Bár nem voltam bent, de el tudom képzelni, hogy a villa mennyire szűk.
Kezdetben 14 ember ott van, de csak 10 fekvőhely van, és egy közös szobában vannak. Nincs ablak, lábszag, horkolás, széjjelhagyott alsóneműk... Nem biztos, hogy annyira jó odabent.Akinek nincs ágya, annak rendes privát sarka sincsen, mert a nyugiszoba vagy a nappali, vagy a szauna nem használható teljes értékben erre a célra.
Két hónap után kezd csak a villa kiürülni, akkor lehet csak jobban élvezni a villalétet, ha addigra nem kattan be az ember...
Persze a nagy lóvé miatt sok ember bevállalja a luxusbörtönt...
"Na de ha mélyebben belemászunk a dolgokba, akkor kiderül, hogy sok művész vagy tudós is mentális problémákkal küszködik. Viszont ha ők teljesen rendben lettek volna, akkor nem lettek volna olyan kiemelkedőek a saját szakterületükön..."
az általad felsoroltak közül, senki sem tudós/művész sőt egyikük se kiemelkedő
Kinga gyógyszerezését, kb Dya kiesésére teszem, bár lehet kicsit később kezdődőtt, legalábbis miután meghízott, az arca is felpuffadt, ami ennek a jele lehet
azért jó hogy jól van idekint
Sherit kihagytad és Anikót is a 4.ből,
én konkrétan a párkapcsolati dolgaikra gondoltam, nem arra hogy megborultak-e vagy sem
VV Zuszsáról volt itt szó, nem Kinguról, ha nem tévedek...
Amúgy meg Kinguról is kiderült az egyik adásban, hogy pánikbeteg...
Végig nem lehetett gyógyszereken, mert akkor nem ment volna be szerintem.
Amúgy BB Évi, és VV Éva sem egészen okés, nekik is voltak mentális problémáik. Persze emiatt kissé sajnálom őket.
Na de VV2 Anikó élete is eléggé zűrősre sikeredett a VV után.
Na de ha mélyebben belemászunk a dolgokba, akkor kiderül, hogy sok művész vagy tudós is mentális problémákkal küszködik. Viszont ha ők teljesen rendben lettek volna, akkor nem lettek volna olyan kiemelkedőek a saját szakterületükön...
Besúgók és provokátorok koncert közben sose gondolok rátok
Kedves, csupa kedves, csupa kedves arcot látok de azért jobb, ha tudjátok hogy a magunk módján mi is figyeltetünk aki elôttetek áll az a mi emberünk elpirultatok lebuktatok besúgók és provokátorok
Tudjuk vidékrôl kerültetek fel és még ez volt a legjobb munkahely egy program, amit választottatok besúgók és provokátorok Koncert közben sose gondolok rátok
Kedves, csupa kedves, csupa kedves arcot látok de azért jobb, ha tudjátok hogy a magunk módján mi is figyeltetünk aki elôttetek áll az a mi emberünk a magunk módján mi is figyeltetünk aki elôttetek áll, aki mellettetek áll, aki mögöttetek áll az a mi emberünk
Csak forogjatok, lebuktatok besúgók és provokátorok