Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Üdv mindenkinek. Eladó fegyvertúltengès miatt egy Cyma P90 és STTI beretta. P90 370-380 Fps között. Beretta beszàmìtásból van sok infót nem tudok róla, NBB greean gasos tàrakkal. Beretta polymer anyag.
Minden ami képeken van egyben eladó.
Àra: 40 000 ft. Köszönöm csere nem érdekel, pici alku belefèr, utànvetellel tudom küldeni.
Fegyvertàska, 11.1 v akksi, p90 tàr, 2 db greean gas tàr berettahoz.
Üdv mindenkinek. Eladó fegyvertúltenges miatt AK ASK102 APS fèm EBB rendszerű. 320-330 FPS~ között mozog utobbi kronózàsnàl. Jàtèkra vihető egyből. Ami jàr hozzà:
- STTI beretta NBB műanyag green gas. Működik hibàról nem tudok. - 11.1 V akksi - Holosight - 4 db tàr - Sajàt doboza. Ajàndèk fekete fegyver tàska fekete. Fotó nincs róla de ha kell csinàlok. Amit kellett,tudtam leìrtam. Köszönöm csere nem èrdekel. Szemèlyesen is, de ha kell utànvétellel tudom küldeni annak dìja az àrban.
- 3 színnyomású kezes lábas határrendész bevetési ruha, kapucnival, moszkitó hálóval alig használt,újszerű állapotban. - Swiss arms gumipántos taktikai szemüveg új állapotban. - Egypontos fegyverszíj új állapotban - Fekete rácsos airsoft arcvédő - Fekete Swat rohamsisak replika
Az ára a komplett felszerelésnek 23eft. Személyesen Debrecenben átvehető, Érdeklődni a 20/5897360-as számon vagy a baloghlaszlo1980@gmail.com mail címen lehet. Képeket tudok küldeni e-mailben.