Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
A legtöbben tudják már, hogy nem mindegy kitől veszel valamit, így légpuskát sem.
Nos mindenki levonhatja a tanulságot az alábbiakból. (igyekszem röviden)
Betyár 71 árult egy HW35-öst. Mint tudják páran gyűjtöm őket, így rákérdeztem. Ezt írta róla e-mailben: „Abszolút karc mentes,gyári darab!” Kértem fotót, kaptam 2 távoli sötét fotót, és egy közelebbit ahol semmi nem látszik a többiből. Ismét megerősíti: ”Mintha most jött volna ki a gyárból, annyira kifogástalan darab!”
Ehhez képest ezt kaptam…
Mikor ráírtam, hogy ez igen messze áll a karcmentestől is meg a gyári darabtól is, azt válaszolta: „Ez a puska teljesen gyári,egyszer szét szedett darab!”
Mikor írtam hogy ne nézzen hülyének és fizesse vissza az árát én visszaküldöm, bukom a postát és felejtsük el egymást, azt válaszolta nem fizeti. „Futár szolgálat akinél panaszt kell tenni!”
Ja. A futár kivette összekarcolta, megrepesztette a tusát, összekalapálta, összegányolta, berozsdásította, visszarakta és elhozta.
Kérlek mondd meg te hogy mennyiért kellene adnom?! Minden esetre köszönöm , hogy felhúzod a hirdetésem … látod …. annyi eszed sincs hogy ezt észre vedd!! Köszönöm … komolyan 🙏🏼
Ha kételkedsz gyere és nézd meg személyesen . Privátban elküldöm a címem vagy el is vihetem ….Ja bocs … ott nem mert a sunnyogón közlekedsz még a mai napig 🤣🤣🤣🤣🤣