Csak úgy érdekességképpen próbálkoztam egyet. Raiffeisen egyedi áras: 1 EUR 408,44,- Ft. Mondjuk mindössze 100.000,- Ft-ra kértem ajánlatot, de ez arra is gyengécske.
Nyáron már én is néztem, hogy hétköznap napközben az Erste kicsit kedvezőbben váltott. Szeptemberben meg már nagyobb volt a különbség az Erste javára. Ha nem felejtem el, holnap megnézem. Jelen pillanatban hétvégén a Wise tűnik nekem a legkedvezőbbnek a Revolut 1%-os felára miatt. Ami a Revolut előnye, hogy egyes hitelkártyákkal ingyen lehet befizetni, ami a cash-flow javíthatja. De pl. az Erste azonnal kamatot is számol. A Wise-ra a bankártyás befizetésnek díja van, de utalható pénz a hétvégén is.
Nyilván 10-20 eurós tételek netes vásárlásánál azt használja az ember, amelyik kényelmesebb, de egy nyaralási kiadásnál már érezhető lehet különbség.
Anno a Paypal is úgy indult, hogy nagyon kedvező árfolyamon váltott, majd látványosan kezdett romlani. Azzal nincs probléma, hogy keresnek ezen. A kérdés, hogy hol van a tisztességes és az extra haszon közötti határ.
a revolutnal nagyjabol ugyanennyire tag mostanaban mindig a spread. de tenyleg, szerintem csak siman felrenezted :) nezz ra tobbszor jovo heten kulonbozo idopontokban
a raiffeisen devizavaltasa csak munkanapon munkaidoben erheto el, de ugyanez all a tobbi bank (otp,
erste, granit stb.) havi par szazezernyi bankkozi arfolyamos valtasi csomagjara
rafi utána számláz még 0,45% illetéket v még nincs ilyen? illetve még érdemes a teljes költségbe bele kalkulálni az utalás díját is ha úgy akarod használni.
limitáras nincs, csak azonnali (munkaidőben). ma pont ránéztem, 100 ezer forintnál 401,91 forintos árfolyamon váltott volna forintot euróra a raiffeisen, 20 milliónál 401,11 volt az ajánlott deal. ez akkor kb. pont egy forinttal volt a bankközi fölött
és én is metal-előfizető vagyok, ez nem függ attól. nagyobb összegeknél kezd javulgatni az árfolyam kicsit, de aki odafigyelt mostanában, az látja, hogy sokkal szarabb lett a váltás
a te 400 forintos árfolyamod valami egyedi hiba lehetett, de ha esetleg állandóan fennáll, addig váltsál, amíg nálad is be nem állítják a jelenlegi normát
Valószínűleg néhány év beetetés és ügyfélgyűjtést követően úgy gondolják, ideje végre némi profitot is termelni. Ergó nem, nem csak Nálad egyre sz@rabb az árfolyam.