Te voltál az, aki előjött a politikai ellenfelei legyilkolásának gondolatával. Én meg úgy gondoltam, hogy ha ez jár a fejedben, akkor nyilván te így gondolkodsz. Ezért vetítetted ezt a gondolkodást rám.
Kb minden társadalmi rétegben többségben volt a Tisza. Ráadásul az adófizetők szerintem inkább szavaztak a Tiszára, mint a Fideszre. És egyébként a felmérések szerint a Fidesz az iskolázatlanok, az idősek és a vidékiek között volt erős. Ezért mondtam, hogy az adófizetők között többségben volt a Tisza.
Miután kinevezték a Fidesz volt főpolgármester-jelöltjét, valamint a Fidesz-kormány vezérkari főnökét miniszterré, egy sereg volt neres tisztviselőt államtitkárrá, köztük az Elios-ügyért is felelős volt helyettes államtitkárt, illetve rendészeti államtitkárrá tették a rendőri túlkapások idején a BRFK bűnügyi főkapitány-helyettesét, a NAV elnökhelyettesét előléptették elnökké, a korábbi fideszes revolverműsor lejáratásügyi munkatársából hírigazgatót faragtak, és ami még nem jut eszembe, szóval ezután ma az EXIM Bank élére a Mészáros-féle MBH-csoport egyik ügyvezetője érkezett. Engem mindez nem ráz meg, egyeseket elfogadhatatlannak tartok, másokat szakmailag kifogástalannak, a többségét meg nem tudom megítélni, de jelezni szeretném: valakik itt nagyon át vannak baszva, és én nem vagyok köztük. Mutatom, kik. (Hont András )
Ezek szerint te úgy gondolkodsz, hogy a politikailag veled egyet nem értőket börtönbe kell zárni vagy megölni. És én vagyok vérgőzös... :) Meg sem merem kérdezni, hogy a Fidesz vajon mit tervezett a nem fideszesekkel!
Továbbra is az fog dolgozni, aki eddig. Csak a Fidesz nem lopja el az adójukat. Egyébként az adófizetők többsége a Tiszára szavazott.
És csakis a Tisza képviselők mondatnak véleményt, Xanax miniszterelnök urat csak dicsérni szabad. Mindezt a kiegyensúlyozott tájékoztatás elve szerint.
Az erős kritikák ellenére bejelentették, hogy Bodacz Balázs lesz a hírigazgató. Megérkezett az általa kijelölt ideiglenes vezetéssel az MTVA székházába kedd délelőtt Horváth P. András, az MTVA ideiglenes vezérigazgatója.