A franciák(és az északiakon kívül mindenki) utálják a norvégokat. Lacrabére(már visszavonult a válogatottól) nyilatkozott is valami olyat(nem tudom szó szerint idézni), hogy a stílusuk miatt mindig öröm síró norvég válogatottat látni a pályán.
Mindenképpen. A labda játékban volt. Ha a labda játékban van, mindegy, hogy első perc vagy utolsó, hajszálpontosan ugyanazokra az esetekre kell piros lapot adni, nincs semmi, de semmi különbség.
Két rossz csere egy VB-döntőben. Feszültek a játékosok.
Nze Minko meg küldjön egy csokor virágot a játékvezetőknek, mert, ha felküldik a lelátóra, nem szólhatott volna egy szót se. Az már, hogy utána nem találták el, kinek kell beírni a kiállítást, már csak a hab a tortán
Kommentár nélkül, csak a játékosok metakommunikációját nézve van egy olyan érzésem, hogy a norvég és a francia játékosok nem szeretik egymást. Mondjuk ha a norvégoknak elgurul a gyógyszer a második félidőben, az vidám lesz :)))
Én nem a "nem játszott", hanem a "játszott" részére gondoltam, az kb. a saját nimbuszának sárba tiprása volt páros lábbal, pedig régebben min. top5 átlövö volt.
Tegnap néztem a franciák elleni meccsünket,egészen szépen játszottunk....de arra nem számítottam hogy így szét kapjuk a dánokat,ezt mindenképpen meg fogom nézni.
"Viszont az a tény is megdől ( végre) , hogy Bl-ben kell játszani ahhoz ilyen szinten tudj teljesíteni…."
Ha nem is egy tény, de egy dogma az ami sokadszor is megdől, azért sokan fogják fújni még ezt a sípot. Igaz, könnyű összekeverni a látszatot a valósággal: a legjobb játékosokat vásárolják meg a BL klubok /evidencia/, akik már addig is magas szinten tudtak teljesíteni, nem pedig a BL csapatban való szereplés tette teljesítőképessé a játékost. /Nyílván az sem hátráltatta a fejlődését, hogy elit csapatba kerűlt, de az ok és az okozat fordítva van./