Lehet, hogy majd a szakemberek másként látják, de szerintem a Müller keze nem volt leszorítva, sőt, lengett és ebben akadt el a beadás! Ezért aztán ez egyértelmű büntető!
Szóval végignézve ezt a majd 100 percet, szerintem a Lipcsében sokaknak nem hiányzott a Szoboszlai, ezért inkább levették(!) a pályáról!
És ez még akkor is megérte nekik, ha zakóztak!
És a laikusok számára ez nem is feltünő, mert hisz a baloldal folyamatosan játékban volt, hajtottak, bár helyzetig nem jutottak el, miközben meg a jobboldal nem csinált semmit! Ha egyszer bekerült középre a labda, akkor az maradt a balszélen.
És már az első negyedóra után várható volt, hogy a Szoboszlait le fogják cserélni, mert a saját játékostársaik elintézik!
Aki meg nem hiszi, az nézze vissza legalább az első negyedórát! Tanulságos!
Az első tíz perc után látványos volt volt – aki játszott már életében csapatsportot, annak nyilvánvaló – hogy a baloldal és a középpálya szándékosan kihagyta a játékból! Alig volt labdaérintése – egyszer szerelt a saját térfelén, és azt követően tizedik(!) percben kapta az első labdát semleges pozícióban. Már akkor látható volt, hogy a bal oldal és a középpálya jegeli! És azért is volt ez látványos, mert nem a wolfsburgiak vették le a pályáról!
És né' má', ismét van játék a jobb oldalon?
A félidőben rendet kellett volna tenni a fejekben, de ez nem történt meg!
Ha ruha lesz a vége, akkor az kifejezetten edzői hiba!
Oly annyira jegelik, hogy már másodszor rúgják (25. Perc) inkább úgy is balra a labdát, hogy ott nincs(!) is lipcsei játékos! És erre rá fognak b...ni!
Adhatták volna neki a tizenegyes lehetőségét, és meg lehetett volna a tripla...Még egy ilyen meccs augusztusban, és a Bayern még a végén hipp-hopp kivásárolja...
Jól megcsinált ez a Szoboszlai Dominikről szóló dokumentumfilm. Ez derült ki a számomra az első 30 perces rész után! Szerintem az Anyukája egész csinos nő és az Apja is szimpi volt. Csak Dominik és az Édesapja miért mondott Rossi helyett mindig Rózit. Arra nem jöttem rá! :) De az tényleg nagy dolog, hogy a Salzburg akadémiájára kerülve roppant nagy akarással és elszántsággal küzdött. Elmondta, hogy majdnem az egész napja gyerekkorában a fociról szólt. Ő nagyon sokat tett azért, hogy jó labdarúgó legyen. De ezzel nincs is probléma, én nagyon csodálom őt, hogy ilyen sokra vitte. Gécsek Fanni meg igazán szép lány, de ő nem volt benne a filmben! :)
Ahogy a Dzsudzsáknak ideális volt a holland, úgy a Szoboszlainak is jó választás a német bajnokság és különösen a Lipcse. Jó csapat, jó edző, jó lehetőség. Hajrá!
( kár, hogy a Dzsudzsák mellett nem volt egy értelmes szakember, aki segített volna a döntéseiben!
Remélem, hogy ugyanazt a hibát a Szoboszlai nem követi el!)