A háború fázisai: felderítés, pozíció foglalás, fegyveres harc. A felderítés már régóta sikerrel zajlik, az iszlám tisztában van Európa gyenge pontjaival. Most a pozíció foglalás van soron. A fegyverek MÉG hallgatnak.
Nekik sem kellett tanácsért menni a szomszédba, hogy belássák, hogy fejlődés csak a hadiipar fejlesztésén keresztül lehetséges. Ma már nem az ellenségtől importálják a haditechnikák érzékeny, csúcstechnológiás rendszereit. Maguk állítják elő, tudományos együttműködésben pedig Indiával dolgoznak együtt. De, ha valaki kicsit odafigyel az informatikára, az oroszok programozói - direkt nem informatikust írtam - a világ élvonalában vannak. Ugyanígy már nem fejlődik, hanem kiforrott az elektronika iparuk. Aztán minden átgyűrűzik a gépgyártásba, a bányászat korszerű kitermelési és feldolgozási rendszereibe ... folytassam? Tájékozódni kell. Mondjuk nekem egyszerűbb a kérdés, orosz érdekeltségű cégnél.
Ez már lejárt lemez! Oroszország abban az arányban fog prosperálni, ahogy az európai gazdaság hanyatlik. Egyszerűen nem tudják és a függőség miatt igazából nem is akarják térdre kényszeríteni. Az éjjel valahova belinkeltem egy hosszú videó interjút Putyinnal. Ritkán szólal meg...
Ha nem írtam volna világosan, hogy Vologya! Ti. Putyinról van szó. Ezt a "háborút" mind katonailag, mind politikailag, mind üzletileg Oroszország nyeri. Már látszik is, hisz Irak a múlt héten tárgyalt velük fegyvervásárlásról.
Amerikának és a nyugatnak csak egyetlen sansza lenne megnyerni a térséget, ha szembe fordul az oroszokkal. Arra viszont nem sok az esély, az már vh.-s konfliktus lenne.
Nekünk is el kellene gondolkozni azon, a jövőben kinek a szekerét toljuk. Az európai politika annyira több érdekű és kesze-kuszává változott, hogy abban már nem sok keresni valónk van. A kormányt is csak a pénzügyi támogatások tartják az EU-ban.
"Földi László egyértelműnek nevezte, hogy Európa jelenlegi vezetője Angela Merkel német kancellár, és teljesen alkalmas is a kontinens vezetésére, de – kérdezte – mikor nyert meg háborút egy nő? Szerinte ilyen helyzetekben, mint a mostani, lehetőleg érzelmektől mentes, kristálytiszta logikájú válaszokat kell adni."
Ez egy rohadt hímsovi szöveg! Merkel nem azért alkalmatlan ma a vezetésre, mert nő, hanem mert liberális!
Ez a topik a háborúról szól. Ennek ez a most látható iszlám honfoglalás is része, de a fő téma nem ez, hanem az, hogy a békeidőre kidolgozott törvények háborúban csődöt mondanak.
Most pedig háború van. Ezért tehetetlenek az európai országok, és erőtlenek, mint az őszi légy.
Az 56-os magyarok valódi menekültek voltak. Ausztriába békésen viselkedtek, és megvárták, amíg valamelyik szabad ország befogadta őket.
Ami most zajlik, az más műfaj.
Az iszlám most sokkal erősebb, mint a liberalizmus által szétzilált európai kultúra. A most ide érkezettek nem akarnak máshova menni, ők Európát akarják elfoglalni.
Igen, jönnek és megy a vita, hogy jó-e ez így, vagy sem, még Európa sem döntötte el, én meg nem tudom, mert amikor a rokonok 56-ban pucoltak, akkor mi örültünk (és irigykedtünk), amikor új hazát találtak.
Nem igazán néztem utána, de végül is mennyi, az annyi?
Hányan jöttek (úgy ezres hibahatárral!), honnan hányan és hova érkeztek?
Ha van erről valahol valamennyire pontos szám, jó volna egy link!
A másik, amitől megy a feldemhedés, hogy hát ők moszlimok.
És?
Nincs annyi erő a kereszténységben, hogy vallási alapon "megütközzön" az iszlámmal?
Már írtam valahol: a Korán több, mint 80%-ban a Biblia, Keresztelő Szent Jánost és Jézust ugyanúgy a próféták sorában említi, mint Mohamedet (csak kimondták rá, hogy ő a pecsét, vagyis több már nem lesz).
Aztán itt van ugye az Iszlám állam.
Könyörgök!
Ennek az államnak még nincs fegyver- és hadianyag gyára egy sem és mégis tele vannak fegyverekkel, mégpedig a legmodernebbekkel. Szíriában az USA ezeket bombázza, az oroszok azokat, aztán már be is szálltak a franciák és a többiek is. Szóval mindegy, valakit valaki megbombáz minden nap.
Naná, hogy pucolnék én is, mint a huzat.
Aztán még egy gondolat:
Állítólag (olvastam, ha hazudtak, akkor most én is) Bin Ladenről is már nagyon régen tudták, hogy hol van, merre jár, aztán szépen megvárták, míg a cukorbaja tehetetlenné teszi, no akkor gyorsan kilőtték.
Helyén meg szépen itt van előttünk az Iszlám Állam.
(A Bin Laden se úgy csöppent a világba, rendes kiképzést és fegyvert kapott innen is és onnan is).
Az én véleményem:
Ezt a migrációt semmilyen kerítéssel itt megállítani nem lehet (még a Berlini falon is ugráltak át, pedig ott a siker százaléka ugyancsak a nullához közelített) csak a forrásnál.
És azt is gondolom, hogy ha volna hova, akkor a migránsok legtöbbje már menne is haza.
Kínai is elég sok van Európában, de ők zömében békés kereskedők, nem akarják átrajzolni Európa kulturális térképét. Így a kínai időszámítás bevezetésétől egyelőre nem kell tartani.