szia majd osszejovunk valamikor november kozepen ugyis tegen nem voltam arrafele majd viszek egypar ures kisplexist ha erdekel van zold kek sarga feher piros narancssarga ird meg hogy mijen szin osszealitasban vigyek egy egy csapatravalot
Szia Zoli! Nagy tisztelettel én is elkérném ezeket a magyar csapatokat. Bár köztudottan nem rajongok a színes képekért, de ez a sorozat mind színeiben, mind a küllemében egészen fantasztikus. Köszönettel
Akár milyen gyenge a bajnokságunk,akkor is a miénk.Ilyen formába.ahogyan ezek a csapatok elkészültek,nem is csodálom,hogy van rá érdeklődés.
Én hamar észrevettem,hogy a fiam fogékony lesz a focira és innen csak egy ugrás a meccsre járás és a gombfocizás.Kíváncsi vagyok mennyire lesz kitartó.
Én az 1970-es évek második fele óta,egész kisgyerek koromtól ott vagyok a meccseken.Először Apámmal,később az iskolatársaimmal,majd a környékbeli haverjaimmal.Most pedig már a kisfiammal.14 éves korom óta bérletes vagyok,ebben a fiam megelőzött,ő már hétévesen az...:-)
A világ kicsit megváltozott,akkor trafikokba megvetette a szüleivel a csapatokat,most meg miután Zoli elkészítette a Lokit,majd ellenfélnek a Diósgyőrt,onnantól egyebet se hallgattam,csak hogy játszuk le az egész bajnokságot.Szerencsére a csapatok elkészültek.
Még el sem kezdtük a játékot,de azt már észrevettem,hogy a kezdőcsapatokat,posztok szerint emlékezetből majd csak hibátlanul felrakja a pályára.
Egy feladatom maradt:Meg kell akadályoznom,hogy a gyerek bajnok legyen a DVSC-vel.... :-))
Próbáltam a képet elküldeni az itt megadott címre.De a levelező promram nem ismerte fel a címet.Megnéznéd,hogy pontos-e a cím?
A méretre igazítást természetesen megcsinálom.Viszont a nyomtatásra kicsit várnod kell. Jelenleg csak fekete-fehérben tudok itthonról nyomtatni . De megpróbálok holnap valamit intézni ez ügyben.Ha sikerül jelentkezem ( ha nem akkor is természetesen ) .
MÁS !
Ahhoz képest,hogy milyen egy gagyi bajnokságunk van ez a sorozat nagyon megy !! Nagyon megtisztelő amiket olvastam egy ügyben és köszönöm is az észrevételek kommenteket. Igen Lajoséknak készült elsősorban de kinőtte magát a dolog. Az elején arra gondoltam lehet kell majd 1-2 embernek mert azért csak a mi bajnokságunk, DE ennyi embernek álmomban sem goldoltam,hogy el kell majd küldenem.
Profi szerkesztőnek menni? Sajnos erre most nincs annyi időm mint amennyit szeretnék. Ez is nagyon hosszúra sikeredett szerkesztés lett.
szerbusz szabo gabor vagyok szeretnem tudni hogy ezt 12 csapatos nb1 megcsinalnad nekem kardos meretben evvel a tablo keppel eggyut nagyon orulnek neki ha megkaphatnam en is . ird meg hogy mit kersz cserebe vagy a nyomtatasert . koszi gabor email cimem provounitedfootballclub@ gmail .com nekem kinyomtatva lenne jo mert en nekem nincs mivel nyomtatni
Igen,annyira egységes az egész.Nem is tudok kiemelni egyetlen csapatot sem.A háttér színek nagyon passzolnak a gombokhoz,a nevek remekül olvashatók.Egyszóval:
Kiválóan sikerült ez a sorozat!Szerintem az én kérésemre lett elkészítve,pontosabban a fiacskám szerette volna,hogy le tudjuk játszani a mostani első osztályt.Így megmaradnak neki emlékbe neki azok a csapatok,amelyeket látott a stadionba hétről-hétre.
Én megkaptam Zolitól az egész anyagot.Egy része a csapatoknak már rajtra kész állapotban van.Így mutatnak: