Jajmán, Mr. Me... inkább jönne ide mosogatni, holnapra kellene vasalni egy ruhát, inkább kettőt, mer nem tom, melyiket akarom felvenni majd, reggel egy tonna pogit sütni... a hajamat is be kelletik olajozni, mer szárazkás... miegymás. Orákulum... jajmán...
Inkább valami bútoros nyikkt akarjon, de ne ikeássssat.
Vaaagy... á, az nem kóser, sörös az nem jó... gondojjon, mint Micimackó!
Igen. Belegondolok, hogyan volt annak idején bátorságom meglépni lépéseket, hát, úttörés volt sok tekintetben. Hozzájárult, hogy ma gyorsan, szemrebbenés nélkül hozok meg súlyos, és elsőre agyatlannak tűnő döntéseket. Nem vacakolok az "első benyomásokkal", megérzésekkel, hanem azok szerint gondolkodom és megyek. Annak idején is majnem 100%-osak voltak, de sokat elhessegettem, hogy biztos tévedek, nem látom jól, stb. Pedig célszerű lett volna óvatosnak lenni azokban a helyzetekben, mert nem tévedtem. Ha ezzel a tudással visszamehetnék kicsit... Biztos kiosztanék egy raklapnyi maflást, szellemi értelemben, szemből szembe, jóval többet, mint amennyit kiosztottam🤣. És megelőzhető lett volna néhány durva történés, kevesebb sérülés lett volna. Nade, tudás meg hogy lenne ezek nélkül a tapasztalatok nélkül. A "más kárán tanul az okos" sokszor nem opció, mert nincs más, nincs példa, nincs megoldott eset.
Isten megismerése című tanfolyam az élet😁😅 De nagyon jó kis tanfolyam, nem cserélnék senkivel😉 A múltbeli levelezések jó áttekintést adtak. Erről a fórumról is😄😁 Most látom, itt mennyi ismerőst szereztem, a többségük jó, még ma is megvannak jópáran. Kéne egy talit szervezni velük😃 Sajnos az most nem nagyon összehozható, de azért jó lenne. A rókás tali pl. milyen szuper volt. Plusz új szakács volt a Regősben, finomabb volt a kaja😂
Nahát, nahát... az androidos levelezőben egy csomó minden már nem található a 16 éves e-mail címeimen. Gondolkodtam magamon, mi a bánatot nézgélek vissza időnként a múltba, mikor úgyis mindig előre megyek. Erre, betojt 1 napra a fő e-mailem, semmilyen módon nem tudtam belépni a levelezőben. Hát akkor jöhet a böngésző, gondoltam, muszáj azt az e-mailben érkező kódot meglelnem... és lőn, ott működött a rendszer. És a múlt is fellelhető volt, 15 évre visszamenőleg, már amit megtartottam annak idején. 😯
Hát, kérem, akkora megvilágosodásokban lett részem, de akkorába... még mindig olvasgatom a leveleket. Ott van a magyarázat több dologra is... nahát, nahát. Azt hinné az ember, tök fölösleges ilyesmikkel foglalkozni, rég elmúltak, de nem, nem az. Azok az 5-10-15 éve történt események, beszélgetések ide mutatnak, a mába. Segítenek most, ma megoldani több mindent. Na, hát jó az Úr, mint mindig😉🙏
Vele talán 2x találkoztam, regős lónyálazás kapcsán... milyen jó fej volt, megdöbbentő, hogy elment... pedig azt hiszem, fiatalabb volt, mint én. Megdöbbentő, sokan hiányoznak már a régi ellenszenvedők közül... 🖤😢
A Byallia... egy elnyomó, rabszolgatartó, fasisztoid világ. Volt. Amíg a USS Obliterator orbitális pályáról szét nem lőtte a vezér palotáját - és utána az Árnyék Ezred meg a USS Sanction rohamosztagosai már gyorsan rendet tettek. Az Ametiszt Lovagokra már nem is volt szükség. Komoly kár nem esett, egy világ felszabadult - és csatlakozott a Birodalomhoz. Nyertünk pár tízmillió hálás polgárt, és kijjebb toltuk a határokat. Megint.
A palotát helyreállítjuk, ha elkészül, a szektor moffja fog benne rezideálni.
A USS Supremacy hajónaplója
Csillagidő 230 009.3
A karbantartási munkálatok és a feltöltés végeztével visszatér az 1. Császári Flottakülönítmény kötelékébe a USS Nightwatch csillagromboló, valamint szintén a Különítménybe kerül átcsoportosításra a USS Wings of Zion. Ez a két hajó közvetlenül a Supremacy támogatását végzi a jövőben, annak alárendelve.
A Belaya bázis körüli megerősödött kalóztevékenység letörésére az 1. Császári Flottakülönítmény a USS Blackjack csillagrombolót átcsoportosítja a 19. Csapásmérő Flottakülönítményhez.
De a légkondi vize elég a rózsáknak az ablak alatt. Ám. Mivel bent szárítom a ruhákat, van némi pára. Mivel kint bogarasak lesznek. És pókosak. És azok megcsípik a kis fügét, aztán kenegethetem. Nincs elég százlábúm ilyen bogárterhelésre. Ja, és némely lepkék meg rátojnak a száradó cuccokra. És a nap kiszívja színeket. Valamint a pistikék leveleit is. Na, szóval ma panasznap van amúgy is🤪
A legszebb sor, amit valaha is hallottam, egy dalszövegből, Kris Kristoffersontól, a Bobby McGeeből:
I trade my all tomorrow for a single yesterday...
Meg még 1, Tina Turner, The Best:
I hang on every word you say...
Mondjuk ezek nem keresztény dalszövegek, de valamit mégis meg tudtak ragadni abból, hogy Isten mi a manónak teremtette az embereket. Isten képére és hasonlatosságára. Mély érzelmi képességekkel, hűséggel, boldogsággal, stb. Aztán, hogy mára mindebből mi maradt az emberekben... Tképp minden, ám semminek látszik.
Na, szóval az a paprikacsutka 5 szöglet, a kegyelem száma😁
És hogy én hogy jutok vén fejjel ilyen gondolatmenetekre?!
Ez nem a valfil, oda már a világért nem nagyon írnék ilyesmit, de talán itt elfér.
2 db muslinca, 4 db pók, néhány pókháló. Lehet, hogy felmondtak az alkalmazottaim (százlábúak)?! Vagy éhen haltak?! Vagy csak úgy megmurdeltek?! Hullát nem találtam... Pedig nálunk jó lakni.
Kedves Gré, szerintem mindenképp. Kegyednek örömet okozott, nekem is, mindig szívesen olvastam. A játék, a csacskaságok sok nehéz helyzeten átsegítik az embert, legalább addig sem kesergünk és gondolkodunk azon, ami fáj, de nem tehetünk semmit azért, hogy ne fájjon.
Az én életemben is történt több olyasmi, amit nem lehet csak úgy kibírni, ez a fórum a maga dilinyóival sokat segített túljutni.
Egy szülő elvesztése is annyira tud fájni, de bármit hoz az élet, fel kell állni és tovább menni. Ha a sors közben dobál kapaszkodókat, akkor csak bátran használjuk 🤗
Biztos emlékszik a rózsaszín betűkre, meg az ellenszenvesben a birodalmas játékra, meg hasonlókra. Ugyan szétverték egyesek, nem is tudom elfelejteni a résztvevőknek, de inkább arra szeretek emlékezni, hogy milyen jól szétnevettem magam az akkori fórumozás közben, pedig ha felvágtam volna az ereimet, az se lett volna túl nagy csoda. De ez itt pl. egy volt a kapaszkodók közül.
A vizsgálat eredménye: A sárga TV paprikák csutkája mindig 5szögletű, a többi fajta lehet 5 és 6 szögletű, ugyanazon kupacon belül. Hátkéremszépen, akkó most nem tudom, mit gondoljak... Jaj, neeem, nem olvasok utána, nem, nem.
Nemsokára megyek a madaras tescoba, egy fontos vizsgálat elvégzése miatt. Meg fogom nézni az összes fajta paprikát, hogy melyiknek hány szögletű a csutkája. Mert ugyebár az Úr egy 5 szögletű tv paprikán át szólott böszme nagyot nemrég. Nade, a kaliforniai piros tegnapelőtt 6 szögletű volt. Mind a 3. Most akkó mi van? Mutáns, vagy valami egyebet akar ez mondani? A 6, az nem olyan jó, mint az öt. Esetleg ne vegyek többet kaliforniai paprikát? Monnyuk se íze, se bűze, de azért szép. Hát ez legyen az élet legnagyobb problematikája!😁 A Facere nem írok ilyen boloncságokat😄🤣