABEL TORORONY, na most az az, hogy itt már minden csak anya -god, azaz ami most a Qkörzés vége, na apuénk becsengőztek,(külön ül öl téma) hogy NINCS OLYAN HOGY HALÁL, MERT A NAP ISMÉT FELKÉL, KEL KELLETEN?
                        3.: Most az hogy ha ezek GOD? -ZITT MOST AZ VAN LEGKÖZELEBB AZA HALLUCINÁZI? Fithitlrljal, ami nincs, az egy LUK,(fita fekete? -seggluk?) és csak baxhatNUK? Na most, itt a mi magyarok, apuénk, neked előbb kell lenned,hogy megelőzve minenkid? -dik? - szeresshessél, és vissza szeretnek? (LógIca) Fita, én az hogy én mindig azt a szeretetet etet (FÉNYJÉZINKMARINK Marina Marina Marina... seggit) etett? Na most egy állandóan, hogy ha megtudják hogy én hogy gondolkozzoommm... AMI HA ÉN VAGYOK, AKKOR CSAK HA SZERETNI TUDOK? (fita itt a 7próba?) Na most azzal hogy meghalok érted? - nem!!!-azzal nemcsak fizikakilag hane, most a gondol látom? -na ami nekem most is fáj, hogy ki lettem elbrudalva a talán, fita itt nem izráel a tető, hanem akik bennünket meg be BÜNtetüztek? JAJA A CORONA ORSZAGA! -OLYAN HOGY MOST EGET FÖLDET RABBASZATÓ ADÓK? ZITT MOST HANGUNKKAL, AZAZ HANGOD? ELÁRUL? Vicca, hogy az igazi CONUK, az nem palesztiniába, hanem most az CÓNTRÓNUKINAKIK? -ÉRTEK A SZAVAK VAK VAK VAK..ÉRTELMÉN, AZ AZ HOGY MIKOR JUHTURSPUNA SÁRA, ládd amire menne a játékuk, miért nem vették be, a ruszkikat a JUHTURÓSPUNA SÁRA, SARUKIBA? Fita, a KUPPUK? CUPPP... AZ HOGY GOD, AZT CSAK MAGYAR -RULL? NA akik a máSOLátok? PAULINA INASOK? -VÉRALLAHFIÓUTÁS OK? -na olyat,hogy tupasz, ami nincs, azt létre hozni, ládd itt egy magyar gyerek, ha be tudott...zitt én 1947 ÉKELŐDNI MTÉK? A HANGUNKNAK MEG KELL MAR-ADNI, mert akkor, ha mi nem maradunk meg, magunknak, (senki) akkor azokóink, akiket behabartak? -ládd az örök háboruAIk? -na kérdelek, hogy hogy mi magyarok, örök vesztesek vagyunk, és most fita, azaz ha most te a győztesek mellé SZEGŐDÖL?- bérehesnek? -boyÁRnak? -betyÁRnak? -kutyájuhuknak?
                        Innen...két zsivány közt, egy hazáÉrt? -folyik ki vére? -ki vére? -a kurvák -LATRAIK- HIMRINGYÓAIK, vére, follyon? -sárlik? Sárlik? -hoMOka? -lába közzé nyomok? -dugok? -aha az orod a duGólya?
...fita nitrogén cukor és só, na most vizbe, de tiszta most fény lett benne? -akkor mi van? -na ez lenne a DNS? Fita, mi a nap? -napi napi napi na...emlékeztek Árpád nagyárpi nagyárpi na... apum, meg mutatta itt van a határ, sáppal, 666...ár, azt csak az ember tud666... nem véletlen rémember? .fita, az élét csak a szavak savak lug hugy... értelmén, gyermek vagyok az ő kebelén, keblén, hol a tejcsarnok? -ma nincs tej, se tojás...görbe? -a gödörbe? -ürbe, segged ne türd be...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1650)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.14 0 1 1650

UFOzzuummm... miEeee...nyári -téli szállás, nagyszállók -kisszállók, (UFO-k?) de csak az Égi -Honainkkal, elmegyünk mi Égi -Honba, ami ha csak az van? -ugy itt is? -nem vagyunk mi? -fájdalomba, aki ami? -mondja?
                       4.: Kávézzuummm... vizió, de fény-folyamok és csak egy gondolát,pislancs $$$... otthon vagyok? Mi az emlék? -lék? -viziók? -ők? Otthon sok olyant, amit csak azok, akik valóban álmomba a lélek? -fita az lék, de az fény -lék? -fényjlék, a ti világosságotok, hogy az emberek? .lássák? Álmomba láttan a csodás üdvözitőmet? Most ha ténleg álomba, fita ez megnt, ládd a falomba fa -lumba álmomba? - fa luk? -jaja kis oázisok? Zitt akik most ez mit akarna, itt előadni, a lopott holmit? Nizzitek, ide csak belopni lehet, ládd a tolvaj éjfélkor jönni fog, na hellbe vagyunk, da ha csak örök éjel, éj/jel, hol a bili? -azaz mi nem az, és Bafaló Bill? Nem tudom ugy, hogy amit most áriázok, Hári Jányos? -hogy az hogy ami itt hogy itt a vége, fosss... ténleg nagy piros hold van, minek? Fita,itt semminek nincs jelentősége, addig, mint most az magyar -ország,amit mi magyarország -mennyország/ok, hogy ők egy az egyben, ténleg otthon vannak! Ezt ugy, hogy az ami a nyári meg téli szállások, azt ugy értjük, hogy voltak a nyári szállások, és télen, most hova mentek, a téli szállásokra? Ezt én igy akartam, na leirtam, hogy télen itt vagyunk, California nyáron meg magyarországon, csak én a családom (MKTÉK) nélkül, nem csinálok semmit, meg nem menek sehova $$$...
                      5.: Most kerestem a nyári szállásunkat, az az lenne, hogy ez a gollóbis,a mi függőkertünk? -na apuénk, becsngőztek,ami most ez ha nem olyan az, amit te akarsz,meg nem neked lett csinálva, most monduk, akkor mi van? Rögtön, ez ami ez lenne, most felvettük a fekete (gyász) ruhát, ami nélkül, ez nincs? Tessetek figyelni, mert az amit láttam, hogy a TÉLI SZÁLLÁS, az fent van a FÉNY -HONAINKBA,és ez az, hogy azok a magyarok, akik TISZTA CSALÁD-OK? 10 TÖRZSGYÖKERES SZÖVETSÉG TESTVÉREK,és most olyasmi, hogy a MTK? -na én azért, mert az egy futbal csapat vala, és most itt van a nagy bökkenő, hogy mi itt, helyőrségek vagyunk, -jelen pillanat, a fiam, bloondi sakk mattolkta Putint, s ahogy mondom, ha nem lesz ruszki -angloOnion atomháboru, akkor az angloOnion, ugyanaz lett mint a szovjet -gazár onion? -eleve rohadt? -érzitek a szagát? - Muxka 2 trillion a 70 trillonnal, ami monduk óriás atombaziuk...kb... 1millio bunker van, de az egész föld alatt városok, és utak? (fita millió számra tünnek az pacsorták,és azokat fen tartani pénzelni?-na most fita amit te látsz a bitófán, az ténleg egy juh? .jaja állat az állat? de husa? Na most, itt az hogy MTÉK? -az lenne a CSALÓKA móka, azaz akiben még van FÉNYJÉZINK szikra, annak sziva vágyik vissza? Most tlejeseen az hogy akik még hallanak? Na idő, fita van, de áll, vagy most az van, hogy amit az éjjel, hogy az hogy TÉLI SZÁLLÓ? Az az, talán ami bekövetkezett, de fita itt az idő?-most vagy soha? Ma most is, akik most velem (vér)szövetkeztek, most mi a fölgömb felszinén vagyunk,és a fényünk vagyuk, na az az, hogy mi gondoljuk magunk,(magam) jaja annak egésznek kell lennie, vagy nincs! -ládd JUHUKKT, jaja campó van az orodba, vezetnek,menn a bika hentes fele, lógg a töke1000 fele,na most itt mi nemez a barom állataik vagyunk,jaja jobbágyköcsök van köcsöGÉbb? ami ahoz először, itt hogy Jézus mondja, ÉN ELŐBB VAGYOK?
                      6.: Ezt apuénk,hogy neked a MAGYAR OK NAPNÉP CSALÁDOD, nem vissza kell szeretned, hanem megelőzni mindenkit! -ez az hogy vagyok? Ha nem ölsz, és most és most ha nemzabálod a coffölt, abárdolt (JUH YOU) hust? -fita ez egy kanniba robot -állat bolygó, és onnan?. visszajöttem 1999-cdecembérben és a lunkvatt fa alatt ücsörgök,lunkvattozok, és most egy perc, onnan,hogy a bollygó kifolyik, összafolyik alattam,ami lefele sodorja az egész égi bollingókat, és most fita, monduk az ür az övék lenne, ami irva van,hogy az Ég 1/3 laKosa pozdornya? Roppant érdekes $$$... hogy csak csak őők a kiválasztottak és most akik az ő KÉPuk, GÉpuk, imádják, azok a kiváltságosak? Na ezt megint emlitenem kell, mert mot vegyük az IGAZI JÉZUS TÖRTÉNTEKET, ami az itt olyan formába,ami ládd juhus lett és a király uk?Most az előbb hogy apuénk, ez nem olyan az, amit te akarsz,azaz szintén ZENÉSZ:EZ A KEZDETÜKTUL FOGVA,NEM AZ, NEM EZ,ÉS NEM IGY, UGY? -HUGY VAN? Jaja a vér bizon az hugysav -lug? Szóval, most a magyar -ok az szelek szárnyán? -fita gondolát át lát, és most az hoogy HOGY HOGY HOOO...Ezt, én ugy, hogy álmomba ténleg haza jártam, ládd a lu fa, lunkfa luk? -jaja most apuénk ajajajjj...Nizzitek, most ténleg nagyon velősen akartam, de EZ NINCS! Ez nekem azonnal, engem nem érdekel senki semmi hanem én ezt pontosan akarom tudni akarom tudni akarom...na most ezzel a testtel (tesztel) meg agyj velővel? -nincsak az a geci?Amit leirtam hogy mikor EZT VÉGLEG ELHAGYTAM VOLNA? -SMIRNA! -VOLNA! -FOSSS... NEM LEHET!!! OLYAN HOGY ÉN ITT IS VAGYOK, MEG OTIS? OTT IS, OLYAN NINCS! Fita,itt csak koromporok vagyunk, és kolompolunk, és csak kormolni mulni,és marni? -aka kapja marja az ÜRUR asztala?-azaz fita, itt ha nincs egy HANG? -ha ha az is juhus? -a bitófán,omlott piros vére, ártatlan halállal? -miattad lett vége,se nem én kipuufógóm, lámpám a dudám a cupplungom, lángot vág a kipufogóm,na recseg csattog csukd be a szemed,ha lenne?
                   Innen...Ő eljön miértünk, mit, mit értünk meg, hogy az ürbe lünek bennünket, fita ha elkezdődik a végjátékuk, már pediglen, itt uj eget s fölldet teremtenek az egetlenek, ha nekik lenne ege? -megette a fene?
... első quantum (US) konputere gyorsabb millió évvel, mint a Super- conputer? -nicsak az idő áll, na meg fa száll? Fita, itt ki beszél, azaz ha nem beszél hozzánk többet? -fita, ezek ha csak pu pu pu...? -pupu? -csak osztódmak, és osztozkodnak a pupudon? -sőtt,,, verebek-vérebek verekednek a piacon, a száraz diszinószaron?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1649)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.13 0 0 1649

UFOzzuummm... miEeee...nyári -téli szállás, nagyszállók -kisszállók, (UFO-k?) de csak az Égi -Honainkkal, elmegyünk mi Égi -Honba, ami ha csak az van? -ugy itt is? -nem vagyunk mi? -fájdalomba, aki ami? -mondja?
                        1.: 3/13. A KÉP? Ha csak örök életünk van, akkor hogy volt, magyarország, hogy lesz? Fita, nekünk nem ez a romlott, romlandó testünk van,hanem az amit a MJézink jelenések, amit most tüzzel vassal töröltek, és most ezek, uj eget -földet akarnak, mert a magyarok nem hallgatnak? -RÁ JUH, VÁJUH RÁGOD JUHUS ABÁRDÖLT COFFOLT, MINT SOHA HUSÁN -GOD, DE A TE HUSOD? Egyszerühen, hogy ezt te gondolod? - gondol -od? -gondoltatják velünk, gondoltatnák? Őők??? -teremtettek mnket, ne mi magunk? -fita itt a mag-rull? -lenne nagybaszó? Zitt van a mag, az a magam? -most ugy, hogy van a fénymag, és a fém mag? -a fény is anyag, és most én, a mi fényhonainkkal nemcsak kapcsolát, hanem az van! -zitt most apunk, már köszöntek,és az hogy most azt mondom, én örök élek, az hogy neked megnyittatod a szemed? -(magom) -na minden magyarok MAG -MAGOK, ugy születünk, (maggal) hogy nyitva a szemünk? -ami ez egy olyan valami, ami ideiglenes? Tegnapra hogy van a V.-fekete luk? -és anak koromporja és spórája? -nincsak azok ránktapadnak, és ha tudnak, polarizálnak, azaz be PÁLoznak? -paliznak? Irán -arany born -new, ippeg csak akkor öntötték, aztán az arany -bika, rabbikások kása, $$$... ARANY VÁR, ÉS VASBETON DZSUNGELEIK? Zitt ami van, hogy az akik MJézink magam-hoz fel emellek benneteket, ami a levegőbe?
                       2.: Istenetek netek NESZtek? Hogy a fényben,(foton pofon egyszerühen ruha? -lepedő palás?-padlás?) minden benne lenne, és minden olyan hogy emlék? Fita, tegnap a c2c-on, a gyerek elég őszinte vala, ami most az, hogy én direkt a MTÉK -ÉK hozz hez höz, jöttem, akik megtarotáták az a TUDÁSUNK? -UNK, AMIT MA IS TÜZZEL VASSAL VALLAGOTOK VÉGE, HA CSAK EGY ZZZ.. NÓZI? Itt is midnen M-LÉK -FELE KEZZETEK? -MINDEN A KEZETEKBE VAN? Ládd a termiNátor, itt a kezem, a farkam verem, jaja de még milyen, na abbuil mász ki? A HANG? FITA A HUNGÁRAINK AZAZ HANGÁRAINK? -ÁRA? NINCS? HAN GOD? HUNOK? HU HU HU... UFO-k? -made mad de, magyar -ok gyártman -ok, nem a NUKINUK? -fita az hogy man -men? -nem men? Naz mindenek tetteje, az hogy most mi napba-fénybe vagyunk öltözve, és most akik a mi magunk? -magunk vagyunk? Zez most hogy itt is azt akarNUK, amit ha csak NUK? -baxhatNUK? -mert a fényben, a fénnnyel valami örök-csoda csorda csorba csürbe ólba élet van, amit itt...fita nem tudod, akárki vagy, gondolni se, gond öl? Nem tudom szavakakkal vak vak vak...azaz hogy itt most a beadást, és tiszta itt a vallaguk vége, végbelük a kamatyós -kamtyolást tojás, ami többet csak görbe, nem tojnak a tyukok, csak görbét? Itt tegnap du -estére,hogy meg mutAtom nektek a kipufogómat? Fita, csak az, és csak azt lehet gondolni, pu pu pupu, és az $$$... nincs popa, a pu? Fita, itt az a gondol át, hogy család fog alma $$$... soDRoma goMora rég, srégges régen suppp... itt többet minden feka? -fekáLya? -csak a füstje, vágánygáz korma szaga?
                       3.: Fita, ahol vagyok, most az a fényben van, és a fénnyel, és az az ami a Napba öltözet? Amiket itt be villgotam, ládd az hogy most meg mutatok neked valamit, azaz ahoz neked a szemed, ami lát, azaz most te vagy az örökvilágmindenség KÖZEPIN GÁZOL,KÖZPINTBA, amit a juhász, a bojtjál leszurta a fölbe, itt a világ közepe eoe, itt árulják a rózsát,abbull fonnak bokrétát, azaz nyakláncot? -pitypangóra tánc, körbe körbe... mig a bot nemgőrbe? A félelmünk, onnan, hogy az hogy halál, na Georgánk nagyon jó, hogy mikor a barátja a motorbiciglijével karambol, és mikor ki lett teritve, hogy annál hidegebb ridegebb gondol lát? -nicc hogy nincs semmi a $$$... vége! -nagyon őt is megütötte? Fita, 1984 July 4-re, most amit tegnap, hogy egy V -és most ott van a magmába a temtlomuk, *III* jaja ennek van egy vasgolyója, és must azok, akik FÉMMÉ VÁLTAK? Zitt rögtön, ugyis hogy ha ez is van, lenne, rendezni kellene a dolgainkat -utainkat? Fita itt ténleg csak EGY UT, MJÉZINK UT, és az FÉNYBE -FÉNY -HONAINKBA VAN? Nem volt nem lesz ami lesz $$$... coresz a moresz? EZ AZ LENNE HA LENNE, HOGY MINDENKI A SAJÁT FÉNYÉT, PÉNZ-ÉT ENNE? Na most az lehetetlenne hogy egy az egyben rögtön ÉGI -HONAINKKAL KAPCSOLÁT, ami most olyan,hogy egyéni kezdeMennyezés, ládd hogy te mit gonolsz meg csinálsz, na apuénk neked tudni kell!!! -jaja megkeresem meg találom az én kedves huszár csákóm? -a Király hágón? Nem Vereckei szoros?
Innnenn... Brezsnyev elvtárs, a gazárizmos -a teistateista kommunizmus ( szovjetOnion lett angloOnioNUK) sok ember? -vála? -vállalatAIk? -de a te vállad na meg nyakatok görbe? -nyiszálva? -hrrr...Óh milyen, drága kő, az ilyen szent áldozat...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1648)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.13 0 0 1648

UFOzzuummm... miEeee... Idővel minden el V V V... válik, ha győzzük tudóvel? -minden meGOLDódik dik? -kid?
                        4.: Kávézzuummm... ne menj a vizbe, nem fulsz bele, ne mász (ssz?) a fára, nem esel le, (ne menj az ürbe, nem leszel ürülé? -mennybe? -kés villa olló nem gyerek kezébe való, de atombomba? Zitt ha olyanok nem lesztek? -már kész a trombózis,mint a kis gyererekek, semmi képen nem mentek be Istenetek? -országába? Ez irtó ki fan forditva, ha lenne forditotja,forditója, ugyanis.ma kérdeztem a ififiam, te gondolod magad? -ilyat csak a millomosok kérdeznek, ő csak a pénzre gondoldol. Most én, igy, mióta az eszem? -tudom, jaja ezt gondolni? -na ezt a fiam is, meg a felesÉgem kérdeztem nemrég, nem, nem gondolja magát. Na a zomgora kislány az zongoránál, játékot ismeritek, gondolkodom (dom) vagyok! Nizzitek, én mióta az eszem tudom, most azonnal én mindig örök gyerek vagyok, és én gondolom magam, és az vagyok, gondolát gyerek? -gyerek gyere,ne gyere? Fita most mire gondolsz? -Zén azonnal, ezt tudni akartam, hogy mie? -müe? -természetes? Mikor most találkozok, azokóinkkal, akit gondolni se lehet, ládd mindeniki, ezt csak akik millomosok, na ezt a komcsi Béla bátyám, erről csak akkor fogunk beszélni,ha pénzünk lett? Most nagyot ugrok,vagy kicsi vagyok én,székre állok én, egykettóre honvéd leszek én? Na akikkel most ezt nem tudjátok gondolni,talákozok, azok akiket mi magyarok,tulrull turul madaraink, akik mikor... fita nekem előbb egy péntek este,és most meg akkor is, eleinte nem mondtam meg,hogy olyan éjel 11körül,és kimentem,és most a M1 csöve vége a számban, és valóság, most fel is ki is emeltek, azzal hogy bennem beszéltek, ne hagy itt a gyerekéidet! Zitt ha valaki elhagyta, most az a halál! Fita, ez egy hall áll, de a hal is áll? -vizó viz nélkül? -de tisztan viz, a tekenőbe? -fabáull?
                       5.: Most azt amit gyerek valék, és az amit álmódok, az össze függ ezzel, és fita,jaja de a szovjetek,(GAZ ÁRKOK?) hosszan leirtam hogy meg akarnak ölni, és én keresztül tudok menni az utcákon,és engem nem tudnak elérni! Mellesleg, Kennedyéket? Most fita, most az ami ládd nekünk van MJézusunk, azt most nekik is van és ezentul konuk.nak nevezem, és az olyan, mint egy... hogy robot lenne, de az nagyon de nagyon előre haladott és egy tökéletes bábu, (ugy meg jelenésre, minden ami xexy xexxel él? - ládd, Freddy, IM so xexy? -amit csak mint KÉP -ZEL -LETT? -és csak xexxel lett ellett?) ami nem olyan anyag, amit nemcsak látni kell, hanem miez? Fita.most az agyam begubózott! Nincsak MJézust mindenki meg látja, azok is akik át szegelték,na most jönne be, hogy ez a CONUK halántéka? - akik ténleg a TRO- NUK? -rám többzör, igen Einsteinék dobtak NUKIAIKAT, - SIONUK? Zez most az, hogy át szegezte, ládd azt csak hinni lehet! Hinni vágyom, én mindig, hinni éltem végéige, itt meg lettünk baxva de ugy, ugganés senki még elképzleni se $$$... tudja? -fita egy végtelen FÉNYEK -TENGERÉN, AZ ÉLETNEK? -VAN EGY MENTŐ CSÓNAK? Fita, itt tegnapesti előszél, hogy az ami elmulik,azt én képtelen vagyok gondolni, mégis jaja apuénk, becsngőztek, elmulik majd a nagy homály a sötétség, na most felhőn tul, na be be villognak a mi...vicca, miután, megtörtént, az ÁRUL -ÁS LÁSS? Erre most nem tudok ugy, de mi történik,semivé vállás az $$$... hogy van egy áru -ló? - az lett a királyuk, nagy káruk, fita itt az angyal! -jaja megint apuénk, becsengőztek, na ami már, meg fertőzött!!! -50/50? -ezt most ugy, hogy nem jó gyerek! Fita, olyan hogy rosz, rasz? -szar? -szartan? - STNUK? -játszik a gyerek a tüzzel?
                         6.: Zitt, monduk ha Mjézus, 2000 évvel ezelőtt, sodRoma -goMora rég el pusztult volna, akkor most hol vagyunk? Egy bitta, hogy végül is, az egész földöng egy bankrácia, és egy katonai tömb, (fita pontosan 50/50?) ami most fita,minden annak a ami 2022 Karácsony uj évre,allahala buka, és annak a müve minden, ami van az MJézus, és most ez, juhus -od? -figyelitek a gyalázkodást kot kot kodács, midennapra egy tojás, na már kezd lemenni, a nap? Lement a nap a maga járásán, Sárgarigó szól a Tisza partján, sárgerigó meg a füle müle, szép a rózsám? -hogy váljak el tülle? -tülled? Ami van, hogy mi lenne, ha minden katona, nem ölök, na azonnal mag -át, a magját, na most itt azok fekete koromporok, és hamu, kezdve hamu -kamu robbikával? KajuNUK? Naz ezt senki nem tudja gondolni! Zitt megint bele keverem magam, a klotyok klogyogója, naz ha most monduk, zitt az hogy ha az amit Juhus you -hus, a király, az itt van, vagy mi lesz less $$$... Na amit KossutthÉK hekk? Fita, az az hogy ez megett mellett, azt a pénz -nem? -nem pénz, hanem ha az megett, azaz zitt az hogy csak ha akik most AZ ÉGIEINKKEL? -naz az ugy jön el, hogy itt van! Fita, ha nem lett volna az, hogy előbb ha én pontosan nem tudom meg, hogy nekünk magyarok, csak örök az élet -lett? -nem ha nem van, és ha nem gondolkodok magyar RULL? Na most, igen igen...zitt most az, hogy tudunk találkozni a mi ÖRÖK ÉLŐ? -apuénk, most becsngőztek, hogy mi van? Zitt vissza kozz? Te gondolod magad? Ezt apuénk, főleg apai nagyapám, hogy neked előbb lenned kell,(ezt még érintei fogom, ez MJézus, hogy hogy szeress, nekeg előbb kell szeretni!!!) és enned, és fényed? Ez az, hogy most te látni fogod, god, a fényed, ami eddig, ládd nem gondoltam, hogy én az álmom? -alom elem, féle szürnyü szerünyi, álmom lelem?
                         Innenn... ami van, ezeket csak ugy, hogy hülyéskedek, holott, most NEKIK A KIS CSALÁDOMNAK IS VAN FÉNYE,(de nemcsak előbb hanem csak az!!!-az minden, és azzal, a tiedminden hatalom égen s földöng?) NA MOST JÉZUS? -ZITT FITA, MERT HA MEGHALT! MOST A TE NYAKAD IS NYISZÁLJÁK? NYISZ NYISZ NYUSZ PUSZI? -LYUKUK VAGY? DE CSAK A SZÜLEINK, ÉS A MIÉNK? VAGY LÁDD JÉSUS ADTA ATA JÓ KIRÁLY? MESTER A BŐSZ VIHAR DÜHÖNG, JAJA A KIÖNTÖTT A NÉPEK TENGERE zuggva bőggve letörte a gátat? -özönviz?
...fita, jó kérdések fel tevések, teve van 1pupu2? Astrológusok, csillagászok, találtak ennél egy jobb földet? -Nincsak az első, hogy minden föld egy, és minden szem, egy pillanat, és ott vagy? Látod a jóskaiikat?- józsidók? -van nem jó?
... a holdfuróval, elkezték furni a holdot? .-nem meg mondtam, hogy ezek lukat fiurnak a holton?- ha élne? -szavára be gyepesitené, legelejtek marhák? -jaja az oroszjányok a juhokkal? -ti gyepeltek, mit meg megeszükn,ha meg ellettek gulászta? Ládd az a egyszeri juh hukkt? Kosata, te is meg juHODtá? -hóttál?
... millyen lenne ha a marson születtél volna, mars a pichába? Marsa Marsa Marsa vakarja? Krati...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1647)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.12 0 1 1647

UFOzzuummm... miEeee... Idővel minden el V V V... válik, ha győzzük tudóvel? -minden meGOLDódik dik? -kid?
                        1.: 3/12l. A KÉP? Van a siulytalanság (Mszülisuly felhuzó erő, suly? -nincs szülisuly le huzó, gravitácioNUK?) Rögtön rögön rege régi mese, magyarok kzöt lenni enni, ha vannak iratok, azt kk irták, és minek, kiknek? AZ ÉN IGÁM KÖNNYÜ, JAJA HA LÁTOD A NAPOM (ÁTVILÁGIT) FÉNYEM? Fita, azonnal akik amik? -olyan terheket raknak rÁtok, amit ők sem tudnának el viselni? Fita most csak ugy hogy csép -hadaró,de nincs hadadó?-hadoba? Fita, most mikor álmodol, azt te gondolod, és az a te gondoláttaid? Fita, most fent vagyok a föld felszinén, és azt onnan tudom, hogy én csak a nappal, a napnémmel tüzön vizen át, Átok? -fita nem átkozódás,hanem Átok rajta, (halál hall áll adó?) ne add tovább, aki kezéből el hajitja a NAPNÉPEK -NÉPE NÉP -E ZÁSZLAJÁT! Itt az öreg Petrovics, Ki az az ember ottan, oly tüzes lelki állapotbam, ááá ..hát az én apám, az öröeg ember, a következő pillanatban egy ágyugolyó telitalálat szét -tépte? -Sanyikám, most is látod? Na fita, olyan a magyarnak hogy halál, mi nem tudjuk NUK kitalálni se, és nincs! Nincsak most egy FÉNY MADÁR VAGYOK, na pontosan az, amit Tulrull Turull Madár turbékul? -békül? -azaz nem akarok többet látni háborut? Békát a népnek, békát kiván? Kocsmárosnál ég a világ, sütik már a rántott békét zziimme zzuummm...Hogy az álmom, most olyan, hogy teljesen elválik, akik a Isteni MagyarOK SzülLEinket választjuk,ahoz neked magadnak kell hogy te gondolod magad, és te a FÉNY -VILÁGOD GOD? -Fita szólj egy szót, meg monDOM ki vagy? RÖGTÖN FÉNYES, VAGY KÉNES AZAZ VASAS HASAS? Ez igy nézett ki 1945.-MURIS MAGYARULK (RULL) BESZÉLNI A MAGYAR ORSZÁG -HÁZBAN? -na Szabő Dezsőnk, de még ő is Uj Jerusálom zöldség (juhdókinjakersztény?)vala, midenki aki nem ugy szól, beszél mint sitipitim repcsepita? .villámlik Isten nyila de nem vasvilla? -na az is, de ganézás?
                       2.: Na most, itt CSAK FÉNY, ÉS ÁRNYÉK SZÉKEK,CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT, KINEK LÁTOM FEHÉR FOGÁT,(VICSOROG DE VAN FOGA, SZEME SZEM-E) NYALJA FEL A VILÁG SARÁT? Van egy Dózsa kép, mikor az urak fehér foga vicsorok, és bizon, az! -büdös paraszt? (fita nem az anyag hane???) tRöha, most vannak akik ISTEN FIAK, azok a szól szó értelméhben, fita itt az a fog aloma alma álma sin $$$...fita és minden sinen, emlékeztek, hogy a vonatAIk állandóan körözött, és fel kellett volna szálnom a vonatukra, ajjaj fekete vonat süsü bakter házaik? Vissza a magyarok a könnyü -lovasok, amit ládd, AIteus, felkell égetni a mezőiket, és ha nincs lovuk, most a mi lovunk az egész pannónia bagázsi? Na fita, SZENT STEFANUK AKI LÁDD STNUK? STANUK? STEVEN = STN? NA AZ SZAR TAN ÉS SZAR -TANUK NUKINAKIK? -A HALÁL ADÓK -KÓDA? Fita, apuénk, most is velünk vannak, és most azzal hogy fita,nem keverem bele az Index-hu, de miért nem lehet olyanoknak is traccsolni, akik NEM ISMERNEK HALÁLT? Fita, ezt rögtön, most annyi idősök voltak a fiaim, most a kis unkám is, miért vagy dühös, meghaltál! -álmába? Zna ez most is nehéz, mert itt teljes GONDOLÁT ÁT?- azaz mi az amit nem gondol666... Fita ma KINA AZ 5. (DIK) OSZTLOPOK? FITA A TEMPT -LOP -OSZT -LOPÓTŐKÉAIKET?) Zna a cselkedetek, az vagy olyan, hogy TE GONDOLOD LÁTOD, VAGY TE OLYAT, LÁDD MINDEN ABBA A PINUTUMBA, HAMU, HA PROGRAMOZOTT? NEM ÉRTED? Fita, itt azokat,ami MAGYAR RULL HANGOK AMI A TE HANGOD? Szép tájainkból kurva lator himringyóik puszi kerteket, meg kéj PALotAIik cuppleráj -barlangjaikat (ma is csak kaszárnyáikat!!! -kasza?) csináltak,most fita, egy krukk, a koruptjAIK, ma mama ma is? Fita a sáska vassal vasal hadaikat, amik az egekbe hágnak? -jaja az ürbe, a segged ne türd be?
                        3.: Fita, mindeig voltak olyanok, akik a NÉP HANGJA HANGÁRIAINK (UFO-k? -made in Hu? Who?) Fita a V V W -vasasok? Na itt az hogy EZ A TEST, nincsak ha a vérben az élet, meg erő, az bizon a hemoglobin, azaz vas deprograMozott MAUZELUM lebernyekek? Szószerint meg vagyunk vasAlva (ölve nem is tudod?) vas alma lebernyekkel, (nanó lemezek) azaz vas... nincsak az agyam, vas ellemek, ami ládd kis korongok, és azzal most huznak le fele, amit már érintettem, hogy az a magma (égő pokól mi a negativ energia) ) golyója ennek a vasbolygónak, és most teljesen miden vasukká vasut és pénz -neme válik? POWER IN THE BOOD? IGAZ! Most a HANGOD? Fita, hját ne éljen a király, az az hogy nincs benne élet!!! -hogy volt? Zitt tengap a c2c-on a gyerek, fitta most ez az, hogy pici gyerek vagyik, és a kis tökömön jött ki bizerékelt, minden, és ugy hogy ezt én tudom, és nem mond nekem semmit? (fita, ezt te most te is érzed?) Fita, itt csak az a PROGRAMUK VAN! AZ CSAK A VASSAL VAN! VASAL? Na most itt van a nap, és most olyan hogy erő, az a fény? -na vas avas okszidáci (fita mennyi pénz kéne kene?) magnes vonz alma is, ami már ha van benne fény, kihült, hideg és rideg, és ott élet tüze? -cél kitüzés nincs, csak mindent magába magával puQ? -pu1 pu2? Na most itt láttam, hogy akik megadták odadaták magukat,(a kigyónak?) fita, az minden, és itt az van, hogy a mag? -ha nincs benne fény, és meleg, nincs meleg ágy? -hideg -rideg, jaja még a nyár is hideg, nyál? Fázom, szinte remegek? Zitt akanám hogy VAN A V-? Ami van, az akik megszüntek magukkal gondolni, azok lehullanak, és ugy hogy minden vasat, ők? -akik kiválasztottak és kiváltsáGODstock -tőrdések??? - csak,több vasat akarnak kovácsolni! (hol vagyunk, trillcsik csikkenek pac pac pac...fita az egész ürbe hágok, az az hogy ti azok vagytok ürük? -fita most az hogy végre az ARANY VÁROS UK? -UT? -AMI VAN AZ AZ ARÁNY? -NYÁRA?-ARÁNY ÁRA, SÁRA? MIKOR LESZ NYÁR?
                        Innenn...MOST HOGY 2025 MÁRCIUS 11? TE A NAPPAL NÉPPEL VAGY, VAGY A VASA SOK SOKK, NA AZOK LEFELE LÁDD 1984 JULY 4.RE? HOGY PILLE PILLE HAMU PEHELYKE SZÁLL LE, NA MINDEN VÉGÜL IS, SULYTALANNÁ VÁLIK? -A VIZBE HIÁNY? JAJA DE FÉNY? -HONAINKBA BOLDOGSÁGRA TALÁLSZ? NAPHAZA? VÁR?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1646)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.12 0 0 1646

UFOzzuummm... miEeee... MJézusunk és Mszüleinkkel örök élet, MJézusunk és Mszüleink nélkül, csah halál (hall áll) és semmi, semmise $$$... hamis -e? -ha miise tise semmi $$$...
                        4.: Kávázzuummm... minek a fény? -ha van fény, (fém?) van titok? Igaz lenne az, hogy előbb jobb lenne, de minden titkuk napra vetettik? -atik etik? Kik mi azok,aminek a-akiknek titkuk lehet? Na a titkuk,és minden ami titok,az itt, az Index hu-val, elkezdődött napra vettetni? Van -e izgalmasabb,hogy akik titkolóznak, miért, és hogy napfényre vetthessenek? -vagy napfényt rájuk-beléjuk? -ezt a titkolódzók tudják? Ezt a dátumot, 2025 -március 11. -emlékezni kell, mert most az hogy ember? -az biza rimember is meg rémemeber? -pl.-Suny Sanyink? Azt amit mára,hogy hogy mi a napba-fényében vagyunk,és megse tudunk, meg látunk semmit? -sem magunkról, sem a környezetünről, sem azokóiinról, akik rettegnek, ha valamellikőnk elkezd. köhécsleni? Ezt igy képzeljétek el, hogy én rögtön, hogy én akarom tudni akarom tudni akarom... na most ez a a aaa... földi élet? Most amit röffrénezek, hogy 2023 -10 -20? -rémséges gyötrelembe valák, akkor is leirtam, és odaig...most hiába Jézus Jézus Jézus... a gyötrelmem csak növekszik? Jézus nem tud rajtam seggit enni? -de tud,csak nézzetek utánna, hogy egy gigantika naptükörbe megjelenik,soha olyan mint előtte is Jézus...csoda hangzatokat -hangokat (összzene smindennek ami van hangja? -nincsak itt?) ének? -nem hallottam, és ténleg A HANG? -és most végül találkozok a mi Jézusunkkkal! Aki most előbb egy naptükör,ami közelit de halatlan csodás hangok, és csak most előttem van.,és benne vagyok! Látod, mondja a HANG, olyan vagy mint én! Zitt ami van,hogy ez földanyag? -na meg most itt teljes korom sötétségben, és most ha elkezdel hangoskodni, rögtön mindenki csicsit, cicit ád, jótanácsot de kalácsot, jobb nem beszélni, mint most kong a fejed? -koppan?
                      5.: Okvetlen, tehát egy az egyben, találkozok a FÉNYES -ÉGIEINKKEL,(MA UFO-k?) AKIK AZ ITTI MAGYAROKHOZ, A LEG KÖZELEBBI RAJUNK? - és piti, te is katona vagy! -ez akkor azonnal, a saját klotyómba annak is a fekete üszkös ajja... és most egyolyan FÉNY? -amit próBálok leirni, hogy a szivemben vala, na most azt is hogy szivünkbe, és most egy lettem, velük, tehát most igy, piti, felderitők vagyunk,és előőrsek! Most az jogy hogy ho ho hooo...zitt a filmet, mig el nem felejtem, The Chronicles of Ridic? Előbb a fél hótt és fél elő Lord DÖG? -mindenkik (ládd Daniel?) térdet hajtani, és csak az Ő KÉP? -IMÁDD!? Na volt egy akinek kitépte az auráját? -ha az itt nincs,ládd ez annal anal mélyebben van! Na Ridic se hajolt meg előtte, meg nem tudott, ami itt akiknek fény aurájuk van, jójó elcsépelt a cséphadaróval,és hadadók? -nincsak az egekbe, aztán az ürbe hágnak? Naz amit én nem ugy, hogy mára, hogy mi a föld felszinén vagyunk, most az amit mondjunk aurának, az egy fény -madár? -ezt ugy, hogy egy olyan erőtér vagyunk, ládd most a filmben, mikor kitépi az ürge auráját, tehát van neki ember? -váza? Ezt sokat, de Yojó a legjobb, na most most sokan kezdünk repkedni? -epekedni, epe kő? Naz a gyötrelmeim, hogy elég a szó Jézus, és győztünk? Ami van, hogy akik ti itt ugyanaz keresitek, azok mi monduk ha MJézus,de itt Mjézus nincs MMáriánk nélkül? -s a M.MI?- Emi? - MAGYAROK SZÜLEINK NÉLKÜL! Itt akik csak salakokok,(fita trgya az ha te az őők teretméneükvagy?) ott olyan hogy szülő, mnt fog alma, Évike? -nincs! Fita, most ha egynek van MJézus fénye = mind? Nincsak ha Őt nem fogadják be, márpedik nem!!! -akkor most én egy darqabik,győtrődtem, hogy mit akarasz te szegén jószág?
                      6.: Azt amit ládd hogy van az égi -hajónk, ezt mi magyerok hogy repcse? -csészeljak? -katica bogarak, de az hogy tulrull turul madarak,na az lenne, ládd most láttam, hogy amim van, az egy erő, és most azzal hogy Jézus, és elkezdtek Jézusózni, na olyan nincs, amit itt ezek akik ritua kéjpedőfeka -kéj mazovista, kéj kannibellák, azaz a gyilkolás az egyetlen kéjük, és fita az áldozás, és odaadó áldozataik? -kat? Na most itt az hogy megosztódás, azaz ellenség nélkül, ezek egy csattinta, ostorcsapó kanyaritó nem lennének? -ennének? Fita, itt most ha leirom, tiszta viz?-hova visz? Fita, végereredmennyekben, mira oda kerül a sor, hogy általnos iskola, amit most megint azzal kezdtem, hogy mikor az oroszoknak a bauxit külszini fejtés, vasárnaponként jártam dömperrel a (Dunantul) környéket, és nagy vad -alma -körte szilva meggy...erdőkre találtam, (finom izük volt) amit most az ősmagyarok, azaz az egész körpatkó medence egy csoda botanika -éden kertészet, na most mais és tegnap is hogy a családok, kedvtelésből, nemesitettek? -maga az hogy nemes, most abzullu ultikulla csuffság,és gyalázat! Nizzitek, én ott lehettem, mert teljes összekötettés van az Égienikkel, és most se lehet más!!! NEM VOLT HALÁL! NEM VOLT KÓR KÁR OKOZÓ, ÉS NEM VOLT BETEGSÉG OKOZO? Igy ahogy mondom,nem volthalál!!!- ami ma sincs!!! Fia ma is elsmerten, kb.-3000 győgynövényünk,(ha kapcsoléátban egy az egyben a tobbi függőkertjeinkkel??? Nimród apuénk?- ami itt most az ami RÁ OLVASÁS? Nem véletlen, itt csak azon vagyok meg rázkódva, hogy ha tudnám, azokat a RÁ OLVASÁSOKAT, nincs mirét adtak csak egy sor ima, rá olvasásért, vármegyéket? Na apa (Atya nélkül, fita minden apa most egy, és egy sem hagyta el gyerekéit, mert az lenne neki is meg gyerekének a halál, ugyszint az anya szine -büne, nincs,ládd hóféhér ruha, vagy hattyuk? ) fia nélkül, fia apa nélkül, és most zitt nekünk, megjött a tavasz? Szevasz Vera? -kruzz!
                       Innenn... csak öröktiszta fajok vannak, és itt is azok, meg maradnak! -2023 Szilveszter, nektek meg kell mar...ha? Gyökér, nem a magod el nem hagyod, és el nem adod? Mégeggzer, most AZOK, AKIK FAJTALANOK, AZOK ELEVE TRÁGYA DOM -BOOK? Te látod magad,a tüKörbe?
...Ugrálhatsz égi testről égi testre,értem az ürbe? -jaja csak a segged ne türd be? -irtó ostobaság addig minden,mig egy az egyben ismét találka (szemtől szemben) a szüleinkkel, (hagyjátok hadd temessék el a halitaik,halotaikat?) testvéreinkkel, kel kell? -hiszed vagy tudod? -vagy ők bemutatkoznak, hátulrull? -pu pupu?-NUKINUK POPSITOK? -KÉSZEN? Nincsak a jövendőlés, a medve orrába hokk? -nicsak egy betü, seki se le nem maradha666...ki tüzte betüzte ki? Betty? -was a krézi nighte?
... bloondinak már 250 000... allányuszlángó? A meGOLDás, a greenback Kossuth -Linkölni kölni? -vagy tökölni?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1645)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.11 0 1 1645

UFOzzuummm... miEeee... MJézusunk és Mszüleinkkel örök élet, MJézusunk és Mszüleink nélkül, csah halál (hall áll) és semmi, semmise $$$... hamis -e? -ha miise tise semmi $$$...
                        1.: 3/11. A KÉP? Ha van nap és fénye, van élet, ha nincs? Most van egy dögletes lehuző, gravitácIoNUKINUKI erő, és az egy olyan,hogy egy nagy óriás számitó -gép -KÉP, (CONPUTÉR) és zörej dörely hangok, (amit Art Bel, hogy az oroszok lefurtak a föld belsejébe,és azok a zajok, na tudjuk a filmből vala az egyik végjelent mikor a seggük ki lett) de most hogy A LEHUZÓ ERŐK, AZ EGY NAGY TÉREN, AMI FENT VAN, A NAP ALATT, MOST VAN EGY NAGY NAGY KÉPERNYŐ FAL? -Ezt ugy, hogyha most te hallod a zajt és zörejeket, na most tegyük fel, hogy a tratoszférában minden nesz is rögzitve van, és itt minden ami nesz is, halálos? Ez az, hogy most te leülsz a képernyőik elé, és az lehuz -behuz a semmibe! Az egyetlen hogy te fen maradsz a felszinen, ahol az ÉG LÁTHATÓ, hogy egy pillanatra se felejeted el, hogy MJÉZUS MSZÜLEIM, ÉS MOST HA TE CSAK JÉSHUS? -SEGGITS,MÁR OLYAN... NEM AKAROK MEGHALNI NEM AKAROK JESHUS SEGGITS SEGGITS SEGG SEGG SEGG...MÁRIA SEGGIT? Fita, TE EGY ERŐ AMI MOST HA NINCS M.ESZÜLEID, tehát a követkeccő... most akarnék pénz vagy élet? Fita, igaz hogy az anyagi testünkkel itt vagyunk, de most apuénk becsngettek, hogy nem az a juhuk (juk) vagyunk? Na a GONDOL LÁT MINDENEN ÁT LÁT VILÁGUNKBA VAGYUNK? Most akiknek van M.SZÜLEINK, na mi a NAPUNK FÉNYÉBEN (ÉDENKERTEK) VAGYUNK, és most itt van a VILÁG HIRADÓ,ÉS TŐZSDE STOCKMEARKET KÉPERNYŐK, AMI EGY NAGY FAL! EGY NÉGYSZÖGLETES ÉS MUTATJA A ROHADÓ ZAJOS ÖNMEGSEMMISITÓ -SEMMISÜLŐK SZÜLŐK SÜLDŐK, ALVILÁGAIKAT! Most ez onnan, ahonnan a Mi is ufo-k vagyunkba, elkezdtem leirni, hogy most fita, minDen itti hangod a FIN GOD LEHET CSAK? FINGOTTÁ? -TÁL?
                        2.: Zitt az van, most az hogy Jézus Jézus Jézus...fita,a NAGY FAL (FEL FAL?) A VILÁG - TUDÓSITÓAIK,le akartak huzni, azaz hiába hogy Jézus Jézus Jézus...na ezt ugy, ahogy történt, hogy az hogy Jézus? -az most itt a KÉP? -Van a VILÁG KÉPE? -ami egy olyan,hogy egy NAGY CONPUTÉR? -A VÉRED VERITÉKED NÉLKÜL MIT TUD ADNI, LÁTSZ? Fita ennek a központa létezése központa az a CON -NUK? Most ugy van, hogy ha e -világ? NINCS! -na ez az,hogy most TANULNI KÖTELEZŐ ISKOLÁBA JÁRNI? Egy ERŐ TÉR VAGYOK! Ime a lábombra meg most le akartam tekereni a kigyót, ami most a kezemet is betekerte!!! -s ott vagyok, hogy lehuz, azaz most mellettem van az, ami a halál, (nincs semmi?) az ez!!! Jaja hasonló zaj van, mint amit Art Bell a föld közepin ázunk? Na most hiába JÉZUS JÉZUS JÉZUS...zitt az jogy seggits,huztak lefele, mig SZÜLEIM SZÜLEIM SZÜLEIM... és a nagy óriás kigyó csak nagyott csattant placsa! -döngött döglőtt! Fita, ha te nem JÉZUS ÉS ÉN ÉS AZ FÉNYANYÁNKMAMÁNK ÉS FÉNY TESTVÉRKÉIM? Most az hogy mi itt is kis nappalmagcsaládok, most az van, hogy a fiaim, a ififima, megmuttan nneki, hogy ezt a KÉPERNYŐT, ami a halál, hogy lehet kikapcsolni -lekapcsoln,?- $$$...sehogy! Fita, itt egy pinalátra faxinger, nem feledtem, hogy a MSZÜLEIM, CSAK ÖRÖK ÉLET VAN! Most eszt sokat emlitettem, hogy 1000 Szilveszter menn a Szilveszter popuknak, hogy a magyarok is ismerik Jézust? -fita ők hogy irják? Jesus? -Krhispihus? -fita görögül is azt jelenti, de josua? -sua Arthilleus? -a gülümbüNŐség, hogy az övék ÉL!!! NEM HALT MEG? MIÉRT? MERT OLYAN NINCS! ÉS AZ LENNE A HALL ÁLL? HAL ÁLL? HALÁL? ÁBRA HAM HAM HAM...HUS HUS HUS ...AB-RAM, VÁGD A FIAD A HÁTIZSÁBA -BATYUBA, HOZZ FEL A MORA HEGYRE? ÉN A HEGYRE, TE A VÖLGYBE? MÉGIS UGY LETT, MINÖRÖRE SZÉP VIRÁGSZÁL NEKEMNYILTÁL,MENEK HOZZÁD JÓ LOVAM VÁR?
                      3.: A HIT, AZ ERŐ, AKI HISZ -HITT GYŐZÖTT? Most mindenkinek, akik fent vagytok a FÖLD FELSZINÉN? EGY EGY EGY...ERŐ -TÉR (IDŐ TÜDŐ -kopoltyu) VAGYUNK? Zitt az amit mi magyarok értünk családunk alatt? Fita az NAP ALATT? Zitt csak egy roncsoló -csaló paranccsal csalók, fekete féreg lukAIk,(segglukaik klokátyuaik szájnyilás padlőás végbél nyilás nyilalik) ITT HALOVÁNY FINGOD NINCS, SE HANGOD? PÉNZ BESZÉL, KUTYA (DOG GOD DÖG) BESZÉL NEM UGAT? NEM HANEM ARAT-TARA TARTARRA A HALÁL? SEMMIT NEM TUDSZ,NEM IS TUDHATSZ HACC... 666...CACA SE MAGADRULL? -SEMMIT, ZITT AZ JHOGY KI FIA BORNYUJA VAGY? NINCSAK ITT VAN sitipiti M.ISTEN FIA VAGYOK! MA MA MA MAMA NAPISTEN (10) FIA VAGY LÁNYA 10 TIZINGEL? Ezt, amit mára, kerEstem keresem hogy gyakorlatilag hogy tudnék seggit enni? -nyalni, ami olyan fekete csucsoris rücskös, hogy senki fehérre fényesre nyalni KÉP? -ragyás? Fita, az MJÉZUSUNK? -magyar ok Jézusunk, ÉN ÉS AZ ATYÁM EGYEK VAGYUNK, ÉS AZT AKAROM HOGY TI IS EGYEK LEGYETEK VELEM AZ ATYÁNKMAMÁNKBANK? Most az, hogy ELHAGYTA E MÁR MAGYAR -MAGYAROK -SZÜLINK SULY SCHULLY SUNYI, LÁDD SANYINK, HA NEM SZÜLETTEM VOLNA MAGYARNAK, AKKOR IS AZ VAGYOK, AMI MOST HA VAN SZÜLŐD,AKKOR NEKED VAN NAPOD!!! Na most ezzel, hogy mit lehet kezdeni ezzel mindentudó -szüleink nélkül? -fénytesvérkéink nélkül? Hulla halován vének véna haloványa fingja se, egyetlen egy olyan hogy hang adó? -halál? Fita ezek még bozót-ok $$$... Fita ahol vagyunk, ahoz kell napfény vagy csillagok azaz örök fény forrsások, ami csak M.JÉZUS DE M.SZÜLEINK, NA MOST HA CSAK JÉZUS, ÉS NICNS JÉZUSUNKNAK ÖRÖK ÉLTETŐ SZÜ-LE? -MEGHALTAK? NEKED? -VAGY TE VAGY A FING, AZ ÉN GATYÁMBA? SZERETTELEK, MEG ETTELEK? ARRA ABRA ABRAK A DARA?
...oááá...

Innenn...? -ki? -a napra?

Előzmény: repcsepista (1644)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.11 -1 0 1644

UFOzzuummm... miEeee... Gárdonyi Gézenguzunk a ludtallpas, mily nagy vagy te, mily nagy vagy te NagyIstenem, ha nézem a viláGOD? -melyet teremtél (fita csak velünk!!!) szent legyen szavad, ténleg szavunkra lett minden? -szavak vak vak vak...jönnek a kacsák háp háp háp...
                      4.: Kávézzuummm... vizzezzünk, vizben (vér?) -fényben az élet, mégis mi láncot hordunk? -arany vagy ólom, nem disznőódisz ól? Fita, itt az van, hogy az ami az állatok agya? -az ha a kitüzött Cluk étrtelmébe, hasinger,baxinger, ládd van amit husra,van ami,amit zsirra,tenyésztenek. Na most nagyapámék, nagy nagy szemü szőllőt, (Kossutth 6 klgram egy fürt? -fita minden ami magyar gyártmány,((NUK)) eltütettek?) ami főleg izre, és már a tökös diót, nagyapámék gemerációkon kersztül + nagyitották, és hogy papir héja legyen? Én ma is, hogy a legizletesebb gyömölcsöket, és most ha lehet óriás nagyra, hogy ahoz kell óriásfa, nem feltététlen! Ha lenne ennek értelme, akkor csak az hogy csoda gyümölcs zöldség, de most az A MI ÉGIEINK NÉLKÜL? Mjézusunk jövel, ha MMáriánk, és az egész Égieinik?) Ime a hellzet, apuénk tudták, hogy ezek apagyilkost szülő gyilkost csinálnak belőled, na most itt amit látok, az a valóság! -Fita, az hogy ha meghalok, ezt az osztályfőnöki órán, ajkkor miért épitsem kommunizmust, ami állandóan most, ott lebegett, ha a gyerekek, fita, ezt ők, nemmerték gondolni se! (fita itt is vannak egy jó páran???) Én azzal, hogy apum, mindent szabad, csak nem minden használ, hasznos? -haszÓnos ólos? Okos? -hallgat? Figyeljuk a világ, alvilág szinházat, nagy vásár cirkuszaikat, (orgiáik???)és ki kiálTóAikat? Mindennek van száma, és ára?-MateRÁKizmus? -ÁruJányizmus nagy bungóval? Ami itt elképesztó, hogy az hogy magyarországok? Naz a Kossuth bangó? Kezdődik azzal, ne akasszátok fel a királyokat, hanem ne engedjétek be, a pénz hammisitókat váltóAiakat na vezetés, csak ÖRÖK CSALÁDOK DOKOD -DOKOK VANNAK, ÉS AZ AZ, HOGY NINCS SEMMINEK ÁRA, HANEM CSAK ÖRÖK ÉLET ÖRÖMÖK S BOLDOGSÁG VAGY DOGSÁG -DÖGSÉG?- GOD DOG DÖG VÉG (BÉL) NÉLKÜLI?
                      5.: Ami van, hogy most itt vannak azok, akik oda ledegenerálták, az áldozataikat, fita azoknak van részök benne?- akik többet, nem gondolkodnak! -Fita, addig ming nincs egy szem élő, addig folyvást köszködnünk kell, talán ez élet? -nem fizet semmivel, az az!!! Semmi siska szecska semmi $$$... egy szem $$$... csak anti szem mü? Zitt az is fennáll, hogy monduk ezt mi test-nek is hivjuk, gyeride? Az lehet teszt is, azaz próba tétel? Olyan a természetbe, hogy allá rendelt, nincs csak az egész élő természet egybe van, és meg bonthatatlan! Zitt az hogy vissza az élő természetbe? -az az nélkül, hogy magát a kint, a kór -kár okozókat, kiktani, ami nem megy, mert ezek akik itt ÜRURAIK? Ezek meg jellenni képtelenek,(sehogy és itt a vége esetleg végbel de aazt hinni gyereide ke?) zerintem nincs olyan hogy az ÜRUR eljön? -előjönnek,a sötétbull?- na most olyan szempontból $$$... hogy napra jönnek? Nap alláhala? Vegyük a királyságukat? -az első király Saul! Saul megöli százát, na óriás, most hülyre meg dögönyözi azokat, ládd királyi popság, szent nemzettseggek proccs foss...Divid. TÖRPE, és megöli ezrét? Itt kapjunk a kobakhoz, olyan hogy halál, nincs! -itt már csak az egyedre mit eszel,mit eszünk?-megy a játék, akinek vannak szüleik,azok nem ismernek halált ládd én! (fita azt valakinek be kell mutania?) Zitt nekem a legnagyobb felbuzdiulásom, hogy mutassuk meg, és most mi mindenkinre rá verjük, erőszkoljuk, hogy nincs halál? Most hosszas lenne, hogy HA AZZAL KEZDJUK, NEM TUDUNK SEMMIT, zitt én ezzel az agyvelővel, ami fita, az ifiifam hogy az agyad foss? Na itt ami van, ahoz hogy most komoly kutató munkába kezdhetnénk, ládd a komcsi Béla bátyán, meg csinéltuk a több ládd 50 hold málnást,(fehér tag a gépállomással szembe) és most a halastavakat? Na ahoz hogy ezt beszéljük, előbb pénz kell! -amit én tudok,nem kell hozzá pénz, (anyum, össze akarom hozni a nagy családom,ahoz föld?- vagy pénz?- kene!) hanem most az amit én állandóan, hogy én álmomba, mident meg tudhatok, na most itt nekem az a méregzacskóm, hogyha pénz fizetnánek azért, hogy hogy tudnuk azt hogy te is meg tudd,a magad igazát a gaccát?
                       6.. Na mégis hogy azt hogy, fita apuénk, igen igen most is együtt vagyunk, ládd most itt van a kisunokam a báttya az apukaja anyukaja husimama na meg nekem, irjál! Ami van, az ogy nem csináltam volna gyereket, ha pontosan (fita magyar igazibu) meg nemtudom ugy, ahogy leirtam 101? -és olyan hogy halál? -az az, és ha nincs egy hang, aki legyőzte a halált, (na hogy lehet megtudni,ládd Suny Sanyink?) az ma is a GERENDÁN VAN, KIFESZITVE, és fel támadott, ládd a raccka juhuk? -vagy most bundás mamuth? Nadon fida, azok akik az egész romora romor nyomora megett vannak, a legkisebb faji felismRés, ami most az egyén, ha nem tiszta faja génü vérü, és most az az lenne, amit BbLila iratok, hogy itt vannak a levegőbe, és a levegőbe emellek benneteket, na ahoz fény de most olyan, hogy abba benne (1cikra) minden, ládd a 10 tiszta viz? Amit ma éjjel is, hogy a beadást -adóztatásr pás -sápölést, csak békésen! Most akkor se lenne semmi, ha nem találkozunk mindenki az igazi szüleivel? (kérdem,pénzÜrüsök, mi van ha többet, nincs pénz, pénis?) Hogy milyen foku gyalázat van, az az hogy az agyunkat meg godoláttainkat, teljesen befolyásolni tudják, na most azok, ha te ugy, ládd Leonrdó Da Vincsi, hogy az olyan, hogy nem földön kivüliek, hanem FÉNY napba öltözött testvéreink, és élnek? -sose haltak, és most is hallnak bennünket! Fita miután a rajunkkal találkozok, te is katona vagy, az az jelenti, hogy fényed van, és most azokkal, megkeressük megtalálunk minden kis fény -testvérkéinket, na most ez ugy, ahogy most is csináljunk, hogy merjünk magyar RULL, gondolkodni? -gonolkodom, vagyok,de minek, ha most magyar ok RULL? -FITA HA TE NEM ÖLSZ, ÉS ITT CSAK GONDOLÁTBAN LEHETNE, MOST TE GONDOLKODOL?
                         Innenn... apum, az okos más kárán tanul, az butakos a magáén $$$... agGANcs?
... ha a mi galakszisunk ütközne AndroMédiával, na mi nem anyag vagyunk, hanem napba öltözött kis kölykök? Ha ütközik, ládd Micsurin a biciglijét keresztezi a gőzmpzdonnyal?- ki gyózött?
... fita, erős gravitácia luk van az indiai óceánon? -szart se tudunk, de ők meg, több szar kéne, kéne? De a FÉNYUFÓSAINK, nem csak mindent tudnak, hanem mindenünket mi csináljuk? Lenne másKÉP?- értelme? -alma a fa alatt, kormos mmm...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1643)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.10 0 1 1643

UFOzzuummm... miEeee... Gárdonyi Gézenguzunk a ludtallpas, mily nagy vagy te, mily nagy vagy te NagyIstenem, ha nézem a viláGOD? -melyet teremtél (fita csak velünk!!!) szent legyen szavad, ténleg szavunkra lett minden? -szavak vak vak vak...jönnek a kacsák háp háp háp...
                       1.: 3/9. A KÉP? A HIHETETLEN VÉGTELEN CSILLAGTENGEREK KÖZEPIN ÁZTAM! HULLTAK RÁM A CSILLAGOK! Mott Gézenguzunk honnan vette, a tiltott könyvébe, na nekem meg van,és halfány fingom sins $$$... FITA MERT ITT VAN A KUTYA ELÁSVA, GOD = DOG = DÖG, na most itt mi magyarok, most találkoztam a fiammal, jó reggelt csak örök élet van, és neked senki nem mondhatja meg mi vagy, ki vagy, mit gondolsz -csinálsz, ha te nem bántol senkit, akkor téged se, és ehez kelle pu (apu) tartanunk magunk? MAG -MAGUK -MAGUK MAK MAK MAK...MA KING, MAKING MONYI -MONEY LIZARDOK? Zna a KÉP, most olyan, hogy a csillag -világok -tengerek közepin ázok, és ami van,na a Karácson fákon a csillag -szórók, na az? Zitt hogy vannak csillag -tengerek,amik most olyan, monduk ahol vagyok, most a csillag tenger, az olyan, hogy lenetről kell hogy jönnek, és olyan mint két száju tölcsérek? De vissza, de egy az egyben csillag szóró szórványaik? Tehát van a virág váza, de az kettős és a közepe egy olyan, hogy onnan a tőcsér azaz a csillagok, trilliói most középen üres,és szét ládd kifele nem befele köröznek! Ez most az, hogy most olyan, ládd O O O... azaz nem ütköznek, de most az ami itt az ürülék? -hogy sedlenek -vedlenek? Na mindenek előtt, olyan mint mikor a Karácsont fán a csillag szórót begyujtod! A csallagok egy teljes párhuzamos pályákain köröznek! Zitt én ahogy láttam, mind jobbra, és örök körpálya, azaz eltünnek, ha most vesszük a + ? -tehát megjellennek a + ponton, és most ténleg csak a felső ami a kereszt felett van, lehet látni? -Na fita, az ami egy olyan mint egy virág váza,de csak onnan, hogy onnan ládd J? Milyen jó lenne ha tudnék rajzolni? Bolyai, az égi bolygók, egy ponban + találkoznak, és örök párhuzamok MOka?
                       2.: Azért emlitem a kis Gézenguzunkat, na én előbb, hogy nagyon nyers nyemec vala, és nem szerette a törököket, az az, hogy ha magyok örök egy nejüek meg féjüek fürjek, és itt az, hogy akik nem, azok lehullottak! -salakok? -semmire nem jók? Fita már szarba szarukba vagyok,és huzom a belem, mert itt minden, az amit én a MTÉK KÉK AZ ÉG, hogy mi sose hagyjuk el egymást, és ha nem, akkor mi az ÖRÖK FÉNYATYÁNMAMÁNK -FÉNYTESTVÉREINK ÖRÖK HÜ FÉNYEMJÉZUSÉNTESTVÉREM HOGY NE LENNÉK ÖRÖK HÜ IGAZ HOZZÁD? Zitt most az, hogy hogy valakik, megmondják nekem, hogy én mi vagyok? -barbár nyereg alatt, nyers hust puitok, te vagy, amit most kérdünk meg a vlahhokktul, vala valhalla? -zitt ez a nyereg a seggem alatt, és hogy hivják? -nyemec, bekaptad? -jahhh... RÁ GOD? Na most, és most is tudom, hogy ki az aki szeret engem, és azt érzem,és azzal egy huron -hangon hangom - hangod, egy zezzenés és szem reppen és egyek vagyunk! Zitt a lényeg, hogy sehogy, godolátban sem bántok meg senkit, (fita te nem örök egész vagy, és most te engem, nem örök egészeddé edd? -a fényem, vagy a husángom kéne kéne) meg kárt nem teszek a kszörnyezetemben, mert azzal, a nagymamám a szeretteid fognak lakolni -ölni .dögleni dögük lenni? Fizet a bünös büdös??? Fita, zitt Rontása tört ránk zuggó viharnak, Ordas hadak áradataik keltek ellenünk,miért? Fitlejuka rohad A alfa teistatiistáiakat, akik legjobban amire hasonlitanak salakok? Naz nekem azonnal, ha valaki ...ládd KopPánunk? -pannónián UNK? Mellesleg hogy 9 felesége, ami mi tudjuk, hogy MI ÖRÖK MAGYAROK ISTEN-NAPISTEN PÁROK VAGYUNK, na, most itt ugy Atillánkkal, mnt KopPánunkkal, na meg figyeljuk hogy a raccista magyarok? -mind kipusztultak,és csak 1025 Évike,köcsögéik meg lett baxva, vannak csak magyarok? Zitt a borzadalom az, hogy monduk, vegyük a ELSŐ NISE MISE NÁJSZ ÉCCAKÁSOKAT? Ezek keresztények? -magyarok?
                      3.: Fita, az hogy ezek ránK verik azt hogy te nem vagy, mi csináltunk téged, mi adunk neked (enned RÁ GOD)életet? Fita, itt rajtunk kivül, azaz ha nem bánt senkid, had beszÉljen,na most ez a családomba,tudvalevő hogy én hogyan gondolkodok? Zitt leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -hogy mi egymást közt magyarok, először is apuénk is baxtattak, hogy gondolkodj! Ez az hogy a halál adóAIktul, itt is meg kell szabaDulnunk,na most az a gondolkodÁsod?-ásod magad alatt a gödröt, nincsa most minden órában 200 billióval nő az adósága USA? -egyáltalán, volt olyan? -AMERICA EGYBESÜLT ÁLLAMOK MOK MOK MOK ...MA KING, MAKINK MONEY MONEY MONYOS LIZARDOK? MONYA VAN NAGY NAGY NUKINUKINA A KINJA ÁLANDÓAN RAJTA A HAPPÁRÉ, A MENNYASSZONÁAIKNAK NAGY NAGY DURUNGJA? -GOD DOG GOD DÖG A MENNYEKBŐL, ANGYALAIK KÖZZÜL? Zna apuénk hallgattak, és beszÉltettek, csak annyi most is, hogy ne beszélj alpárian? Na az hogy hogy keringenek, a CSILLAG VÉGTELEN TENGÁRAI, LÁDD AZ X? -FITA MOST HA VAN EGY I A KÉT V ÉS BIZON, AZ LENNE A KIVÁLASZTOTT ITT A VALLAGOTOK KÖZEPE, ITT ÁRULJÁK A RÓZSÁT,- ÉS ABBULL FONNAK BOOKRÉTÁT? BOOKRÁ A BOKIRA? RÁ -GOD? GONDOLOD? MILYEN HITED VAN NEKED? AHA HEGYEKET MOZGAT A TOLL? VAM ZOLL? TE SEHOVA SE VIHETED A SEGGEDET, A MI ENGEDLYÜNK JUK?- NÉLKÜL? KIÉ A PÜSPÖK FALATOD? LUKAD TIMSÓZOD? MIKOR LETT MEG KOTORVA UTOLJÁRA? NAHA OLYAN MINT EGY ORSZÁGUT? Fita már nózi szagod van! Fita, ezek itt vannak, és ezek BUKOTTAK? BOOK-KOSOK? Na azonnal, kisfiam, mnden benned van, na most na ugyanaz, ha most amiért gyötrődök, ha lenne még valaki, akivel tudnék beszÉlni, ugyanis ezt meg kell, VILÁGITANI, ami ládd Suny Sanyink, majd ha a SZELLEM NAP -VILÁGA RAGYOG MINDEN HÁZ? AZ A PORHÖVELYÜNK, ÉS A SZEM-E, AZ ABLAKA ÉS FÉNY AZ ABRAKA?
                      Innenn...Éljen Márcis Iduska, vagy duska? Naz az hogy jön a popás puja, és te nem tudtak, ISTEN NEM FIZET ADÓT SE BEADÁST SENKINEK, DE NEKI SE,HANEM ÖRÖK EGÉSZ ÉS MINDEN AZ ÖVÉK, ÉS MINDENT ŐŐK MAGYAROK GYREKÉINK, CSINÁL, MAGÁNAK? MEG GYEREKÉINEK AZ GYEREKÉIVEL ÖRÖK EGYBE EGYÜTT? ANNYIN VAGYUNK? MENNYI? EGY PU, EGY LEHELLETT?
... fIta itt a játék az lenne, hogy fizikailag is midnen ember minden szinten téren önmagával rendekezne, az meg most az örök élő halotaink? - nélkül, lehet? Fita, én már nem halok meg, mert hallak bennetet, ami csak oda vissza? Halld mit zeng az Égi kar, édes viszhangjaival, oda vissza, énekelünk? -kellünk, nem én, hamem él bennem kristpuhus juhus? Fita mi lenne, ha mindenkinek saját bankja lehetne? -banggg...big beng danggg...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1642)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.10 0 1 1642

UFOzzuummm... miEeee... Isten? -ki teremté az eget a földet, szava mindenfelé felé? -támaszta életet szeret etet, vagy ha nincs Isytenetek, egymást baxÁtok egyétek? Ne feledd, Istenek vagyunk! -magyar -ok?
                   4.: Kávézzuummm... vizi élet, van más? -Fény is viz? Tengerén az életnek, van egy mentő csolnak? -na meg szirének? -sirének? Valami olyan csoda más-világok? -ha igen, akkor itt nincs világ, mert csak ha most más -világok? -azok kénytelenek, azaz -monduk ehez hasonlók, meg tudnak ujjulni? De ha ŐŐK teremtettek minket, itt valami, ami ha nem mi magunk? Itt a magon van a hangsuly? Azonnal,itt van az asszony magja,és a kigyó magva? -a mag, és a konkoly? Amit most ami olyan, hogy mellékes lenne, de ha akik teremették, zitt eget-földet, s ha a régiek, elmultak, vissza,csak ha lenne teremtés, az megujjulás, na meg vegyük hogy midennek maketja, marketja, jaja ha van fény,világ, akkor ott olyan tudásnak kell lennie, ami zökkenő mentes? Ha minden örökegész tökéletes, akkor minden örök készen, nem lészen? -lesz? Trhaát ha ők a teremtők,felruház és táplál, őők rád gondot visel?-ez azt jelentené, hogy te nem gondolkozó lény vagy? A kérds? -hogy ha azok, akik GOD OK? -GONDOLKODOK, ha ők sem tudnak semmit magukról, itt a mag-on, van a hangsuly, akinek van a MINDEN -TUDÓVAL, KAPCSOL-ÁT -UK? -AKIK PARANCS CSAL PARANCSALNAK? Zitt most a mézes madzag, vagy légyfogó, és most meg lettél fogva? Fita, nem tudom ugy, hogy most itt előbb a pohár édes hugylé, aztán meg keresedik, és végén epe? -epe kő? -apu kasza kő, vagy csak a kasza, s kő?
                   5: Az alienek, de jtt a MJézus jelenések, hogy elég egy áruló, és vége, kiirtják szétverik az emléküket is törlik, ha valakik kapcsoltba kerültek, zitt nem tudok most mellé besszélni, ha találkoztak az ŐŐK ÉGIEIKKEL? Zitt vissza, hogy senki nem tudja hogy mi az hogy halál, de tegyök föl, Kossuthék zárd számadás,és azonnal támadnak a Császári hadak, most hallatlan fizikailag tulerővel na meg árulójAInkal, s ezt szereetném előbb, hogy hogy lehetett az, hogy megjelenek a magyarok Tullrul Turull Madaraink, és most az Oljafák hegyén összejönnek vacsorázni, és itt nincs mellé lötty, terülj asztalkánk, na most mindig van valaki, aki elárulja,fita ÁRU? Itt ezek nen fizentek adót, beadást, és lakmároznak, sőt ezeknek mindenük meg van ingyen, olyanok mint az Istenek? -csak ezek a levegőből s vizből fényból élnek? Zitt hogy apumnak, haza kellett szökni, hogy a MTÉK -nek, meg kell maradni, most én direkt, ugy hogy szinte lehetetlennek hittem, hogy én vagyok az utolsó mohokan? Mellesleg, már akkor, mikor olyan tizenéves trinéger vagyok, hogy hihetelen kár, hogy ez a tudás elveszik? Én nem tudok olyan jól meg szépen beszélni,fita én ma is, ha valami megrikat, hogy én magyarul beszÉlhetek? Na az amit MJÉzus jelenések, az itt van, csak most az amit az éjjel is, hogy amit apuénk, pitim, ez is jó, de most az az, hogy az ami az Mjzéus történetek, az ma is van, hogy itt van, az amit mára...hogy MI CSINÁLJUK AZ EGÉSZ VILÁG MINDENSÉGET ÉGET -FÖLDET, és most az hogy na óriás napokat -csillagrendszereket, és most olyan, hogy itt is, ládd napeneregia, és az egy olyan, mint egy kis korong, és most az ami bele -gyurtunk,azon lukacsokat csináltunk, és itt van a napod, a kezedbe,azaz azzal, minden ami itt is szükség lenne, szavadra eőáll, és nem csak, az hanem most azzal egy csoda olyan világok, ládd mindenkinek van egy bugája?
                       6.: Fita, most hogy lehuztak bennünket, egy nagy GIGANTIKA BUGÁVAL jöttem vissza,és csak azzal tudtam meglátni, azt az ALLAKOT? -aki előbb mint egy nagy drunig árnyék, és most fita, leritam, hogy ez most olyan, hogy lehuznak, vagy ledurunkölnek, és megtörtént? Fiteljunk, mert most egy nagy DURUNG, és durungölni fogják azokat, akik husa tisztátalan? Jaja ha nem eszed s hust, juhus, nem iszod a vérit, na fita,ezek robotok és robot gépezeteik, ami ha ezek eredetileg az ürbe menekültek? Na most akik üldözik őket, nem mehettek oda? Na olyan, hogy most azokat akikeinket magukkal rántanak a feneketlen mélységÜrgekbe, fita itt is minden rohad, na a fiaim, az lenne az idó,lett nekik adva? Hogy ők tudják, hogy kevés idó adatott nékik, az az, hogy ők vagy ide lebeszülenek, vagy mindehogy az kell türténjen, akkor is ezek hogy az ürbe mehetnek csak, ládd itt vagyok, és amit akarok, hogy kell lenni közöttünk olyanoknak, akik most én itt, ebbe a hustestembe, de nem a hus testünk vagyunk, hanem a GONDOL ÁT LÁTUNK? (DE ITT MINDEN ÁLOM!!!) Nizzitek olyan hogy halál előtt érzések meg élmények, vagy halál utáni,ezt csak ugy, ha most magyarok, nincsak kik az örök győztesek meg vesztesek, ládd a szerncsétlen eleve szüli nélküli gyerekeket, na most itt fiteljuk meg ugy a vallásos mnt a világi nagyságokat,mnt kivétel nélük bigámisok és poligámisok sodomagomora rég pucc?-most azok márkigyó hybrid kevert fajok, és itt most az hogy van az agyunk? -ez olyan mint az növények és állatok tenyésztése, és vannak az őők tenyész -NŐVÉneik, és tenyész állataik, és ezt rögtön meg tudjuk NUK látni? akiknek tálentum adatott? Én nagyon de nagyon hálás vagyok, apuénknak, akik ténleg mindig velünk vannak, és mindenben seggit esznek? Mária seggit?
                       Innenn..na kellenek legyenek köztünk.amit mondok,mi csak a mieinkkel tudunk ugy találkozni,ládd ahogy én, és ezt nagymamám
apuénk,honnan tudták? Na moduk az hogy ugy ahogy mondom.most nem hagylak magatokra, ami ládd amit az éjjel, hogy igenis ez a föld megujjitható? Zitt ami van, hogy előbb hogy minden ember anyagilag szabad, meg önnellátó önnálló legyen, ami igy is, most ládd Ron Palcsink, adjatok 5 évet? Hogy monduk most midnent elpusztitanak, az téged engem nem érint, még a hajatok szálla se görbült, görbe bot? Buzzöitek halára bizeráltak, ezt a bőrzubbont a zürbölővel le dobbni, annál jobb nem lehet! -lehet? -EZ UGY NÉZN KI, HOGY MNDENT KIS MAGYGYERKNEK KI NYILOTT SZEME, MAMA PAPA MMM...
...mi lenne,ha az Aliensek ma megérkezne? -ha egy szemse $$$...
...Uránusra kéne menni, hogy néz ki, pulkakakat kéne venni...
...Superhuman kéz, robot kéz operál?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1641)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.09 0 1 1641

UFOzzuummm... miEeee... Isten? -ki teremté az eget a földet, szava mindenfelé felé? -támaszta életet szeret etet, vagy ha nincs Isytenetek, egymást baxÁtok egyétek? Ne feled, Istenek vagyunk! -magyar -ok?
                       1.: 3/8. A KÉP? -AZ HOGY MAGYARISTENESZTEK ESZTEK ESZETEK, ESZÜNK? -MADÁRFÉSZKEK MAGYAROK VILÁGUNK, AMI MAGYAR ISTEN GYEREKÉINK VILÁGOD ÉS MI CSINÁLJUK, SENKI MÁS, NEM IS CSINÁLHATJA, MERT MI MAGUNKAT IS FEL VAGY LE? -CSINÁLJUK? Ezt ugy, hogy ahogy te gondolod, de magyar RULL, mert ha te nem vagy ott, ahol a MI MAGYAROK ISTENÜNK,MINAPUNK APUNKANYAUK FÉNYATYÁNKMAMÁNK GYEREKÉJEINK, SZEMÜNK FÉNYÜNK, AKKOR KI CSINÁLTA FEL A BIRKÁDAT -KECSKEGIDÁDAT ÉS KI AD NEKED ENNI? Igen minden hogy GONDOL ÁT LÁT, azaz az anyagokon is midenen vak pali vak pali át át lát, a szitán is meg a szulápon? Tröha az első, hogy MAGYAR OK CSALÁDÁM., ÉS ÉN VAGYOK A DAM-MADAM? -JAJA A FA LÁDÁM? -VASLÁDA VASKAPU? FAKAPUK FAK APU? -A PU? Fita, ma a idifiam szülinapja vala, és most jó reggelt, 20 éves vagyok, boldog szüli napot,és ha nem tudtam volna meg, tehát meghaltam?- az az ha te magyarull gondolkodol te a saját álmod rémembere vagy!!!- és beszéltem apuénkkal, és ami van, itt csak halál hall áll?- és az is beszart a halot,bidi a rawatal, na mindenek előtt felette, MI MAGYAROK MI CSINÁLJUK NEMCSAK MAGUNKAT KATONA BÁCSI HAPTÁKBA,ÉS ÁT IS, AZAZ EGY EGY TRÁGYA DOMBOK BOOK, HOGY ŐK CSINÁLTAK BENNÜNKET, MIKOR MAGUAKAT $$$... NINCS PÉNZ UR? -NINCS SEMMI CSAK SVIT A SZÉL, AZ $$$... SIVATAG AZ $$$...SEMMI SE MI MI VAN AZ ÜRBE, SEGGED NE TÜRD BE BUKFENC BOOK FERENC REFERENC? Most a KÉP? Mi csináljuk a MI NAPUNKAT, SMINDEN NAP KARÁCSONT, ÉS MINDEN NAP? S MIDNENÜNK NAPPAL, SIPPAL .DOBBAL NYÁRI HEGEDÜVEL DE DÜHVEL, MERT DÜLJ BE, ÁLLJ NÉGYKÉZ LÁB? FOSSS...
                       2.: Előszőr, hogy ÉN ITT, AZONNAL HOGY KIBUJTAM AZ ÉN ÉDESANYÁM LUKÁBUL, jaja emlékszek rá! Fita, itt állandóan ez a barom -agyvelő? -állandóan törÖl mindent, amit most A MAGYAROK IS VANNAK? Naz ez az, hogy rögtön, pl.- a legtöbbzör, este, hogy hogy tudok el jutni az enyéimhez, kik azok gazok, vagy mi azok miMÓzáAIk? -MOR-ZSÁK, PACALUK A PESTIZSÁKBA? HÁTIZSÁK, NINCSA MOST 50 EZER ANGLOUNION HUSZÁR, HUSÁR, MEGJÖTTEK AZ ONDÓVÁRI HUSÁRUK? Fita, a KONUK KÓNA, AZ AZ AKI TÉLNEG EGY KONFEJ? ZNA LEIRTAM, HOGY MOST ALULRULL, (SZAGÖLJUK AZ IBOLLÁD) TEHÁT EZ MOST KINT VAN AZ ÜRBE UR ÉS TUR ÉS TURHA? Na ezt láttam, hogy az ami az 50/50? Az ami most történik, és minden ami habyruzás -hybridállás -háboruzás, az ennek az KONUKNAK,fita,egy olyan,mint egy szobor, de egy rovar? -RO RO RORRR...WAR? Zna minden háboruuk,a kezdetüktul fogva ennek a KONUKNAK a kezében van, és két keze van,(jaja a szent hármas, azaz két ROWARA??? -fitlejal ez PÁNCÉLba öltöznek?-namost ezek roWARok ládd most a szent föl/desurak a szent földesuraik ura -mura móra moraközi lovAIk? -az? -fiteiljuk az anglóUNIONISTÁAIKAT? -volt szovejetUNIONUK? Fita,végül is csak egy UJ, UJ ÉG UJ FÖLD, DE NAGYLÁBUJ? BUJ BUJ BUJÁÁÁ... fiteljuk a NUKINUK SOKK, nincsak az összes juturÓSA ADÓSA puna Sára, kis nyuszi -puszijaik, bevertek egy csomo NUKIJUHAIKAT? IHAJ CSUHAJ SOSE HALUNK MEG? Most az hogy az enyéimÉt ÉT?- ezt most ugy, hogy ÉN APUÉNKkAL A MI ISTEN -NAPISTENUNK (NUK, kellene?) SZÜLEINKKEL -TESTVÉREINKELL KEL KELL, TALLPRA MAGYAR, CSINÁLUNK MIDNENÜNKET, ÉS A MI VILÁGUNKAT (SZEMÜNKKEL KEZDVE FÜLÜNK FÜLELÜNK? -LÁTVA HALLAVA HALVA, KI LEHET MENI A KLOTYÓJUKBULL) ÉS ITT AZ HOGY ISTEN KI TEREMTÉTTED NEM HANEM MA IS MI CSINÁLJKUK MAGUNKAT!- AZ EGED A FÖDLED, A NAPOD A CSILLAGODAT, MOST TE EGY VAGY, AKI EGY ISTEN, ÉS ÉN MODOM NEKTEK, TI IS A FÉNYTESVÉREIM TULRULL TURULL MADARAIM VAGYTOK, ÉS HA EGY ISTEN =MIND, és az te meg én FÉNYEM NAPOM csinálom pinálom tirárrom, azaz neked CSAK az magyarok családok MTÉK KÉK? -ÉK, UGY LÁSSÁK A TE TI VILÁGOSÁGOD HANGOD, HOGY A TE VILÁGOD, ÉS AZ LENNE NÉLKÜLED? Na fita, nekem a mi Sunyi-Sanyink, na most itt ténleg, ez az agy, ez azzal, hogy eleve romlott, az hogy ez képtelen a fényt befogadni? (csak hus termelésre és reproduktuk repliákátoruk ösztönzése?) Naz most, itt itt van, hogy apuénk, na az az magyarok Isten-e?
                       3.: Amit elértem a fiammal, de már a kis kölyök is, nem akarja hogy meghaljak, sőtt...NEKÜNK NINCS OLYAN,és az azzal jön, hogy öregszünk, és ismét gyerekké leszün? -tehetetlen? -és most fita,mert én hogy ha meghalsz, ezt nagymamám, és nekünk, magyaroknak nincs olyan, holott a Bbliát midnen nap meg este olvasta nekem,(de érdeklet és ma is csak most az ami nekem lett szeecizve +?) és ott mindenki meghalt!- hótt, vót? (fita ezek robotoknak is, kimustátak és azolvasztóba velük, na oda maguktul, mit gondolok, mirét kapták meg a NUKINUK? Na most, itt az hogy az első lenne, hogy ténleg szabad mondani akármit, csak ne emelj kezet senkidre, és ne tégy kárt semmibe! Zitt vissza, hogy akik FEGYVERT GONDOLTAK IS, azokat be kellett engedjék a faluk fa luk közösségek,na most én egy az egy nemcsak kapcslélátátba vagyok amit ma UFO-k? -hanem az vagyok! Figyeljuk meg hogy ez a foss agyuk, és hus -pacaluk, hogy miért, és hogy müködik, és az Ürur csodásan müködik dik? -hazudik? Zitt az hogy minket senki nem tud meg változtatni magyarok, és nem is akarunk! Na most itt a HANGUNK A HANGUK? A gondom rögtön olyan 3éves vagyok, jönnek a ÁVH ponyvás FORD kocsik, falhoz állitanak, és mindent kipucoltak a votl zsidó kóser vágóhid -mászárszák és kis üzlet elől, és nem félek? -apumat igen!- de apum meg engem, vi...azt nem az almom? -soha! Most az örökké valóságUNKban vagyunk? (fita, más nincs!!!) -nekem van apum, na meg szerető családom, és azt én sohe e nem nem hagyom? Fita,ez az amikor odakerülünk, amit halál előtti élmény, s van halál utáni is? -gondolkodol, magyar RULL? Most az hogy ahoz ogy ür állomásaikat elkezdhetnék, ahoz a jelenlegi kapacitásnak a 100 xorosorosa is kevés lenne, mert ezek életet teremteni? -mikor élettelenek? Na itt csak TALÁLKOZÁS LEHET, (nizzitek az csak egyéni, mert neked el kell jutnod oda,ahol a part szakad?) ami ezek akik az ürÜrak, ürülékeik, ezek soha, ha meg láttad őket? -sose voltak sose less...hazudik a szemed, szemetek?
                        Innenn...Eltünik majd a nagy homály a sötétség, de ha felhőn tul, téged? gigazoka gazok gázok, FIN GOD? -fingaTÓaik? -klotty klotty...zürbölnek zübörögnek dühbörögnek az zürbe jó nekik?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1640)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.09 0 1 1640

UFOzzuummm... miEeee... Oh milyen, milyen? -drága kő, neked kő? -apu kasza kő? -az ilyen innyenc pecsnye -pacal, Enikő enni kő? -szent áldozat? -kő? -ol -öl -tároz,raktároz? Ki mi a raktáros? - $$$...KULL KULCS CSZAROS?
                        4.: Kávézzuummm... viz visz ládd fény is viz? -Fény- (vesztők ők?) tengáraik, minek, ha se hova $$$... visz, viznek, jönnek a teremtők a nagy kaszával, kaszálás aratás, eljött az ideje,a takarmányukért? Teremtjetek jó gyömölcsöt,de az is meg lesz rostálva, akik elhivattak, azaz csak a választottak, kerülnek vaslábosba vagy tepsübe-lerbe vagy sózóba abárdölt szallonna na hushi? Kérdem, a hus mire való? Itt van husom, neked adom Üruram, neked ki teremtéd, na ezt én nem tudtam kivédeni, mert itt ennnél Édenibb? - ténleg hogy ész? -$$$... egyetek sárt,egymást? Fita, ezt ténleg valakik ördgien, akik most az Őrdögjeik, angyalaik -őrdögjeik -démonyaik, ládd a moneYcákok? -fita a rongyrázóaikat, van több? -na meg fenekükbe kanóccal, az ürbe hágnak? -a kérdés állandóan nekem, miért $$$...minek? Móric Ferenc, egy fiatalnak tudnia kell mikor férfijuhvá (kos) válik, miNŐ cél érdekébek éli le pucányi életét, na csak az! A földbe lukat furnak, majd az ujjávval vagy karóval, beleverik a magot, és el föld-ellik? -na az hogy porból purrá (prostituá -fita mért verték ki ábramot Urkasztinbull -ami fita, még akkor voltak akik nem Üruak és csak üritenek, ha be engeditek őket, kész a sivatag) lettünk, de egyetek közbe sárt? -igyatok hugy lug hogy sav? Hogy hüllők müve ez az egész? -hogy féjétek az ISTENT? -ÉS CSAK NÉKI ADJATOK DICSÖSSÉGET, MÁRMINT SEGGED -SEGGETEK? MÁRIA SEGGIT? Naz hogy ténleg itt teremtmenüeik vannak, azt csak azok látják, akik most ÁLLAM -ÁLOM HÜMAJOMIDOMAIK, MAIK? MAK MAK MAK ...MA KING, MAKING MONEY LIZARDJAIK?
                        5.: Zitt az, hogy ha van olyan, ládd ür -üritők ürülékek, akkor ez a gollőbis, hogy eredeTtyileg a Mi Függőkertünk lett volna? -na ezek, semmit nem tudnak mag-UK- rull? Naz amit azzal kapcsolátban,én 3 éves körül vagyok, és apumat, most én akkor is, hogy nekem apumék, a családom,nekem olyan, hogy én tudom, ládd Hazám -Hazám te mindenem nem? -fita itt van az a szeretet, ami itt nincs, sose volt, és ami volt, lesss...$$$...fita az hogy HIT -ERŐ -SZER-ETET? MÓSZER? -ÉS A MÜSZER -ÉSZ -ÉJAIK? Csak ami most ide bejött nekem, hogyha leborulva imádsz mássz, csussz mássz engem,neked aDom a birodalmam felét? Zitt mellik felét? Na most, egy olyan valami figura, az hogy CON MEG TRÓN? Volt egy film, ahol alienek jelntek meg és CONUK van,(hosszitott coponyásAIk) azaz a feje egy olyan, mint egy kon, (fita olyan mnt egy mak?) DE MOST AZ EGYBE, LÁDD MINTHA ÖNTVÉNY LENNE, most akik itt kiválasztottak, azok is hasonlók? Sóval, amit most 2022 hogy karácsony vagy ujévre, hogy annak volt egy fenti, ládd a 6 águ csillag, és annak a Cupja, ez az alak vala? -a legjobban hogy ez lenne az angyalok -angyala,és most a két cupp, egy lett! (az most olyan,mint a Hórus szeme) Ez megint, az az X aminek a közepin egy I van -na KK? Fite, én feljártam oda, ahol ez a CUPPUK vala, AMI HA NEM HAGYOM ABBA? -Na leirtem, akkor ATOMOZNI FOG? JAJA NUKINUK HÁBORUUK? Hogy száz Frtnak 50 a fele? -de mellik fele,mert mind a két 50? -itt a lények,amit most láthattunk bloondi üdvözlégyet légy,(Fehér haus? -a barnák gyalázatosan fel -bőgtek) vagy ne légy, légy irtó,va irtó légy, na ugynaz és ha figyelitek, 50 vs.- 50? Na ez leirtam akkor, mikor még nem kezdődött az utolsó usa -tusa russia szia, játékok? Hogy végjátékuk lenne, itt azt hogy a apa fia egymásra kell hogy találjanak! -magyarok magyarok tormára ára?
                       6.: Na pont most a felesÉgemmel, hogy milyen borzalom, ha egy gyereknek ninics örök életü -élethü szülei, és testvérei, és a fiaim, jó jó ...de mi lesz a kis kölyökkel, mert eladjátok a házakat, és felélitek? -nekünk semmink nemvolt, mikor kijöttünk, és most ténleg éjjel nappal dolgoztam,(akihez mentünk, hééé ...50éve?) és güriztünk? Fita, USA FIRST, az az hogy USA USA ÜBERALLES? NEM HANEM MAGYAR -OK ORSZÁG -OK? Na amit láttam, hogy ha orosz -amcsi háboru lett, apuénk nem lett? Most hogy nem ufóval, ami ide csak azzal, ami itt van egy emelettel lejebb,és csak ők által tudz ide bejönni, és ők nemfognak senkit beengedni, na itt akik alufósaik, ezt most is, ha van titok, főleg álom -állam titok,azok hullarabló dögök,most megint, itt amit én láttam, hogy legfelül, sup/perbb robotok, azaz ha most az hogy... voppp... fita ez az agyunk, ténleg csak halluciNázik pnácik, és itt ténleg van szintetika -artifka -robotika intelgéncia angaok, és most itt ha látjátok, csak ha valaki közülünk züllönk, fita itt csak ahoz, hogy azt amit te nem akarsz,akarsz meg DÖG DOG GOD DÖG LENNI?-HOVA LE KELLETT DEGENERÁNI? - oda adja magát, ezt legjobban hogy elég egy ÁRULÓ? -rulló ruller ler? Na nem tudom ugy levezetni, hogy azok, ládd akik most nagyok? Naz az ürUR .RUK UK RUKIJAKIK NUKINUKJAKIK AKIK AZ ÜRÜR SIONBA TRONÖL? -DE ÖLT? -HA NEM MEG MUTATNÁ MAGÁT? - telitette kimustrált angyalokkal -robotokkal és monyosokkal, NA AZOK LÁDD A MAI MONEYSOK? -IRS, MEGESZ NEM A FENE? Zna most jött be,az hogy CZIBORGÁGÉJUHUJJAKIAIK GIG AZOK AZ GAZOK? -AZOK A KIRÁLYSÁGOK,ZITT AZZAL HOGY NAGY KÁROLL RULL? Fita,az nem nemi hanem nem mi? Na most, itt ha ténleg, ládd amit ezek tudnak, az semmi? -és a legjobban lehet érezni azaz se hol, se ól, sehol semmi és az $$$...SZARUK FÜSTÖLNE? Na most Nixont meg Ronit, monduk, fita ha te mersz egy icike picike, a Csabai utca, valamii a szivemet, mégis oda huzza, fita Csaba zitt királyfi, nicsak én modom nektek, sitipiti timek stimmel Istenek, hogy ti is fény-madarak vagytok, Tulrull Turull Madárt, mikor lesz nyár?
                       Innen...fita mi egy az egyben most apuénkkal, egyek vagyunk,(sose hagytak el bennünket, mert az lenne a halál, ha a szülőelhagyta gyerékét, az a szülőnek is, meg a fqttyujának is az a halála? - és más olyan, hogy valamit termtmeNUK? -itt a husom a kosárba szeplőtlen makulátlan bárány bunda?- beee...na fita,én szökő kecske meee...Nincs olyan hogy halál, ha lenne akkor itt is semmi, de Anti Semmi $$$...egy szem $$$... tyuk szem?
...na van megint egy jó Ancient Alien dokumentő: S21 I E5 The Top Ten Sacret Projetcts DIV- HSTHD...fita, ezek a legkisebb sejtelmed is törÖlik?
... Fényből "Su persolid"? _Quantum fizika?
...Second sound?
...Ocean hullám energia?
... Baba földet formát látnak?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1639)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.08 0 0 1639

UFOzzuummm... miEeee... Oh milyen, milyen? -drága kő, neked kő? -apu kasza kő? -az ilyen innyenc pecsnye -pacal, Enikő enni kő? -szent áldozat? -kő? -ol -öl -tároz,raktároz? Ki mi a raktáros? - $$$...KULL CSZAROS?
                        1.: 3/8. A KÉP? -Minden fekete hajszál -fonallakkal, belett fonalozva, mnt mikor az aranyhaj elepte a növénzetet? -és csak a fekete üszüg -pora maradt, vagy ami a a aaa... kalászokba beleesik aza fekete...na nadragulya?-fita most jött be,zsizsi? Fita, ez nekem rögtön, hogy agyam agyj, és nem ad? Fita a fiam fedezte fel,ládd emlékezz...na foss ($$$...) az agyad! Fita, az agy egy számitó gép?-conputer? Zitt most az hogy ha nem magyarul beszÉL-Ő? -ŐK? Fita, nincs vita, 1945? -még mindig murts a magyarok 1 házában, magyarul gagyogni? -na most elkezdődött a ruszki allá vágás? -most meg az anglóxaxoNUKizás? De büdös szar, rohadás hogy a magyarok mi nem lehetünk együtt, és egybe, és örvendve .örvendünk minek? -meg boldogság dögség, dög $$$... ég? -na ha a vizen özönvizeken, na igy, jöttek a friccek -francok -nyemecek ... zitt álljon meg a karaváNUK? -nincsak nemhogy nem értik egymást, hanem egymást is (husát USÁ-t) eszik, rágják RÁ GOD? Na egy gicsit később...ami késik nem mulik? MULTIK MULT-OK,multi cromle dóre, et cu dóra? -minden aDóra dara, akik? -amik?- kapja marja? Zna megjöttem, el se mentem, fita,azzal hogy az anyagot mozgatjuk turjuk furjuk kurjuk, na most az anyagot lehet szaporitani? Zez nekem, meg se születtem, jaja ha nem születtem volna magyarOknak,okkal,akkor is magyar lennék? -vagy vagyok? Fita,itt az hogy debdt -det -dead? -az az hogy a derekad be add, husom csontom vagy, és most nekem szaporitsd magad? -magod MA GOD, közbe Gog Magók fia vagyok, én néppért siró bucs bocskoros nemes? Most az hogy amit mára, hogy minden egy fekete -szürük folyamuk...na a központok, az az amit a HADIPAR/PATWAR azaz kettős olyan kockák, ami ládd a kocka le vetve dobbva? Na fita magyarull most az lenne az Isten-NUK? -háza?
                     2.: Előttem tárva egy nyitott KAPU, fakapu?-nem hanem vas a pu? Volt egy film, beraktam, női neve van, ha megint látom, berakom, hogy egy fekete üszög olyan mint a hajszál folyam, (aranka) mindent bevon? Na ami van, most előttem zárva, és az ugy, hogy ténleg egykapu,aminek két most kockák,ahoz ki tudNad nyitni,(tárul Sezám) csak belülrül lehet! -Na két ajtója van, ami most ez fémből? -olyan mint a nikkel? Van egy legujabb Ancient Alien dokumentő, hogy a man in black ürgék, át mennek mindenen,na akik velem beÖltöztetek, de ez folyamattos abba fekete hajszálvékony folyamok, azok ugy, hogy most én át tudok menni a falon, és nincs olyan fal, benne a JewrusÁlom, fita csak álom (ÁLLAM OMO HOMOK MAK MAK MAK...MA KING, UK ÉS FING UK UT IRÁN A FIN GOD? -ELEVE ELEVENEN KI FINGOTT ÉS CSAK FINGATÁS FIN GOD (HANGOD) SZELLENTETTEK SZELLEM- ÜK VAGY?) ember van? Maga most hogy ugy jöttem be,hogy Vaskapu nemfakapu hanem vasapu a pu? Na most itt mindent, mia az, mind? Nincsak RONCSOLT CSAL latinul, lát in, mind az agyad? -de nem a tied? -azok kis pontok,ha az ÁLOM -ÁLLAM (PIRAMIDAIK KŐ RAKÁSAIK KEZDŐDNEK A SEGG LETT KŐ) GÉPEZETEIKEN BELÜL VAN, AZ AZ ÁLOM!!! Azok kapnak enni, és most azokat, akik nem, le tudják a lábukról venni?-vagy apuék, elteszik a lábuk alól? (fita, a magvuakt is?) Lertam, volt egy CIA nyugdijas, aki libánoni vala, és a magyokat megszerette, ládd nekem, hogy dolgozzak az államnak, és vegyek házakat, ami monduk, én szabad elvü vagyok, és hogy házakat venni igen,de nem akarok az ÁLLAMUK MUKIUK? Ezt csak, hogy beleharaptam volna a szarba, de látom hogy szar, és a szaga is szar? Zitt azonnal, milyan volt a SZABAD MAGYAROK ORSZÁGA? Ami fenmaradt 10 törzs -szövetség, ami egymást testvérré fogadának? -(mais csak az van!!!) fogod,feltudod fogni, nem mert itt nincs többet az hogy csal-ád -fa? Fita,msot az hogy az özönviz előtt, csak örök élet vala, és mnden, a fák a növények örök zöld vala, ami még megmaradt, az un. -özönviz után, de ha ezek fémek, és fénytelenek, nekik az a haláluk LUK-UK? Szentek szente, mi van benne? -Ben- horrr...NUK?
                        3.: Mikor Sanyink, ha mást nemtudsz, mint az a saját örömöd bánatod, hogy téged valaki helletted meg csináljon bármit, (fita itt gondolkozz???-magyar RULL?) azaz fita itt engem, ládd a MTÉK -ÉK csalálldom, hogy neked magadnak előbb lenned kell, ami fita, az az hogy te meg se mukkanhatsz, te nem vagy, ha nem a juhusod nemviccket a feneked?-vagy apöspök falatod? Na most,én a családomba bomba öröm akarat csak, boldogságod, aminek vége nincs, mert bennem csak az van! -és csak azt tudom adni, ládd a fiaim egy pár éve, itt csak az számit??? -fita, itt van a szám?-és ha az csak egy számitó gép? -na most itt az agyunk, az egy számitó gép, és amit tud adni, semmit? Ezt csak te tunnád meg látni, de ahoz a csukrádnak (csakra) ki kellene nyilni, és azt csak te tudod kinyitni,az lenne hogy nyisd ki a szemed! Tegnap este hallgattam Deepak Csoprát, csak materialista alapállasa van, és a könyeveit ajánLÉrozza, ajéndékozza? Na én cssk hogy mi is irtunk, igaz egy dokumentő könyvet, a felesÉgem hallani se akar rólla! -csak a boriképet,hogy ilyan is volt, ami ahogy kibontakoztunk, ládd hogy lehet az, hogy ezek azokkal vannak, akik tetitá,semimit, nem tudhatnak se magukról, meg semmi, és van Anti Semmi $$$... se hol ól se semmi $$$... ha mise, mese messe se MOka? Az Ürur éjfélkor, na szerintem 12 :30 kor, jönni fog? -éjfál után? -óra 1? -Óra? Na most összegecizve, ha most nem lehet senkinek kapcsolátta az (öröknapok) eredeti -családjával, azaz nem létezik, hogy most csak nekik van csal láddáik léDIKeik, na most beszltem a holland százmazásu kuncsaftunkkal, és a hollandok is magyarok,sőt az egész juhturóspuna Sára,mert Attila, orrszlán (fita nem medve, vedbe, horog nem kereszt, az orába hukk?)hangon nyelven beszél velük, tehát magyaRULL? -na most itt AttilláÉNK MTÉK KÉK AZ ÉG,NEM FEHÉR NA MEG ALUL FEKETE?- A FENEKE?- meg tisztitja juhturóspuna Sárát a ROMOROKTUL?
                     Innen. no romor? -ne nyomor? Zitt az, hogy csak egy Mama és egy Atya ma ma mama mmm... zez tegnap este, hogy csak ÓH ÉGI SZÓ? -fita kell hogy legyen rajtuk kivül, valami? -na most itt csak ugy, hogy itt egy pattogató Kukoroca Jancsi, kipattogott, ha egy mind, nada csak a feneketek? -ha fekete? -nyald fehérre? -hun a segged? -nem látod? -hungod?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1638)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.08 -1 0 1638

UFOzzuummm...miEeee... mi -ki Miki teremtette az embert? -senki, mert az ember az Isten, és nem egy szajhájuk, you hus, juhus a bónus? -a kirláy, s megeszlek? -minden husnál jobban szeretlek ham ham ham... nyersen? -véres -nyershus de husánGOD? RÁ GOD?
                       4. : Kávézzuummm... vizen, a néppel? -el? -tüzön -vizen át,vizözön -tüzözön? -nem lehetne kikerülni őket? Hüllők suriláNUK,előre haladt civiizácioNUK? -NIKINUKISOK? -na ezt az astrófizikusaik látták? -és látják a juhukat, a bitófákon? Fita, itt nagyon is ki vagyunk szegelve, és lekötözve -láncolva,(főleg pénzügyi -anyag terhek, na most bloondi, csak Ron Placsi meGOLDés láss van, hogy bitcoin? ) ami most van az aranylánc, meg az ólom? -és mi mégis láncukat hordjuk, ide vele régi kardunk, ami most faricskájunk egymás husát faricska, vagy még hagyán, vizözön, és most jönne a tüzön át? -miért? Óh ember, mondhát, mért születtél, mért kell szenvedni itt neked, az első hogy azok, akik a TÖRVÉNY PARANCSCSALÓK JÁNUK8:44! ŐK GYEREKÉIK, MIÉRT KIVÁLASZTOTTAK, ÉS KIVÁTSÁGOSOK? - (fita ha nehéz munkával kersd a knyered, fájdalommal szüld a gyereked, mutássátok csa be, és mondjuk, nekünk máris elegünk van, vissza mindent nektek rátok ADUNK?) ha midnen ember egyenlő? -Aztán, hol volt hol nem, akik őket is teremtették? -most csak az hogy GOD? -hol a te hangod? Nizzitek, ezek itt vannak, ládd én az éjjel, egy saját készitésü testemmel jöttem volna be,de nem ide? (FITA A MJÉZUS JELENÉSEK ÉS TÖRTÉNÉSEK, AZOK ITT SOSE LESS...) Tessetek, apuénk: ez nem olyan az, amit te akarsz, és ez nem neked lett csinálva! Most a tegnapra álmom, hogy csak egy KATONAI EGY EGYBE (KOCKA) TÖMB VAN,ÉS CSAK EGY HADIPAR/PATWAR? Vicca, most találkozok a mi Égieinkkel, és pits, teis katona vagy, amire én egy koromfekete lent,megnyilott alattam, mert erre gondoltam,amit a katonaságot -midennél jobban utáltam, ma is azt,hogy a robataik parancs szóra ölnek, meghalnak vagy gyilkolnak, a halotaikat, eltemetik? -ha ledózerozzák, stalinexolják? -szóják? Fita, ez egy veteményes kertjük, és csak itt ott, bele kapkodok, ugyanis itt ezek fák,növények, és gazok, azaz NŐ NŐ NŐNEK, AZ ÉGIG, ÉS MEG VÉNÜLNEK? -FITA ITT MINDEN AZ HGOY AZ EGEKBE HÁGOK, ami most vissza, hogy tegnapra, ugy hogy csak egy emberpár van, és minden egy, mindegy?
                    5.: Vicca, hogy mikor találkozok a második alkalommal a mieinkkel, na itt mi csiajnáljuk magunkat, mert minekünk, nincs titkunk, hanem mi a nap-napok nappal gyerekéi vgyunk,na otthon a nap fiai? A sötétség gyerekéi a halál hordók?- hozók adók? Csak hinni $$$... lehet bennük, és csak tökéles fejetlen reggetedheted engedelmesség,de az is, hogy az Ürur,Nagy Szar rákása a sziveket veséket vizsgálja,és mégis hiánnyal találtattál? -Fizetni kell? Sóval második alkalommal, most egy fekete napba mentünk be,és olyan mint a korompor giGANtika fergetegek támadtak ránk, és mind villám -szórróinra korbácsunra dematarizállódtak! (fita,itt ha te nekdd fényed van, az a puska a puka?) Fita, azok dronjaik, na apuénk most becsengettek, nem hanem Ürdögök armadájaik? Zitt most ugy bejött, hogy ott nincs viz? -fita, az Ürdögüzést akik szintén Ürdögök Ürdögöt üznek, füznek, szentelt viz, na az tiszta folyók -patakok kristálytisza vize, amiben élet van! Talán tegnapra, a felesÉgem küldött egy olyan ágat,amibe élet vala, és fita,ugy kiátkoztak, ha ne zabálod a hust, nem fördÖl vérben, (fita Husvét az ÉLET ÜNNEPE, JA FÜK FÁK VIROGNI KEZDENEK) ami most csak az emésztőbe mehettem, de engem nem lehet meg emészteni? -FITA A HANG? -OD GOD? Na most, olyan sokat ciffráztam, hogy ha nem lehettet volna GOLGOTA ÉS KERESZT! A megválTÓról, milyen őröltség ez? FITA,A FÉNY-ATYÁNKMAMÁNKNÁL, hogy a MI MAGUNKBÓL VAGYUNK, ÖRÖK VAGYUNK, ÉS NINCS OLYAN HOGY MEGVÁLTÁS? (fita ez tupasz tapasz?)Na fita, csak ÖRÖK ÉLET -ÜNK VAN,ÉS AZ HOGY HALÁL? -LENNE A MEGVÁLTÓ? A PÉNZ DIKTATURŐS, JUHTURÓ? -VAGY LU? Na most vicca, 20022 -re? -hogy van egy olyan, hogy a két piramis csuccsa? Ez a MUMMYA vissztér filmekbe, mikor az anggol angyaluk, a végén lemarja a piramis kalapot? Na az, akkor liertem, hogy az ami a két piramis,és annak van csuccsa, és az lefordült, és most lent van, az a legajja pont, és most csak egy piramis van, ami le fejjel!
                       6.: Na az aki a a aaa...na van MJézus, de mi mnd benne vagyunk, magok van benne élet is meg fények, napok, egyben -ben! Na most ez a a aaa...letudnám rajzolni vagy fesetni, de ha látok olyasmit, rögtön jelezni fogok, na Mel Gipson, nagyon jó, mert egy oyan alakforma,mint akik feszitik juhukat, a háttérbe leselkedik, Fita, itt miden ami hus, az az ő eledlük, de most ládd akik tlejesen odadták magukat, magukát? -elkárhoztak átkoznak? -szadicák? Naz ezek, hogy láthatóvá teszik tosszák e magukat, ami vissza, most azokat (mélységek erőit?) akiket fel akartak hozni, lebillentek, bili, jönne a juhbili, idd ki vidki vagy most lebőgtek? Oda, hogy tegnapra, na ITT AZ HADAK HADAK ÁT HIDA KÖZPONTUKBA VOLTAM, (gogletes utopia utopina sára) ez az hogy most van a magyaroknak, ami most apuénk, ládd a magyar ok az Isten $$$... -ember-rek? Fita, zitt mára, nagyon keveset tudok csak, pl.-tegnap este feküdtem az ágyon, mert itt midnen undoritó? -és elmélkedek, közbe a zujommal ami most a hasamon van a billenytü, billentyüzök?-vettem észre magam? Na leritem, hogy ők (akik most az ür-gazi magyarok?) egy régi olyan mint a kemece, volt egy stargáte,és azt akarták megnyittatni velem? Na meg van egy nagy pokol kapu nyitva? -az olyan, mint egy barlang a föld belseéjbe bele-lerájó! Naz ami van, hogy A FŐFŐ HADISZÁLLÓ KÖZPONTBAN, MOST LÁTTAM, NA CSAK AZ ÜRREL, AZAZ KELL LENNI SOK OLYAN FEKETE VASBOLLINGÓNAK, AMIVEL EZEK EZT A POKOL -DOOMDSDAY GÉPEZETEIKET IDE HOZTAK? -FITA CSAK NEM GONDOLOD HOGY MJÉZUS? Na most olvastan anna a nőnek (Elizabet Clark?) a köntvét, hogy most valakik megnyitották azt a kaput, ürkaput -portol, és most attól onnan van a havibajunk? Hogy mit tudunk tenni a saját magunk érdekébe, hogy keressük azokóinkat, akik már hallanak, (na az az benső fényemberfényt nyel) ládd azok, akiket ide le rántottak,előbb siró picha rántotta, meg sötétték lábosba, az ágy alá dugintota? -jaja akit nem, az ágyuk allahala...
                     Innen...Zöld levél, zöld levél, na rügyezni kezt itt,illatot hoz már a szél, ilaltott hoz már a szél, jaja aki nem bánt senkit, és beszÉl, had beszÉljen, trallalala tarallalala...
...Iskola? -problárma, amatamatikai könyből, de egybő se tanulnak semmit, ami a valóságos hétköznapokba, s mi adna valamit, ha lennenek szüleik?-más suli (schülly?) aha faiksola? Fita az elős, hogy csak örök napos az élet! Van olyan, igen,itt a pálda, azaz az van amit te gondolsz, vagy gondoltatnak veled,nem beszéle? -csináld? -csináld csináld jó pináld, veszek neked mü Tinát? Barbina? Barbika?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1637)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.07 -1 0 1637

UFOzzuummm...miEeee... mi -ki Miki teremtette az embert? -senki, mert az ember az Isten, és nem egy szajhájuk, you hus, juhus a bónus? -a kirláy, s megeszlek? -minden husnál jobban szeretelek ham ham ham... nyersen? -véres -nyerhus de husánGOD? RÁ GOD?
                       1.: 3/7. A KÉP? -A tudomány nagy lett? Most az, ami engem, hogy hogy tudom nem elhagyni (eladni..ládd a füvények sövények, kolábászbull a sövénny, kutya szalámi, dog god? -ugathat 666...de csak feneketek pattogtok?) Ezt az egész NÖvén -keretet -kereteket, akiket GOD UK DUK DIK? Ez az. amit mára, hogy azt amit itt a testem a testünk, a lámpáám s didám scuplungom... azt én és mi csináljuk magyarok! Zitt KINek testvérem, aki gondolkodik dik, az van, de minek? Zna csináltam egy olyant, zitt midnen csinálva lett, és vannak akik csak eledelek? -vagy robot gépek, azaz azok a mélyból a pichájukbull és csak vég termékek, mi kis gyerekeke, szar emberek! -mindent szarba vágnak? Zitt a lényeg, hogy mi van a doboziba? Ami itt hellzet, hogy csak tiszta viz, meg eledel, ha állatokat amik biológia lények, mi a lényeg? Most az hogy én ki vagyok nektek, mert és nem magyaroknak lettem, hanem az vagyok, és neked itt amivel ide bejöttem, hogy én örök vagyok nektek, akik az én husom?-véreim verebek vagy vérebek vagytok? Fita, itt se vita se mese nincs, én örök rendelkezem magammal, és enyéimmel ámmal? -imám? Na most az álmom,hogy egy olyat, ami itt ideGÉNeknek (idegenek) alien, az al? - ijen? -az ajjasok lennének, akik megesznek,kinoznak hogy husod puha meg édes adrenalinos legyen, kanos? -és csak annyi az élvezetük, és ez ezek a xex -orgiások? Na most itt az ami HANG? -ADÓ? -ADÓIK HIVATALJAIK ISTEN BÁRÁNYA IM JÖVEL ÉS MEG HIZLALNAK BUNDA? Fita a GOD, de mi az? -jaja te nem gondolkodhatod, nem is sejtheted hogy mi? -fiteljed, mi? -vagyunk az GOD GOD -DOG? Gyere Bodry kutyám, szedd a sátorfádat, na fita, Bodri kutya dog? -jaja a hangod? -hallja a hangod, és ismeri a gazdályát át? Na fita, msot amit csinltam, az egy olyan,amit ma UFO-k? Mi is ufo.k vagyunk! UFO-k? -made in Hu? Who? Na most vannak az nagyalok, és most azok, viz -nélküli szintetika -artfika -robotica Cziborga lények, mi a lényeg? -szent SZÉN lelkek, köld el Atyám? -fita Atya abba jó Kiráiy? -szemet, szemetek?
                    2.: tRöha, most azok, akik a bukott angyalaik? Ezt maga a szó, angyal -ok? -fita azok bábuk, amik vagy jók, de csak nekik, akik most fél bábuuk, meg fél NÖvéNek? Fita, Isten? -ezt ők sose fogják se kimondani se ki ejtenia a száJukon, és menekülnének, (fita tupasz tapapasz Iseten -e?) azért akarnák az ürt meg hóditani? -fita csak ürülékek, ürü? -bizon mia bárányokat annak is hivtuk,tehját csak kaja, és kajaKos? -gyilKos az lenne a jó pászka pásztorok? -aki életét adja a juhaiért? -ért? Fita, ennel ezeknél akik bedültek, sose volt lesz bárgyubb teremtésük? ŐŐK teremtettek minket, nem mi vagyunk? Zitt azonnal, ki mondja? A HANG -OD GOD? A TE HANGOD? Naz a részletekbe, de kinek beszélt erről, ami itt ezek akik itt repdesnek, (repturáznak) ládd a szent lelkek? Naz kimonodttan, én csináltam meg azt, ami esetleg, na ha ehez közel anyagi összetétel,(esetleg párlata?) akkor az lenne az ördög, vagy angyal? Őrdögbull angyal? -lehetnél lehetn-él? -ha engemjobban szeretnél, szeretnél? Nem árulok zsákba macskát, de mi van a zsákba, hátizsákba? Zna a HANG -AMI HA TE MOST NEM VAGY, ÉS A VAGYOK AZT MONDJA, HOGY NEKED ADÓM A FÖLDET? Zitt van egy film, meg több..Swordfish, és ezek, ládd láthatatlan lények, és csak ugy, hogy ezek áttudják venni azok testét, akik már NEM ÉLNEK? Ecetleg minden ami ösztönös, az NEM MI ÉLET? Fita, az első alkalommal mikor a xexuállat felbredt megjelent, (mi a xex?) bizon nem jó, és később is, ma is, ha itt gyereket csinálsz, az a kajájuk lehet csak a kajaKosoaiknak? .Kik mik, kajaKosok, és kik a legKajakosabbak? -akik életüket adták az Urukért? ÜRÜ -ürülékeikért? -másKÉP, nincs sár? SáriKa egy gicsiKét csunyácsKa, SáriKa egy gicsiKét butácsKa, mondhatok én SáriKának akármit, SáriKának hiába beszélek? Ez van, sárbull vár, és végül is aranyvár? Fiteljuk az arany ár?
                      3.: Hogy most mi van, hogy egy olyan ufo? -amit tudok MOzgatni az akarAtommal? Maga a forma, na egy robot, és most részletezni, azt a tudást, azért kevernek keverik a fajokat, mert azzal nemcsak le degenerálnak a sárba fődbe, ami fita, nem abba vagyunk? (de az őők sáruk) Namost ha AZ A HANG -OD, fita nem a tied, mert nem neked mondta, hogy ábram, marha, jószág, neked adom a földet,meg maGODnak, GOD CSAK A TE HANGOD? - azaz az ŐŐK ÁBRÁJUK? -JUHUK? Fita, itt lehetett hallani, hogy a ellőkellőkeaik, igenigen fitos a testük, és akik a leganyagiasabbk bak? Kérdés nagy busás buzás pénz jutalom nélkül, most rögtön azonnal, (a jeshus juhus mese, ki legyőzte a halált? -ami van?) NINCS PÉNZ, DE PÉNZ HIRE $$$...HAMVA HAMU KAMU RÁBBIKA? CSÖKÖK? LUDÖRGŐK SZAMÁR PÜFFÖLŐK KÉJ -GYIL-KOSOK? GYILKULLÓAIK HULLÁK, NA AKINEK VAN TITKA, AZ AZ? Fita, az anyagi tumort,át tudják venni, mágpedig betegség -kór -kár okozással, amit most is itt ott lehet hallani, hogy az hogy betegség nélküli lét, adott? -csak meg kellene tudnunk a betegséggünk okát,meg kell előznünk, elkapni a betegseg -kór -kár -halál okozóaink torkát, elkapni? (mérgeskigyók fajzatjaik?) -kór kár szlkár ---a baj nem minden szar? A tüdő, na most ahoz amit én csináltam, most az talán, amit kinek beszélt,hogy a tüdő, mintha szelepes lett volna, tehát közel biologia NÖvén? Fita ezt mega akarom láttatni, hogy azok, akik a másiKára? -kárt vallók vallatók büdös vagy? -tehát kár (kis kár és nagy Kárók Nagy Károlyuk, fita két eltü vala?) Na most azok a magyar -gyerekeket, monduk ládd én is beugrottam a nagy bőgőbe zziimmee zzuummm... Nincsak, az itt tartózkodásom egyetlen ért alma, hogyha én örök élek, ti is és másKÉP nem lehet!!! .mi a ürük szeleinkkel csináljuk magunkat! . fit hogy lehet hogy te mikor csináltak,te nemvagyjelen??? -fita ha van titok,azok a hulla rablók!!! Ez bennetek van,és minden ami van az bennünk, azaz fita,A FÉNY -HONAINKBANK, mi az amit te nem láthatsz, a parancsalóikat? Ezt ugy, hogy csak örök egy családi körök vannak, és örök köröznek?
                    Innenn...hogy hogy csináltam meg azt a ufo? -testemet,azt itt? -soha nem engedig meg, mig ezek, mennek? -na a reptura, ládd ha viszik őket, viszik YloaNUKikat? -jaja fita, minden nukit, csak az ürbe kéne küldeni, a létrehozóikkal, (ami késik nem mulik?) seggetek ne türd be? Fita, itt az egyéneddel, nedü? -ne düh?
...fita, csak öröktudatos tiszta családok vannak, ahol titok van, és most azzal,a hullarablók, azokat nagy ellemlámpával nem meg, hanem át kell világitani? -tele sár telisar? Atyám, a gatyám?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1636)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.07 0 0 1636

UFOzzuummm... miEeee...mese mese móka, és többet nincs mese $$$... esze? -megette fene?
                      4.: Kávézzuummm... viz viz visz, sárga csikó, nyereg rajta, vajon hova, megyünk rajta, udzsedáré udzsedom? Nem rég kérdem a kis felesÉgem, hogy ha valakinek jó kedve van, és nemjó, mellik fog győzni, s gondolkodás nélkül, akinek nemjó! -most akinek van élete, és akinek nincs? -aki hiszi sziszi, hogy neki van? -lesss...$$$...-annak van örök anyukaja -apukaja? -és kajakos? Naz leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -hogy ahova én születtem -jöttem, az az, most a krds? -ha nem apuénk, a magyar -ok, testvérek közösÉg? Itt kérdem, az ür az Égben van, vagy az Ég az ürben, azaz minden csak ürülék? -fita,mi az ogy vég termék? -na azonnal, én csak ugy tudok lenni,ha van valakim, akit tudok szeretni, Jna ezt leirtam, hogy egy szombat este, a felesÉgemmel, hogy mi nemfogunk házasdni játszani,hanem vagy örök vagyunk, vagy nem? -vagyuk? Onnan, a nehéz kemény megpróbáltatások, hogy kizártak -közösösittek bennünket, minden magyar? -közösségekből, na most apuénk,megint becsngettek,hogy NEM! Itt van, hogy amit most is szeretnék, hogy nem az vagyunk, amit ránkkentek a századok,mert előbb utóbb lemossuk a gyalázatot homokot lerázzuk,sárt! Fita, apai namgymámám minden verset kivülről tudott, meg dalokat énekeket, főleg Sanyink éltető szavát át? -szavak vak vak vak...vakpali midnent lát, szemüvegen át, pápaszemen át? Fita máris ott vagyunk, a FÖLD ANYA AZ A FELESÉGEM, ÉS ÉN LENNÉK A FÖLD APA, A PU? -Dedida nekem is meredek,és fita, az egész -világmidenség, EGY FÉNYATYAMAMA ÉS FÉNYAPU -ANYUÉRT VAN, és most eennek sokzor neki mentem, ládd a Mi is ufo-k vagyunk! -most találkzozok a mi magyarok Fény MJézusunkkal, na hogy hogy ... ezt 2023 Nimród apunk, fel szippant egy tölécsrrel,és anyut, és láttam!
                     5.: Zitt van egy vaxilla jeshusukkal, aki hus lett? Itt van szivem, neked adom uRAM? -az egy kos? Na ha őket, teremtették, akkor ők NŐvének? Fita, ez ha most te akarok látni akarom tudni akarom...azaz én az nélkül, hogy ne örök rendelkezek örök egész magammal -magommal, és ezt most is, nem tudom ugy,hogy meg feledkeztem magamról -magomról? Most fita, engem körbe vesznek előbb akik a szellemi világaikba vannak, és hallottam, jaj de süket? Na ez eleinte, levágott az ür aljára, mert most ténleg, ilyen érzésem vala, állandóan, mikor nem apuénkkal vagyok, és most is ha nem azokkal, akik gondolkoznak és MABYAR RULL? -na magyarok, mert mi az ok? Fita, én azonnal ezen át láttam, és talán azért jöttem, mert kell hogy legyenek küztünk, aik magyar -rull rollerezünk (UFO-k? -esünk de Tallpra Magyar, vagy farta? Zitt most amit hogy a felesÉgem,aki a Föld Anya, most küldött egy olyan ágat,ami még élő, és csak le kell dugni a földbe, vagy ha lenne egy gyümölcsüt hozzó, fa fajta, ami ezek szerint ez már nem az, amit tegyük fff...hogy az özönvizet tul élte, de olajfa ága? Naz ami történik, egyenes kirugtak, és most az ággal, ládd ufom van, jöttem vissza, de többet csak az ajja, azaz a HATALMAS HADIPAR -GYÁRKÖZPONTJAIK VÉGTELEN VÉGE,ami fita, itt a vége? Most amit láttam, egy korom fekete O? -ha most monduk itt az egész ür,ha egy nagy O, (de könnyen lehetne az?) akkor ez egy kis o? -tehát egy ut, olyan mint a Stargáte -CSILLAGKAPU,(de van olyan az ürbe?) és most, fita, ha te tudatodnál vagy, akkor te mindent láthatsz, ami téged vagy a tieidet érinti? -ja a szent lélek, megérintett? -terhes lettél?
                       6.: Zitt vissza 2002 -2-22! Na Jézus és az Atya = egyek, na most mi is, ládd itt akik most itt?- vagyunk, az ami legyen mindenkinek a hite hitt e - szerint, az van, és csak az lehet, azaz ezt most ugy,hogy -ha valakik az ő -ők multukat, a MULTIK, rá tudják verni a fáikra--zöldségeikre, na most a gazok?-zitt miért van közel a szavunkba hogy gazdagok? -DOG -GOD ? -dolGOD? - ha te nem gondolod magad, jó a dolgod? -a gaz, ellepett mindent, hol a gazirtó? -az irtó gaz -gazdag vala? Na az hogy az am a iratok, most itt is csak egy -örök -élő ember -pár van, amit akartam, ez nagyon gyere kés? Zitt ami van, most ami lett, hogy anglóunioNUKinuk? Naz akire rá tekergyózött a kigyó, az még nem kigyó.de Kigyó Gyula? Zitt az, hogy mi magyarok, mi nem a husuk juhuk vagyunk, hanem ténleg fény -madarak! ( hogy UFO-k?) Fita, az ami az özönviz, na most az van, hogy meg se $$$... Nincsa a BbLia iarataiban, a F0LD FÜGGŐ KERT IS, MIND AZ EGY EMBER PÁRÉ, nanem most ezt akarnám,mert hogy mi az hogy egyek vagyunk a Magyarok -IstenNÉbe? Most akik monduk, ez te tudod hova tenni? -azok egyek vagyunk a mi MFÉNYJÉSUSMÁRIÁNKBA? -ZITT AZ HOGY AZ ATYAM MEG ÉN? -EGYEK VAGYUNK! Zitt 2023 Karácsonkor, Nimród apunk,van apa anya néélkül? Fita, most azért, két leheőségük van, azzal hogy akik a föld örökösei, ez benne van az iratokba is, azok maradnak, ezt most ugy is, ami szintén az én hangom-beszÉdem meg marad,akkor is ha föld meg az Ége, na az ür, mint papirat tekercsek össze gyürődnek? -és ez az, hogy csak örök ember párok, Hungárok vannak csak! -Hallod? -defita, ezt te most ha gondolod, az életet,de ha te nem akarod,akor öltet? -gond öl?
                      Innenn---te neked meg nekem, monduk itt olyan terheket raknak akiknek nem kell abrak,fita,én rögtön,hogy itt nemcsak hogy te nem vagy, még akkor se,a mint zsirt kenyérre kennek, jaja csak zsirod, meg hájad, monduk ha juhusuk vagy, bunda? Ha meg ázik is a bunda,mégis bunda a bunda...miért nem az első,hogyssimét felvenni a kapcsolatot a bennünket körbe vevő függőkertÉszeinkkel -bolygóinkkal? -Na fita, az csak ugy, ahogy itt látod? -és ahoz midnenek előtt te kellenél? -él? Deee... csak az van! Vagy visznek, reptuáráznak? -neked nincs lábad?-sonkád?
...Idő ILLUSION? -ÁLMÓD? Jön az aratás, jönnek az aratók? -érted?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1635)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.06 0 0 1635

UFOzzuummm... miEeee...mese mese móka, és többet nincs mese?
                       1.: 3/6, A KÉP? Vannak az alföldek, és most vannak akik az ürbe repkednek,és azok most olyan, hogy azok fent a fekete nap vonzalmában kéjelegne kérkednek kacérkodnak a husukkal, seggük betürve? Talán minden ami a vársok, vasbeton dzsungeleik, meg most kimondottan csak Uriüripararosok,(csak üritnek?) pontosabbak a tőzsdéik,és stock marketeik, megett van az fekete nap, ami ha most nem tágitanak, na szerintem az ürbe, nincs semmi? -Hogy az ürbe menni meg meghóditani, talán az lenne a semmi, és akik talán előbb ezt kellett volna, meg örökiteni, azaz örök tudÁtos élet tudát nélkül,nincs semmi? -Nem véletlen hogy a teremtett lények, nem tudnak semmit sem magukról, sem a világról? Most menünk át vissza, a élő -tremészetbe magyar -ok mese világunk, hogy most, van Föld Anya? Na itt anyák vannak, de apák? Na most anya, üzent a vasasoknak, ugy, hogy egy ág,ládd ami a özönviznél, hogy a galmab egy ággal tér vissza, és most azzal, és mentem f f fff...Ezt ugy,hogy minden tőzsde egy tőzsde, tehát ami van, most ugy a kinai meg mdnen tőzsde stocmarket, az egy kozma-kocka? Ma most a kocka megett, van az a fekete napuk? -amit ők nem látnak? Hogy mindent gondoláttal hozunk létre, azaz van olyan valami, amit ne kellene gondolni, hanem hinni? Vegyük együk, még mindig 1 Frnt a krumlis lángos? -nem mndennek ingyen kellene lenni, azaz van otthonotok? -saját orszagotok? -amit a magyarnépen kiván, az anyafölkd magátólis meg tremné talán, megám mmm...
                     2.: Zitt most az van, hogy akik a Föld Anya gyerekéi, hol van az Föld Apa? Elhagyta e már magyar -magyarok szüleink gyerekét, ami most az van, hogy ládd csak egyéni olyan kezdemennyezés van, hogy ha én örök élek, akkor az én testvéreim is, (ez csak a mgyarigaz,vagy gaz?) és mdinennap Karácson? Fita, maga mára az álom, hogy ezek, magukkal vonszolnak bennüenet az ürbe? Akik már kezdenek fel ébRedni, na most az ébren éber héber stréber álom, az ugyanaz mnt ami ...jojo most apuénk becsengettek, ez az lenne, hogy én megkergyültem, geller eret kaptam, aranyeret? Naz tuapsz az, hogy akikhez jöttem, nem jöhettem volna ha holtak, és voltak? Jézus? Amit az éjjel. hogy az az ág? -amit ládd a galamb visszahoz, mikor az özönviz volt? Fita, mindent amit hallasz -halász látsz,az neked nekem kell hellre teni? -hell? -nap? -holnap, hol a nap? -na nincs! -ha ha ha...Na azzal, hogy ezt a földgömböt, most itt azt is láttam, hogy maga a magasságogba vissza, ahonnan ezek lehulla? -olyan fog alma nincs! Hogy ezekhez beszélni, ezt a BbLila iratokban is, falra hányt borsó? Fita, ezek akik amit az iratok, hogy az a nagyság, amit ezek nagyságnak (Nagy Sándurr? Csarlamancsa David királysága? -akkor mi is az lenne) tartanak, azt látni kéne? Van -e a napnál s fébnyénél nagyobb, na van de az is nap? -és nekünk fénylik, és csoda függőkerteket ad? Zna Égi széo haza, fényhonunk, szentek? -otthona? Eljő népét szólita, az Ur országát nekik csak, Királyi popság szent nemezetseggek luka pu a pu? Zna amit akartam ...hogy most biztos vagyok abba, hogy ha van olyan, hogy még vanak magyar ok -szülők, akkor az hogy csak örök élet van, és most az neked,ládd apuénk, főleg a apai nagyapám, de az anyai is, mert meg tanitott, hogy teadjál inkább kölcsönt, ami ha nem adnak vissza is, mint te kérjél kölcsönt, és itt az szerintem minden magyar ok gyerekéinket, nincsa az örökos véres szabadság harcainkat?
                    3.: Most az, mi lett ha ha ha...olyan jövőt, amit ezek tüzzel vassal belénk (husba?) vertek, na itt ha van halál, az az...én akarom látni, hogy A megváltóról, azonnal, olyan nincs, csak pénz váltók, csalók és paranccsal -csalók,és ha azokat beengetitek, kö kövön nem marad! Fitelejunk, most hogy mennyi atom-NUKinuk van, bztos több mnt amit be vallanak? Na most mégolyan energia duzzatókat, ami monduk a lézernél is életesebb? Jó jó, de most mit tudunk csináni, ha semmit, akkor azonnal anti semimiták vagyunk? Dicsér az Urad én lelkem? - akkor is, ha nem tudod? Na amiről akarnék, hogy én találkoztam a mi Égieikkel, és itt miért nem arra menne minden gondolátunk, hogy vannak még a világürben? -vagy az Égben testvéreink, és miért nem tudunk velük beszÉlni, ha nem bántanak senkit? Fiteljunk, amit igért Halleluja, befogja váltani? -te érted ezt, mert ha lenne neki mie,na mie van nekik?-akkor kellene neki igérkedni? -tüzzel vassal elhallgatatni, na most ezt csak ugy lehet, hogy te juhus lehetsz? Szent áldozata báránya az Urnak?- az ürbe zürbe zürbÖlve jó nekünk? Zitt az, hogy az hogy ez a sötét nap, valóság,és mi van benne?-Kérdem, miért van titoktartás és titozatosság, és akik állandóan ez lesz az lesz, és itt az hogy amit látunk, nincs semmi, és az se lesz lesss... $$$...leshettsz, mert van? -na hinni kell benne? Hini vágyom én mindig, hinni éltem? -te ezt érted, Monjátok meghalt és az Ur én értem? .-vagy te érted?
                  Innenn... nagyon tropára vagyok menve, olyan megfázás féle, de nem félek?-már nem félek,mert fita, ahogy mondom, ez olyan mint a patoggató, és csak azok a szemek, amik pattognak? -fagy a feneketek?
... https://www.coasttocoastam.com/

...oááá...

Előzmény: repcsepista (1634)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.06 0 0 1634

UFOzzuuu... miEeee... a kigyó magaj sár -husevők kannibelák-belek, az asszon magja madarak, magevők, de nem magvukat?
                       4.: Kávézzuummm... fényből viz? A Képernyőmön van, hogy kutatók, kut -ásók? Supersolid? -nemtudom pontosan magyara forditan, de valami solid? -Super kemény? -fényből, vizet folyadékot csináltak először, na kőböl? -amit azzal hogy embergyerek? -ami ez az értelmünk, mü? No jó ezek nagy nagy képzelődések,(legyen hited?) és ha most az van, hogy az -a hang, az áramlás, áramlat,ami most amit irok jelek, most azt hanggá zzz... $$$... változtatod, (képek) akkor most azt amit én látok, te is? Fitlejunk, mert a tudást át kellene adni, ingyen? -nem igyen van? )de ha minden bennünk van, ládd fény? A fényt, tudást ki lehet ugy sajátitani, hogy azért te most neki a rabja rabigája rabikája kaja leszel, azaz szolgája... a felesÉgem megnézte a conputerba, hogy Supersolid? -olyan nincs! Itt van,ha valaki teremtett valamit,azt a hangjával -fényével kellett látra -.létra hozni? Nizzitek ebbe most azért mentem bele,mert ténleg minden a szemünk mü,az orrunk előtt lenne,és azért nem látjuk?- NUK? Na azt a kigyót, amit a BbLila iratok, azt valakik ténleg létre? -hoztak,azaz a szól solid értelmében megcsináltak, és mik vagy kik,mert szerintem ugy hogy két kova kő, összekoccant, és kész a sütemény? Vissza hogy a magasból?- valakik lezuhannak, és magukkal sodorjál le az ürbe? -az Égi laKosok 1/3 harmadát, ami vissza,hogy szondákat rakunk le, a sötétségbe? Most azt,hogy a világ mindenséget (éget? -megrohad)csak egybe,egyként mind, egy szem? -személybe lehet csak el fogadni,na most itt az én mostani látásom, hogy az lenne a magyarok MJézusa! -Annyi külömbséggel, hogy magyarul MJézusMáriánk, mint egy test lélek? Hogy husvét előtt vagyunk, és most az ellő kellőségek,a TV.-vébe is, egy fekete olyan mint a fekete feskték,vagy korompor, + -kerersztet rajzoltak a homlokukra (csipp) kukuk? -jól nézünk mi ki, ki mi? Zitt MOzi, ládd a küből vizet fakaszta, na most nem itt, mert itt vak vezeti a világtalant? Na itt nics viz,se kő,mi az apÁtok kasza, kő? Naz vegyük,ha ez egy veteményes kert, akkor van a mag (fa mag, vagy gyükeres fa) és kell egy luk, ahova a magat beduGOD? -na az lenna a teremtő, és ha ujjval, bedugja megfurja ledugja a magot a földbe?
                      5.: Fita,lertam egyjó párszor, hogy pcike gyerekek vagyunk, és most elkezdtünk magokat csiráztatni, és tele raktam az ágyak alatt,meg mindenütt ahol nem volt utba, kis dobozokkal, és benne magokat csiráztattam,na most az egész falusi kölykök,é ki tudja a legangyobb hajtást csiráztatni
, na most a szemük előtt megnövesztettem a csirát, ugy két három cméter, ami miatt...most olyan ellenségek lettünk, hogy ez a tér, ut, meg a tag (Fhér tag) az ő területük,és én oda nem mehetek,na most amit nem értettem ma sem,hogy unoka tesTvérem is az átellenben, és bizon, verekedtünk, mert én a nádasba akartam menni. -az is az övék -a gépállomással szembeut? Ez most kicsibe lejátszódott, a sógorom nagyon ért a növényekhez, és én most is igy gondolm, ha nem csinálsz kárt semmibe, akkor minden a miénk ugy, ládd ha mindenkié mnden az lenne az EGÉSZ VILÁG MNDEN $$$...ÉG, na most az van, hogy most világrészek vannak, és nincs olyan,hogy ez a tied csak, mert mindenkiben benne van az NŐ-VESZTŐ? -ERŐ, ami ha azt mondod a mustármagnak, nagy fa legyél, látod előbb az ujod ledugod furod kurod a fülbe,csak el ne szórd a magod, na meg kotton,a mustár magját bele tömödszülöd, és kész a sütemény? Na fita, minden mi magyarok -madarak csinálunk, és ez az, hogy csal éltetők (büntetők?) vannak, és az én vagyok? Ha nem bánt senkit, had beszÉljen, és olyan ismerős? Ezzel kezdtem itt is, és nem hiszek a filemnek, .és vannak akik mindent el követtek, hogy itt ne magozzak? -jaja szotyola napraforgó mag? Tröha, most hogy az éjjel is, most előbb, hogy ha megközelitem az enyéimet, most menünk le, oda,ahol az kigyó, amit valakik, na lent bent a föld bele, belseéjben, és azt azok, akik most az ürt meg akanák hóditani, kezdve a Hóddal? Hold?-Holt?
                        6.: Na maga a hangok, ami nem az, mert nem az ember hangja, hanem parancsal, -ami nncs, az fény és élet,és az vagy bennünk van, ha nincs, akkor most vissza a teremtők? Zett az meg ugy hogy miért kell őket félni,(teremtőkések) és imádni,és most ha olyan nincs a seggibe $$$...meg a tökibe $$$... mak mak mak ...Ma King, és csak makkognak, de az hogy most vissza az első ered Detty teremtésre, ami egy OLYAN,LÁDD A KIGYÓÓGYIK A MO -KANIBÁLOK, CSAK BELEK? (KONBAXÓ GÉPEZETEK, HYBRIDEK -KABIRUK -HABIRUK ÉS HÁBORUK, AZ UTLSÓIG? LÁDD EZEK MINDEKIBE MAGUKAT MAGVUKAT LÁTNÁK? Fita, most mik vagy kik teremtették ezeket,amik valóban csak RÉM képek? -és lettek gépek? Előbb... és ne feledjuk, 1000-ben, Szilveszter popanak menn a jelentés, hogy a magyaroknak is van Jézusa, csak az övék nem halt meg! -él? Amt akanrék, hogy az elős 6- tiz év, az ide beugrott kis égimadárkáinknak, vagy kigyó kaja -kos lett, ládd én mikor először a tekóból, most katonai pálya, és hadmérnökire berepüllő pilóta akartam lenni, ami nemcsak a magyar -iskolákbull, hanem az egész KGST -Warszava pakból pac pac puccc...am most ki kellett hogy pucoljak, mert ITT AZ HOGY HALÁL? -nekem az ha nem hallgatok el, ami lehetetlen, ha én élek?-ti is, na most itt azzal a a valamivel hugyozunk szembe,ami kártékon lények? -jaja gazok? -gázok? Nincsak az öszjátékot, hogy most valóban, kijöhetnének olyan olcsó meg szabadenergia motrokkal, főleg villnymöotrok amit mindenki egypár darab, ládd a bicigli, és össze tudna maga rakni, de a házát is? MI A TUD- ÁS?-LÁSS? Na Istennek az országa bennünk van, ez az, hogy most egyénenként, és itt most az hogy ez az agyam? -na ezek, egy olyan NŐvéneiket hoztak létra, ami fita, ha most te kertészkedni akarsz, akkor most neked, bizon nemcsak 6-napon át,hanem olyan, hogy te meg feledkezel pl. -meglocsoni a melegágyat vagy a fákat s zöldséges kertet, az mellet, a kártékon gazokat -bagokat állandóan irtani kell?
                     Innenn, na most itt egy olyan ál -lát világot teremtettek, ládd a robotok, azok láthatotlanok, -na nem... apuék, azok a kigyó fajok, és hybrideiket teremtők? -tök? -na azok az állataik bekapták a horgot, a horog keresztet, vagy Gillgota kereszt és juhus a bónus? Fita, itt nincs viz! -vizió? -viziló?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1633)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.05 0 0 1633

UFOzzuuu... miEeee... a kigyó magaj sár -husevők kannibelák-belek, az asszon magja madarak, magevők, de nem magvukat?
                       1.: 3/5. A KÉP? Minden külső benső elektromosság és mágneses $$$... Ég, és minden itt drótozás foltozás, adjanak adjanak, a szegén koldusnak, na az a bedás, és pás -sáp -ölés, disznó óljaik, meg torjaik? Zitt ki teremtete az Éged a földet, szava? -vagy sava, hugysava, mindenütt támaszta életet, Feltámdási nap, ó jöjj elő, fel a követ Jézus (juhusUK) él, a halálból im az Ur? -fita ha meghalt értük, az az övék? -na a juhusuk, vagy pásztorkok, van gülünbüNUK? Jaja itt vannak azok a mesék, de azokban ami magyar -népemesék, van tanulság? -és végül is, legyőzzük végre a háborut borut rut rut rut...szebb a páva mint a pulka, mert pulyka mérges pulyka rut rut rut...Debrecenbe kéne menni, pulyka kakast kéne venni enni, vigyázz kocsis lyukas a kas, kiugrik a pulyka kakas, a kas $$$...bul? Naz az álmom, hogy jövök vissza, na itt az idó, most vagy soha, azaz most az hogy halál? -az a tudatlanság -lenség? -a földön, vagy a földbe lenni enni jó? -sárt? Nadon fita,most csak egy ember? -na az mad-ár, és most monduk gyüvök vissza, (mnden az örökegyégvilgon az enyém, most MJÉZUNK BANK? -juhusuk?) és most a teljes fényemmel -napommal, és most itt, a földbe -belsejébe egy kigyóra találok, ami tisza drótozás és amit K-belezés? Fits egy kigyó, és egy madár? Vissza, csak egy ember? -aki ember párba, tehát olyan,hogy amit itt, hogy nincs párja, a betyárhoz hü a párja, pára, kerékpára,nem csalná meg a rózsája (ly) sohasem? Tessetek figyelni, valahogy elő kell hozzam -adjam a lopott holmit? Az Ur, éjfélkor az 12:30 -jönni fog de jönni fog,fog, de nem sötétségbe? -seggbe dugó, huzó?-na mi a zürbÖlés? Fita a kigyó fajta, az csak a bele és a bigyója? A bigyózó a bigyózó láre láre le, van lejjebb, feljebb emeljetek feljebb a bün? -fita a kigyóógyik gépezetik warrógépezet, az eleve egy gyilkos machIna, vasut? -vasszShIlla? -illat ár? -dög szaGOD? -husuk vagy, buta korpa a vájuikba állatuk? Fita, itt most kimondottan PÁL apstol a tollas, apogáNUKisaik nagy tanitója, akik tollas madárnak adta ki magÁT, fita a kigyó magva? akkor is a arany bárány a bunda? -aranybornew?
                     2.: Itt apuénk, mindenk klutya egy kutya, és minden didó egy duda? Fita, ha husod van, akkor te kigyó (is? vagy ez vagy az gaz?) vagy! Na most, hogy ki vagy, hát csak az magról választott szüleid = Istened nedü, tudja csak neked meg mondani, Dani, szeretnék szerelmet vallani, jaja adóbevalás gyónás meg Jónás? -a nagy cethal gyomrába?-abba vagyunk? Na most az ami az összes olyan, hogy csoda meg csodák csodája, a szövetség ládája? -frigy láda? Most ha gondolod azt, amit én gondolok, az bizon elektromos áram -láss, (fény) áramlat lat lator letör, vagy zizzegel, és az ideged bizerékel kel kell? Fita, ma reggel a fiaimnak, csak örök élet van, és azt lehet gondolni, de ha nincs? -az a hall áll? -nem érteni magyarull? Fita, azt hogy mi madarak vagyunk, ezt én apuénktul is hallottam, és mi az Örök Szirtekre rakjuk a fészkünket, és nem kerül pénzbe? -semibe? -anti semmita vagy? Fita, ezt állandóan látom. hogyha összetudtál spórolni egy kis ház -ad, jaja ház adó? Nincsak az örp... az örgjeinket akik nem tudtak át váltani, azaz lehetsegged hogy az asszony magja, madár, kigyóvá váljon? Fita a film, Praditor vs. Alien, ami az már tlejesen kigyó -állomáNUKiaik? Tegnap bloondi bolondozik, és fita, mnt a pina ketté K szelve, az egyik oldal, hybrideik és hidegek? -na most a másik oldal melegek? Fita az ábraham accord, na az egy olyan, ládd bent a földben, egy olyan, tehát ez gépies azaz Mechan Ica? Zitt most kimondottan az egy drót kötegek,na az a JELKÉPEES kigyó, ami van egy cső,na most itt az hogy nagyság, ládd egy fa? -defekve,aminek van az a bőre mint a kigyónak, és msot 12 olyan drótozás, ami belül is a szigetelt drótok,és most 12 -12 drót -csomó, ugy megterve,hogy nemegyenes drótok, drót csoMOk,hanem tekert? -na van a vége, és van az eleje, és elől ahol a kigyó fejének kellen lenni, olyan mnt a husdaráló kése, jaja + - minden drót (12) tekervény vége? Na hogy sekerült le rajzölnöm? Na most csak az a GÉPEZET VAN, és most ez, minden ami nem dögszagod,azok össze lesznek porhanyitva? -porból lettél, porrá purr leszes-$$$ porhanyitva, a több a fasirtba ham ham ham --berger? Hamburger?
                    3.: Fita, ha te egy olyan családodba születtél, ahol amit állandóan, ho ho hooo...na én apai nagymamám aki nekem, most is örömöm, mert olyan volt,aki nekem, ládd nagyon... tupasz hogy van nekem, ma is olyan,mint olyan fényes nap, hogy vele mindent látok? - és ténleg az utolsó pillanatig,csak nevetgélttünk,ami anyumat bosszantotta, hogy őt nevetjük? -holott nem, mert jó kedvünk volt, és én is tudtam hülyéskedni,ami ami a kiskölyük most ugyanaz? tRöha egyszerüen, a cséphadaróval elcsépelten, NINCS HALÁL, HANEM CSAK ÖRÖK ÉLET VAN! -jaja madár vagy, jó madár, azaz ténleg amit a nagyamám, hogy igen, itt is lehet találkozni ÖRÖK ÉLETHÜ TURULL MADÁR TESTVÉREINKEL KELL? Itt csak te tudz,ha kerEsed az alkalmat, és csak magadnak tanulsz és csinálsz mindent, amit most KIGYÓÖGYIK FAJZATJAIK, érezni fognak rajtad, és rajtad a filiszteusok Samson? Na amit hinni kell, azok ténleg kitalált olyan kábitás -ok, zit a két álláspont, és nem lehet, nincs olyan hogy közös nevező, esetleg ládd MÓRa hegyik orgiáik, és az mindig,ládd egy egy ünnapnApuk, ezer számra vannak a marháik le trancsirózva? No, azért szeretem a galmbokat, mert kimodnottan növény evők, ést most adtam a költőknek kicsit olajos -zsiros rizsát, és volt madár, megdöglött, tehát a mi madár fajtáaink, magyar -ok, nem hus evők? -Fitle, ez át öletnek. fita 1000-ben, na én most is azt mondom, hogy ha egyet át tudnak maszirozni -paszirozni most az ládd én, halhatatlan! Tehát ezt csak ha hallom a hangod, akkor már kezdünk, hangoskodni, (HUNGOD VAGY FINGOD) ládd most is? Nada, itt ládd mais, lassan a fiaimnak, na a felesÉgem, meg a menyem, a sógort, mert iszik, aztán verekedik! Na most. zitt az,hogy mot ha a családom lett, fita, végül is a mi madár -madarász viiágunk, hogy mi lett a kigyóval, nincsak csuszók, növényevők lettek? Ládd a frigy láda, az oroszjány meg bárány együtt legelésznek az oroszlányok vigyáznak rájuk,és nyalják egymást, falják?
                     Innenn... emelkedjünk, repüljünk fel az égre, vagy ugorjunk fejest az ürbe? -fenekbe kanócval?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1632)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.05 0 0 1632

UFOzzuummm...miEeee... 2025 - Március 4. -re, a Mennyben voltam, és vagyok? -Igen mert magyar-RULL, gondolkodom dom dom dumdum!
                        4.: Kávézzuummm... a hal, iszik vizet, most a növény fényt iszik vagy eszik, jaja a növényt? -lét? Talán ahogy visszajöttem, hogy kimondottan ennek a gollobisnak azon pontjára, ami ezt körbe veszi, az kétségen klivül a magnes mezeje, és most ott,hogy ahol hagyom a fény -gömböm, azt nem tuidják elérni?- akik ide be vannak zárva árba, azaz mindennek van ára, és itt meg mindent meg lehet venni, azaz jó pénzért, minden eladó? Na undorral jöttem be, és most az,hogyha nemtudom a szeretteimmel meg szeretettni (fényem)magam,az az,hogy ha nem lesz meg ez a porhüvelyem, most arra biztatnak a Égi örök szereteim, hogy amit én csépLŐhadaróval csépelek, de ha már ugy el van csépelve, hogycsak a cséphadaróval ugy csinálok, mintha hadarásznák? Ime, otthogy most megálltam, a fénybe, és olyan, ha nem lesz meg ez a NÖvén? -fita, csodálatos a magyarÉdesAnyánk MMM... fénye nyelve? -teje? Többek közt, ez ma is egy edény kert, és most a zöldségek, fák, és gazok? -fita van a jó fa, és itt álljunk meg fa? -faluk? Ma a felesÉgemnek meg menyem, vasirtba vannak a sógorommal, hanem romlott vér, skérdem, van olyan ami nem romolott? Zitt apák vétkeit a fiajikba, azaz rom -mor? -no mora, na nyomor? Tehát fa? -látom az embereket, de az emlék? Nadon fita, mert nem akarom körös -körbe sárga bögre görbe, teját ez egy növény és az állat is az, kert Ó- LAK?-amit már sokszor piszkáltuk? -fát a gyümlcséről, embert a barÁTjáró? Zitt most az, hogy van a fa, és van luk, és $$$... sitt azt hivják embernek?-de csak a magyarok, akik értenek magyar-RULL? -vagy nyoMOrull?-aki nem beszél,tudát magyarull, az elébb utóbb ara kódul?-ezt ugy mondtuk,hogy aki nem beszél arabull ara busul? Fita,ha valakinek, na az vala mi?-több felesegge van,egyse, és az ara busul?
                        5.: Otthon, gyerekek, na sokat hivtak bennünket zöld fülü? -engem apuénk, nem érted,mert nem értettem,.és én akkor, addig nem nyugszok,mig megint,alpárian,le nem esett? Leesett a pap az ágyról twist...lement a bür a fa? Znadon fida, a fának is vam büre, (kérge fahaj) és most az ami látom az embereket mint fákat, azt magyar -RULL? Ezt megint, én látom, és most azt is hogy fa -luk nélkül nincs, látjÁtok? Zna ezt ugy, hogy ez az egész, amit homokidom UK, fita fa xuk és xukáaik? (fita itt mindennek és mindenkinek va 1luka?)Ezt én kora gyerekkorom óta, hogy hogy ho ho hohhh...mivót? -na meg kell rázni a fát, atomota adamada magzik bagzik? - Tisza partján mandula fa virágzik...de fitta, minden az agyba játszódna le? A felesÉgem, nagyon prüd, és olyan mintha vécére kéne menni, rázdki! Zna az, hogy sógor, szeret velem lenni, és fóleg a kertben, és most engem is, kitiltottak a kertből, (össze faricskáltál a fügefáimat,nem baj, kiajhajt de most hogy káronkodok, ki kell vágni, most ebbe a Sügor is velük van) mert nagyon a sógor mellett kardoskodtam, akit kezd érdekelni? Most is mondtem a felesÉgemmel vivták a nagy csatát, hogy ez ment a családomba is, és irtóra rühelem, na msot a felesÉgem, tiszta sárga az arcod, baj van az epéddel? Fita ami otthon volt, én az összes templomokat meg gyülekezeteket végig jártam, (nem találtam olyat aki ne veszett lett volna, és most apum, hadd a veszett kutyákat hogy egy másik veszett kutyára találjon) na az nagy világhirü adventista Á-B gyülekezetbe nem voltam, de az lett volna apuénk terve, hogy ha azt át tudNUK venni, itt van magyarország székkell fakapu? Nincsa a Hit gyüli lenne most az? -vagy át keresztelték? -Fita, ez egy olyan, hogy az pontosan hogy az ördög megszállta őket, amit én azzal hogy én TUDOM,HOGY CSAK MENNYORSZAÁGUNK SZÁGULDOZUNK, UFO, VAN, és most is az, örök tárva nyitva, és nincs kapu, fakapu?-vas rács? -ládd Bizánc 3méter vas-tag, Botondunk be izé ...vágja a a aaa...fita egyszerühen ki kapcsol az agyam, de bejött a buzoGANával? Fita, és egy az egy kapcsolátban vannak azokkal, ami most ismét eljő ismét eljő az idó? Valami, Sanyink hogy az idő áll? -de elmulnak a renyhe népek,ez az hogy most találkzook a Botondainkkal (Lehel) és piti, te is katona vagy!
                      6.: Ez most ugy néz ki, hogy te is ti is ...na apuénk, zitt már vissza hogy ha csak fa, és luk?-faluk? Naz most vissza oda, hogy ahogy ma bejöttem, és mi lett, ha most ezekbe az ŐRDÖGE ki be jár, na ez az, ha te nem keresed a katona pajtiaidat, fitt vissza Kiev Álmos apunk, ha valaki nem tud meg halni,(fita eddig mindenki meghalt?) ne gyengitse sorainkat? -jaja ez most, az mikor találkozok második alkalommal, akkor egy fekete nap? -jaja nekik lement örökre, akik gazok?- toroknyiszálók metszők -szargazok állat áldozók? -fita itt az amit homonoidom homoluden, azok is NŐvén? Na itt engemet, ez hogy jöhetet létra igen, latraik meg hinringyóaik, fita itt azok lennének a gazok, gázok,miért nem ténleg minden ingyen szabad energia, és mit dumálnak ezek, majd? - ha megjött a mensturáciÓhaja minden luknak, vérzik? -Most hova lett a fa -dugó, aaaa...juhbili, 1000 év vasvesszó -PÁLca tálca? Szóval, zitt az hogy a mi magyarok -szüleink, zitt az van,hogy vegyük azt jogy mag? -az ha magos, ládd magyar -mag? Zitt én azonnal az emlékem, M_LÉK? -na azonnal mi a turó ez, akarom tudni akarom...na most? -miért állandóan,és magami is rühelem,na most nyalod fa luk?- estére, hogy naplementének lenne köze hozzá, márt minden hideg meg rideg,szinte remegek, jaja a nyál is hideg, amt most is az igaz gyötrelmem, tegnap is, hogy tudnám, megmutatni tupasz a felesÉgemnek, na nem tuidom! Hogy fogtok erre magatoktul rá jönni? Tehát nagyon kemény volt az hogy most hogy alszok el, és most már 4kor, ami ott vagyok ahol a part szakad? Nizzitek, addig ming most az van, hogy végül is, ugy ahogy, együtt tudunk lenni, ami most fita,olyan végtelen távolságok vannak, ládd én az én napomba, de meg a tiedében, délben, jaja örök a fejed felett allat megett a napod, és gigantika fény áradatod, és most itt most gonolni tudjuk (NUK? -jaja te vagy a nukleusod husod husángod) magam? Na odaát, a fényben, nincs hogy nem lehet, de most azt te betudod ide illeszteni, rémember? -talán az szerelmed? -cső?
                     Innenn...fita, nincs olyan hogy nincs álmod, ami ha csak zÖldségük vagy, fa és luk, faluk? -na fábull vaskarika? -szép lány Karika, a lába? -ahonnan kiNŐtt?
... fita, lttam, abolis the IRS? -harmnc éve, Sem, meg ma mglátogatott, egy nagy mexikói család, és kérdezte,mit szólsz bloondihoz, mondom, akik kezében va a pénznyomás joga és kontroll, az az UR, és mivel csörcsös, ládd ezek JERUSÁLOM KÖZPINA KÖZEEPIN ÁZNAK MIT AKAR666..., TAKARNAK, ÉG ÉS $$$...FÖLD URA KIRÁLYSÁGOD? Na azzal kapcsolátban, hogy ezek az ürt meg akarnák hóditani, (mellecsleg nekik nincs más) az az... hogy csak esetleg mi akik mi most egy az egykapcsolátban vagyunk az Éigieinkkel kel kell? -most miért akarnuk az ürt? -nem tudNUK kisszarni magunkat? Fita, ezek már az, hogy minden ami ásványkin-csek vas-fém fogyóban,)gondolNUK csak bele,ha ezek ténleg elkezdik épiteni Uj JerusÁlom arany város?- tehát ők legalább 1000 Évivel előttünk gondokodnak-Álmód?- lássuk az elől járóaikat? -na előbb őket meneszteNUK seggübe kanóc gyutasz delehet atombom is. kémleljétek ki,(láttatok már igaz kémet,krémet) hogy mi van az ürbe? -seggetek ne türd be? -enni ész, ja hova mész, üriteni?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1631)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.04 0 0 1631

UFOzzuummm...miEeee... 2025 - Március 4. -re, a Mennyben voltam, és vagyok? -Igen mert magyar-RULL, gondolkodom dom dom dumdum!
                       1.: 3/4. A KÉP? Nagyon összezuzódtam tegnap, és gyötrődtem egy gicsit, aztán erőt vettem magamon? -moon? -monyomon? -mak mak mak... Ma King, making monyei? -moonery? - MOnoTeri IRS hullarabló intézmennyek sintérek monos monyos tökös tőkés terek, monsterek miniszterek? -mindent hugyért .szarért meg vettek-vesztek, levesznek a lábÁrul? -a lába köze, honnan nőt ki a lába, a NŐvén -venyigének? Csak ugy hogy elcsépelték, a megynyitott szent BbLila lila lába közzé nyomok,a tied is, javitja meg a hjellzetet? Most az álmom, na az most is az, azaz van FÉNY -NAPOM, ÉS FÉNNYEL TELI VILÁGOM? Fita,,most is,apuénk velem vannak, és igy ugatnak: pitim, gondolkozz, de fita, MAGYAR -RULL!!! -Zett sokzor, meg most csak magam tudom adni, ládd a magyar-ok, NAP-ISTEN -ATYÁNKMAMÁNK -ANYÁNK-APÁNK -GYEREKÉINK, AZAZ FÉNY -TESTVÉRKÉINK, NAP -LÁNYAINKFIAINK PIROS -NAPOS AZ ORCÁTOK? -NA MEG ORSZAG? LENG ÉDES VIRÁG ILLAT, ÖRÖM -BOLDOGSÁG VÉG NÉLKÜLI, MERT MAGYAR-NAPARCU CUPP... ISTEATYÁMMAMÁM ÉS GYEREKÉI NAPISTENARCU -ÖRÖK RAGYOGÓ TESTVÉRKÉIM, NEKÜNK CSAK ÖRÖK NAP -NAPOK -CSILLAGOK RAGYOGÓ RAGYOGJATOK A SZEGÉN LEGÉNNEK UTAT MUTASSÁTOK ÉGI HONAINK, ÖRÖK VAN, VAGYUNK? -ÉS ÖRÖK KÉSZ! LÉGYHÁT KÉSZ, A MAGYAR NAPFÉNY -ISTENORCÁD ÁD ÁLDD RAGYOGÁSODDAL SODRÓNI MINDENT, ÉS JÓ SORSOD VALA, NEM VOLT, NEM LESSS.. NA MI LESSS...LESS AMI MI LESSS...AMI VOLT, HOLT? Zitt. otthon és az általános iskolába is,GONDOLKODOM VAGYOK! Fita,itt az hogy te meg én, magyar -ok vagyunk, és az hogy én neked, de nekik, na kik, örök vagyok,és az nélkül, ténleg nem vagyok, hanem KANNI BALTÁVAL, CANNI -BÁLOD? BAÁL = TEMPTLOP OSZT LOPOK? -de a husotok akosárba bedobbtad,Óh milyen drága kó azilyen szent áldozat, mint bbetlehem ham ham ham ... juhus s árulod,kivántatod?-aranybunda?
                    2.: Na ez hogy miEeee... mi van? Minden amid van, ha el lehet venni meg megvenni tőlled, az nincs! Zitt jönne be, hogy a magyar -gyerekeknek, át kell térnie apátanyátlanságra,azaz most az áldozók, és áldozataik vallás -ára sára, azaz a (gazár) feudalista -lett -kommunista lett kapitalista URAIK seggdugója és huzója? -csizmaya, kapcaya? -maya kaja jóslatrok? -jojós józsIgák jósidrák-misák a bed négók? Fita,itt élet -halál frontos, hogy te magyar -szülők gyereke vagy, és ez azonnal, nem lehet vissza -csinálni, avaga buga,vissza lehet e bujni mamaluka? -kotrás? Fita,itt az a hussal, ami NŐvén? -tehát ténleg bimbők vagyunk, és gyömölcs a fén, és termjetek jó gyöMOlcsöt? -mo mo mo...ROMORA ÓRA MÓRA? -sokasodjatok, és vágjátok telibe mamÁtok? -jaja Földgömb Bözsike? Ige igen ám, csak akik tiszta fajok? -fajtáAIk? Na a Cion Bőlcsei jegyzőkönyv, hogy a gallok, gallyak, fita, ha te benned nincs élet nedve $$$... azaz a GYÖKERED, est Fercsi bátyánk szajkózta, hogy csak a gyükered, kitartson? -ez most apuénk, akik ténleg MAGYAR -OK TESTVÉREK-KÖZÖSÉG ÉS AZ ÉG NÉLKÜL, (FÉNY) NEM HOGY HALÁL, NA AZ LENNE ITT A MEG VÁLTÁS, ÉS AZ PÉNZ -IMÁDAT...na most, itt azzal, hogy A TEMPT -LOP -OSZT ÖSZLOPAIKAT, HA BE ENGEDITEK, zez az hogy MUSA? NO MONYI, MONEY. MONYOSOK (PÉNZ HAMISITÓK PÉNZ VÁLTÓAIK) VIDHAUT RPREPREZENTA!? NA MOST ITT A MAGYAROK -ORSZAGOSTOK, BOXTOKVOXTOK VAGY SEMMI KÖDBE MENTEK, Jna most az fény, mindent a NAPBA NÉPBE NAPRA RÁ? Na most semmi de/semmi anak is ha lenne luka, (szaga) az az adó -hivatalAIk kakiAIk? Isten báránya im jövel? Naz az hogy mégis van a magyaroknak ISTENE, ISTEN-E, VAGY TEHENE TE HEN? BIKAJA?
                     3.: Na most otthon, mi arany bornyustyuk, vagy kukora bárányuk? Közbe,amit akarok, hogy most a fiaim, lent vannak azon a ponton, hogy ha meg akarjuk tartani a házunkat, akkor nincs egy növény se, nincs galambuzás, és nincs semmi,(nekedis menni kell doélgoni) csak hogy fentudNUK tartani magunkat, na most én tudom, hogy nem! Na itt az, hogy én nekem csak örök -szeilemem fingom?- van, és itt ki kell állnunk a hét -próbát? -na az lenne a 7-dik mennyezet, ami ugy van, hogy a csukrád,valóság megnyilik, hogy apunknak az MTKÉK ÉK? Mint sok ragyogó Csillag,mind ugy fénylenek, de azonnal, fita,a CORONÁS BITANGJAIK, NAGY KÁRÓK, ÉS SZENT DIK STEFANUK, ami most azért,mert itt láthatNátok,hogy csak az van, hogy GONNDOLKÓDOM ÉS VAGYOK? -MINEK -KINEK? Fita, az hogy most ténleg vannak olyanAInk, az AI-UK az sármázunk, mászunk a létrán, másunk? Na most az éjjel, a fényben, azaz benne, és most az az. hogy ugy ahogy ott van, ténleg a föld lapos? Ez az hogy mindent gondolni kell, és ég és föld elmulik, a papiratAIk terkcseik csek? -az minden, akik sárból ház, egyház, és most fita, itt rögtön ha beengeditek (tudomáNUK treshnyiha) őket, na most itt mindenki a zsidóIRAT UK (TARI UNGURUZ?- fog gondolni, és a BbLila iaratiban is, akik zsidÓKnak (fa) hivják magukat? -azok nem azok, azaz NINCS OLYAN HOGY LENNE EMBER FELETTI,VAGY ALL-ATA? Na most a vérrel, ami ha hemoglobin? -az egy membrán -brain? -na most A NAP FÉNYE ÉS TISZTASÁGA AZ ÉLET VIZE? -IZE? JÖVEL AZ ÉLET VIZÉHEZ, GYŐGYFORRÁSOD AZ NEKED? MEGSZÜNIK MINDEN GOND -BÁNAT, ÜDVÖDET CSAK OTT (iITT?) LE-LED! A megéLhetés és most a pénzügyi -gondok terhek, ládd olyan, hogy többet könnyeti (Mária seggit?) tudnunk magunkon, ha konék konok KULL? Zitt akik husban vannak CNNIBALOK? -BÁLOK? BAÁLL-OK? -ZITT AZ HOGY AKIK ÁLLAT ÁLDOZOOAIK? ALDÓ ÁLDÓK? KODOK? GONDÖLKÓDOK?
                     Innen... te minek kinek hivnád, a GOLDOLKODÓD? Fita, ha te levetted szemed az ÉG-RULL? AZONNAL SÜPPED A HAJÓD? Zna az amit gyerekkoromba, és apunk nélkül, nem letettem volna, talán meg se születtem volna, holott ha nem születtem volna is, magyar-ok vagyok, vagy -ok? Fita, NEKÜNK NINCS HALÁL, ÉS NINCS HALÁL ADÓ? -HALÁL? Látod amit akqartam volna, az 2023 Szilveszter, nektek meg kell maradNŐtök,azaz te ha már meghaltál,jaja mindenki, akkor van olyan hogy NŐTOK? Karácsonyra Nimród apum, fel szippantott, azaz vót anyádcsöcse apád, töke? Fita a feudalizmusuk, aztán a gazár -kommuniKáAIk, és most a tökösök, SALLAMONYA TÖKE RAGYOG,SZÁRA SÁRA ÁRA TRANCSIRA? A MAG EL LETT VETVE, ÉS ITT AZ ARATÁS IDEJE? Tavasz ideje, ifjuhság vége? KÉPe? Arató cséplő gépe, conbaja conbája?- kunbajá?
... a a aaa...ahogy te gondolod?-hiszed?
...öááá...

Előzmény: repcsepista (1629)
tündérsav Creative Commons License 2025.03.04 0 0 1630

<válasz•28>$£

Szia⬩repcse.,/'*ɲagyon˞̚ˇtetszett az írásoď.̡⬥
◆ = legmagasabb⬩cél,-
,- fizetés.-
.- tudjuk,-
ºŁɇg̣͗yenˇⱥkkorł°ɇgy•đekorálatlan⬥forumpost;:ꙩּּּkkie?!>> <Krízisszöveg> ami majd úgyis elmúlik;:aztán reggel bocsánatot akartamkérni,-‘olyasmik voltak húgy’mivel megérintettük{már}
n-m ť ezért örökre elpusztulunk és {Többé•viszont█nemˇł°áthatunkj👩🏻🎓}❔͙
#🔋̟

https://indavideo.hu/video/wmplayer_2023-08-05_05-50-08-88avi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Előzmény: repcsepista (1628)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.04 0 1 1629

UFOzzuummm... miEeee... az Ur (PénzÜr) Sionba trónol, ki a sziveket -veséket vizsgálja,Itt van xivem, neked adom Uram, Uram ki teremtéd a tiéd?
                       4.: Kávézzuummm... vizió ürbe, jég mig a fa meleg, van benne szeretet, de a ürré ürükékké vallás -válás? Ami van, meg vagyok szontyolodva, és itt hamisabb szörny nincs, mint amit humaNŐiDom -ok? -a DamadaM? Régi jegyzetfüzetem került elő,és igy: 1997 Julius 10-re fai (racce) háboru kezdődik Amerikába! 1997 Aug 1 ről -2re, a mennyben voltam! 1997 Juli 20ra, ugyanz mnt 10re! -na most csak ennyit jegyeztem fel, és igy tovább...Na még,Van -e lesz e bajunk, ha szeretjük a szépet (jót) az igazat és tökéletességet ? -1998 Január 13 : 3.20, azaz akkor még hogy hajnal 3.20? Mára, ha csak annyit, hogy akik keressük,magunktul önkéntelenül magunknak maGODnak a mennyek Fény-honunk országainkat,most itt is, azokkal abba vagyunk! Na hogy most részleteszebben, akkor itt van sok olyan mondás szólás, kezdve a BbLila iratokban, ami amit mára álmodtam,az nagyon sok BbLilai utalásban, előttünk van,de itt akinek van szeme, világa? Akik szive tiszta,nem csak Istenét (NAPISTEN FITA, AZT LEHAGYTÁK? LÁTOD MEJÉZUSUNK, LÁTOD A NAPOM?) meg látják, hanem ha most csak hallunk is egymásról, mi a mi fényhonainkba azaz fényünkben, vagyunk. Te üdvössÉgi hajlék, rólald zeng énekem, e világ nem ismer,de te ismert?- vagy nekem! -fita, olyan ismerős? Most jöttem vissza, és most itt is, amt mgprószáltam, hogy az hogy, a szived ajtaja előtt állok, és kopogok,és ha beengedsz, beengedtek az örök egész mennyekországod a hangodra? Zitt, hogy hol van a mennyek országaink, ami hogy hogy benned-bennünk van? Na kik szive tiszta, azok Istent meg látják!? Osztán,van e a szivnél nagyobb? -stbbb... most akik nem mindenek előtt keresik a mennye?- FÉNY- országukat, amit most megint,hogy azt neked az egyénnek kell! -hallva (halva) látva kutatva, ki lehet menni e -világbull buli buli... fita, ez csak igy igaz!!! Zitt még hogy vannak akik utat mutatnak, nem hanem van szemed, minek? -füled?
                      5.: Ugy hangzik, hogy olyan nyelven beszélek, ami már 100 ezer az örök köbökön, el lett csépelve, de a hangok,itt vannak, csak figyelni kell? Hungárok? Bloody Hungárian? Naz az hogy van a sziv,meg vese? -a vese megszüri a vizet, most a sziv -visz pumpálja a testünkbe, ami egy magnes akumlátor? (nincsak ha romlott a vasad) Fita, most megint a cséplővel, hogy a viz (vér?) tisztasága,hogy mit látunk, hiszek a szemeimnek, ami most itt egy KÉP? -ebbe megint ha bele bonyolódok? -mindenek előtt van a gonmdol át lát? -ember, ami nem az amit most akik nem értenek magyar RULL? Ez minden, ami hogy ahogy én látom, hogy csak az egyéni kezdettel, lehetne jobbá tenni életünket? -na itt van, itt csal halál, és azt nem lehet gondolni $$$... Ami van, most, olyan ami derüs égbül, villámcsapás, és most a sogor, aki telefonálás nélkül csak betoppan,(kicsit ivott) és a kiskölyük -beteg, meg van fázva,na most takarodó? -engem nagyon olyan, hogy most nézték meg az arcomat, mert a felesÉgem, teljesen sárga a arcod, van valami bajod? -most nem! -jaja most meg nézte a fiaim is meg a felesÉgem. (egy óra m mulva) Fita az szerintem kigyó marás volt, és vagy a a aaa... fitam, ami történt, az én jól láttam, és megszállta őket valami, ami most vissza...mindenütt ezt láttam, mondtam nekik is, és itt most az mondom nektek is, mindenek előtt keresnünk kell magunktul, itt tul, a szerszám meg tul az Ópinaráncos tengárkaikon tul, a napot? Ezt ugy, ahogy itt elkezdtük...na én 1998 -óta prállkozok mnt a kutya, jaja de a farkát behuzza? Na itt az hogy én találkozok ami Égieink, fita azok az örök testvéreink, és nincs olyan, hogy most nektek meg mutatom, hanem neked lenned kell, és most fita, olyan hellre kerültem, hogy az a halál? -ziitt most vágül is, ezt ugy Tallpra Magyar, és 100-xor seggre estél, 100 - lura, vagy ufo? Ez az, amit most.hogy amit a ÉGI-FÉNY!!!- TESTVÉREINK, piti ne hagy itt a gyerekéid,ami most ami most semmilyen kszörülmények, olyan gondol lát, öl? -nem a sáranyag -buránk, csak a burnyákuk, ládd pacalizsák, burnyákuk vagyunk!
                       3.: Zitt nem az hogy kérjük, öljetek meg már, defita. Most a látás, azaz amit akarok láttatni, az olyan, hogy nagyon erőltetni kell magam, hogy egyáltalán, ládd mi az hogy szent áldozAta,az Urnak? Kérdem, azt amit a Golgota és kereszt, neked üdvöt az véralláhfutásos eres $$$... Juhusomnak, FITA, az az, vagy egy juh pásztor, torok metszó? Na apuénk erősen be csengettek, és ezt hogy senki nem meri meg ???... 8billcsi szörnyeteg? -de vissza, ha romlott a vére, mi a hammoglobin? -tegyük fö, most tiszta arany bull? -állitólag annak is van felezési ideje, de most ha másik aranyba, át tudnak ugrani, nem véletlen az arany -born-new bika, és város? Ami van, itt van egy ezen a tudáton felül, egy olyan, ami ettől a kintól, kint,mentes? Pl. -bloondival most is (ott?) találkoztam, és most csak annyi, emlékszel rám? (99%?) Na Ronalddal, állandóan együtt valánk, és leirta, de most egy idő után, vagy a fénybe bemmenek, vagy fita,apuénk akik soha nem hagyják el a gyerekéiket, azok itt vannak, és hogy ládd vannak védő angyalok? -azok ha bukott angyalok, azok ha lehet mindőnket (fel szarvaznak szar vas?) le buktatnának ha ha ha...mi az? -jaja lebuköl? -Na ez az. hogy gondolátban se öll meg gondolátban se xexölj? Jna vissza, hogy monduk, lehetsgges a juh meg most a majomfazon közt, ugganés a juh ami szeplőtlen magulátlan, az egy xroxakör hybrid lehet, ládd ugy a Darvin, mnt Linné tábláait? Egy bitta, hogy ugy a juh pásstornak husa van, mint a juhának?Znba ektikköl az ewoluczion lét -rák, tetőin vannak, azok bizon fél robotok, (ftia, én láttam azt, aki egy olyan, ami egy kuppos alak, és az szerintem, akit senki se láthat, mert ha látod, akkor már te nem vagy! -üdvözÖltek? -jön érted a repcse reptura? -hitszemed látja az teljesen?) tehát egy olyan anyagismeretük van, (hogy vér lenne, ládd power in the blood) hogy itt jönne be az áldozat?-már nem félek? Ami az áldozati bárány, fita,az tejesen beprogramozott, de olyan dördözsÖltek,na eleve,ha valaki ÁLDOZ? FITA AZ MAGA MAGJA IS ÁLDOZAT!!!
                     Innenn... nem megyünk mi sehova? -jaja ha visznek, akkor te kiválasztott (termés) tenyeszet vagy? -nem is tudtad, nem is tudod? -nem is akarod?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1628)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.03 0 1 1628

UFOzzuummm... miEeee... az Ur (PénzÜr) Sionba trónol, ki a sziveket -veséket vizsgálja,Itt van xivem, neked adom Uram, Uram ki teremtéd a tiéd?
                       1.: 3/3. A KÉP? -Hogy mi ki vagyunk magyarok, abba biztos lehetünk, hogy mi nem vagyunk benne, ami féljÉtek az Uratok, és imádjÁtok őket, am most hol van a magyar -tudÁtod? Na most ugy, hogy a viz és vér és vese? -vizében van ténleg az élet! Hogy az mit jelent a magyarÉdesanyanyelvünkön, most csupán csaka csakra nyelvünk, mindenek előtt törÖlendő? A nyelvünk az egyetlen, ami vissza visz iz ize viz? -vizió (Wizard ok) vissza visz bennünket, az eredetünkhöz? -Most ugy beszélek, amit a kis felesÉgem, ez el lett csépelve, a csépHadadóval? -ha dara hadAróval? Fita, vissza jogy Bábeálnél amit most mi Isten -ünk? -bá-bel, demár Bábeál? -bizon az Torony lenne? (le lehet ROMbölni?) Na most itt az hogy hol hogy van az élet, az az hogy Jövel az élet vizÉhez éhez? Most az hogy csak vizi -világok vannak, folyók tavak tengerek, ami amit most itt életnek hivhatunk? -NUK? -az ténleg hogy a vérben, és vesében van!-a fényed? -szemem fénye? Mikor kicsi gyerekek valánk, na meg lett tiltva, a falusi gyerekeknek, hogy velem beszéljenek, és igy, van vér a pucába? Fita, én ugy vagyok, hogy az első pinalát óta, mindent tudni akarok, és teljesen egészen az am MAGYAR -SZAB-AD, (MAGAM BASZ BASZATOM) VAGYOK, HA MOST LÁDD ITT, MÉGIS VANNAK AKIK HA NEM BÁNT SENKID, HAD HADD?- BESZÉLJEN, SŐT OLYAN ISMERŐS? Most itt megint el kezdenék, hogy apumÉK ténLEG örök életü -hü -hüÉK valának , amit azután, hogy fejből meGOLDotta a Lericsev meGOLDhatatlan matematikai emeletes egyenleteket, apum nem butább mint akik e világ? -nagy vallagjaik (és állandóan figyelmeztett ha csak annyit tud$$$...) gavvaléraik, és fita, apumék is : minden ember egyenlő magyar -amcsik MTÉK? -valának? Naz vissza, ki a Tisza vizét issze, fita ize, na mindent meg mérgeztek -mérgeznek a PÉNZ -NEM DIGITATÜRÓJAIJAKIK?- KURÓJAIKIK?
                     2.: Ime most azt figyeltem meg, amit te is, de előbb élni halni hallni kell? Fita, hallám Jeshus (you hus) hivó szavát beee... te áldott? Zitt azonnal ami PÁL -apostol, ha nem eszed a juh husát, amit a rabbika -rabikajaKos (kajuNUK) megáldott, nem iszod a vérét, átkozott vagy? Ki átkozoott? Most csak egy pinalátra, a GOLGOTA ÉS KERESZT, NEKED ÜDVÖD CSAK AZ EREZ, JUHUSOMNAK SOK SEBÉBEN GYÓGYULADOK -OK? -MEG TELJESEN? Fita, nem tudok nagy köritést, ami most aza husod és vered,hanem az hogy + tehát a kereszt, az Í- szára Sára, az az ÖRÖKMAMATYA és a Í- szÁron a kereszt,az ugyanaz, ládd a gyerekéik +?- akik szintén zenész? -ugyanaz ok? Most az van, hogy akik többek mint a testvérkéik? -na az higy olyan hogy ha te ISTEN -GYERE? -GYEREK-E?-DE MOST ISTEN-E? Most az hogy itt ha te nem eszed a husát, meg nem iszod a vérét,a juhus UK? -fita minden ami hus, az you hus? -most a gondolát át itt meg állt? -fa de bitófa fel állt? (Robinzoo Cruzzók szigeteik) Na amit most átt tudtam hozni, lehozni, hogy minden a PÉNZ -DIKTA TUR-ÓJA ÓLJA? Most a legközelebb, mert nem akarom a számat széttépni, amit az 1830 -1848 reform kornak hivtak, amit most az, hogy azért, most végidó és atomháborühaikat csinálnak? Naz had próbálkozzak, hogy te meg én meg mindenki aki lélegzik, (de kopoltyu is) az előbb a vizben és vérben és szivben és vesében van, ami ha tiszta viz, ak viz visz sziv visz korzés most amit láttam? Vegyük,hogy csak KÉPzell lett, világ-ok vannak, (lé lékek tükre lóvé?) és ahogy Móricka el képzeli? Nadon fida, az hogy kiválasztottak és kiváltsÁgost -ok?-itt vissza a vaskersztesek és a horog hörög is az, hogy csak + fakerszt, cokeres a MOkeres? -munkát keres? Tröha, az hogy te munkát kapjál,ahoz neked most itt van szivem, neked adom Uram, Uram ki teremtéd? MUNKA =MUNDÉR?
                       3.: Itt nyelvelés és nevelés ???...minden, ha most, te munkát akarsz és keresel, akkor ugy kell nyelvelned, hogy én is meghaltam, azaz nem hallak többet, azaz egy robotuk lettem? Na most, te egy ÓRIÁS VAGY! -MERT NAPOD FÉNYED VAN,(fita felvettüka fekete zubboNUK?) és mit keresel a halotaik közt?-akik had el hadd ássák temessék el halotaiket, akik prszemán ki kelnek?- ami ha AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE? -fita azok a PÉNZ -URAIK, ÉS NAGY HAT AL-MÁSOK? Namost, csak akik eszik a kefét, azaz monduk most te nem számitol többet, én nem vagyok, hanem a szeretet ÁRA? -HULLA? -HULLÁM VAGYOK? -EZ AZ.HOGY A MAGYAR - $$$...Á-GOD OTTHON, VAGY OTT HAGYOD, nem a GOLDGOTA KERSZTED? -A NAKATOKBA, ami lehetetlen, mert pont mndened edd a családod? -áldod vagy fel áldozod? Most az van, ládd ami a magyarokkal történik, amit nem én mondok, hanem Papváry Ellemérné Szikalay Sziréna? -magyar te árva, minden nemzetek közt len a földöng fekvő? Zitt vissza, hogy ugy ahogy most lesirom, sirom, hogy az életfogtiglan kényszer munkára itélt M.Pita bátyám, hungarista? nem hanem MTÉK kása, vala, hogy nincs halál a magyarnak s magyaroknak! -és kis magyar közösségek oázisokat kell létre hoznunk, ami most csak a fényünket, villogtatani, mert azér ezért nem fiognak befogadni sehol se ól disznodisz se senki! -a testesek és akik le testeltek? Jojo s ogy kijöttem, na itt az ág vert ver, de nem verte kis a szemem? -minek a kezem? -szervezzkezem? Fita, ami miatt eddig nem tudtunk előbujni a saját ásta ássa pöcze gödreinkbull? -mert a saját fajtánk, ládd anyum, 1999 -december, eredj innen, mert minket is megölnek, oolyan nincs, ahoz én is meg te is te JóIsten kellek, kellék, ha teccelGÉk? Fita mitől döglik a légy, és mi az a riadalom, a magyarok, elkezdünk váncogni?
                     Innenn...nincsak az hogy vagy, azt neked, (nyakad) gondolni, és az vagy örök egész magyar-ok, vagy most fita, PÓZDORnyák-ok (fasir fasirt) vagyunk? -NYÁLAZZUK VAGY NYILAZZUK A VONZOOAIKAT, VON ZZZ...URAM, VONZ ENGEM, MIND MAGAD-MAGOD HOZZ MIND KÖZELEBB...HÁM? ÁBRA?- HAM HAM HAM...
+ -MINDEN EMBER EGYENLŐ? -de vannak egyen?- lőbbek? -jaja a husikádat, de kivántatod? Krati...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1627)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.03 0 0 1627

UFOzzuummm... miEeee...rom -roncs -roncsolóAIk parancsal acsarkodó robotAIk képeik-gépezeteik, egymást eszik iszák (Izsák) ritkitják kavalkádólAIk replikáTorAIk ORGIÁAIK MAGukat is ugat, tul élik? TUL? -élők? Tul az Ópinaráncos terngárKAINokon tul, konokul? -kula?
                       4.: Kávézzuummm... kel viz, a vizhoz, mit hoz? Ime mime a hellzet, az ürbe, van viz? A felesÉgemmel, MM? -jüttünk vissza a Fény -honaikból és meg megálltunk, egy olyan mint ez a gömb,és tiszta kék viz, de csodálatos, és volt egy kiemelkedő, nem hegy,hanem egy kiemelkedő? Na most én uszkáltam a vizbe, a felesÉgem, félt? Fita,az már az, hogy ebbe a zónába vagyunk, és amit tegnap, hogy ebbe bejönni, azzal, az hogy most lén nem vesztettem el az álmomat? Amit itt is tudok mondani, hogy ennek van egy emelete, jaja az amt Kosa?- két keringő jut nekünk, az egyikbe táncolunk, ugy hogy táncoitatnak ahogy ők fütyÖlnek, a másikról csal álmodunk? Na azok, ládd akik e -vlági nagyságok, azok ugy, hogy azok egy olyan hogy gondtalan -világba élnek,na nekik mincs anyagi gondjuk, ami ma is lerántott engemet a pokólba, mert itt csak, hogy a fizika -testünket, ami egy pinalátra se a miénk? (de ha van annyi pénzed, hogy az egésegges eledel, meg most midnen ami orvosi kezelés, bizon, arra kéne, de itt miden élő lény? -ami tiszta viz és eledel?) Ezt ugy, hogy minden percben rettegtete a halál, és nem tesz értünk, értünk, magunkat értjük,senki semmit, és most ez az, hogy te vagy a hibás, én azt mondom, aki ami kicsinált? -nem be, de menyj be a mennybe? Ezt én ugy akartam érteni, hogy csak egyet gondolok, és ott vagyok? Ugy az van, (fita, itt azt nem mered, mert azonnal a levegőből, most a teked a satuba? -(neked nincs Isten, jaja az ÖVÉK ÖVÖN ALLULIK KÉNE KÉNE) hogy addig, mig most nem hrtelen felemelték az árakat,ugy hogy ha ugy van munka, ahogy eddig, 50 évig, lépést tudunk tartani a fizetni valókkal, (FITA MUSA NINCS BENNE SEMMILYEN PRÁFÁCIA ESELEG FÁCIA NEGRA HOGY ENGEDHETIK MEG EZT A NAPNÉPEK?) ami nem többet, és én is ilyenkor, a fiam a galambozás hellett, mehetnél a mareketok elé, és gyüjtenéd az alláirásokat átoperlokra, kapnál napont 20dollcsit,és tudnuk fizeteni anyádnak a kocsi javitást? Fita, miden őcska kocsi szar, na meg ujjak is, amik közel 100 dolcsi, ha egy ócskát veszel, na most fita, a kaidások, azzal hogy mindnennek NŐvelik az árát,aminek az oka? -Zitt mára, hogy ez egy robotok kavalkádója,és most fita, ezek ténleg az egész ürt, ládd helen pinalátba, a litium, litvánia? De fia, itt most a viz?
                      2.: Na az álom, az most is gondolom, és nekem nincs olyan, hogy én ezt álmodom? -mert gondolom, és az álomba azonnal, ezt nem én álmodom, hanem valamik, vala kik, na itt azokat ezek super robot raccák-fajtájaik, (über robot raccák?) vagy beszippantották, vagy most a robotaikkal, mindent, na az első, akiket nem lehet ledegenerálni azok a magyarok? Zitt megkell pedzenem, hogy egyedül is, ami itt nincs olyan hogy értelem, ezt mára is megfigyeltem,és miért nem lehet, arról beszélni, hogy itt minden az értelem ellen, az még hagyám,de olyan itt nincs! Na most erősen,az hogy ez egy önMAGát is megsemmisitó robotok tul állási mantuma, hogy ki fogja tul élni, ami fita,ezt rajtunk kivül senki sem láttja, az utolsó ár meg adó rohamaikat? Nincsak most rögtön, nincs beadás és nincs adó, nincs pénz! (fita, csak az van!!! -és most csak ha ez ténleg roccs? -amit át lehetne, ládd akik látnak, egymásra találnak, na most lehet hogy avizen gája, de azért a viz az ur? -AZ ÜRBE? Zna most az első elő álmom? Fita, akik a magyar -zsidók, azok vanak azon a ponton, hogy annal mélyebb nincs! Naz nehéz neki menek, de ami történ,most ládd MJÉZUS? -= FÉNY? Na az hogy, akik NEM LÁTJÁK A NAPOM, az rögtön az ami most a fizikaja világ világossága, jaja a nap?.-az égen! Közbe, emlitettem tagnap.hogy én képtelen vagyok, csak gondolni is ogy áldozat? Na huzom a farkam, mert ez olyan, hogy valakik megtudtak államtitkot, és azokat bizon,ládd akiket megöltek ciffrán, ládd az ács mester, a bősz vihor vigor dühöng, hullámok hátán hullám fita az az, igen igen mind itt akik beugrottunk ebbe a kanniballizmusuk? Naz apuénk becsengőztek,de megpróbálok olyan nyuszi -puszi? Finyaljuk a füttyösüket, zitt vislebloer? Naz az hogy áldjad? Zitt hogy áldozat nélkül, nincs bün?- bocsánat, de most az hogy áldozó és áldozat? Óh milyen drága kő, az olyen szent áldozat,mint Bethlehemi ham ham ham..had egyem meg melegébe?
                      3.: Na az hogy vérfertőzés, az a kannibalizmus, azaz itt körbe van fossva, hogy a véred engedd ki a földre? megkeresem az BbLila végn van, hogy akik zsidók-kódisz, na nekem ez az, hogy akik áldozók és áldozatyaik, jaja buta tulkok, és itt EZEK NEM GOLDOLKODNAK, és ezek robotok, na most akik őket létre hozták,jaja teremtették őket,mag?- a teremtők is robotok? Sóval,most én bele tudok látni, és itt csak áldozók -áldozatok akik nem Hani hanem kanibálok? Most olyan hogy kiválasztott nincs! Zitt az hogy a zsidók nem zsidók, itt a szövegek forditása, ami nekem nagy kunc, azt amit mi a fenét latinózol? Ez nekem, rögtön első hallásra, leirtam hogy a gyülekezet ott volt a zsidómészrszékvágóhidkoserházban (fita,itt ha te nem bántol senkit, téged se, ész ez az, ami most te Isten vagy!!! -ezt én láttam, és ez a MTÉK? -azok is akik itt ha nem bánt senkit, hadd trancsirozzon) és én monduk csecsemő,már ott vagyok, és rémseggesen kifárasztott,mert ez milyen nyelven van, és elaladutam, a (felmfricskázták fájt, és az ördög befogta a szemed)de minden ami mondtak, az egy...bennem nem értem, és ami kihozott a sodrom -gomora? (ez az!!!) -hogy abrahám, vedd a pacalod vágd a hátizsákba,pestIzsák? -kázsi, és hozd fel a Mora hegyre? Na ott bekiabáltam, hogy engemet ti nem visztek fel a hagyre, én a völgybe? Akik áldozók, és áldozatAIk, azok abca uttima ma ma süketeK? (nincsak már a mama méhibe?) Na ha vakok vezetik a világtalant, most hiába hogy ez magyar zsidó,fita mind a nem zsidó is, süket vak nyema? -nyemec? -néma? -zna ha sem nem hall, sem nem lát, akkor mégis szagol? -na? Zitt akik most az egész föld, na az ami hogy végidó? Zitt Csicsáky Jencink, minek van a fény? Kérdelek, áldozat lenne áldozook nélkül? Fiteljal, nincs külümbség magyar nyemec,vagy nem magyar, mert mind a kettő semmite antisemmita a szakadákba van! AIDÁKOK AIDÁCOK? -fita rántanak le akik farkát el kapták? Fita, lapitok, mert most azok, ládd a mi Fénygyerekéink, na meg Fény testvérkéink, amit én, hogy én csodálkozok ma is, hogy nem magamtul, magambull hogy ezt apunén, (fita a két öcséd nem hagyhatos le, IGAZ!!! -LERITAM, HOGY AZ LENNE A HALÁL -OD? ládd engem, ez hogy az a szeretet, ami apuénk, nagyon kemény olyan, hogy én gyütrődöm,és azt szetneém, hogy van az ÖRÖK MAGYAR -OK APUÉNK,(FÉNYISTENATYÁNK) ÉS ITT IS TESTVÉRKÉINK, na anyagilag szét tudnak verni bennünket, na ezek robotok, és akik ezeket csinálták -teremtették, azok ezt a kertet, át vették!!! -most amit tudunk pinalni, hogy hangot hangod neki, azaz ezt megvilágitani, csak ha hangod adsz nekik? -van?
                       Innenn...ne gondold azt ne hogy csak tied a világ, mások dolgoznak bünhődnek megdöglenek elkárhoznak helyettek,helyetek? - te tetted ezt király? -nagy kár? - mig te ti tá, pepitába hogy a pihcába, szerepedet játszod? FITA, MINDEN EMBER EGYENLŐ, ÉS ÖRÖK EGÉSZ!!! ÉG ÉSZ? -és csak az van! Kié a föld, aki megmüveli, és a gyár? -pinagyár?-csöki?
...hogy mindenütt nagy áttörések, zitt bloondinak mindent titkot, és most az szabad energia szabadAlmak mak mak mak...de meg lehet oldani,(fita nincs halál, abba a pinutumba, hogy itt a Kossuth bagó?- ládd kapnak kajajegyet, akiknek nincs kapa a kézbe, de nem bitta, mert ezeknek itt nincs helye (sült) csak az ürbe? Fita,minden ami most hogy az ürbe álom? -maga egy ut csak oda,mars, 3trillcsi, mira odakerülne 300? -meg fiteljuk most meg, mert Hej tengerészek részeg, a patányok menekülnének, mikor sülyed a hajó? Fita, ez most is tanulság, hogy EGY AZ AMI VAN, CSODA ÉGI BOLYGÓNK,FÜGGŐKERT, ÉS AKI EZ ELADTA? AZOKNAK VAN KIHELLHÜLT ÖLT HELLE?- $$$... SZENY FÖLDES ÜBERRACCACA... AHA HELLERIUM NA MEG KREMATÓRA? LÁTOD A SEGGECSKRÉM? VAKITÓ? AMIT ESZEL $$$... AZ LESZEL? ESZÜNK?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1626)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.02 0 0 1626

UFOzzuummm... miEeee...rom -roncs -roncsolóAIk parancsal acsarkodó robotAIk képeik-gépezeteik, egymást eszik iszák (Izsák) ritkitják kavalkádólAIk replikáTorAIk ORGIÁAIK MAGukat is ugat, tul élik? TUL? -élők? Tul az Ópinaráncos terngárKAINokon tul, konokul? -kula?
                       1.: 3/2. A KÉP? AZ ANYAG, nem tud magáról semmit,és nincs ön tudÁta dáta! -tehát önmagával nincs nem is lehet semmi célja? -na most!- apuénk, minden (mins) patentolva van,és midennek ami van?- na befejezem a gondolátot, rendeltetési célja,máskép lennéÉnek magyar ok? Fita, mindenek előtt az ima, az az önMAGAMba -magomba gomba szállok?-szólok,és szóllamok, vagy csak MOk? -mak mak mak ...Ma King, making monyi -money de csak nekik van,lehet monyuk, ládd NUKINUK? Naz az hogy MUNKA? KAKA? KI KIK TALÁLTÁK KI A MUNKÁT, NA MEG MUN-DÉRT? IGY,MÁTÓL? -KEZDVE, MIDNENKI NEKIK (NEKEM?) DOLGOZIK, ÉS MIÉRT? MOST VAN TÉNLEG EGY NAGY KALAPÁCS, FITA SARLÓ FÉLHOLD ÉS KALAPÁCS? MIKOR LETT TELIHOLD? KIK ÜNEPELLIK A (fél) TELI HOLDOT? SŐTT KIK SZÁMITANAK TANUK? -A HOLD KÖRZÉSSEL??? - MIÉRT NEM LÁTHATÓ A HOLD HÁTSÓ FELE? STBBB...TBCCC... Naz a KÉP, HOGY MOST EGY OLYAN VALAMI SZÖRNY -ROBOT -GÉPEZETEIKET AMI TELJESEN OLYAN ÉRTELMETLEN,(SEGGLUK DE LUK NÉLKÜL?) MINT A MUNKA ADÓAIK? -ADÓ A DÓ =DOHÁNY = HALÁL? Zitt az hogy én nem vagyok senki semmi áldozAta meg áldozzÓja? Na most kik mik hozták létre, a betegség -kát-kórokozo képÜK -gágéÜK robotAIkat és robott tollaTÓAIkat? (kénköves rádióaktiva) Fia,ha annyi HIT -ED? -FITA HIT? HÜT VAGY HEVIT? JUH HUS? -BUNDA HEVIT? Ami van, na kisgyerekek valánk falánk, és ezt midnem falusi gyerek tudta, mi van? -na a falusi gyerekek (fita ma is, angolkóros meg skorbuta midnen gyek, akkor is nagymajomuk, AZ ÜR KÉPMÁSAIK, FÁRA MÁSZNÁNAK KUSZNAK?) nem válaszoltak rá, mert a seggünk ki van! FITA, TE NEM VAGY! -HANEM ÉL BENNED KRISPIHUSUK? Nada nada don, zitt láthatatlan az husállatok szeme lát, mit (meat mája bubum bumbum) ÁL-LÁT? -a dudorát?-melle segge sonka dudorát? -te vagy az én seggecském, krém, te meg a fing az én gAtyámba, ha van?
                     2.: Namost akik a jövő pit épiTóAIk? Most az.hogy a értelem legkisebb nesz -nesze? -esze fesze fészke? -az a madár látta? Őseinknek rozsdás kardja, fogason függ, rozsda marja, Rozsda marja nem ragyog, én?- magyar nyemec vagyok? -nyemec, a fen megesz, bekaptad? -jah vaaa...juh vah vá vé válva vulva busa busa vére, Fita, itt az van, hogy akik amik lettek, a mi? -gazok gáz ok? -jaja QPU -most lenne PU1 de A PU? -$$$... PU2 csipke bokor vesszŐ -vesztŐ, és vesziteni tudni kel kell?-káposzta? -a fejem? -a kecskémet nem látta? -jaja de látni fogja? -fog -ja? Fita,mikor a Kos okos, meg a kecske bak? -egymásnak ugratnak? -gig gazok? Nincsak midnent ami van, mi magyarok ghosztunk létra -rétre -látra? -hogy GONDoLUNK? LUNK?-NADON FIA AZ AZ UFO-ÓNK? Nadon fida, mert az hogy Turul-Madár, mikor lesz nyár? -jaj most tél van és fagy fogy és halál, de 2023 Március 14 -15? Éljen! -a magyar -magyarok szabadsÁga éljen a haza? A barka kadarka kivirágzott vala, ha nem bánt senkit, had barkásszon? Az asztal tarka barka, rajta jó kadarka? Fita, Nagy Károly? -Szent StefaNUK, Csarma szarma?- JankóAIk? -a három triumPUKvirátKos? -CUPPP...UK?- hubéres KURÓAIK? (fita mind nimfomániás akik csak ő is ember volt, ember volt ő is? -te az vagy?) KAIRÓKÁK? K-AIRÓK? INRI? Nemcsak midnen iratot, de emléket is kiirtanak, kivéve a kloákáAIK csattogácsa csacsogácsa zürbölése?- a jó madarak Égi madarak csicsereghetnek? -egy fecske? -de itt is elhangzott, egy fecske?-aha meghozta nekünk? -a tavaszt, szevasz Vera? Isten ver, bottal? Zna ami van, ezt először hogy ezek egy nagy fekete roncstelePÉKeikat, (AZ ÜR ÖSSZES VASÁT EGYBE A BEGYETEGEBE? -EGYETEK) egybe akanák olvasztani, és zitt van az, hogy A POKÓLAIK TÜZE? AHOZ HOGY?- TÜZELJEN HIT -HÓD KÉNE KÉNE...KÖPDÖSNŐD KELL? Zez az hogy minden kihült vasat, egy nagy VASTOMB -BE, fita mi az az UT -UK? -ARANY BORNYUK UK? -ARANY BIKA UK UT? -S ARANY WARROS -UT UK? NA ABZOOLA ULTI MUKA, MINDEN VAS, EGYBE EGY GÖMB -TOMBE TUM? -MUT, OLVASZTVA?
                     3.: Itt akik magyar-ok gyerekéink, most az hogy MUN-KA (MOONUK?) ADÓAIK? Zitt abzoollu ultimaka mak mak mak ...Ma King, orditva forditva van! Zitt Csicsáky (ninsakk ZselnYY- zselYY -zsenYY zsebeLYY- $$$... MaYa BellámYY -KYY? ) hogy az értelemnek előbb utóbb fel ül? -az ágyon, vagy ágyba szarik? Fita, akik zsidók.azaz minden ami MUNKA ADÓ -ADÓK RENDSZARATÁS, EMELETES ZSARIZSÁKOSOK ZSAROLLÓK, VITA A BUNKEREIKET, azzaz msot a BbLila lába közzé nyomok,fita amit a Mi is ufo-k vagyunk! -ha ez csak én moondanám? -de itt az hogy magyar ok is vannak, az tul él, mniden ami hal a vizbe, de hall? HOGY ÉN HISZEM, HA LÁTOM! Fita, ahoz amit topina nina leirás, az valÓság! -kérdem, van egy uj, egy uj is a nap alatt, a nap felett, a nappal -népemmel tüzön, .vizen, ezt értenetek kel kell? -mert ha nem gondolom? -nincs gond s lom? -jaja lombikba rombika? -móra, de nem kis Ferenc? Fita a bika viadalAIket? - a hét kövért, megeszi a hét sovány, most te is bika vagy, vagy a csökÜK? -csökevénye? -vége? -a feneketekbe? -van lentebb? -aha Sára? Naz most, az van, hogy mi is benne vagyunk a sárbank? -vásár? Zitt amit kérdenék, neked van álmod, és mit álmodtál, egyáltalán? -semmit? -akkor te egy fa-sirt uk vagy vasdara? -buk -book bábuk vagy! NA FITA, ITT AMIT MI FALUSI USA (fita, ezt a magyarok Kovácsoták össze-vissza, jaja az terülj termő aszatalainkat?) GYEREKEK, Ugyan édes, párnám csuccsa, mit álmodtál, az éjszakad, na Juhlika bozóta, mi vóta? -meglocsoltam? Kis kertembe jártam, rózsabokrot találtam, el akar hervadni, szabad locsolódni? Most az hogy a fiaim, munka kéne, az a pénz kéne, de itt van anyum, 1999 decemberében otthon voltam, ott hon? -Eredj innem, ez szó szerint, mert miattad bennünket is megölnek! -na a csaláDOMat (fita az nem kézzel csinált templom,hanem földem ( a vázÁtok mi?- a dam madam) dombommal ládd sirok?) sakk matt patt... akarom össze hozni, na most az idöcsém..talán 3 perc,(34 évet tanult,és 4zeres stahavinista él harcos képe ki vn akasztva,a minisztériumba) és ránk a kisöcsémre meg rám felemelte a kezét, ki innen... késóbb amit akarsz, anyum, ahoz pénz vagy föld kéne! -kéne?
                     Innenn... fita, most te mernéd azt modani,hogy te nem idegen, földöng kivüli lennél, ha ennél? -fita, azt amivel kiherélnek minDen kid, ládd én MJÉZUSÉNMÁRAIM FÉNYE, KÉNE? NA 9 KIS GÓLYA, LESZÁLT A TÓRA? - $$$...MEGHOZTA NÉKÜK A TAVAS? VAS TATA? FITA, TE EGY FA? -AMI ELEVE KIVÁGVA, VAGY EGY VAS DARAB? -BOOK $$$... buksi $$$...? -hiszed, eszed? ... te nem vagy nekem, mert nem tudlak zsebre zsebbe fartzsebedbe tenni? -enni, a husángom? -rágold?
...fita, hogy akik Kossuth ut partik, azokat azonnal, ládd mi lenne ha forditva lenne? -jaja nem tudnak el érni? -ufo? -toszók -tuszók?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1625)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.02 0 0 1625

UFOzzuummm... miEeee.., Ha csak örök örömök -boldogság vég nélküii örök élek -élét van, akkor van több? -aha robot -raccák királyi popsáGOD és szent nemzettseggecskéik kis meg nagy karóval? Nagy Károly?
                       4.: Kávézzuummm... mi van viz nélkül, pénz? -fény nélkül? -energia nem vész el, nem-e? Nyulj bele a zsebedbe? -kizsebeltek? -a zsebmetszők? (sebet vágtsk rajtatok tok toko tok ?Na mnidennek meg van a helye, és a lélek, ez a szól szó szerint, ha magamra ismerek, azaz magamra találtam? Most az, aminek (akinek) nincs helye, helle, az a napja? -na ténleg vannak feketelyukak az ürbe? -van valaki, valami mi? -ürülékek? Zitt azt hügy te hogy tudz -$$$... beSzélni, végbélszél, mi beszéll ki beszél halló halló itt a kagyló de luhtad? -egy ürülékkel? -fita az lenne a lé-lek? -senki nem tudja, és most fita, aki tudja, az meg nem mondhatja? -Ha ha? -ha ha? - egy ür, mind és minden, mert minden $$$... is örök? -egybe? -ür UR? - mind? -$$$... Az ürbe, jó nekik? -neked? Na fita,mert ha minden energia, en er gia? -és meg marad, mi van az ürrel, és az ürülékével? Amit akanék, hogy miért nem tudunk semmit, és miért kell hinni, a pénz -nem ben? Zitt van, látom az embereket, s azonnal sazlonnal meg vagyunk lóvá TV lőve, látom az embereket? A képernyőmön: a föld hogy nézne ki kártevő Humajomidom nélkül? Az hogy ember, ezt csak a magyarok? Fita, lehet hogy bitán meg gyerekesen hangzik, de az hogy ember? -azt csak fénybe, és saját fényében,(éjében az éjelin) menny -orszaga? -jaja or szag -od? A legtöbb,aki azt mondja, hogy ezt a sárbull buli budi subát zürbölőjét elhagyta, egy csoda kertben találja fel magát, és édes illat ár? De leirtam, hogy reggel arra ébredtem, hogy csoda illat ár? Sőt apum huga20 éves korában meghalt,és meglátogatott és valami csoda illat ár...jaja az énekben, és lengg édes virágok illatár s öröm -boldogság vég nélküli? -namost miért nem lehet többet hallani, hogy mi van a mennyekben? -menjek be,vagy betörök nyek nyek nyek...
                       5.: Azonnal, amit a magyarok emberek? -gyerek, vagy nem gyere kes (ca$$$...) hogy az ember gyerek = Isten, ls nincs se anyaghoz, se időhöz, se térhez kötve, na ami most saját világa van, ahoz, zitt Luluval, aki lekapcsoltatta a villanyt, és most ugy besszélgettünk, és nála csak én vagyok mélyebb... zna ami volt,gyülölte a szüleit a testvéreit, és nem találta e helyit hell ott ? (fita aki ismert vagy tudomást szerezróllam,az nem hal meg de le megyegy,mert a szeretet,az az amit aki a kersztfán,csak az övéit szereti, és az vagy!!! -van!!! -minden előitlet és ok, és mint a nap az égen,villogok) Én 32 éves koromig, apumat hibázttam, mert rád jött, és összebaxtál, nem is akartál? Fita, itt róllam lehetne nagybaxó, mert nem akartam gyerekeket, mert ennek én, monduk adon Isten fapapucc? Nada most a testvéreimet sem hagyhatom el, és azokat pedig nem én csináltam? -vasbottal? Naz az, hogy negymamámról nem is beszélve, apai nagymamám, kisiifiam!- NINCS HALÁL! -HANEM MJÉZUSUNKNÁL MEG TALÁLSZ, most ez az, hogy nem halt meg? -Na ezt én teszem hozzá, meg hogy mert mi nem vagyunk zsidók, ami itt nállam,az hogy neked áldozni kell,csak maga a szó? -végem van,mert én nem tudok!!! Fita amiról ma, hogy AZ HOGY EMBER, AZ ISTEN, ÉS ISTEN AZ TELJESEN ÖRÖK ÖNNÁLLÓ, SAJÁT VILÁGA VAN,- ES EZET UGY, HOGY APUMÉNK NEM ENGEDTEK ABBULL, HOGY OLYAN HOGY HALÁL, ABBA HINNI KELL, S HINNI VÁGYOM ÉN MNIDIG, HINNI ÉLTEM? -NAGY BÜDÖS LUFA LUTURÓS? TRÓJA FALU? Fita most az élettóm GETTÓM GE CIM, megtaláltam, mikor végülis, ha nem bánt senkit, had beszÉljen, na most ez az, hogy először nekünk magyar -ok, nincs halál, na meg itt az van, én rögtön meg sziv -leltem, mikor apu, mi a MTKÉ törvénye? -na nem parancsal, mert az rögtön már akkor belül a kisgyek, nekem nem parancsol senki, és én csak magam nak,(fita,már akkorjó ha vagyok,és igen az én csaláDOMba na most isnektek örök vagyok,ha tetszikha nem nem áéldozom fel le magam?-na most már a kétfiam,és a ki unokám, mi nem akrjuk hogy meghaljál,fita,ez bennünk lenne magyar ok???) ládd ÉN ÖRÖK EGÉSZ EMBER = JÉZUS vagyok, mert nekem ugyanaz a napom van, mint neked,osztán beszart a halot? -bidi a rawatal? Fita, ez én intéztem el magamba, mert én apuénkat katona vagyok,de tuna hal hall?- meg a magyar -ok családomat mmm...de szeretni, na fita itt a szüleink előbb szeretnek, ha magad ismertél,mertél, aha alláhukk? -kampó horog az orotokba, lánc? -fülbevaló?
                       6.: Március 1 mint a lunak? -amivel ki akartam most is rukkölni, ölni, ölröKölni, mert agyonvágtuk a dögöd legyet, légy, ne légy! Na vissza, az hogy nincs halál, azért most minden légy, döglégy bizon a csápjával, jaja nagy nagy bögölyök csótányok, és nagy nagy NUKIMUKIAIK? Zfita, itt valami olya van, hogy mikor a nagy ponyvás kocsik, ford zill kocsik, sorba hogy 4 -5-6? -na kirámolnak puccoSra,na a ruhánknk ami rajtunk volt, meg mararad, miért nem ölnek meg, és későbbis,miért nem ölik meg aput? (abzölda inges?) Vissza akinek a szive tiszta, azt fel áldozzák? NEM! -zitt fidaszuda, ismerjjetekmerjetek magatokra, arisztid meg tasziló?- hogy ha nem bánt senkit, hadd beszÉljen, most vissza, hogy KEZET NEM EMELSZ SENKIRE, KÁRT NEM TESZEL SEMMIBE, és itt van, azért engem téged, itt senki $$$...Zitt volt a TV- állomás más almás ADÓ, makink money, most már levették, ami igy mikor Barck...na az is a fakida vala, nincsak a a aaa...itt kötezlővé tette a beteg biztosityás, ami előbb 45 fejenként, és most mire elvéegezte (nagy) dolgát? felment 4 -őnknek havi 2000...de a Making Monai TV -adás Mr President, nem tudja hogy csak háboruval lehet monyit (mak mak mak Ma King) moneyt csinálni? Naz itt ma is,ha be engeditek őket, ezek az ürnek is az ürülékei? Zett olvastam is meg hallottam is, meg benne volt a filmekbe,hogy ők felgyorsitszitják a folyamatot ami a kinodat, lecsökkentik? Fita láttam hogy akiket most is dózerölnek stalinexolnak, azok a keresztre vannak kifeszite,(akiket nem csak örökhalálra hanem emlékük is kirtandó andók endők) és most ténleg A HALÁL 666...ÁLMA? Zna fita,most beszéltem a fiammal, hogy csak örök élet van, és ha nincs nem gondolkozol, és az a halál? -od? -de én itt vagyok,aki én tudom, hogy hogy gondolkodtok? -fita, itt kimondottan csak magyar RULL? A hoz, hoz reá vig esztendőt, (fita máris a multodva vagy,ami abbull a gödörbül,hogy mászol ki, ha nincs repcse?) olyan nincs! VAGYOK? Zna fita, ez az UT? -vasut? -minden energia és rezzGés? C-D-É-F-G -Á -H -C? Énekeljünk, hogy Isten? -szeret és etet! Ez az, ha csak 1? -fita, itt mindeki csak saját maga, azaz te ugy gondold, GODGOLD hogy én maghalok érted?-sőtt...nincsak én ÖNNÁLLÓ VAGYOK? HA NEM AKKOR VAGY? AHA KAJA KÓNUK PACALA, ZSIRJA, HÁJA, -na most ha tegyük fel, ha ténleg itt az aratás ideje, ez egy NŐ -VÉN? SZÓSZERINT EGY NŐVÉNY? VANNAK A JÓ TERMÓ FÁK GYÜMÖLTCSÖK, ÉS A GAZOK? Fita, amiAIkeiket be oltottak?
                        Innen... tÖlts be szivem ő megváltóm...fita azok a pénz nemes uraink,és ha a pénz váltóAIkat be engeditek, fita itt több robott létesitmenek mennüik vannak, azaz a szól szól értelmében robot -telepeik, akiket most le lepleztünk? -na meg leprásaikat? -láttad a filmet, They Live? -jaja ha megláttad, nekik menni kell, mindennek ami van?- eleve kijelölt, ölt? -jöttek láttak??? -lőttek? -helle? - viszik magukkal baba -Yloankát, baxNátok át ok, meg?
...fita, van egy jó pár ufo -téma film, de csak angolul, ami ugyzse fogja a két öcsém, na előbb ők mentették meg az életem,most meg ti is, csapj fel ecsém adj kezett, gyertek ufozni...hogy milyen bátor vagy te, mutasd meg a nagyvilágnak, a kipufogód pu pu pupu... jaja itt én egy az egyben találkoztam az Égi katonainkkal, és piti, te is az vagy, sőtt ti is előőrsük vagytok elől, én hátul a sereg hajtó...ne keseregj? -ne maraj le, hátulsó párok előre fosss...
...ami van, hogy mindent titkot napvilágára,és csak az van! -avagabagatya mt gonolsz,te tudát néklül? -s ez egyéni, mert csak az egyén szabasága által van család, é nemzett családok, akik azonnal, a FÉNYEDD ÉGI CSALÁDÁINK (UFO-k) és te is az vagy, mert van szemed? -eteted, legelteted? -legeltem nyájam, én vagyok a pásztorok, királya NAGY KÁROLY?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1624)
repcsepista Creative Commons License 2025.03.01 0 0 1624

UFOzzuummm... miEeee.., Ha csak örök örömök -boldogság vég nélküii örök élek -élét van, akkor van több? -aha robot -raccák királyi popsáGOD és szent nemzettseggecskéik kis meg nagy karóval? Nagy Károly?
                       1.: 3/1. A KÉP? Valami csoda örök élet éden kertek, amit nem tudunk elKÉPzelni, met beengedtük a betegség -kór -kár okozóAIinkat, akik ténleg értelmetlen robotok bótok fajta, és ez a Bábel Torony épitésénel! -A föld még mindig csoda Égi kapcsolattal, ami az egész föld egy nyelvet beszéli,érti egymáést a magyar! -magyarT? Ó magyart! Fita,nincs betegség -kór -kár okozó., s nincs halál!!! -ma $$$... Most az első álmom, na az ami az özönviznél, hogy a galamb egy ágat hoz vala, na az még a régi világbul, bull? Rákócxiék dicső kora, nem jön vissza többé $$$...az öszes arany -ezüst, és minden kincsét, lerabolják láthatatllanul lenyul, buta juhukk -barom marháikról? (fita,amcsi azért magyar, mert minden ember egyenlő!!!) Nincsak az nagy tespedt segges uraság meg marada vala, ami a hullarablók most sáskahadAIkkal, ma is azok? Zitt gondoljunk a megtorrlásokra, amikor a leg jobbjainkat, tehát az apáinkat, egy szemig, leölik,(fita, mi a poligámia? -nincsak Nixonék, csak tiszta magyarok erkölcsös becsületes családok KÉP??? -na fita,bloodi meg én, ismerjuk egymst, és fita, velem ugyamnazt csinlták, leirtam mnt bloondival,és az ember az idővel, ládd jó apa apád lehetne? -igen!) és itt az Ó testementumor, MOrások? Naz az ami a magyarok-világa, ez most ez egy beteg légy, és itt van a halál NE LÉGY! HOP? -EGY LÉGY? Na olyan, hogy az ma is bennünk van, de pont az nincs! -többet Betty? Nizzük meg a örök győztes seregGÉGÁIGE? -KIGYÓJUKAT VERIK A GYEREKÉINK TORKÁBA? -FITA, MÉREG DRÁGA PÉNZEN ÉS VÉREN VÁSÁROLLTATTATA? KI ÉR TÖBBET, HA NEM ÉLJEN A KIRÁLY, TE TETTED EZT? (fita,minden ember egyenlő?) Egy pinalátra ne FELEDJÜK BÁBBEL? JAJA MEG A DÉLIBÁBUNKAT BÜNÜNKET? Most az lenne, hogy onnan, ládd MIT KIVÁN A MAGYAR NAPNÉP NEMZETSÉGEM nyasgem, , és itt nincs mellé duma, de mese se MOka, amit a magyar -napnép-nemzetem kliván na na na...(nemzettsegecckéKáAIm) amit a magyar -földöng anyaföldünk talán magátul is megadta? FITA, MINDENEK ELŐTT AZ ÉGIEINKKEL TELJES JES TEJUT EGÉSS ÖSSZE -KÖTET ÉS ÉLÜNK = HALLUNK ÉS SOSE HALUNK, HALUK, HA LUK HOL A LUKUK?
                       2.: Akik magyar rull, élünk, bizon az az hogy mi sose halunk, és most a követkeccő? (FITA, EZ NEKEM, LÁDD piti, te is katona vagy, felderitó és együtt akik még van bennünk lehell lett, elő őrsök, előre pajtás, és ez a gyerkéinnek,egy füszál, amibe meg tudnak kapaccka) Onnan, hogy beengedik,(dik-fita gErőéket? -nincsak ma uggnaz a hjellzet?) ládd ami van, azaz hogy csak dühöngő materializMUSA MEG DRUSZA MUSZKA,(GAZ ÁRSÁG?) NA MEG AZ ALLAHALANTASAIK? Zitt akik már Kossuth ut, ha bengenditek őket, ami ugyanaz akik a TEMPTLOM -UK? UNITED KIN (GOD DOG DÖG) DOM -DAMOK? PONTOSAN A PÉNZ -VÁLTÓAIAKAT? -KATONASÁG UK SÁSKA HADAK? Nadon dzsida fida, itt midnen család apa, hogy kezet nem emelsz senkidre, kid, dig a moja-muja mutánsa? -veri a dikét? -ABram, apalod a hátizsákba batyud? -VERETI? Fita, ha egy gyerek mind, ha egy anya = mind, ha egy apa = mind, minds $$$... Fita, tudom hogy hihetetlen, a kis kölyök (42hónapos unokám) rosszalkodik, azaz incselkedik, ami az hogy ha szaladok utánna, az az hogy fogjál meg, és ezt én csináltam vele, hogy dobbantani keztem a lábammal, és ha megfoglak a popsidba, (seggedbe) csipek, na igy kezdódött,hogy na fogjál meg! Na most es játék neki, és kikapja a kezemből amit csinálok, és uzsgyi és eldobja a bokorba vagy a kukába, amibe viz van! -vagy ténleg kuka,szemét,Na most... az hogy rossz kölyök(orosz, amit az általánosba a szavakkal kellet hasonlatoságot, rossz mint az orosz, (széttépették velem a fözetlapot?) ami én irtóra utáltam őket, és jaja menjetek haza? -na ami ma van, az az hogy A KIVÁLASZTOTT ROBOTOST BÓTOS RACCÁIK MEG SOCK STOCK AL ALLAHALA RACÁIK BE AKARNÁK JÁTSZANI AZ UNALMÁST, ÉS MINDENT AMIT AZ GOD DUG? -DUGVÁNYAIK, (PÁL LÁNTAIK? HA NEMESZED HUST MEG NEM ISZOD FÜR-DÖLÜD A JUH VÉRÜÉKET SZENT ÁLDOZZATOK?) AZAZ AMIT bloodi a III:-dik? -azt amit most...a (-) kivül is van) ami most fita? Onnan, hogy akik BEHIVÁTÁK A BÁBEL -TORONY É-PIT -ŐKET, ---az az, hogy mi tudjuk, miben tér el a mi gondolkodásunk, az övékén tul? Zitt annyi, OLYAN HA TE MAGYARULL AZAZ AZ ÉGIEIJNKKEL EGY AZ EGY ÖRÖK EGYEK VAGYUNK, (HOGY HOGY TE NEM BESZÉLHECC A TE SZÜLEODDEL? -MI AZ ISTEN?) EGY TEST IS MEG FÉNY!!! -JAJA A NAPPAL -NÉPPEL TÜZÜN VIZEN ÁT, ÉS ITT AZ HOGY ÁT-OK, NA AZ A HALÁL, HA MEG HALTÁL NEM HALLAOD TÖBBET, A SZÜLEINKET -TESTVÉRKÉINKET ÉS GYERE KID, DIK A MO? DYNAMO GYIKAMÖL? Fita a testünk is csak egy AKUMULÁTORUK TORR -HORR UK LETTÉL? MI ADUNK NEKED NEKTEK KAJÁT? -FITA AZ ELŐBB FÉNY KEL KELL LEGYEN?-EGYEN,INGYEN AZAZ SZABAD A MAGYAR ENERGIA? NAP -NÉP -PANNÓNIA? NAP -PAN? -SZAPPAN?
                        3.: IME MIME MMM...MAGYAR RULL GONDOLKODOL? CSAK ÖRÖK NAPPAL NAP -PALIM?- NÉPEMMEL ÖRÖK FÉNYÉLET VAN, ÉS AZT LEHET NE LÁTNI? -GONDOLNI? Fita, itt a magyar ok népek MMM... LÉK-KÉT? -OO? HA MINDEN AMI VAN, NA AZ ÖRÖK VAN, ÉS CSAK NAPPAL? Zitt vissza, ha valahol van egy kis árnyék (szék) UK? Fita, itt amiket bevillogtam, hogy előbb, csak a fákat kivágják,(látom az embereketmnt fak, fákat skérdelek, tégedki ültettet palántál) és olyan, hogy fa temptlomAIkat, na most a Sweden -éden -kertesek, ezek mojok és szuhok? Na most ott találkozok Lilit?-a Fénnyel? Amit lehet tenni, most körbe keritel, és magukra hagyod? (ez van a BbLila lába közzé nyomok, mert akik hadakoznak, végülis magukra maradnak?) Fiteljal mit tettek a magyar -ok -okkal? Zna most, az nem történt meg, igy a követkeccő a hjellzet, hogy most itt azok a kőrakásaik, sehol amit ezek, ami most fita, ha van eszed, eszed, kő kövön nem maradhat 666...de fenketek pattogha, azaz van egy büdös FIN GOD = TOK $$$...TÖKET LENKÉK? -VAN LEN TEBB BETEGEZETT KRAMÖLT KARMÖLT ÉS DÖG -GOD KÓR -HÁZ, ÉS HALL ÁLL? AMI A TE GECID? -GÉNED -ÉNED NEDÜD TRÖBBET? Naz most OLYAN HOGY IDŐ? -TÖBBET HA EZEKKEL KEVERNEK, OLYAN ÉRZÉKED NO NO LE TATA? Se magarull, se a tieidrull többet nem tud666...hacc haccaca GOLDÖG MUMMIA MALACCA CCC... RINYA RINYA RINYALYHACC CCC... Az emlék ölés, az az hogy ABCA UL -ÖLT -IMA? KAPCÁJUK VAGY!!! A KATASZTTRÓFÁAIK? Mindig az, és itt amit most hogy EZT A GÖMBÖT, EGY VÉDŐ GYÜR-ÜRÖS MAGNES OLYAN MINT A ASZTEROIDÁK, METE-OROK KÖVEK VESZÜK KÖRBE,AMI ITT A VAN ALEN BELT IS AZ!!! Na apunénk most becsngettek, de valami olyan, és annál is olyanabb, ládd a te meg én GONDOL GOLD DISZNÓÓDISZ LÁTOK? Na most, amit ha most MONDUK bloondi, itt amiről nagyba szó van, hogy KEZET NEM EMELSZ SENKIRE, OLYAN HOGY ÓH MILYEN, DRÁGA KŐ? -fita, a nagy KÓ -KŐRE RAKÁSAIKAT, A ÓRIÁSI NAGY ÓVÓ -BÜNKÁRAIKAT, s nemcsak a föld belseélyben, hanem most ür hadi támpontaikat -városaikat és nekik csak a husod kéne, kéne? Fita, csak az üszköd, hogy az zsirod, ha msot a vasbeton -dzsungeleik aszfaltján, és közel, ládd óriási föld allatti hadi bázisaik, vasbetong dzsungelaik, amit most ha csak egy megvakkant, kutya magyarok?
                        Innenn...zitt most az van ITT ÉLET? ITÉLET? CSIT CSAT PADALLATTY, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT...fita, nekik csak az kell, mert te egy NÖVÉN? -aha ha te jó gyömÖltcsuka vagy? -csuka fogta róka, WARgage fogta mind a ketőt? Zit akik kezet emelne, vagy gondolátbank is öl, vagy xexöl, azonnal a nap 144 EZER DYOPRIHA RITA? NINCSAK ZELEN $$$...KYY-ÉK? NA MEG A TÖBBI BIBIT? SEBÜNK ÉS ZSEBÜKK?
...a kománk, felettéb, de miért nincs nekünk magyarok, egy olyan lehetősÉG? KI MI AZ ELLENSEGGÜNK?- NEKED VAN?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1623)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!