Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Fricu Bácsi, neked nem ér, te már láttad messziről - vajon mi van a képen? Persze azon túl, hogy a vállalkozó szellemű sniper jelölteket ezzel (is) fogom
Fűrészelj belőle simítót. Arra nagyon jó. Ha később mégis vakolni akarod majd az új lemezházadat, azzal sokkal jobban lehet, mint a mai lemez vackokkal, műanyagokkal.
A bodza síma, sűrű szálú, szívós. Pláne megszáradtan... még a tűz is nehezen emészti. Ezért is jó szerszámnyélnek, csak a vastagságát, íveltségét kell megválasztani és az ékelését rendesen megcsinálni. Túléli a gazdit.
A fenyőt kissé másként látom. Nem kerestem elő Mázsa,Kcal adatokat,de tapasztalataim szerint meglepőn nagy a hirtelen leadott hője!A benne lévő gyanták,illóolajok csodákra képesek!!!;-)
A minap kivágtam egy pár teljesen kiszáradt bodzafát. Fel is daraboltam kályha méretűre, a nagyjából csukló vastagságú darabokat. Akármivel próbálom begyújtani, (apró fa, gally, grill begyújtó) a gyújtós begyullad, a bodzafa kérge leég, és maga a fa legfeljebb bekormozódik, de kialszik a tűz. Mi lehet a baj? Köszönöm előre is az értékes hozzászólásokat!
Sziasztok. Van egy Bsa Brigadier típusú pcp-m, kb. egy éve vettem. Hogy a jóistennyilába nem található meg a Bsa honlapján??? Nyugat európai webshopokban kapható…..
Langyos lőrét , divat volt már régen is ronald idejében...
Csepelen is volt egy késdobáló ahova néhanapján betértünk kifáradni a heverészést szobrász és aszfaltos kollegákkal , valami sárkánybár volt a neve, de majd eszembe jut. ;-D
Az előzőben,hogy a menyecske mit tervez,azon el lehet gondúkonnyi,mint ahogy azon is,hogy Karácsony magasságában mit lődörögne a háttérember gereblyével? Russziában akkortájt a temérdek hó okán nemám gereblye az előirt viselet!;-DDD
Feljöttek a fiúk, főztem nekik marhapörköltet nokedlival. Meg házi csalamádét hozzá. Semmi extra fűszer bele. Semmi reszelt mókus szemhéj, sem gőteuszony páclé.
Alap, klasszikus fűszerezés, meg némi száraz vörösbor. És rengeteg vöröshagyma...
Egy kis adagot ettem én is velük. Több nem jutott, mert az utolsó morzsáig betermelték több lépcsőben. :-)
Szóval, néha az egyszerű is lehet nagyon finom...;-)