Így van! Tavi egyre jobb és érettebb játékot nyújt és hihetetlenül lelkes. Látszik a BL menetelés gyümölcse nála is. Remélem, bírja végig, mert nagyon sok a játékideje.
Vamosz pedig noha eddig nem játszott olyan látványosan, de hasznosan igen, mivel most nagyon kellett, rengeteget vállalt magára a végjátékban, ahol klasszisteljesítményt nyújtott. Az ő lelkesedése, odaadása pedig közismert. Ő is sokat van pályán, de remélem, még lesz 4 meccse (2 már biztosan van).
Hogy kicsit vidámabb vizekre evezzünk, holnap végre láthatjuk (már ha nem lesz zárt kapus, de úgy tűnik, nem lesz, hiszen lehet menni bérletet venni) a lányokat, méghozzá az Esztergom csapata ellen. Én már izgatott vagyok, nagyon várom hogy az új igazolásokat (és Juhászt) láthassam, igaz, leginkább Thorleifsdottirra vagyok kíváncsi, de rá még várni kell (igaz holnap este ő is pályára lép).
Ha mégsem lesz Buducnost akkor szvsz a Solának adják a plusz helyet a BL-ben.
A norvégok már tavaly is hisztiztek h nem ők kapták a''wild card'-ot vagy hogy hívják ezt. Az EHF szerintem kínosan ügyelni fog arra nehogy kétszer egymás után ugyanaz az ország kapja az extra kvótát.
Ja hát igen, ha ez perdöntő, akkor tényleg elúszott. De nem csak nekünk, a Sola és a Dortmund számára is. Ábrók szerint amíg van elég játékosa a Budunak, addig övék a hely. Persze az se biztos, hogy feltöltenék a helyüket, illetve az is lehet, hogy talál megoldást a podgoricai önkormányzat. Én azért titkon reménykedek, sokkal jobb lenne egy fix BL csoportkör, mint egy ki-ki EL selejtező párharc.